کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-11-03 ساعت 18:25)بازگشت نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 17:53)اردوان نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 15:59)sadeghi897 نوشته:  چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟
تا ساعت 7:30 امشب

8:30

دوست عزیز تا ساعت 7:30 هستش
تشکر کنندگان: اردوان
(2012-11-03 ساعت 18:25)بازگشت نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 17:53)اردوان نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 15:59)sadeghi897 نوشته:  چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟
تا ساعت 7:30 امشب

8:30
عزیز جان این لینک بخون لطفا اطلاعات غلط هم نده.مرسیSmile
Online registration for the DV-2014 Program started on Tuesday, October 2, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Saturday, November 3, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4
من نمیدونم کسانی که انقدر با اطمینان اطلاعات اشتباه میدن اصلا لینک های قبل یا سایت خود لاتاری رو مطالعه کردن؟من حتی از کسانی که امریکا هستن هم میپرسم که با اطمینان گفته باشم!!!
تازه دقیق تر میشه ساعت 7 ما چون 12 pmشرق امریکا میشه 7 بعد از ظهر ما
تشکر کنندگان:
سلام
من همون روزهای اول ثبت نام کردم و از فرم هم پرینت گرفتم و بعد متوجه شدم که ای بابا اشتباها به جای نام خانوادگی نام رو وارد کردم و مجددا فرم رو از ابتدا پر کردم و پرینت نهایی گرفتم.
به نظر شما ثبت نام من باطله کلا؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 18:55)NFa80 نوشته:  سلام
من همون روزهای اول ثبت نام کردم و از فرم هم پرینت گرفتم و بعد متوجه شدم که ای بابا اشتباها به جای نام خانوادگی نام رو وارد کردم و مجددا فرم رو از ابتدا پر کردم و پرینت نهایی گرفتم.

سلام ،

فکر اونا این هست که با این کار قصد تقلب دارید و متاسفانه از قرعه کشی حذف میکنن ، شما باید صبر میکردید تا اعلام نتایج بعد با ایمیل این اشتباه رو با KCC در میان میزاشتید .
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 16:48)p450 نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 16:15)reza6966 نوشته:  [quote='p450' pid='231518' dateline='1351942630']
سلام
یکی از آشناها که خانم هستند الان از من تقاضا کردند براشون ثبت نام کنم.ایشون چندین ساله که متارکه کرده اند(طلاق).حالا من نمیدونستم باید گزینه divorced رو بزنم یا گزینه Legally separated؟!من Legally separated رو زدم. اشتباه که نیست؟

متاسفانه , اشتباست

(2012-11-03 ساعت 15:56)pejman1991 نوشته:  خب نمیشه از طریق KCC بعدا" توضیح داد؟

دوست عزیز متاسفانه KCC این موارد رو رد میکنه در صورت قبولی قطعا mismatch خواهید خورد

(2012-11-03 ساعت 19:01)Omid-Aria نوشته:  [quote='NFa80' pid='231565' dateline='1351952720']
سلام

سلام ،

فکر اونا این هست که با این کار قصد تقلب دارید و متاسفانه از قرعه کشی حذف میکنن ، شما باید صبر میکردید تا اعلام نتایج بعد با ایمیل این اشتباه رو با KCC در میان میزاشتید .

دوست عزیز ثبت نام شما 100% باطل شده محسوب میشه و هیچ راه دیگه ندارید. شما اگر ثبت نام مجدد نمیکردید میشد با ایمیل به kcc اطلاع بدید چون ازین اشتباهات شده و قبول هم شدند اما الان ثبت نام شما مردود شده
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 15:56)pejman1991 نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 15:47)reza6966 نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 15:39)pejman1991 نوشته:  سلام دوستان . نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم . من 2014 ثبت نام کردم ولی بعد فهمیدم که پسر خاله ام هم برای غافل گیری ام من را هم ثبت نام کرده یعنی دو بار ثبت نام کردم البته پسر خاله ام من را با pezhman ثبت نام کرده و من خودم با اسپل pejman ثبت نام کردم !!!!!! نمیدونم چیکار کنم . یعنی میفهمن ؟؟؟؟ خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنید . نکنه واسه همیشه برم تو بلک لیست وزارت خارجه ؟

سلام دوست من

شما امسال رو از دست خواهی داد
من نمی دونم این سورپرایز کردن یعنی چی ؟؟؟؟
آقا , خانم با رضایت خود شخص ثبت نام باید انجام بشه
شاید یکی نخواد بره , شاید یکی خودش ثبت نام کرده

فرق بین pezhman و pejman وجود نداره , اگر بخوان اینجوری عمل کنن که هر نفر بیش از 10 تا می تونه ثبت نام کنه و هر کدوم برنده شد همون رو ملاک قرار بده
مثلا : pooria , puria , pouria , pooriya , pouriya , puriya و ...

خدا لعنتش کنه . ببینم توی سال دیگه هم تاثیری میزاره ؟ ممنونم که جواب دادید . شاید قسمت نبوده

نه دوست عزیز به سال دیگه ربطی نداره ثبت نام هر سال با سال قبل هیچ ارتباطی نداره. دوست عزیز هیچ وقت اطلاعات کامل شناسنامه ای خودتون رو به هیچ عنوان در اختیار دوست و آشنا و یا شبکه های اجتماعی قرار ندید تا ازین قبیل مشکلات براتون پیش نیاد
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
دوستان من 2 تا از آشناهامو میخواستم ثبت نام کنم فکر میکردم 8.30 هست سر 7.30 کانفیرم کد یکیشونو گرفتم اومدم بعدیو وارد کنم گفت سیستم بسته شد. الان خانومشون فقط ثبت نام شدن به عنوان فرد اصلی . عجب آن تایمن ها
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان:
Sad 
[/quote]
عزیز جان این لینک بخون لطفا اطلاعات غلط هم نده.مرسیSmile
Online registration for the DV-2014 Program started on Tuesday, October 2, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Saturday, November 3, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4
من نمیدونم کسانی که انقدر با اطمینان اطلاعات اشتباه میدن اصلا لینک های قبل یا سایت خود لاتاری رو مطالعه کردن؟من حتی از کسانی که آمریکا هستن هم میپرسم که با اطمینان گفته باشم!!!
تازه دقیق تر میشه ساعت 7 ما چون 12 pmشرق آمریکا میشه 7 بعد از ظهر ما
[/quote]
دوستان بخدا شرمنده یه بنده خدای به من گفت 7:30 من هم باور کردم.اشتباه شد این حقیر را عفو نمائید. Sad
تشکر کنندگان: اردوان
(2012-11-03 ساعت 20:38)babak82 نوشته:  دوستان من 2 تا از آشناهامو میخواستم ثبت نام کنم فکر میکردم 8.30 هست سر 7.30 کانفیرم کد یکیشونو گرفتم اومدم بعدیو وارد کنم گفت سیستم بسته شد. الان خانومشون فقط ثبت نام شدن به عنوان فرد اصلی . عجب آن تایمن ها

مشکلی نیست دوست عزیز
اگر خدا بخواد خانومشون قبول میشن جفتشون گرین کارت میگیرن
تشکر کنندگان:
بچه ها فکر کنم قرعه کشی امسال هم دو مرحله ای باشه
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، silence7
دوستان تاریخ ثبت نام به پایین تر بودن کیس نامبر در صورت برنده شدن ربط داره ؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان:
خب بالاخره پرونده لاتاری 2014 موقتا تا may بسته شد
لازم دیدم از زحمت تمام دوستان مهاجر سرایی که واقعا با صبر و حوصله جواب تک تک سوالهای (بعضا تکراری) اعضارو رو دادند تشکر کنم
به خصوص اردوان عزیز،reza6966، ostokhan،tenesi و...
و امیدوارم تمام مهاجر سرایی ها امسال قبول شوند
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria ، somayeh8159
مهلت ثبت نام 2014 تمام شد , به امید موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: اردوان ، behzadb57 ، rezaahmadi ، somayeh8159
(2012-11-03 ساعت 21:37)babak82 نوشته:  دوستان تاریخ ثبت نام به پایین تر بودن کیس نامبر در صورت برنده شدن ربط داره ؟
نه بابک جون فکر نکنم اینجوری باشه اما به هر صورت احتمالا دو مرحله ای هست امسال هم مثل پارسال.

(2012-11-03 ساعت 21:37)rezaahmadi نوشته:  خب بالاخره پرونده لاتاری 2014 موقتا تا may بسته شد
لازم دیدم از زحمت تمام دوستان مهاجر سرایی که واقعا با صبر و حوصله جواب تک تک سوالهای (بعضا تکراری) اعضارو رو دادند تشکر کنم
به خصوص اردوان عزیز،reza6966، ostokhan،tenesi و...
و امیدوارم تمام مهاجر سرایی ها امسال قبول شوند
خواهش میکنم رضا جان هم چنین برای تو و هر کی که واقعا قصد رفتن داره
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، silence7
به أميد قبولي همه ٢٠١٤هاي سايت

سال قبل هم كه دو مرحله اي نبود خيلي خر تو خر شد

امسال هم ظرفيت اسيا با حذف china رفته بالا هم هند كه خودش جداً هست حذف شده شانس خيلي رفته بالا اما اين جور كه من ديدم امسال خيلي ها الكي ثبت نام كردن إز ايران ولي باز هم اميد هست
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان