کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شماره تایید ثبت نام ‪(Confirmation Number)
(2012-12-11 ساعت 11:31)m_ahmadi نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 10:59)azita 33 نوشته:  پس چرا هیچی نمی نویسید ؟؟؟؟؟؟
حوصله امون سر رفت !

بعد از اینکه نتایج اعلام بشه همه زبوناشون وا می شه:-)
حالا اول برنده بشیم . وقت برای از این حرفها زیاده .
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان و من از یکی از دوستام شنیده بودم که وقتی گرین کارت بگیری بری امریکا و سیتیزن بشی دولت تا زمانی که کار نداشته باشی ساپورتت میکنه و بن و تخفیف و ازین جور حرفها بهت می ده آیا واقعا همین طور هسست یا نه؟
(2012-12-11 ساعت 14:16)azadeh91 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 03:36)azadeh91 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان از کجا میشه آمار شرکت کنندگان امسال رو داشته باشیم و همچنین درصد برنده شدن رو؟؟؟؟ چه بصورت کلی یا امار ایران لطفا راهنمایی کنید

چرا هیچکس جواب نمیده میخوایم بدونیم چقدر امیدوار باشیم؟؟؟؟

درصد برنده شدن
ایران پس از بنگلادش ، دارای بالاترین سهمیه در قرعه کشی گرین کارت ، از قاره آسیا میباشد. با توجه به نتایج قرعه کشی 2011 بنگلادش با 5999 نفر برنده در جایگاه اول ، ایران با 2819 نفر در جایگاه دوم و سریلانکا با 515 نفر در جایگاه سوم در قاره آسیا قرار دارند.
با توجه به اینکه اگر تعداد شرکت کنندگان از ایران حداکثر 400,000 نفر باشند با یک حساب سرانگشتی میتوان نتیجه گرفت که از هر 141 شرکت کننده ، 1 نفر برنده خواهد شد. (البته میزان شرکت کنندگان هر ساله در حال افزایش است.)
تشکر کنندگان: m_ahmadi ، azadeh91 ، Omid-Aria ، Tomas ، azita 33
(2012-12-11 ساعت 16:48)sajedeh نوشته:  دوستان و من از یکی از دوستام شنیده بودم که وقتی گرین کارت بگیری بری آمریکا و سیتیزن بشی دولت تا زمانی که کار نداشته باشی ساپورتت میکنه و بن و تخفیف و ازین جور حرفها بهت می ده آیا واقعا همین طور هسست یا نه؟

نه، از این خبرا نیست. من کسی رو می شناسم که رفته، و با این که چند وقتی هم سابقه کار داشت تو یو اس اما حالا که از کار بیکار شده، داره دنبال کار میگرده و ظاهرا هیچ کمکی هم از طرف دولت بهش نشده. گرین کارت هم داره اما هنوز سیتیزن نیست....
(2012-12-11 ساعت 10:45)hedyhoney نوشته:  درود به همه عزیزان
یک پیشنهاد دارم - بیاین در مورد شهری که قصد دارید در آمریکا اقامت داشته باشید صحبت کنیم.عوامل انتخابتون که چرا خوبه و چرا بده.ممنون

درود به دوست عزیز
این که به این موضوع فکر کنیم و انرژی مثبت بدیم خیلی خوبه اما موضوع اینه که این کار مستلزم جستجو و بررسی و گذاشتن وقت زیاده ... که بعد از قبولی بیشتر پیدا میشه ایشاللللا
برای همین من فکر میکنم این موضوع رو موکول کنیم به بعد از قبولی خیلی بهتره
HAS NOT BEEN SELECTED
سلام به همه دوستان عزیزم

بچه ها پروژه حذف مهاجرت از طریق "ویزای گوناگونی" که چندین بار مطرح شده بود بالاخره به جریان افتاد.متاسفانه این بار تحت قانون موسوم به "STEM ACT" از طریق سنا امریکا مطرح شده و ظاهرن تصویب هم شده.با اطلاعی که از طریق یکی از دوستام مطلع خودم که در امریکا زندگی می کنه گرفتم به احتمال قریب به یقین DV 2015 وجود نخواهد داشت.از مدیران و عزیز تقاضا دارم یه تاپیک برای این قضیه باز کنن تا هر کس اطلاع بیشتری داره اوونا رو با بقیه در میون بزاره.گزیده ای از سر فصل های مطرح شده در "استم اکت" رو می تونید در لینک زیر ببینید و مهمترین قسمتی که برای ما مهم هست اینه که :

They also criticized the Republicans' decision to eliminate the diversity visa system -- often called the green card lottery -- to make way for additional STEM visas. The White House mentioned, but did not focus on, the issue of diversity visas in its statement of opposition, and did not respond to a request for comment on whether they would agree to ending the program in another immigration deal. Republicans argued that the diversity visa is unnecessary.

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/30...19248.html
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: Tomas ، azita 33
(2012-12-12 ساعت 12:29)dr4mir نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم

بچه ها پروژه حذف مهاجرت از طریق "ویزای گوناگونی" که چندین بار مطرح شده بود بالاخره به جریان افتاد.متاسفانه این بار تحت قانون موسوم به "STEM ACT" از طریق سنا آمریکا مطرح شده و ظاهرن تصویب هم شده.با اطلاعی که از طریق یکی از دوستام مطلع خودم که در آمریکا زندگی می کنه گرفتم به احتمال قریب به یقین DV 2015 وجود نخواهد داشت.از مدیران و عزیز تقاضا دارم یه تاپیک برای این قضیه باز کنن تا هر کس اطلاع بیشتری داره اوونا رو با بقیه در میون بزاره.گزیده ای از سر فصل های مطرح شده در "استم اکت" رو می تونید در لینک زیر ببینید و مهمترین قسمتی که برای ما مهم هست اینه که :

They also criticized the Republicans' decision to eliminate the diversity visa system -- often called the green card lottery -- to make way for additional STEM visas. The White House mentioned, but did not focus on, the issue of diversity visas in its statement of opposition, and did not respond to a request for comment on whether they would agree to ending the program in another immigration deal. Republicans argued that the diversity visa is unnecessary.

