موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
من تنها مشکلی که دارم دوتا نور فلش تو هر کدوم از چشمام هست ؛ عکاسی هم زیاد رفتم , از 5 ، 6 تا عکاسی عکس دارم که وقتی میگم چشمامو درست کن که نور توش نباشه خیلی بد درست میکنن چشمامو ؛ راه حلی چیزی سزاغ ندارید با فوتوشاپ دوستان ؟ پیشاپیش ممنون :-x
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. وقتتان بخیر.
دوستان کسی اینجا هست که بدونه عکس با گوشواره مشکل داره یا نه؟
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
عجب استرسی داره این عکس ترتیب دادن! دارم می ترکم و فکر کنم آخرشم گند زدم!
این سایت کروپر دولتی اونها وقتی عکس رو کروپ می کنه عکس از ابعادی که توی توضیحات داده بزرگ تر می شه! یعنی صورت کامل خیلی بیشتر از نصف عکس رو می گیره! به همین دلیل تصمیم گرفتم خودم ترتیباتش رو استاد کنم! اما به هیچ ترتیبی نمی شد عکس دقیقا توی اون ابعادی بشه که خواجه می فرماید!
رفتم عکاسی و با کلی عزّ و التماس که آقا جون مادرت روتوشش نکن ازش عکس گرفتم و نسخه دیجیتالیش رو هم گرفتم! کی باورش می شه که عکسی که از من گرفته اصلا مال من نیست! دماغ من بوکسوریه! تقریبا له و لوردست! یه دماغ برای من درست کرده انگار دیروز رفتم جراحیش کردم! پوستم پر چین و چروکه! چنانش کرده که خودم لذت بردم از اینکه می شه با جراحی پلاستیک انقدر زیبا بشم!
در نتیجه پول رو دادم و اومدم عکس ها رو انداختم اونطرف و دست به دامن دوربین دیجیتالی شدم! رزولوشن؟ ۱۸۰ !!! حالا اینو چکارش کنم؟
دست به دامن حضرت فتو شاپ شدم و یه صفحه با رزولوشن ۳۰۰ ساختم و اینو کپی کردم توی اون و رزولوشن درست شد!
نهایتا با اطمینانی که هیتلر وقتی حمله کرد به لهستان نداشت ، رفتم و ثبت نام کردم! بعدش اومدم اینجا و فهمیدم ددم وای! اصلا خود دولت مفخمه ابزار و یراق الات گذاشته و توی مشخصات عکس نباید نوشته شده باشه محصول مهندسی شده شرکت ادوبی و ...!
خلاصه سرتونو درد نیارم! اگر یه نفر مثل خودم مسئول تشخیص عکس ها باشه که احتمالا می گه: ای بابا! خوبه دیگه همینه!
اما اگه یکی مثل اونکه این همه بند و تفصیلات گذاشته پشتش باشه فقط یک راه به ذهنم می رسه:
لطفا یکی این ایمیل KKc یا KCC یا CKk رو محبت کنه تا بپرسم زمان قرعه کشی لاتاری ۲۰۱۵ کیه!
جدی اینا فقط یه عکس می خوان که معلوم باشه من خودمم یا یه عکس باید ترتیب می دادم که آنجلینا جولی همچون عکسی نگرفته؟
آخه آپولو که نیست بخواد بره مریخ! یه گرین کارته دیگه!
همین روزا احتمالا بجای آمریکا می رم تیمارستان!
کیس نامبر: جون مادر اوباما یه دونشم به من نرسید!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من که برای خودم عکس جدید گرفتم ولی برای یکی از دوستام ( به اصرار خودش ) عکسی که سال قبل در لاتاری ثبت نام کرده بود و تاریخش رو با نرم افزار ویرایش کردم و فرستادم.
بنظر شما اگه تاریخ عکس دستکاری بشه متوجه میشن یا.... ؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان! آیا برای نوزاد هم عکس با مشخصات ذکر شده نیاز است؟ آیا جایی هم ذکر شده؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
طبق این عکسی که شما گذاشتی اصلا اجازه crop به شما نمیده. چون تمام عکس باید داخل مربع خاکستری باشه و بعد سراغ اون صورت برید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوال من اينه كه عكس با كراوات مشكلي نداره؟
موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تاريخ عكس چطوري عوض كنم ؟
مرسي
موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Microsoft Office Picture Manager با اين نرم افزار چطوري ميتونم تاريخ عكس پارسال و عوض كنم ؟
ممنون