کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام
ممنون
خوب وقتی نوشتیم که married هستیم اونقت میرود به صفحه بعدی و میگه مشخصات همسر و عکس بده
اما میخواستم که هم به همسر و هم تکی بگیرم آیا باید گذینه ای را فعال کنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 10:52)good نوشته:  سلام
ممنون
خوب وقتی نوشتیم که married هستیم اونقت میرود به صفحه بعدی و میگه مشخصات همسر و عکس بده
اما میخواستم که هم به همسر و هم تکی بگیرم آیا باید گذینه ای را فعال کنیم ؟
برای هریک جداگانه باید ثبت نام کنید و هربار در صفحه دوم مشخصات همسر را وارد کنید.
یکبار آقا ثبت نام کنند و گزینه Married را انتخاب کنند و مشخصات خانم را در صفحه دوم وارد کنند و در نهایت کانفرمیشن نامبر دریافت کنند.
سپس خانم ثبت نام کنند و گزینه Married را انتخاب کنند و مشخصات آقا را در صفحه دوم وارد کنند و در نهایت کانفرمیشن نامبر دریافت کنند.
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال
من دیشب فرمو پر کردم آخرش خود صفحه ارور داد و گفت بعدا دوباره برگرد
کد تایید رو هم نداد
به نظرتون میتونم دوباره پر کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 10:59)lorka نوشته:  سلام
یه سوال
من دیشب فرمو پر کردم آخرش خود صفحه ارور داد و گفت بعدا دوباره برگرد
کد تایید رو هم نداد
به نظرتون میتونم دوباره پر کنم ؟
تا زمانی که Confirmation Number رو دریافت نکرده باشید ، در واقع ثبت نام نکرده اید. پس اگر مطمئن هستید که Confirmation Number رو نگرفته اید ، می توانید دوباره ثبت نام کنید

(2012-10-30 ساعت 04:59)فی فی نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یک سئوال اضطــــــراری دارم !!
فرم ثبت نام لاتاری 2014 رو یکی از دوستانم میخواست واسه من پر کنه که متاسفانه یک بار فرم رو پر کرد و در نهایت گیجی به جای فامیلیم ، اسم پدرم رو وارد کرد!!! زمانی که اطلاعات ثبت شد و کانفیرمیشن نامبر رو گرفت تازه متوجه شد که (اسم + نام پدرم ) اومده به جای اسم و فامیلم!!!!
دوباره اومد و واسم فرم پر کرد این بار با اسم و فامیل دقیقم! و دوباره کانفیرمیشن نامبر گرفت!
میخواستم بدونم به نظر شما ثبت نامم باطل میشه یا چون با دو فامیلی متفاوت بوده مشکلی پیش نمیاد؟
اون فرمی برام مهمه که با فامیل صحیحم بوده، میترسم یه موقع اون باطل بشه!!! Sad به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ Sad(
در هر صورت کاری نمی توانید انجام دهید. فقط امیدوار باشید که ثبت نام مجدد و صحیح شما به منزله ثبت نام مجدد و تقلب محسوب نشه
تشکر کنندگان: lorka
بچه ها کسی هست که تو دور دوم قرعه کشی 2013 برنده شده باشه ؟
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 03:13)dr4mir نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 23:33)reza_17173 نوشته:  سلام. دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی دیگه نتونستم 45 صفحه رو بخونم. ممنون میشم کمک کنید
دارم واسه فامیلامون ثبت نام می کنم. زن و شوهرن. اول واسه شوهره ثبت نام کردم و آخرش گذینه married رو انتخاب کردم. بعد یه صفحه دیگه اومد که مشخصات همسرش رو می خواست. خواستم ببینم اگه مشخصات همسر رو هم وارد کنم دیگه نیاز نیست همسرش رو هم ثبت نام کنم؟ یا باید یه بار شوهره رو ثبت نام کنم و مشخصات همسرش رو هم وارد کنم و بعدش همسرش رو ثبت نام کنم و مشخصات شوهره رو هم وارد کنم؟
بعد واسه قسمت ایمیل می تونم برای همه کسایی که ثبت نام می کنم ایمیل خودم رو بدم؟ یا برای هر کسی باید یه ایمیل خاص بدم؟
واسه تعداد فرزندان هم که ندارن بزنم 0؟ یا خالی بزارم؟
In care of رو هم خالی بزارم دیگه؟
کسی هم که داره دکترا می خونه و هنوز مدرکشو نگرفته کدوم گذینه رو باید انتخاب کنه؟
مرسی

سلام.دوست من نیاز به خوندن ۴۵ صفحه نیست.شما کافیه تاپیک ثبت نام فامیلی رو مطالعه بفرمایید.

۱- برای هر نفر جداگانه ثبت نام کنید (آقا + خانومشون در ادامه) و (خانوم+شوهرشون در ادامه)
۲-اگر واقعا ایمیل دارند و باهاش کار می کنند ایمیل خودشون رو بدید اگر نه ایملی رو بدید که بعدا بتونن باهاش مکاتبه کنند.
۳-اگر تعداد فرزندان رو هم چیزی وارد نکنید سیستم صفر خواهد زد.

دیدم یکی از دوستان خیلی با اطمینان گفته این گزینه "اختیاری" هست.بقیه دوستان هم یادشون باشه اتفاقا این گزینه یکی از اجباری ترین هاست و اشتباه در وارد کردن تعداد فرزندان زیر ۲۱ بروز مشکلات بعدی رو در پی خواهد داشت.

معنی اختیاری در اینجا به این منظور هست که داشتن فرزند شرط لازم شرکت در این برنامه نیست و می تونید اگر فرزندی ندارید این گزینه رو خالی بگذارید.

۴-in care of رو هم خالی نزارید دیگه ! این همون (برسد بدست) در فارسی خودمون هست.مثلا شما آدرس جایی دادید که ممکن است در لحظه رسیدن نامه در اونجا نباشید لذا شخص دیگری رو معرفی می کنید برای دریافت نامه.هر چند که این آدرس کاربردی نداره ولی شما اسم همون شرکت کننده رو بنویس

۵- دانشجو بودن مهم نیست.شما طبق آخرین مدرک تحصیلی که در حال حاضر در دست دارید گزینه انتخاب کنید.درمورد شما میشه
some doctorate level courses

در آخر هم طبق توصیه معمول تا حد امکان به افرادی در ثبت نام کمک کنید توانایی مهاجرت (از لحاظ مالی و معنوی) دارند و نه اینکه از روی شنیده ها می خوان اونا هم بگن که " مام ثبت نام کردیم "
فکر کنم اینجور ما از اطراف میشنویم کل ایرانیان خارج از خاک آمریکا امسال ثبت نام کردن Cool

بسیار ممنون از توضیحات کاملتون.
بله در رابطه با نکته آخری که گفتین بنده 100% موافقم و اینو به همه کسایی می خوان ثبت نام کنن هم می گم. این کسایی که دارم واسشون ثبت نام می کنم دختر عمم و شوهرش هستن که برای دکترا رفته بودن مالزی, حالا هم قصد آمریکا رفتن دارن.
خب بازم مرسی
تشکر کنندگان:
ُسلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم.من میخوام برای یک خانم ثبت نام کنم که متاهل هستش ولی هم اکنون با همسرش اختلاف داره و میخواد تنها ثبت نام کنه. گزینه Married رو اگر که بزنم از همسرش عکس نداره. اگر Divorce رو بزنم و اگر قبول بشه و برای مصاحبه ترجمه شناسنامه رو می بره و میفهمند که موقع ثبت نام Married بوده و بهش گیر میدن. تنها گزینه میمونه Legally Separated که اون هم توی توضیحاتش نوشته دادگاه باید این حکم رو صادر کرده باشه. نمیدونم در صورت قبولی این مدرک دادکاه رو میخوان یا نه؟ پس چکار باید کرد؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 17:10)matinam نوشته:  ُسلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم.من میخوام برای یک خانم ثبت نام کنم که متاهل هستش ولی هم اکنون با همسرش اختلاف داره و میخواد تنها ثبت نام کنه. گزینه Married رو اگر که بزنم از همسرش عکس نداره. اگر Divorce رو بزنم و اگر قبول بشه و برای مصاحبه ترجمه شناسنامه رو می بره و میفهمند که موقع ثبت نام Married بوده و بهش گیر میدن. تنها گزینه میمونه Legally Separated که اون هم توی توضیحاتش نوشته دادگاه باید این حکم رو صادر کرده باشه. نمیدونم در صورت قبولی این مدرک دادکاه رو میخوان یا نه؟ پس چکار باید کرد؟

سلام.

مطمئن باشید اگر سینگل ثبت نام کنید قطعا پس از قبولی ریجکت خواهند شد (Invalid Data Entry)

تنها راه ثبت نام همراه با هم است حالا به هر شکلی شده.

در نهایت آخر ماجرا اگر به طلاق کشید بعد از قبولی مدارک ارائه می کنند و می تونن تنهایی مهاجرت کنند.غیر از این هیچ راهی نداره.تاکید می کنم اطلاعات اشتباه در مورد وضعیت تاهل قطعا کیس رو باطل خواهد شد.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: matinam
(2012-10-30 ساعت 04:59)فی فی نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یک سئوال اضطــــــراری دارم !!
فرم ثبت نام لاتاری 2014 رو یکی از دوستانم میخواست واسه من پر کنه که متاسفانه یک بار فرم رو پر کرد و در نهایت گیجی به جای فامیلیم ، اسم پدرم رو وارد کرد!!! زمانی که اطلاعات ثبت شد و کانفیرمیشن نامبر رو گرفت تازه متوجه شد که (اسم + نام پدرم ) اومده به جای اسم و فامیلم!!!!
دوباره اومد و واسم فرم پر کرد این بار با اسم و فامیل دقیقم! و دوباره کانفیرمیشن نامبر گرفت!
میخواستم بدونم به نظر شما ثبت نامم باطل میشه یا چون با دو فامیلی متفاوت بوده مشکلی پیش نمیاد؟
اون فرمی برام مهمه که با فامیل صحیحم بوده، میترسم یه موقع اون باطل بشه!!! Sad به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ Sad(

امیدوارم که مشکلی پیش نیاد اما با یک عکس ثبت نام دوباره کردید؟ چون اگه قبول بشید عکس ها رو بررسی میکنن و چون عکس شما دو بار در سیستم موجود هست احتمالا که امیدوارم اینجوری نباشد رد میکنن

موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
درود
من کد پستی ندارم، No postal code رو بزنم که مشکلی نداره؟ داره؟

با سپاس
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشید , من این سوال رو قبلا پرسیدم ولی جوابی نگرفتم , الان که سرچ کردم حتی نتونستم سوال خودو رو توی تالار پیدا کنم
سوالم این بود :
من یکی از دوستام رو ثبت نام کردم ولی یادم نبود که اسمش احمد رضاس و نوشتم رضا
حالا چیکار میشه کرد ؟
میتونم الان ایمیل بزنم به کی سی سی یا نه بذارم بعد از اعلام نتایج ؟
در هر صورت این از اون مدلایی هس که با ایمیل به کی سی سی درست بشه ؟ یا خیلی حاده ؟
اگه الان دوباره با اسم کاملش و صحیحش ثبت نامش کنم چی ؟
بنظرتون سیستمشون میفهمه و حذفش میکنه ؟

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 18:17)amino نوشته:  سلام و خسته نباشید , من این سوال رو قبلا پرسیدم ولی جوابی نگرفتم , الان که سرچ کردم حتی نتونستم سوال خودو رو توی تالار پیدا کنم
سوالم این بود :
من یکی از دوستام رو ثبت نام کردم ولی یادم نبود که اسمش احمد رضاس و نوشتم رضا
حالا چیکار میشه کرد ؟
میتونم الان ایمیل بزنم به کی سی سی یا نه بذارم بعد از اعلام نتایج ؟
در هر صورت این از اون مدلایی هس که با ایمیل به کی سی سی درست بشه ؟ یا خیلی حاده ؟
اگه الان دوباره با اسم کاملش و صحیحش ثبت نامش کنم چی ؟
بنظرتون سیستمشون میفهمه و حذفش میکنه ؟

به نظر من بهتر است بذارید بعد از اعلام نتایج اگر به امید خدا قبول شدن بعد به کی سی سی ایمیل بزنید.به نظر من حاد نیست
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: amino
سلام
یه سوال ، داشتم ثبت نام می کردم ، وقتی continiue رو زدم که بره صفحه ای که کانفرمیشن نامبر رو می ده نرفت و cannot display the web page اومد. دوباره ثبت نام کنم ابرادی نداره؟؟؟
شماره کیس:2012AS00039XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ 2012
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت ویزا:25 می
تعداد افراد : 1
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 19:49)pinky نوشته:  سلام
یه سوال ، داشتم ثبت نام می کردم ، وقتی continiue رو زدم که بره صفحه ای که کانفرمیشن نامبر رو می ده نرفت و cannot display the web page اومد. دوباره ثبت نام کنم ابرادی نداره؟؟؟

شما که برنده 2012 هستی چرا ثبت نام مجدد ؟؟؟

اگر کانفرمیشن نامبر نگرفتی پس چاره ای جز ثبت نام مجدد ندارید
تشکر کنندگان:
بله من رفتم آمریکا برگشتم Smile برای خانواده ام ثبت نام می کردم که این جوری شد. ممنون از کمکتون
شماره کیس:2012AS00039XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ 2012
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت ویزا:25 می
تعداد افراد : 1
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان