موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-09 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-09 ساعت 14:42 توسط parsaboj.)
کسی میدونه اگه عکس یه مقداری روتوش شده باشه یا مقدار خیلی کمی صورت کشیده شده باشه که قابل تشخیص هم نباشه آیا این مشکل باعث میشه که شرکت کننده از قرعه کشی حذف بشه چون عکس یکی از آشناهام همچین حالتی داشت ولی مشخصات فنی عکس کاملا رعایت شده بود( سایز و کیفیت عکس کاملا درست بود) وقتی کانفرمیشن نامبر رو وارد میکنم پیغام میده اطلاعات ورودی درست نیست میخوام بدونم بخاطر عکسش حذف شده یا کانفرمیشن نامبرش رو اشتباه یادداشت کرده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من دوتا سوال کلی داشتم و میخواستم نظر دوستان رو بپرسم.
من یک 8-7 سالی هستش که دارم ثبت نام میکنم. ولی یک 2 سالی هم هستش که دیگه برای ثبت نام در لاتاری عکس جدید نمیگیرم و همون عکس قبلی رو تاریخش رو ویرایش میکنم و میفرستم.( البته عکس جزئیاتش درسته).
حالا بنظر شما اینها هر سال مشخصات کسانی رو که ثبت نام میکنن با مشخصات سال قبلشون مقایسه میکنن یا نه؟
و اینکه مسئولان از زمان اتمام لاتاری تا زمان اعلام نتیجه میشینن همه عکس ها رو دونه دونه نگاه میکنن و عکس هایی که اشکال داره رو حذف میکنن از شرکت در لاتاری ؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال برام پیش اومده مرسی که جواب بدین
توی پست ها خوندم که ظاهرا عکس باید روش تاریخ باشه..این تاریخ جریانش چیه؟ حتما باید باشه؟
HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 11:28)مهتاب63 نوشته: دوستان عزیز یه سوال برام پیش اومده مرسی که جواب بدین
توی پست ها خوندم که ظاهرا عکس باید روش تاریخ باشه..این تاریخ جریانش چیه؟ حتما باید باشه؟
نخیر نباید تاریخ داشته باشه اما نباید قدیمی هم باشه ( حداکثر برای 1 سال گذشته باشه کافیه )
عکس دیجیتالی شما بدون هیچ دخل و تصرفی ( فتو شاپ یا نوشته یا ... ) باید برای ثبت نام آپلود بشه. از من گفتن...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با عرض سلام یه سوال داشتم من رفتم عکس انداختم ولی سایز عکس با اینکه گفته بودم 600 در 600 باشه 591 در 591 بود من آوردم تو نرم افزار paint درستش کردم و دقیقا 600 در 600 شد سوالم اینه که این resize که کردم مشکلی بوجود نمیاره؟؟؟