موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
خلاصه بقول خودشون welcome to America
باید چندین تا چشم داشته باشی از شر دزدان دریایی ! به هرحال اینم جزئی از زندگی در امریکاست.
حالا خدا بداد روزی برسه که مثلا چند سال موندیم خونه قسطی ورداشتیم چند تا قسطش عقب افتاده خلاصه فورکلوزر و زن و بچه وسط خیابون ! و مراجعه به تاپیک بی خانمانی ! البته ایشالا تا اونمقع امریکا هم زیر
چتر مدیریت جهانی بعضیها رفته و کل مشکلات حله و جملگی عدالت اجتماعی برقراره !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع کماکان درگیر این دو تا شرکتم. اکوفکس که اسکن گواهینامه و کارت سوشال و فیش حقوقی خواسته بود مثل اینکه نتونسته از رو اسکن ها منو شناسایی کنه و ایمیل زده که همینا رو فکس کن!!!! یعنی من در نبوغ این جماعت موندم. با بدبختی تمام از هر کدوم مخصوصا کارتها چنان اسکن سیاه سفید گرفتم که فکس میزنم خوانده بشه و با مجیک جکم فکس کردم و منتظر جوابم کماکان!
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن حالا هر وقت لازم شد یه تلفن میزنن درست میشه!!
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
یامی فکر کنم اتی ام کارد رو فقط به حساب سیوینگ میدن اگه درست یادم باشه
دوم اینکه مطمئنی که تو pos ها قابل استفاده باشه ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-18 ساعت 06:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-18 ساعت 22:17 توسط yami.)
اصلاحیه!
به نظر میرسه که برای حساب چکینگ هر دو نوع کارت دبیت و ای تی ام ارائه میشه اما برای حساب سیوینگ اگه در بانک فقط حساب سیوینگ داشته باشین و چکینگ نداشته باشین، فقط کارت ای تی ام ارائه میشه. (با تشکر از یادآوری دوست عزیزمون، سهیل)
بله اگه POS به یکی از این اینترلینکها وصل باشه میشه از کارت استفاده کرد:
Pulse-Plus-NYCE-Star
99.99 درصد POSها در فروشگاهها هم حداقل به یکی از اینا وصل هستن!! خود کارتهای ویزا یا مسترکارت هم پشتشون نگاه کنی حداقل یکی دو تا از لوگوهای این اینترلینکها رو دارند. ولی خوب بدیهی هست همانطور که نوشتم نمیتونین ترانسکشن رو بصورت کردیت انجام بدین و حتما حتما باید پین وارد کنید.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
خب شما همه ش از هزینه فشنگ صحبت کردین، اما خود باشگاه چقدر پول می گیره؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
بهترین کار برای ساختن کردیت در ابتدای ورود اینه که درخواست برای گرفتن کردیت کارد از فروشگاههایی مثل may's, old navy, sears .... بدهید.. اینها سریع تر به شما کردیت کارد میدهند و شما میتونید زودتر کردیت بسازید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
من حساب چیس هم تقریبا همزمان با حساب استیت فارم باز کردم. از چیس به من کارت موقت ندادن و کارت دبیت واقعی با اسم خودم روش در عرض یک هفته با پست اومد در خونه. البته با اون کارتهای بدون اسم که در ابتدای افتتاح حساب بعضی بانکها میدن تا کارت اصلی که اسمتون هم روشه بیاد با پست آشنایی دارم چون از طرف کارفرما قرار شد بجای چک حقوقمون دایرکت دیپوزیت بشه و من اون موقع حساب چیس و استیت فارم نداشتم و بهم یک پاکت دادن که مال بانک آنلاین Skylight بود (از زیر مجموعه های بانک SunTrust در بعضی ایالات و بانک US Bank در ایالات دیگر) و توش یک کارت ویزا بدون اسم هم داشت که به محض فعال کردن قابل استفاده بود تا اینکه کارت اصلی اومد خونه.
البته من دیگه دایرکت دیپوزیتم رو به استیت فارم عوض کردم و امروز که زنگ زدم Skylight که دیگه به شما نیازی ندارم، بهم گفتن که مسئله ای نیست و میبندیم ولی $5 هزینه بستن حسابه! کمی داغ کردم اما اشتباه از من بید! این هزینه رو در Fee List که توی همان پاکت اولیه افتتاح حساب بود نوشته بودن و من نخوندم. از بس آت آشغال میذارن داخل پاکت. کی بیکاره بشینه بخونه آخه؟
خلاصه کمی تهدید کردم که شکایت میکنم و اینا بلکه پس بدن پیله رو ولی حالا بدن ندنش معلوم نیست!
اما $24 رو که کردیت یونیونم به ناحق ازم بابت پرینت هر صفحه استیتمنت کم کرده بود به زور BBBonline گرفتم!
در مورد بانک چیس کاملا درست میفرمایید. واقعا به بنکرها اختیارات زیادی دادن. همون اولش که بهم کوپن داد و $150 شیتیل رفت تو حسابم بابت افتتاح حساب! گفت احتمالا بهم کوپن هم بفرستن که اگه کردیت کارت باز کنم بهم $200 میدن!
چک بوکم رو هم رایگان کرد! $18 هزینه اش بود. کلا بانک خوبیه و برداشت پول از عابربانکهای موجود در Walgreens رایگانه.
برای اولین باره که میشنوم میشه خرید با کارت دبیت رو که Pin وارد شده براش (و نه امضا) بشه Dispute کرد. اینکه خیلی عالیه ولی کلا خرید با کردیت کارت امنیتش بیشتره و بعد ATM Card و بعدش دبیت.