موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 02:00)ehsan_ati نوشته: (2012-10-10 ساعت 01:36)mojgan rezaee نوشته: سلام دوست عزیز از کمکتون ممنون من یک سوالی داشتم من یک هتل اپارتمان پیدا کردم بنام tatevتو خیابون مارشالbaghramianشببی 500 دلار برای 4نفر میخواستم ببینم چطوره
شبی 500 دلار؟! مگه قصر واکينگهامو ميخواين اجاره کنين؟ خيلي خيلي گرونه! من 1 آپارتمان 1 خوابه رزرو کردم از همين سايت http://www.hyurservice.com شبی 32 دلار. البته 41 دلار بود ولي من تخفيف گرفتم. رسوندمش به شبی 32 دلار. حالا شما 2 خوابه هم بگيرين ديگه بيشتر از شبي 70 دلار نميشه. تازه آپارتمان کلاس A رو ميده شبي 70 دلار. ارزونتر هم داره. من احتمال ميدم هزينه کل شبهاي اقامتتون رو گفته 500 دلار، نه شبي 500 دلار! موفق باشی.
اقا میشه بگی چه جوری تخفیف گرفتی ؟ آخه تو این سایت که نه شماره ای واسه آپارتمان زده نه چیزی ؟ بعدم می خام آپارتمان بگیرم کدوم خیابون باشه ؟ سفارت آمریکا کدوم خیابونه ؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 02:59)sobi_spider نوشته: بچه ها من دانشجو ام ارمنستان اگه کسی سوالی چیزی داشت و خواست بیاد اینجا می تونه به من پیام بده من شمارمو می دم بهش اگه کاری باشه خوشحال می شم بتونم انجام بدم.
دوست عزیز میشه بگی برای یک خانواده 4 نفری آپارتمان بهتره یا هتل (با توجه به اینکه در آپارتمان خودمان باید خرید و پخت و پز کنیم)و کدام آژانس ها رو برای اجاره مناسب میدونید
باسپاس
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 13:30)ehsan_ati نوشته: (2012-10-10 ساعت 10:44)IN.USA@2013 نوشته: (2012-10-10 ساعت 02:00)ehsan_ati نوشته: (2012-10-10 ساعت 01:36)mojgan rezaee نوشته: سلام دوست عزیز از کمکتون ممنون من یک سوالی داشتم من یک هتل اپارتمان پیدا کردم بنام tatevتو خیابون مارشالbaghramianشببی 500 دلار برای 4نفر میخواستم ببینم چطوره
شبی 500 دلار؟! مگه قصر واکينگهامو ميخواين اجاره کنين؟ خيلي خيلي گرونه! من 1 آپارتمان 1 خوابه رزرو کردم از همين سايت http://www.hyurservice.com شبی 32 دلار. البته 41 دلار بود ولي من تخفيف گرفتم. رسوندمش به شبی 32 دلار. حالا شما 2 خوابه هم بگيرين ديگه بيشتر از شبي 70 دلار نميشه. تازه آپارتمان کلاس A رو ميده شبي 70 دلار. ارزونتر هم داره. من احتمال ميدم هزينه کل شبهاي اقامتتون رو گفته 500 دلار، نه شبي 500 دلار! موفق باشی.
اقا میشه بگی چه جوری تخفیف گرفتی ؟ آخه تو این سایت که نه شماره ای واسه آپارتمان زده نه چیزی ؟ بعدم می خام آپارتمان بگیرم کدوم خیابون باشه ؟ سفارت آمریکا کدوم خیابونه ؟
لازم نيست تلفن بزني. از طريق ايميل ميتوني رزرو کني. از هر کدوم از آپارتمان ها که خوشت اومد روي قيمتش که کليک کني، 1 صفحه باز ميشه که ميتوني مشخصاتت و تاريخي که ميخواي رزرو کني و پيغام لازم واسه سايت رو در قسمت Notes وارد کني. آدرس ايميلت رو هم حتما وارد کن. بعد از چند ساعت خودشون به درخواستت از طريق ايميلي که گذاشتي پاسخ مي دهند. بعد که جوابت رو دادن بگو اين قيمت زياده و سعي کن تخفيف بگيري. توي اين سايت تمام آپارتمان ها در مرکز شهر قرار دارد. خيلي روي خيابان ها حساس نباش. به طور کلي هرچي به Republic Square نزديک باشه بهتره. سفارت نزديک درياچه ايروان هست. ميتوني از روي گوگل مپ پيداش کني.
مرسی دوستم - از لحاظ امنیتی شهر خوبیه ؟ آپارتمان به نظرت تنهایی اکیه؟ یهو شب ببخشید خفتمون نکنن!!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-11 ساعت 02:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-11 ساعت 10:05 توسط Saeedv13.)
دوستان tatev آشنا دارن خالم اگه خواستین بگیرین . کلا اکثر جاها آشنا دارن اگر خواستین و کلا ایروان زیاد بزرگ نیست که مثل آنکارا بخواین حتما نزدیک سفارت باشه و هزینه تاکسی هم زیاد نیست ، اگر می خواین جایی رو بگیرین لطفا بودجه مورد نظرتون رو بگید تا بهتون مطابق اون معرفی کنم چند جا رو یا بگم خالم براتون بگیره
(2012-10-10 ساعت 23:35)mojgan rezaee نوشته: (2012-10-10 ساعت 14:07)ehsan_ati نوشته: (2012-10-10 ساعت 13:52)IN.USA@2013 نوشته: (2012-10-10 ساعت 13:30)ehsan_ati نوشته: (2012-10-10 ساعت 10:44)IN.USA@2013 نوشته: اقا میشه بگی چه جوری تخفیف گرفتی ؟ آخه تو این سایت که نه شماره ای واسه آپارتمان زده نه چیزی ؟ بعدم می خام آپارتمان بگیرم کدوم خیابون باشه ؟ سفارت آمریکا کدوم خیابونه ؟
لازم نيست تلفن بزني. از طريق ايميل ميتوني رزرو کني. از هر کدوم از آپارتمان ها که خوشت اومد روي قيمتش که کليک کني، 1 صفحه باز ميشه که ميتوني مشخصاتت و تاريخي که ميخواي رزرو کني و پيغام لازم واسه سايت رو در قسمت Notes وارد کني. آدرس ايميلت رو هم حتما وارد کن. بعد از چند ساعت خودشون به درخواستت از طريق ايميلي که گذاشتي پاسخ مي دهند. بعد که جوابت رو دادن بگو اين قيمت زياده و سعي کن تخفيف بگيري. توي اين سايت تمام آپارتمان ها در مرکز شهر قرار دارد. خيلي روي خيابان ها حساس نباش. به طور کلي هرچي به Republic Square نزديک باشه بهتره. سفارت نزديک درياچه ايروان هست. ميتوني از روي گوگل مپ پيداش کني.
مرسی دوستم - از لحاظ امنیتی شهر خوبیه ؟ آپارتمان به نظرت تنهایی اکیه؟ یهو شب ببخشید خفتمون نکنن!!
خواهش عزيز. والا ايروان من شنيدم امنيتش خوبه. اگر قرار باشه توريستها رو خفت کنن که ديگه کسی پاشو اونجا نميگذاره. پس مطمئن باشين هيچوقت نميان خودشون رو خراب کنن. منم ناچارا تنهايي دارم ميرم. انشالا که مشکلی پيش نمياد.
ممنون از راهنماییتون حق با شما است برای یک هفته گفته 500 دلار که با توجه به گفته شما باز هم زیاده
tatev اتاق های متفاوتی از لحاظ قیمتی داره و حدودا نه دقیقا شبی 40 دلار به بالاست
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
افشین یکضرب ویزا گرفت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خیلی دلم می خواد از همه پست ها و لطفی که من دارید تشکر کنم اما مهاجرسرا یکم کنده خودتون که می دونید
یک سری سوال پرسیده بودید که من خلاصه بدون نقل قول جواب می دم
- به نظر من بهترین انتخاب برای افرادی که تعداد شب بالاو نفرات زیاد میاند گرفتن آپارتمان هست قیمت اون اصلا قابل مقایسه با هتل نیست
- امنیت اینجا به نظر من خیلی خوبه
- کل کار پزشکی بیش تر از ۱ ساعت و نیم نمی شه و اگر مصاحبه پس فردای روز تست باشه می تونند به سفارت بفرستند. البته برای کیس هایی که بچه دارند نمی دونم این شرایط صادق هست یا نه
- برای صدور ویزا دو روز کاری زمان لازمه
اگر سوال موردی دیگه هم بپرسید اگر بدونم جواب می دم