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/30...19248.html
امیدوارم این اتفاق نیافته:-(
تشکر کنندگان: poorya-poorya ، Tomas
(2012-12-12 ساعت 09:25)مهتاب63 نوشته:  
یک پیشنهاد دارم - بیاین در مورد شهری که قصد دارید در آمریکا اقامت داشته باشید صحبت کنیم.عوامل انتخابتون که چرا خوبه و چرا بده.ممنون

درود به دوست عزیز
این که به این موضوع فکر کنیم و انرژی مثبت بدیم خیلی خوبه اما موضوع اینه که این کار مستلزم جستجو و بررسی و گذاشتن وقت زیاده ... که بعد از قبولی بیشتر پیدا میشه ایشاللللا

درود به همه عزیران
صحبت کردن در مورد شهر انتخابی هم اطلاعات عمومیمون و بالا میبره هم اینکه انرژی مثبت ایجاد میکنه هکه از حالت غیر فعال بودن درمیایم.من در مورد شهر فرشتگان تحقیقات مختصری دارم که مثلا بیشترین ایرانی و اونجا داره و ...حالا اگه کسی دوست داره بیاد و اطلاعاتش و بگه
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
(2012-12-12 ساعت 15:33)hedyhoney نوشته:  

درود به دوست عزیز

درود به همه عزیران
صحبت کردن در مورد شهر انتخابی هم اطلاعات عمومیمون و بالا میبره هم اینکه انرژی مثبت ایجاد میکنه هکه از حالت غیر فعال بودن درمیایم.من در مورد شهر فرشتگان تحقیقات مختصری دارم که مثلا بیشترین ایرانی و اونجا داره و ...حالا اگه کسی دوست داره بیاد و اطلاعاتش و بگه

دوست عزیز بارها گفتم اینقدر خودتون رو درگیر لاتری نکنید
شانسش 1 به 141 هست
اگر قبول نشید ضربه میبینید
اقا فکرشم نکن تا اعلام نتایج
(2012-12-12 ساعت 16:43)erfanslash نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 15:33)hedyhoney نوشته:  

درود به دوست عزیز

درود به همه عزیران

دوست عزیز بارها گفتم اینقدر خودتون رو درگیر لاتری نکنید
شانسش 1 به 141 هست
اگر قبول نشید ضربه میبینید
اقا فکرشم نکن تا اعلام نتایج
با این حساب توی این انجمن بعد از پرسش و پاسخ برای ثبت نام حرفی نمیمونه که به بحث گذاشته بشه.غیر فعال میخواهید عمل کنید؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
(2012-12-11 ساعت 21:23)m_ahmadi نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 16:48)sajedeh نوشته:  دوستان و من از یکی از دوستام شنیده بودم که وقتی گرین کارت بگیری بری آمریکا و سیتیزن بشی دولت تا زمانی که کار نداشته باشی ساپورتت میکنه و بن و تخفیف و ازین جور حرفها بهت می ده آیا واقعا همین طور هسست یا نه؟

نه، از این خبرا نیست. من کسی رو می شناسم که رفته، و با این که چند وقتی هم سابقه کار داشت تو یو اس اما حالا که از کار بیکار شده، داره دنبال کار میگرده و ظاهرا هیچ کمکی هم از طرف دولت بهش نشده. گرین کارت هم داره اما هنوز سیتیزن نیست....

بله مـــــــــــیـــــــــتـــــــــونین بن بگیرین ... من خودم لس آنجلس هستم
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: Tomas ، sajedeh
(2012-12-13 ساعت 02:38)iloveshadow نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 21:23)m_ahmadi نوشته:  

بله مـــــــــــیـــــــــتـــــــــونین بن بگیرین ... من خودم لس آنجلس هستم

ممنون. نمیدونستم. اینجوری حداقل میتونم به یه نفر دیگه هم اطلاع بدم...
تشکر کنندگان: Tomas ، sajedeh
اشکال نداره خودتون رو ناراحت نکنید . مگه قراره هر سال شرکت کنید . همین امسال همه قبول می شید
قول قول قول Tongue
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب Big Grin
تشکر کنندگان:
(2012-12-13 ساعت 17:52)azita 33 نوشته:  اشکال نداره خودتون رو ناراحت نکنید . مگه قراره هر سال شرکت کنید . همین امسال همه قبول می شید
قول قول قول Tongue

من رو قولت حساب میکنم !!! Big Grin
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
تشکر کنندگان: azita 33 ، m_ahmadi
(2012-12-13 ساعت 21:32)brotherhood نوشته:  بچه ها یک چیز بهتون بگم خدایی اینقدر دارین روش حساب میکنید و برنامه ریزی میکنید یا رویا پردازی بعدا که قبول نشین خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ضربه روحی میخورید

ولی من که قبول بشم امسال یا میرم کالیفرنیا . لوس انجلس یا میرم نیویورک خدایی موندم خواهررررررر lol

نه بابا این حرف چیه؟ حالا اگه برنده هم نشیم دنیا به آخر نمیرسه که! بالاخره هر کی یه برنامه ریزی برای خودش داره دیگه. همه چیو بخدا بسپاریم که خودش برامون تصمیم بگیرهSmile
تشکر کنندگان: azita 33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان