موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه کنتور بزارید ببینیم چند روز مونده تا اعلام نتایج، اول هر هفته یکی بیاد بگه مثلا انقدر روز دیگه نتایج اعلام میشه. هی به خودمون امیدواری بدیم و انرژی مثبت...
منم موافقم که اگه اینجوری پیش بریم و قبول نشیم ضربه میخوریم اما میتونیم با انرژی مثبت شانسمون رو بالا ببریم. اگه هم نشد، خب نشده دیگه، یه راه دیگه پیدا میکنیم...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-14 ساعت 02:35)m_ahmadi نوشته: بچه ها یه کنتور بزارید ببینیم چند روز مونده تا اعلام نتایج، اول هر هفته یکی بیاد بگه مثلا انقدر روز دیگه نتایج اعلام میشه. هی به خودمون امیدواری بدیم و انرژی مثبت...
منم موافقم که اگه اینجوری پیش بریم و قبول نشیم ضربه میخوریم اما میتونیم با انرژی مثبت شانسمون رو بالا ببریم. اگه هم نشد، خب نشده دیگه، یه راه دیگه پیدا میکنیم...
تو امضا من روز شمار تا اعلام نتایج رو زدم عزیز
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این قضیه حذف لاتاری واقعا صحت داره؟؟؟ مدیران بررسی کنن لدفن. یعنی باید آرزوی رفتن به آمریکا رو به گور ببرم.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز خواهشمندم تا از درست بودن خبری مطمئن نیستید (حذف لاتاری) در این تاپیک انرژی منفی پخش نکنید. (با تشکر انجمن فرستندگان انرژی مثبت) ++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از ایالت هاوایی اطلاعاتی داره که از آمریکا چطور می شه رفت و اونجا چطوریه از لحاظ زندگی و تفریح و گردش؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-15 ساعت 16:09)brotherhood نوشته: (2012-12-15 ساعت 13:19)sajedeh نوشته: کسی از ایالت هاوایی اطلاعاتی داره که از آمریکا چطور می شه رفت و اونجا چطوریه از لحاظ زندگی و تفریح و گردش؟
ارهههههههههههههههههههههههههه ؟
هوایی ؟
تا اونجا که میدونم شهر توریستی و حال حولی هست مث وگاسه
(2012-12-15 ساعت 00:29)behzadkhatari نوشته: آقا این قضیه حذف لاتاری واقعا صحت داره؟؟؟ مدیران بررسی کنن لدفن. یعنی باید آرزوی رفتن به آمریکا رو به گور ببرم.
آمریکا یک کشوره که مرگ و میر توش خیلی زیاده.
همچنین آمریکا نمیخاد جمعیتش بیاد پایین.
برا همین هر ساله نیاز به مهاجر داره که توش پول بیارن یا کار کنن یا ...
عمرا نمیوفته
نگران نباش
خب قراره گرین کارتارو بدن به دانشجوهایی که اونجا تحصیل میکنن. نمیدونم اما من این خبرو از چند جا شنیدم ولی از صحت اون اطلاعی ندارم. به همین خاطر از مدیران جان بر کف مهاجرسرا تقاضا دارم این قضیه رو بررسی کنن
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سايتي كه ثبت نام ميكنن كجاست ميشه من رو راهنمايي كنيد