موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
ما هم ویزامون اکی شد
خیال همتون راحت باشه ، کنسولگری اینجا عالی بود به همه single ها ویزای یکضرب می داد.و به خانواده ها می گفت ماه بعد بیان و ویزاشونو بگیرن.
باورتون می شه از ما کلی بابت اینکه مدارکمون کامل بود تشکر کرد!!!
گفت وبزای شما قبول شده 4 هفته دیگه پکیج مهاجرتیتون آمادست بیا و بگیر.
به تمام کیس های 1 نفره هم 4 روز بعد
اصلا" اسپانسر نمی خواد
فقط مدارک مالی مناسب(من 120 میلیون تو بانک داشتم+سند خونه)
بلااستثنا به خانواده ها می گه 4 هفته بعد
مدارک مهم و حتما" بیارین مثله کواهی ازدواج یا طلاق(یکی و واسه همین گواهی طلاق رد کرد)
بازم می آم تا بعد
2013xxx11xx
3 نفر
ایروان
هفته دوم اکتبر
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دو نكته سوالي!
نكته اول
اين سايتhyurكه هر چي براش ايميل ميزني ميگه اين اپارتمانها توي تاريخي كه من ميخوام پر هست ويك جاي ديگه رو بهم پيشنهاد ميده كه اصلا ازشون خوشم نمياد ، دوستان سايتهاي ديگه سراغ دارين كه اپارتمان تر و تميز بهمون معرفي كنه؟؟
نكته دوم
امروز زنگ زدم چند تا اژانس هواپيمايي كه بليط بگيرم ، اژانسها ميگفتن روز چهارشنبه شب كابلهاي مخابراتي هواپيمايي اسمان دزديده شده و براي همين سيستم هامون قطع شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چي بگم ! باور بكنيم يا نكنيم؟!
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-14 ساعت 00:28)پروا نوشته: دو نكته سوالي!
نكته اول
اين سايتhyurكه هر چي براش ايميل ميزني ميگه اين اپارتمانها توي تاريخي كه من ميخوام پر هست ويك جاي ديگه رو بهم پيشنهاد ميده كه اصلا ازشون خوشم نمياد ، دوستان سايتهاي ديگه سراغ دارين كه اپارتمان تر و تميز بهمون معرفي كنه؟؟
نكته دوم
امروز زنگ زدم چند تا اژانس هواپيمايي كه بليط بگيرم ، اژانسها ميگفتن روز چهارشنبه شب كابلهاي مخابراتي هواپيمايي اسمان دزديده شده و براي همين سيستم هامون قطع شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چي بگم ! باور بكنيم يا نكنيم؟!
سلام پروا جان !
دزدیده شدن کابل اصلی مخابرات صحت داشت به طوری که پنج شنبه خطوط تلفنی غیر داخلی شرکت قطع بود که مشکل برطرف شد !
اما پروازهای آبان خارجی و برخی داخلی ها هنوز بسته است(آسمان) و علت به گفته ی همکاران فروش بلیط انتظار برای افزایش قیمت اعلام شد
به محض باز شدن پرواز ایروان که تا چند روز آینده خواهد بود به دوستان آنلاین اطلاع خواهم داد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم با سلام
نکته ای که لازم است موقع خرید بلیط هواپیما در نظر داشت اینه که اگر نیاز شد چند روز بیشتر بمانید بلیط شما قابل تغییر باشد بدون اینکه هزینه اضافه پرداخت کنید .من Armavia را چک کردم و این امکان را نداشت ولی اگر از دوستان آگاهی بیشتری در این مورد است لطفا اطلاع دهید. با سپاس
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-14 ساعت 10:16)kiasina نوشته: دوستان محترم با سلام
نکته ای که لازم است موقع خرید بلیط هواپیما در نظر داشت اینه که اگر نیاز شد چند روز بیشتر بمانید بلیط شما قابل تغییر باشد بدون اینکه هزینه اضافه پرداخت کنید .من Armavia را چک کردم و این امکان را نداشت ولی اگر از دوستان آگاهی بیشتری در این مورد است لطفا اطلاع دهید. با سپاس
سلام با آسمان میتونید برگشت open بگیرید.الان برای سه ماه قیمتش 520000 تومنه.توصیه میکنم برگشتت را هم فیکس کن اگه لازم شد تغییر بده و جریمه پرداخت کن.چون یه وقتهایی برگشت جا نمیده-موفق باشید
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی دوستان. من سئوالی در مورد بیمه مسافرتی دارم. ممنون می شم اگه کسی بتونه جواب منو بده. آیا بیمه مسافرتی برای دریافت ویزای ارمنستان الزامی هست یا خیر؟ و اگر هست آیا کسی هست که بیمه مسافرتی گرفته باشه و بتونه من رو راهنمائی کنه؟ بیمه پارسیان (نمایندگی خندان) قیمت 57000 تومان برای 8 الی 15 روز با پوشش بیمه 50000 یورو را به من اعلام کرده. آیا این قیمت مناسب است؟ و آیا بیمه مسافرتی اجباری است؟ ممنون می شم من رو راهنمائی کنید.