2013-12-30 ساعت 01:01
من 12 شرکت ذکر شده در مقاله Sascha Segan رو برای خودم یک مقایسه ای کردم. در مجموع نمیشه تمام خصوصیات مطلوب رو در یک اپراتور جمع کرد. مثلاً اگر به من بود دوست داشتم:
- سرویس ماهانه مجانی FreedomPop
- گوشی Moto X به قیمت شرکت Republic Wireless
- پوشش شبکه Verizon مربوط به Page Plus Cellular
- قدرت انتخاب پلن در شرکت Ting
رو با هم می داشتم ولی افسوس که نمیشه!
یک چیزی که الان توجه منو جلب کرده پلن 50 دلاری Pay As To Go مربوط به شرکت pagepluscellular هست. بزرگترین مزیت این شرکت استفاده از شبکه Verizon هست. برای من که با پوشش AT&T در رالی مشکل دارم خیلی خوبه. در پلن 50 دلاری هر دقیقه مکالمه و هر پیام متنی 5 سنت (مشابه H2O) هست و 120 روز هم اعتبار داره. اینم خصوصیات پلن 50 دلاری Pay As To Go این شرکت هست. من می خواستم با کارمند شرکت چت کنم ولی برای چت کردن باید عضو سایت شد و متاسفانه در تعطیلات آخر هفته هم امکانش وجود نداره.
- سرویس ماهانه مجانی FreedomPop
- گوشی Moto X به قیمت شرکت Republic Wireless
- پوشش شبکه Verizon مربوط به Page Plus Cellular
- قدرت انتخاب پلن در شرکت Ting
رو با هم می داشتم ولی افسوس که نمیشه!
یک چیزی که الان توجه منو جلب کرده پلن 50 دلاری Pay As To Go مربوط به شرکت pagepluscellular هست. بزرگترین مزیت این شرکت استفاده از شبکه Verizon هست. برای من که با پوشش AT&T در رالی مشکل دارم خیلی خوبه. در پلن 50 دلاری هر دقیقه مکالمه و هر پیام متنی 5 سنت (مشابه H2O) هست و 120 روز هم اعتبار داره. اینم خصوصیات پلن 50 دلاری Pay As To Go این شرکت هست. من می خواستم با کارمند شرکت چت کنم ولی برای چت کردن باید عضو سایت شد و متاسفانه در تعطیلات آخر هفته هم امکانش وجود نداره.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی