کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
نامه ای برای برنده ای ارسال نمیشه و باید حواستون کاملا جمع باشه که confirmation number رو چند جا سیو کنید
تشکر کنندگان:
دوستان من هم مثل شما تجربه زیادی در این زمینه ندارم اما یکبار که تمام صفحات و انجمن قرعه کشی 2013 رو خوندم تمام جزییات کار دستم اومد ... حتی حالا میدونم اگر برنده بشم چی کار باید بکنم و کجا باید برم یا حتی برای مصاحبه چی بپوشم...
دوستای گلم خواهش میکنم اگر شما هم اینقدر ثبت نام واستون مهمه یکم وقت بذارید و اینقدر سوالات تکراری نپرسید
HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: reza6966
سلام اردوان کجایید پسسس؟ پیام دادم براتون ،به دستتون نرسید؟ خدارو شکر من ثبت نام کردم و مشکلی پیش نیومد.
تشکر کنندگان:
بچه ها آدرس را من نتونستم وارد کنم. خیلی جاش کمه!!!
راه حل چیه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 11:08)Tasnim banou نوشته:  سلام اردوان کجایید پسسس؟ پیام دادم براتون ،به دستتون نرسید؟ خدارو شکر من ثبت نام کردم و مشکلی پیش نیومد.
عزیزم منم پیام دادم سه بار ولی جواب ندادی

(2012-10-31 ساعت 08:37)مهتاب63 نوشته:  دوستان من هم مثل شما تجربه زیادی در این زمینه ندارم اما یکبار که تمام صفحات و انجمن قرعه کشی 2013 رو خوندم تمام جزییات کار دستم اومد ... حتی حالا میدونم اگر برنده بشم چی کار باید بکنم و کجا باید برم یا حتی برای مصاحبه چی بپوشم...
دوستای گلم خواهش میکنم اگر شما هم اینقدر ثبت نام واستون مهمه یکم وقت بذارید و اینقدر سوالات تکراری نپرسید
باریکلا مهتاب عزیز بالاخره یه نفر حرف ما رو فهمید!
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

یه سوال دارم نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!
آیا کسی از زمان اعلام نتایج مرحله دوم قرعه کشی لاتاری که قرار بود در نوامبر باشه اطلاعی داره؟ ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.

لطفا اگر سوالم مربوط به این تاپیک نیست راهنمایی بفرمایید که سوالم را کجا مطرح کنم.

ممنون
تشکر کنندگان:
راهنما دانلود نمیشه
میشه یه چکی بکنین مدیر محترم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 14:04)nazaninr نوشته:  سلام دوستان

یه سوال دارم نمیدونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه!
آیا کسی از زمان اعلام نتایج مرحله دوم قرعه کشی لاتاری که قرار بود در نوامبر باشه اطلاعی داره؟ ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.

لطفا اگر سوالم مربوط به این تاپیک نیست راهنمایی بفرمایید که سوالم را کجا مطرح کنم.

ممنون
بله اعلام شده همین چند روز پیش
تشکر کنندگان: nazaninr
soutaksoutak محترم
من هم به همین مشکل برخوردم و آدرسم اصلا جا نمیشد و مجبور شدم آدرس رو خلاصه تر کنم و بیشتر اصلی ها رو بیان کردم که مثلا یه نامه به دستم با این آدرس برسه..
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 15:09)Tasnim banou نوشته:  soutaksoutak محترم
من هم به همین مشکل برخوردم و آدرسم اصلا جا نمیشد و مجبور شدم آدرس رو خلاصه تر کنم و بیشتر اصلی ها رو بیان کردم که مثلا یه نامه به دستم با این آدرس برسه..
دقیقا تسنیم جان منم همین کارو کردم.خیلی خوبه که حضور داری.مرسی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان با سپاس ازسایت عالیه مهاجر سرا سوالی که ذهنمنو در گیر خودشه کرده اینه که ادرس خونمونو چطوری باید فینگلیش بنویسیم یابااملای درست انگلیسی مثلا اتوبان شیخ فضل اله نوری پایینتر از پل حکیم شهرک فرهنگیانو دقیقا چطور بایدنوشت لطفاالان جواب بدهید
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 16:16)behnam56a نوشته:  سلام دوستان با سپاس ازسایت عالیه مهاجر سرا سوالی که ذهنمنو در گیر خودشه کرده اینه که ادرس خونمونو چطوری باید فینگلیش بنویسیم یابااملای درست انگلیسی مثلا اتوبان شیخ فضل اله نوری پایینتر از پل حکیم شهرک فرهنگیانو دقیقا چطور بایدنوشت لطفاالان جواب بدهید
بهنام عزیز اول اینکه اصلا خودتو درگیر نکن هرجور بنویسی در نهایت هیچی در خونت نمیادBig Grin.
دوم اینکه به این لینک برو:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B5%D9%81...9%84%DB%8C
قسمت ویزای گوناگونی.بخش راهنمای ثبت نام لاتاری
تشکر کنندگان:
سلام دوستان داخل فرم ثبت نام این سوال امده ؟Are you claiming eligibility based on the country where you were born جواب چی بزنم yesیا no
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 16:38)masuod1365 نوشته:  سلام دوستان داخل فرم ثبت نام این سوال امده ؟Are you claiming eligibility based on the country where you were born جواب چی بزنم yesیا no
بله اگه ایران به دنیا اومدین yesبزنین
تشکر کنندگان:
من no زدم ولی کشور ایران را انتخاب کردم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان