کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شماره تایید ثبت نام ‪(Confirmation Number)
(2012-12-18 ساعت 10:28)Tareq Heravi نوشته:  دوستان سايتي كه ثبت نام ميكنن كجاست ميشه من رو راهنمايي كنيد

سلام دوست عزیز ،

مهلت ثبت نام امسال تمام شده ...
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: سفیر ، azita 33 ، Tomas
آفرین . درود بر شما . محشره . به قول آمریکایی ها فنتستیک
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: Tomas
بچه ها این فایل تعداد شرکت کننده های بین سالهای 2007 تا 2013 هستش . گفتم شاید برای کسانی که ندیدن اینو جالب باشه
http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf
واین هم تعداد برندگان پارسال به نسبت هر قاره و کشور
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html
تشکر کنندگان: m_ahmadi ، Tomas ، azita 33 ، braveelvis ، Omid-Aria ، behzadkhatari
(2012-12-20 ساعت 03:39)ostokhan نوشته:  بچه ها این فایل تعداد شرکت کننده های بین سالهای 2007 تا 2013 هستش . گفتم شاید برای کسانی که ندیدن اینو جالب باشه
http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf
واین هم تعداد برندگان پارسال به نسبت هر قاره و کشور
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html

تو این جدول بیشتر برنده های آسیا از ایرانه امید وارم DV 2014 هم همه ی ما برنده بشیم البته حتما برنده می شیمShy
تشکر کنندگان: m_ahmadi ، ostokhan ، azita 33
همه‌مون امیدواریم....
تشکر کنندگان: azita 33
از دوستان مطلع كسي لطف مي كنه يكم درباره ي پاس سفيد توضيح بده چون من در صورت برنده شدن بهش نياز دارم
البته مي دونم بحث در اين موارد زوده ولي ممنون ميشه راهنمايي كنين
من اگه امثال برنده بشم و مثلا بخوام تابستون ٢٠١٤ برم اونور يك سال از تحصيلم مونده ، سوالم اينه كه بعد از دريافت گرين كارد چند سال مي تونم بيرون آمريكا باشم ؟؟ مي تونم برم بيام؟؟
يعني برگردم مدركمو كه گرفتم برم بمونم
تشکر کنندگان:
پاس سفيد رو ميتونيد براي 2 سال بگيريد اما اطلاعات بيشتر تو تاپيك پاس سفيد هست
http://mohajersara.com/thread-3694.html
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان:
(2012-12-22 ساعت 15:04)alireza92 نوشته:  از دوستان مطلع كسي لطف مي كنه يكم درباره ي پاس سفيد توضيح بده چون من در صورت برنده شدن بهش نياز دارم
من اگه امثال برنده بشم و مثلا بخوام تابستون ٢٠١٤ برم اونور يك سال از تحصيلم مونده ، سوالم اينه كه بعد از دريافت گرين كارد چند سال مي تونم بيرون آمريكا باشم ؟؟ مي تونم برم بيام؟؟

تا جایی که من اطلاع دارم شما بعد از برنده شدن و از زمانی که خودت رو به خاک امریکا میرسونی (که اون هم البته یه محدوده زمانی مشخص داره) باید بیست و پنج ماه مداوم تو خاک امریکا باشی تا بشی سیتیزن. اگه بخوای میتونی بعد از شش ماه از تاریخ ورود به خارج از امریکا بری اما باید مدت بیست و پنج ماه رو توی پنج سال پرکنی تا سیتیزن بشی. و البته یه تبصره دیگه هم داره که حداقل تو هر سال باید شش ماه رو تو خاک امریکا باشی.
این اطلاعاتی بود که من داشتم اگه دوستان اطلاعات تکمیل تر یا صحیح تری دارن ممنون میشم بگن...
تشکر کنندگان:
(2012-12-23 ساعت 00:07)m_ahmadi نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 15:04)alireza92 نوشته:  از دوستان مطلع كسي لطف مي كنه يكم درباره ي پاس سفيد توضيح بده چون من در صورت برنده شدن بهش نياز دارم

تا جایی که من اطلاع دارم شما بعد از برنده شدن و از زمانی که خودت رو به خاک آمریکا میرسونی (که اون هم البته یه محدوده زمانی مشخص داره) باید بیست و پنج ماه مداوم تو خاک آمریکا باشی تا بشی سیتیزن. اگه بخوای میتونی بعد از شش ماه از تاریخ ورود به خارج از آمریکا بری اما باید مدت بیست و پنج ماه رو توی پنج سال پرکنی تا سیتیزن بشی. و البته یه تبصره دیگه هم داره که حداقل تو هر سال باید شش ماه رو تو خاک آمریکا باشی.
این اطلاعاتی بود که من داشتم اگه دوستان اطلاعات تکمیل تر یا صحیح تری دارن ممنون میشم بگن...

شما بعد از ورودتون به آمریکا و بعد از اینکه گرین کارت و سوشال نامبر به دستتون رسید میتونید درخواست پاس سفیدre-entry permit بدید. این کارفقط برای یک بار و به مدت 2 سال انجام میشه. هزینه این کار هم 445 دلار میشه.البته این 2 سال جز سابق سیتی زن شیپی به حساب نمیاد البته بعضی ها هم میگن حساب میشه. حالا شما صبر کن ببین به اسمت در میاد لاتاری. ؟ بعدا هم میتونی به این جور کارا برسی اینم لینک پیج برای پاس سفید که کلی جامع و کامله
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
تشکر کنندگان:
ممنون از جواباتون
ببخشيد هي سوال مي پرسم
حالا مثلا ميشه وقتي گرين كاردو سوشيال كاردو گرفت برگشت و مثلا سالي دو سه ماه وفت و اومد تا اون روزي كه تصميم به موندن بگيري
واسه محكم كاري هم يه حساب با سپرده ي خوب باز كرد
اينجوري باطل مي كنن گرين كارتو؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-23 ساعت 08:22)alireza92 نوشته:  ممنون از جواباتون
ببخشيد هي سوال مي پرسم
حالا مثلا ميشه وقتي گرين كاردو سوشيال كاردو گرفت برگشت و مثلا سالي دو سه ماه وفت و اومد تا اون روزي كه تصميم به موندن بگيري
بله ميتونيد اما فاصله دوسفر نبايد بيشتراز يكسال بشه وگرنه كرين كارد باطل ميشه
(2012-12-23 ساعت 19:53)mammad amrikaii نوشته:  
ببخشيد هي سوال مي پرسم
بله ميتونيد اما فاصله دوسفر نبايد بيشتراز يكسال بشه وگرنه كرين كارد باطل ميشه
خب شما باید 6 ماه رو از سال رو اونجا باشی حتما وگرنه گرین باطل میشه
ببخشيد هي سوال مي پرسم

باز تا جایی که من اطلاع دارم شما از وقتی گرین کارت و میگیری میتونی رفت و آمد داشته باشی اما باید سالی حداقل شش ماه و طی پنج سال بیست و پنج ماه و پر کنی.
البته فکر کنم تو تاپیک‌های سال‌های قبل سرچ کنی اطلاعات دقیق‌تری به‌دست بیاریSmile
تشکر کنندگان:
(2012-12-23 ساعت 22:26)m_ahmadi نوشته:  
ببخشيد هي سوال مي پرسم

باز تا جایی که من اطلاع دارم شما از وقتی گرین کارت و میگیری میتونی رفت و آمد داشته باشی اما باید سالی حداقل شش ماه و طی پنج سال بیست و پنج ماه و پر کنی.
البته فکر کنم تو تاپیک‌های سال‌های قبل سرچ کنی اطلاعات دقیق‌تری به‌دست بیاریSmile

سالي شش ماه براي گرفتن سيتيزن شيپه وگرنه اگه حداقل سالي يك روز هم آمريكا باشي گرين كارتت باطل نمي شه
تشکر کنندگان:
والا ما تو انجمن های قبلی خوندیم بیشتر از 6 ماه بدون داشتن پاس سفید خارج آمریکا باشی دادگاهی میشی
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان