کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-26 ساعت 18:33)farshid232 نوشته:  آقا رضای عزیز ممنون از راهنماییتون برای کوی کیهان دوستی میگفت از quarter استفاده کنیم به نظر شما درست گفته یا همان Alley کاقیست ؟

فرشید جان , کلا این نوع آدرس دهی فقط توی ایران هست
اگر منظور محله باشه , quarter هم میشه گفت
اگر منظور کوچه باشه alley باید گفت

اما در هر صورت چیزی ارسال نمیشه واسه ما ها , سخت نگیر داداش
تشکر کنندگان: farshid232
(2012-10-26 ساعت 16:47)beelzebub نوشته:  توصيه ميشه معمولا به صفحه قبل برنكرديد بعد إز إتمام ثبت نام

بعد از اتمام نبود.در حین پر گردن صفحه دوم بود.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 18:14)farshid232 نوشته:  با سلام لطفا اگه میشه این آدرس رو برام ترجمه کنید
فلکه دوم آریا شهر ( صادقیه ؟) - آیت الله کاشانی - کوی کیهان
ممنون
دوست خوبم به این لینک برو:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C

(2012-10-26 ساعت 17:00)alas2012 نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 16:43)reza6966 نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 16:38)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
یه نفر از اقوام دیروز از من سوالی پرسید که واقعا نتونستم بهش جواب بدم ، ایشون از من پرسید اگر فرد الف با فرد ب خصومت داشته باشه و همه اطلاعات مورد نیاز برایه ثبت نامه فرد ب در لاتاری(حتی عکس فرد ب رو) رو داشته باشه و از طرفی چون مطمئنه که فرد ب در لاتاری ثبت نام میکنه، بیاد و دوباره با مشخصات شخص ب ثبت نام کنه، آیا این کاره شخص الف میتونه باعث باطل شدن ثبت نام فرد ب بشه یا نه؟ چون گویا دوبار ثبت نام برایه یک فرد باعث باطل شدن هر دو ثبت نام میشه؟ اگر دوستان با تجربه تر پاسخ بنده را بدند یه خانواده رو از نگرانی در میارن؟ سپاسگزارم.

بله , حذف میشه فرد الف
فرد الف باید بدونه هیچوقت همه مشخصاتش رو در اختیار دیگران مخصوصا آدم های نوع ب قرار ندهد

با سپاس اما اطلاعات مورد نیاز برایه لاتاری مثله نام و فامیلی و سال تولد و محل تولد چیزایی هست که دسترسی بهش خیلی راحته! حتی یه فامیله دور هم میتونه به این اطلاعات با کمی پرس و جو دست پیدا کنه! باید راهی باشه که جلویه این افراد گرفته بشه؟
شما تا کجاها پیش میرین!!من فکر نمیکنم یه آدم انقدر بیکار باشه بخواد این کارو بکنه.اونم تو این دوره زمونه که همه کلی گرفتاری دارن.نگران نباشین
تشکر کنندگان: farshid232
سلام دوستان

من تازه مساقرت امدم می خواهم امروز ثبت نام کنم فقط یکی به من بگه که فرم ثبت نام همه فیلد ها باید به حروف بزرگ باشه یا فرقی نمیکنه؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 16:45)shahin2737 نوشته:  آخ آخ موقع ثبت نام برای اصلاح تایپی رفتم صفحه قبل دیدم جای عکس هم خود به خود پاک شده.دوباره اپلود کردم حواستون باشه.
دوست عزیز اینچه حرفیه که میزنید همه رو به تشویش میندازید. اگر عکس کسی که داره ثبت نام میکنه آپلود نشه کانفرمیشن نامبر نمیگیره که. اینجوریشو دیگه ندیده بودیمWink
تشکر کنندگان: new
(2012-10-26 ساعت 19:56)persianking62 نوشته:  سلام دوستان

من تازه مساقرت امدم می خواهم امروز ثبت نام کنم فقط یکی به من بگه که فرم ثبت نام همه فیلد ها باید به حروف بزرگ باشه یا فرقی نمیکنه؟؟؟
هیچ فرقی نمیکنه شما با حروف کوچیک بنویس.موفق باشی
تشکر کنندگان: persianking62
Big Grin 
سلام
بالاخره ثبت نام کردم Big Grin

دست تموم کسایی که این تاپیک ها رو چه نوشتن چه جواب دادن درد نکنه

منم نزدیک بود اسم و فامیل رو جای هم بنویسم که یهو یاد یه سری از دوستان افتادم که این مشکل براشون پیش اومد . خدا رو شکر به خیر گذشت
به امید موفقیت همه
Big Grin
تشکر کنندگان: reza6966
(2012-10-26 ساعت 23:45)sam_sabz نوشته:  سلام
بالاخره ثبت نام کردم Big Grin

دست تموم کسایی که این تاپیک ها رو چه نوشتن چه جواب دادن درد نکنه

منم نزدیک بود اسم و فلمیل رو جای هم بنویسم که یهو یاد یه سری از دوستان افتادم که این مشکل براشون پیش اومد . خدا رو شکر به خیر گذشت
به امید موفقیت همه
Big Grin
سام عزیز ایشالا برنده شی همین امسال اگه واقعا قصدت رفتن.و خیلی خوشحالم که یک نفر از تجربیات دیگران استفاده کرد و با خیال راحت کارشو انجام داد.
موفق باشی
تشکر کنندگان: sam_sabz
سلام دوستان
کوچک یا بزرگ نوشتن اسم و فامیل اهمیتی داره یا نه؟
حرف اول اسم و فامیل باید بزرگ باشه یا نه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-27 ساعت 00:42)Shahin Tehrani نوشته:  سلام دوستان
ممنون
خیر هیچ فرقی نداره عزیز جان پست های قبل رو خوب بخونین لطفا خواهشا.
این سوال چند بار پرسیده شده!!
تشکر کنندگان: Shahin Tehrani
ممنون

فرقی نمی کنه
میتونید کلا با حروف بزرگ بنویسید
we fight for a better life
تشکر کنندگان: Shahin Tehrani
(2012-10-26 ساعت 16:38)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
یه نفر از اقوام دیروز از من سوالی پرسید که واقعا نتونستم بهش جواب بدم ، ایشون از من پرسید اگر فرد الف با فرد ب خصومت داشته باشه و همه اطلاعات مورد نیاز برایه ثبت نامه فرد ب در لاتاری(حتی عکس فرد ب رو) رو داشته باشه و از طرفی چون مطمئنه که فرد ب در لاتاری ثبت نام میکنه، بیاد و دوباره با مشخصات شخص ب ثبت نام کنه، آیا این کاره شخص الف میتونه باعث باطل شدن ثبت نام فرد ب بشه یا نه؟ چون گویا دوبار ثبت نام برایه یک فرد باعث باطل شدن هر دو ثبت نام میشه؟ اگر دوستان با تجربه تر پاسخ بنده را بدند یه خانواده رو از نگرانی در میارن؟ سپاسگزارم.

100 درصد باطل میشه

(2012-10-26 ساعت 16:57)sepehr180 نوشته:  من عجله کردم جای اسم و فامیل رو برعکس نوشتم!!
اگه برنده شدم بعدا میشه تماس گرفت درستش کرد نه؟

بعد از برنده شدن آره اما الان نه

(2012-10-26 ساعت 19:56)persianking62 نوشته:  سلام دوستان

فرقی نمیکنه

ممنون

عین پاس بنویس
اما در کل فرقی نمیکنه
چون بعد از ثبت نام خودش اسم و فامیلت رو اتوماتیک بزرگ میکنه
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان یه سوال دارم نتونستم اینجا پیدا کنم. من خودم ساکن ایرانم، آیا میتونم آدرس و شماره تلفن یکی از اقوامم رو که تو آمریکا هستن رو توی فرم بنویسم؟
و اگه میشه آیا امکانش هست این آدرس و شماره تلفن رو برای ثبت نام خودم و یه فرد دیگه استفاده کنم؟
پیشاپیش از کمک همگی ممنونم!
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من آدرسم جا نمیشه؟ خیلی تعداد حروف کمتری از چیزی که بچه ها میگن قبول میکنه
تشکر کنندگان:
سلام میشه لطفآ منو راهنمائی کنید من میخام برای کسی ثبت نام کنم که یک پسر ۲۰ ساله دارند من باید اسم این پسرو هم تو ثبت نامه مادر پدرش بنویسم هم میتونم یک بر جدا ثبت نامش کنم ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان