موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان در لاتاری 2014
فقط یه سوالی داشتم، من رفتم عکاسی و عکس رو گرفتم و تو خود سایت اصلی با photo validator چکش کردم و نوشت که عکس قابل قبوله و تویه اون یکی سایتی که دوستان گذاشتن هم تایید شد فقط مطلبی که هست میخواستم بدونم تویه این سایتها dpiعکس رو هم چک میکنه یا نه؟ چون dpi عکسی که من گرفتم 72 vertical و 72 horizontal هست اگر دوستان لطف کنن راهنمایی کنن سپاسگزار میشم.
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-08 ساعت 20:01)tenesi نوشته: (2012-10-08 ساعت 19:46)alas2012 نوشته: با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان در لاتاری 2014
فقط یه سوالی داشتم، من رفتم عکاسی و عکس رو گرفتم و تو خود سایت اصلی با photo validator چکش کردم و نوشت که عکس قابل قبوله و تویه اون یکی سایتی که دوستان گذاشتن هم تایید شد فقط مطلبی که هست میخواستم بدونم تویه این سایتها dpiعکس رو هم چک میکنه یا نه؟ چون dpi عکسی که من گرفتم 72 vertical و 72 horizontal هست اگر دوستان لطف کنن راهنمایی کنن سپاسگزار میشم.
مشکلی نیست.
متاسفانه برخی دوستان اشتباه متوجه شدند.
DPI فقط در مورد رزولوشن(کیفیت) عکس هایی است که اسکن می کنید.
Do you want to scan an existing photo? In addition to the digital image requirements, your existing photo must be:
2 x 2 inches (51 x 51 mm)
Scanned at a resolution of 300 pixels per inch (12 pixels per millimeter)
به لینک زیر مراجعه کنید ، کاملاً متوجه خواهید شد
منبع : http://travel.state.gov/visa/visaphotore..._5334.html
دوستان من فکنم اشتباه میکنید اگر DPI 300 نباشه یعنی عکس 600 در 600 نیست در صورتی که باید 600 در 600 باشه کیفیتش
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ديشب من رفتم يه عكاسي عكس گرفتم خيلي بهش توضيح دادم كه چجور عكسي ميخام ولي فايده نداشت
اخر سر هم عكس رو با فتوشاپ كروپ و ريساز كرد كه شد305 dpi هركاري كردم ديدم طرف نميخاد وقت بيشتر بزاره و dpi300 بهم تحويل بده
بيخيال شدم عكس رو ميخاست برام بريزه رو سي دي بهش گفتم يدونه خامشو هم بريزه
اومدم خونه عكس خام رو تو خود سايت لاتاري كراپ و ريساز كردم و مشكل حل شد
پس شما اگه هر عكاسي بريد حداقل يه عكس خام كه ميتونه براتون بگيره باقيشم خودتون از سايت درست كنيد با خاطري جمع
به همين سادگي!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فقط دوستان هواستون باشه به عكاستون بگيد فاصله اي كه عكس ميگيره از 1.25 كمتر نباشه والا براي كراپ كردن به مشكل بر ميخوريد اگه فاصله بيشتر از 1.25 هم باشه بهتر تو سايت لاتاري براي كراپ كردن ميتونيد زوم كنيد
اگه فاصله كمتر بشه موقع كراپ شونهاتون از كادر خارج ميشه و نهايتا سر بزرگ ميوفته
موفق باشيد
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
چند وقتی هست که یه سوالی ذهن من رو درگیر کرده
با این همه جزئیاتی که وجود داره برای عکس
احتمال اشتباه و به وجود امدن مشکل زیاده
و از طرفی امکان داره به دلیل مشکلات زیر ساخت شبکه در ایران ، عکس ارسال بشه ولی در اجرا با مشکل برخورد کنه
ایا ارسال عکس اشتباه تاثیری در روند لاتاری داره یا نه؟؟یا مثلا میشه بعد ها عکس رو مجدد گرفت و ارسال کرد (منظورم بعد از قبولی در لاتاری هست)