2012-11-03 ساعت 22:50
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
|
تشکر کنندگان: reza6966
2012-11-03 ساعت 22:51
ایشالا هر کی میخواد برنده شه خداوکیلی از ته قلبم میگم
نه اردوان جان
من هم دفعه اول هست تا قبل از این شرایطش رو نداشتم و دوست هم نداشتم با ثبت نام کردنم به دوستان دیگه ظلم کنم تشکر کنندگان: beelzebub ، mehran61 ، rezaahmadi ، behzad2013
2012-11-03 ساعت 22:54
خدا رو شکر دوستان فعال 2014 همه سال های اول دوم شون( خیلی نکشیده) هست که امیدوارم همین امسال دیگه تموم بشه بره.
من که خودم بار اولم هست ثبت نام میکنم.
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi
2012-11-03 ساعت 22:54
همه باهم قبول میشیم باهم کارامون رو انجام میدیم
خدا رو چه دیدید باهام میریم سفارت شاید بعدا حتی باهم هم خونه هم بشیم تو بلاد کفر تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi ، meisamail
2012-11-03 ساعت 22:56
از مدیران خواهشمند هستم یه تاپیک گفتگوی آزاد 2014 هم بزنند زودتر ما بریم توش تو این تاپیک های مربوط به ثبت نام نباشیم
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi ، meisamail
2012-11-03 ساعت 22:57
بچه ها من تو این سایت دو سه دست مدیر عوض کردم ایشاا... شما کارتون به جای من نرسه
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
2012-11-03 ساعت 23:13
چقدر خوبه همه به فکر هم باشیم مثل رضا6966
تشکر کنندگان: reza6966 ، rezaahmadi
2012-11-04 ساعت 00:31
من دفعه دومه. ببینیم آمریکا مارو میطلبه یا نه
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني. 2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني. تشکر کنندگان: reza6966
2012-11-04 ساعت 00:37
تشکر کنندگان: rezaahmadi
2012-11-04 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-04 ساعت 00:54 توسط sabtenam11.)
منم دفعه سومم بود منتها قبلا برام ثبت نام میکردن از امسال به کمک بچه های مهاجر سرا خودم ثبت نام کردم و کلی واسه خودم اوستا شدم
یه نصیحت برادرانه : اینکه درسته ثبت نام کردیم همه اما به فعالیت زندگیتون ادامه بدید و نشینید تا قبول بشید تا از زندگی عقب نیوفتید .
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon تاریخ و نتیجه مصاحبه: تعداد افراد کیس : 1 تاریخ دریافت ویزا: تاریخ ورود به آمریکا: تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
2012-11-04 ساعت 01:31
(2012-11-04 ساعت 00:53)sabtenam11 نوشته: منم دفعه سومم بود منتها قبلا برام ثبت نام میکردن از امسال به کمک بچه های مهاجر سرا خودم ثبت نام کردم و کلی واسه خودم اوستا شدمکاملا باهات موافقم... تشکر کنندگان: sabtenam11
2012-11-04 ساعت 06:27
سلام .. دوستان بنده مدرک کاردانی آی تی دارم که هنگام ثبت نام University Degree تیک زدم .. الان هم 1سال میشه که درسام تموم شده اما کارای تسویه دانشگاه رو انجام ندادم .. نمیدونم اگه اقدام کنم و صادر بشه تاریخش بعد از ثبت نام میخوره .. واقعا کلافه شدم .. الان به نظر شما ها که تجربه بیشتری دارید قید لاتاری رو بزنم بهتر نیست .. چون اگه قبول بشم و بخوام برای مصاحبه اقدام کنم برام هزینه بره ..تو این شرایط اقتصادی و وضعیت دلاره 3600 تومنی به مسافرت برم و پول معاینات و هتل و ترجمه و غیره ... سه برابر پارساله .. و در آخر به اینا گیربدن برام تبعات بعدی داره .. هم روحی و هم اقتصادی .. لطفا راهنمایی کنید ... ثواب داره ..
2012-11-04 ساعت 07:45
(2012-11-04 ساعت 06:27)meisamail نوشته: سلام .. دوستان بنده مدرک کاردانی آی تی دارم که هنگام ثبت نام University Degree تیک زدم .. الان هم 1سال میشه که درسام تموم شده اما کارای تسویه دانشگاه رو انجام ندادم .. نمیدونم اگه اقدام کنم و صادر بشه تاریخش بعد از ثبت نام میخوره .. واقعا کلافه شدم .. الان به نظر شما ها که تجربه بیشتری دارید قید لاتاری رو بزنم بهتر نیست .. چون اگه قبول بشم و بخوام برای مصاحبه اقدام کنم برام هزینه بره ..تو این شرایط اقتصادی و وضعیت دلاره 3600 تومنی به مسافرت برم و پول معاینات و هتل و ترجمه و غیره ... سه برابر پارساله .. و در آخر به اینا گیربدن برام تبعات بعدی داره .. هم روحی و هم اقتصادی .. لطفا راهنمایی کنید ... ثواب داره .. سلام ، نگران نباش دوست عزیز ، شما همون نیمسالی که فارغ التحصیل شدید در مدرک قید میشه ( یعنی تاریخ پایان هر نمیسال و در صورتی که معرفی به استاد داشته باشید تاریخ آخرین نمره ثبت شده در سیستم ) ، فقط تاریخ صدور مدرک جدید میفته ، بهتره اقدام کنی واسه مدرکت به هر حال یه جا به دردت میخوره ؛ امید داشته باش و توکلت به خدا باشه به امید موفقیت دوستان نیازمند به این تغییر بزرگ .
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤
تشکر کنندگان: meisamail
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان