کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-11-03 ساعت 22:47)reza6966 نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 22:44)اردوان نوشته:  ایشالا همین امسال برنده شی مهران جان
اردوان تو چی داداش ؟؟؟ چندمیش میشه ؟؟؟
عمو رضا دفعه اولمه!سال پیش یه جریانی برام پیش اومد نشد!!شما دفعه دومتونه؟
تشکر کنندگان: reza6966
من هم این ثبت نام سومیش هست
تشکر کنندگان: اردوان ، reza6966 ، mehran61
ایشالا هر کی میخواد برنده شه خداوکیلی از ته قلبم میگم
تشکر کنندگان: reza6966 ، beelzebub ، mehran61 ، Omid-Aria ، rezaahmadi ، mishka
نه اردوان جان
من هم دفعه اول هست Smile

تا قبل از این شرایطش رو نداشتم و دوست هم نداشتم با ثبت نام کردنم به دوستان دیگه ظلم کنم
تشکر کنندگان: beelzebub ، mehran61 ، rezaahmadi ، behzad2013
خدا رو شکر دوستان فعال 2014 همه سال های اول دوم شون( خیلی نکشیده) هست که امیدوارم همین امسال دیگه تموم بشه بره.

من که خودم بار اولم هست ثبت نام میکنم.
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi
همه باهم قبول میشیم باهم کارامون رو انجام میدیم
خدا رو چه دیدید
باهام میریم سفارت
شاید بعدا حتی باهم هم خونه هم بشیم تو بلاد کفر Rolleyes
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi ، meisamail
از مدیران خواهشمند هستم یه تاپیک گفتگوی آزاد 2014 هم بزنند زودتر ما بریم توش تو این تاپیک های مربوط به ثبت نام نباشیمBig GrinBig Grin
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، rezaahmadi ، meisamail
بچه ها من تو این سایت دو سه دست مدیر عوض کردم ایشاا... شما کارتون به جای من نرسه Smile
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: beelzebub ، reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria
چقدر خوبه همه به فکر هم باشیم مثل رضا6966
تشکر کنندگان: reza6966 ، rezaahmadi
من دفعه دومه. ببینیم آمریکا مارو میطلبه یا نه
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: reza6966
(2012-11-03 ساعت 22:54)erfanslash نوشته:  همه باهم قبول میشیم باهم کارامون رو انجام میدیم
خدا رو چه دیدید
باهام میریم سفارت
شاید بعدا حتی باهم هم خونه هم بشیم تو بلاد کفر Rolleyes

انشاالله
تشکر کنندگان: rezaahmadi
منم دفعه سومم بود منتها قبلا برام ثبت نام میکردن از امسال به کمک بچه های مهاجر سرا خودم ثبت نام کردم و کلی واسه خودم اوستا شدمTongue

یه نصیحت برادرانه : اینکه درسته ثبت نام کردیم همه اما به فعالیت زندگیتون ادامه بدید و نشینید تا قبول بشید تا از زندگی عقب نیوفتید .
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: اردوان ، Omid-Aria ، reza6966
(2012-11-04 ساعت 00:53)sabtenam11 نوشته:  منم دفعه سومم بود منتها قبلا برام ثبت نام میکردن از امسال به کمک بچه های مهاجر سرا خودم ثبت نام کردم و کلی واسه خودم اوستا شدمTongue

یه نصیحت برادرانه : اینکه درسته ثبت نام کردیم همه اما به فعالیت زندگیتون ادامه بدید و نشینید تا قبول بشید تا از زندگی عقب نیوفتید .
کاملا باهات موافقم...
تشکر کنندگان: sabtenam11
سلام .. دوستان بنده مدرک کاردانی آی تی دارم که هنگام ثبت نام University Degree تیک زدم .. الان هم 1سال میشه که درسام تموم شده اما کارای تسویه دانشگاه رو انجام ندادم .. نمیدونم اگه اقدام کنم و صادر بشه تاریخش بعد از ثبت نام میخوره .. واقعا کلافه شدم .. الان به نظر شما ها که تجربه بیشتری دارید قید لاتاری رو بزنم بهتر نیست .. چون اگه قبول بشم و بخوام برای مصاحبه اقدام کنم برام هزینه بره ..تو این شرایط اقتصادی و وضعیت دلاره 3600 تومنی به مسافرت برم و پول معاینات و هتل و ترجمه و غیره ... سه برابر پارساله .. و در آخر به اینا گیربدن برام تبعات بعدی داره .. هم روحی و هم اقتصادی .. لطفا راهنمایی کنید ... ثواب داره ..
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 06:27)meisamail نوشته:  سلام .. دوستان بنده مدرک کاردانی آی تی دارم که هنگام ثبت نام University Degree تیک زدم .. الان هم 1سال میشه که درسام تموم شده اما کارای تسویه دانشگاه رو انجام ندادم .. نمیدونم اگه اقدام کنم و صادر بشه تاریخش بعد از ثبت نام میخوره .. واقعا کلافه شدم .. الان به نظر شما ها که تجربه بیشتری دارید قید لاتاری رو بزنم بهتر نیست .. چون اگه قبول بشم و بخوام برای مصاحبه اقدام کنم برام هزینه بره ..تو این شرایط اقتصادی و وضعیت دلاره 3600 تومنی به مسافرت برم و پول معاینات و هتل و ترجمه و غیره ... سه برابر پارساله .. و در آخر به اینا گیربدن برام تبعات بعدی داره .. هم روحی و هم اقتصادی .. لطفا راهنمایی کنید ... ثواب داره ..

سلام ،

نگران نباش دوست عزیز ، شما همون نیمسالی که فارغ التحصیل شدید در مدرک قید میشه ( یعنی تاریخ پایان هر نمیسال و در صورتی که معرفی به استاد داشته باشید تاریخ آخرین نمره ثبت شده در سیستم ) ، فقط تاریخ صدور مدرک جدید میفته ، بهتره اقدام کنی واسه مدرکت به هر حال یه جا به دردت میخوره ؛ امید داشته باش و توکلت به خدا باشه Shy

به امید موفقیت دوستان نیازمند به این تغییر بزرگ .
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: meisamail

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان