موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اوه من فکر کردم منظورشون اینه که از ایران زنگ میزنن بهشون اونا با دیتا جواب بدن. البته من اسمارت فون ندارم و نمیدونم که میشه با اسمارت فون جواب تماس دیتایی گوگل وویس رو داد یا نه؟ فکر کنم میشه. بهرحال بهترین راه حل همون viber هست و بعدش هم اسکایپ. اسکایپ رو روی هر دو گوشی در ایران و آمریکا نصب کنین و با دیتا تماس بگیرین و صحبت کنین.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من ۴ماه دیگه عازم ویرجینیا هستم . اخیرا یه گوشی گالکسی نت رو از اینجا به قیمت ۱میلیون تومن خریدم و خیلی دوسش دارم . میخواستم ببینم میتونم با خودم بیارمش ؟ در واقع میصرفه که بیارمش یا اینجا بفروشمش و بیام اونجا از سرویسهای اپراتورها یه گوشی در حد همین گوشی بخرم ؟ اینطور که شنیدم بهترین و بصرفترین خطوط at&t وt-mobile هستن .اگر من گوشی رو بیارم سیمکارتهای این شرکتها روی گوشیهای ایران میخوره و من میتونم از اندروید مارکت خرید کنم و همهٔ امکاناتو داشته باشم ؟ من دنبال بهترین حالت و به صرفه ترینم. ممنون میشم اگه کسی بهم جواب بده خیلی سرگردونم.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2012-05-15 ساعت 23:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-16 ساعت 00:23 توسط nicole.gemini.)
ممنون از پیشنهادتان. حتما راجع بهش تحقیق میکنم... البته منظور من از استفاده از گوگل ویس این بود که از طریق همان لپ تاپ و با همان شماره ایی که گوگل بهم داده، به شماره های دیگران زنگ بزنم... البته این برای من که بیشتر با خانواده در اینجا تماس میگیرم هم بصرفه نیست چون خوب از دقایق آنها کم میشه...و انصاف نیست... برای همین دیگه مجبورم سوئیچ کنم روی فامیلی پلن.. در ضمن من یک آیفون 4 گرفتم همراه این پلنم فقط 1 مشکلی باهاش دارم. نمیدونم چرا از وقتی این گوشی را گرفتم اینترنت لپ تاپ ام مرتب dis-connect میشه..؟؟؟ حتی وقتی که وای فای گوشی را خاموش نگه میدارم.. البته اینترنت ای که استفاده میکنم time warner road runner است.. قبلا مشکلی نداشتم ولی نمیدونم آیا باید نبدیلش کنم به پرسرعت!!؟؟؟؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من رفتم تي موبايلو چك كنم فاميلي پل
ديدم ديتا هم روشه و ظاهرا بايد بگيريم ولي يه چيزومتوجه شدم و اون اينكه بسته به انتخاب گوشي قيمت ديتا فرق ميكرد مثلا يكي رو سي و پنج تا زد و گوشي ديگري رو بيست تا
خواستم بپرسم كمترين ميزاني كه براي ديتا داد چقدر هست چون راستش من اعتقاد دارم گوشي را بايد باهاش حرف زد و آي پد يا لپ تاپ را براي ديتا
اصلا من بخوام فاميلي پلن بدون ديتا و اس ام اس بگيرم كدام شركت را پيشنهاد ميفرماييد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 08:56)armanbala نوشته: دوستان
من رفتم تي موبايلو چك كنم فاميلي پل
ديدم ديتا هم روشه و ظاهرا بايد بگيريم ولي يه چيزومتوجه شدم و اون اينكه بسته به انتخاب گوشي قيمت ديتا فرق ميكرد مثلا يكي رو سي و پنج تا زد و گوشي ديگري رو بيست تا
خواستم بپرسم كمترين ميزاني كه براي ديتا داد چقدر هست چون راستش من اعتقاد دارم گوشي را بايد باهاش حرف زد و آي پد يا لپ تاپ را براي ديتا
اصلا من بخوام فاميلي پلن بدون ديتا و اس ام اس بگيرم كدام شركت را پيشنهاد ميفرماييد
از نظر آنتن دهی برای مکالمه که ورایزن بهترین است. 1 پلن هم الان داره 450 دقیقه بدون اس ام اس و دیتا ماهی 40 تا چه گوشی بگیرید چه نگیرید باید برای پلن قرارداد ببندید... سایتشان را چک کنید اطلاعات کاملی گذاشتند.. اگر هم سوالی داشته باشید همانجا میتونید چت کنید و بپرسید یا توی فیس بوکشان بپرسید
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
من با یاهو مسنجر از گوشی همراهم با یاهو مسنجر در ایران مکالمه تلفنی برقرار کردم.. کیفیت صدا عالی حتی بهتر از تلفن معمولی... از همان طریق مسنجر هم با همان گوشی عکس هم در عین صحبت فرستادم. شما هم امتحان کنید...