کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-13 ساعت 17:08)farmiz نوشته:  ...بدون اسپانسر با موجودي حدود يكصد ميليون تومان ويزا يك ضرب گرفته ...
صد میلیون برای یک نفر؟؟!! فکر نمی کنی حتی بدون اسپانسر یه مقدار زیاد برده فرهاد جان؟
(2012-10-13 ساعت 17:22)mojgan rezaee نوشته:  ...-کار تو سفارت چقدر طول میکشه و بغیر از 330 دلار هزینه دیگه ای هم داره ؟
-هوا اونجا چطوریه؟
-برای رفتن به سفارت لباس رسمی پوشیدی؟
جواب تمام این سئوالات رو در سفرنامه اش داده سرکار خانم.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ایروان
تشکر کنندگان: peyman2ped ، rezagh ، Blaze ، hamedhamed ، Hedieh20
(2012-10-12 ساعت 12:50)afs نوشته:  از خونه من تا سفارت پیاده نزدیک ۳۵ دقیقه راه هست و می خوام پیاده برم و عکس بگیرم.

قبل از هر چیزی تبریک میگم، خونه ی شما در کدام منطقه واقع شده و از چه طریقی پیداش کردید؟
و با شبی 35 دلار ازش راضی بودید؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
ما هم ویزامون اکی شد
خیال همتون راحت باشه ، کنسولگری اینجا عالی بود به همه single ها ویزای یکضرب می داد.و به خانواده ها می گفت ماه بعد بیان و ویزاشونو بگیرن.
باورتون می شه از ما کلی بابت اینکه مدارکمون کامل بود تشکر کرد!!!
گفت وبزای شما قبول شده 4 هفته دیگه پکیج مهاجرتیتون آمادست بیا و بگیر.
به تمام کیس های 1 نفره هم 4 روز بعد
اصلا" اسپانسر نمی خواد
فقط مدارک مالی مناسب(من 120 میلیون تو بانک داشتم+سند خونه)
بلااستثنا به خانواده ها می گه 4 هفته بعد
مدارک مهم و حتما" بیارین مثله کواهی ازدواج یا طلاق(یکی و واسه همین گواهی طلاق رد کرد)
بازم می آم تا بعد
2013xxx11xx
3 نفر
ایروان
هفته دوم اکتبرWink
(2012-10-13 ساعت 20:28)mag2013 نوشته:  سلام بچه ها
ما هم ویزامون اکی شد
خیال همتون راحت باشه ، کنسولگری اینجا عالی بود به همه single ها ویزای یکضرب می داد.و به خانواده ها می گفت ماه بعد بیان و ویزاشونو بگیرن.
باورتون می شه از ما کلی بابت اینکه مدارکمون کامل بود تشکر کرد!!!
گفت وبزای شما قبول شده 4 هفته دیگه پکیج مهاجرتیتون آمادست بیا و بگیر.
به تمام کیس های 1 نفره هم 4 روز بعد
اصلا" اسپانسر نمی خواد
فقط مدارک مالی مناسب(من 120 میلیون تو بانک داشتم+سند خونه)
بلااستثنا به خانواده ها می گه 4 هفته بعد
مدارک مهم و حتما" بیارین مثله کواهی ازدواج یا طلاق(یکی و واسه همین گواهی طلاق رد کرد)
بازم می آم تا بعد
بهتون تبريک ميگم. واقعا خوشحال شدم. Wink یعني من که یکنفر هستم با وجود اينکه سربازي رفتم به یکضرب اميدوار باشم؟! Smile وااااااااي یعني ميشه؟!!! Rolleyes شما کیس هاي Single که اونجا ديدين متوجه نشدين که سربازي هم رفته بودن يا نه؟ شايد همشون کارت معافيت داشتن. ممنون ميشم بیشتر توضيح بدين و سفرنامتون رو هم ارسال کنين. بازم تبريک ميگم. Smile
تشکر کنندگان: lilistar
(2012-10-13 ساعت 17:22)mojgan rezaee نوشته:  -کار تو سفارت چقدر طول میکشه و بغیر از 330 دلار هزینه دیگه ای هم داره ؟
-هوا اونجا چطوریه؟
-برای رفتن به سفارت لباس رسمی پوشیدی؟

همون جور که عمو سعید گفت تمام این سوال ها رو با خوندن سفرنامه می تونید جواب بگیرید. توی تنظیم سفرنامه خیلی دقت کردم که همه نکات ممکن توضیح داده بشه. اما در هر صورت در پاسخ به سوالات شما

- اینکه چقدر کارتون توی سفارت طول می کشه بستگی داره که وارد صف بشید. به ساعت نامه توجه نکنید و زود برید. البته من نمی دونم شروع پذیرش از ۸ هست یا ۸:۳۰ اما من که ۱۵ دقیقه به ۹ اونجا بودم کیس پنجم و ۲ تا مونده به آخر بودم. ساعت ۱۵ دقیقه به ۱۲ هم از سفارت خارج شدم.
- تنها هزینه ای که سفارت می گیره همون ۳۳۰ دلار برای هرعضو کیس هست.
- هوا اینجا در روز خیلی خوبه اما شب ها خنک می شه. از روزی که من اومدم کم و بیش روبه سردی رفته. الان شب ها دمای هوا تا ۱۷ درجه هم کاهش پیدا کرده. به نظرم یک ژاکت یا رویی زاپاس همراه داشته باشید.
- اگر منظور از لباس رسمی کت و شلوار و کراوات هست، خیر ولی لباس مرتب پیراهن یقه دار و ژاکت روش پوشیده بودم.

(2012-10-13 ساعت 19:01)salarone نوشته:  خونه ی شما در کدام منطقه واقع شده و از چه طریقی پیداش کردید؟
و با شبی 35 دلار ازش راضی بودید؟

این رو هم توی سفرنامه توضیح دادم. خونه من در تقاطع خیابان ساریان و مشتوسب واقع شده. پیاده از خونه تا میدان جمهوری ۱۵ دقیقه راه هست.
خونه رو به کمک یک دانشجویی که در ایروان ساکن هست پیدا کردم اما الان دیگه با صاحب خونه هم آشنا شدم. اسمش ویگن هست و برخلاف چیزی که فکر می کردم دست و پاشکسته انگلیسی بلده و می شه مستقیم باخودش ارتباط برقرار کرد.
من آپارتمان رو برای ۳ شب اول هرشب ۳۵ دلار و برای ۴ شب بعد هر شب ۲۵ دلار گرفتم. برای من خیلی خیلی مناسب و خوب است و ازش راضی هستم. بستگی به انتظار و سطح توقع شما داره. من اگر یک ساختمان کوچکتر و حتی کمتر تمیز هم با قیمت کمتر پیدا می کردم اون رو ترجیح می دادم. در هر صورت از نظر موقعیت ساختمان خوبی است هرچند اینجا همه مکان ها به هم نزدیک هستند

(2012-10-13 ساعت 20:28)mag2013 نوشته:  گفت وبزای شما قبول شده 4 هفته دیگه پکیج مهاجرتیتون آمادست بیا و بگیر.

جالب به بقیه هم اصلا نگفته که کار اداری دارید فقط می گه ویزاتون چند هفته دیگه آماده است. این قدر مثبت حرف می زنه که خودت هم نمی فهمی کلیرنس خوردی!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-10-13 ساعت 13:57)پروا نوشته:  اهالي مهاجر سرا كه الان تو ايروانيد؟؟؟؟(اصلا هم معلوم نيست از كي استمداد ميكنم:ًDSmile
يك سوال فوق تخصصي
در ايروان ، براي اجاره اپارتمان كجاي مركز شهر خوبه؟
نزديك اپرا (شمال مركز)؟
ميدان ساخارو؟
ميدان ريپابليك؟
نزديك هتل اني پلازا؟
؟؟؟؟

دوست عزیز ایروان شهر کوچیکیه همه جا نزدیکه تقریبا ولی شما مرکز شهر بگیرید بهتره حالا هرجا بود.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: پروا ، ali2316 ، مانترا ، hamedhamed ، گل نهال
(2012-10-13 ساعت 20:58)Saeedv13 نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 20:28)mag2013 نوشته:  ...به تمام کیس های 1 نفره هم 4 روز بعد
...بلااستثنا به خانواده ها می گه 4 هفته بعد...
به شما و خانواده ی محترم تبریک می گمBig Grin. ولی راستش من یه ذره گیج شدمSad.این دیگه باز چه جورشه؟!! اگر یک ضرب گرفتین و کلیرنس نخوردین که باید 2-3 روزِ بهتون می دادن؟ یعنی یک جور سیستمِ حدواسط درست کردن؟

تبريك ميگم به دوستمون بخاطر ويزاشون
يك سوال ، اگه به همه زوجها مي گن برين ٤ هفته ديگه بياين، اونوقت ميشه يك نفر بره و ويزاهارو بگيره و برگرده؟و اون نفر هم كيس اصلي نباشه؟؟ 
تشکر کنندگان: ali2316
دو نكته سوالي!
نكته اول
اين سايتhyurكه هر چي براش ايميل ميزني ميگه اين اپارتمانها توي تاريخي كه من ميخوام پر هست ويك جاي ديگه رو بهم پيشنهاد ميده كه اصلا ازشون خوشم نمياد ، دوستان سايتهاي ديگه سراغ دارين كه اپارتمان تر و تميز بهمون معرفي كنه؟؟

نكته دوم
امروز زنگ زدم چند تا اژانس هواپيمايي كه بليط بگيرم ، اژانسها ميگفتن روز چهارشنبه شب كابلهاي مخابراتي هواپيمايي اسمان دزديده شده و براي همين سيستم هامون قطع شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چي بگم ! باور بكنيم يا نكنيم؟!
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، ali2316
(2012-10-14 ساعت 00:28)پروا نوشته:  دو نكته سوالي!
نكته اول
اين سايتhyurكه هر چي براش ايميل ميزني ميگه اين اپارتمانها توي تاريخي كه من ميخوام پر هست ويك جاي ديگه رو بهم پيشنهاد ميده كه اصلا ازشون خوشم نمياد ، دوستان سايتهاي ديگه سراغ دارين كه اپارتمان تر و تميز بهمون معرفي كنه؟؟

در مورد نکته اول کاملا حق با شماست. به منم همين کلک رو زدند. اولي رو قبول نکردم، بعد يکي ديگه پيشنهاد کرد. دومي هم زياد جالب نبود ولي من ديگه قبول کردم. من زمان دانشجويي جاي بدتر از اينم زندگي کردم. حالا یک هفته که چيزي نيست! شما هم زياد سخت نگيرين Wink در هر صورت سايت http://apartrent.am هم هست. ولي ظاهرا اعتبار سايت اول رو نداره و هيچ آدرس خاصی هم توي ارمنستان نداره. ظاهرا فقط اينترنتي هست. بايد وقتي رسيدين باهاشون تماس بگيرين.
تشکر کنندگان: پروا ، ali2316
نكته اول

نكته دوم
امروز زنگ زدم چند تا اژانس هواپيمايي كه بليط بگيرم ، اژانسها ميگفتن روز چهارشنبه شب كابلهاي مخابراتي هواپيمايي اسمان دزديده شده و براي همين سيستم هامون قطع شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چي بگم ! باور بكنيم يا نكنيم؟!
سلام پروا جان !
دزدیده شدن کابل اصلی مخابرات صحت داشت به طوری که پنج شنبه خطوط تلفنی غیر داخلی شرکت قطع بود که مشکل برطرف شد !
اما پروازهای آبان خارجی و برخی داخلی ها هنوز بسته است(آسمان) و علت به گفته ی همکاران فروش بلیط انتظار برای افزایش قیمت اعلام شد Sad
به محض باز شدن پرواز ایروان که تا چند روز آینده خواهد بود به دوستان آنلاین اطلاع خواهم داد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، پروا ، afs ، IN.USA@2013 ، mohajer13 ، lilistar ، rezagh ، Saeedv13
(2012-10-14 ساعت 01:06)ali2316 نوشته:  
نكته اول

نكته دوم
سلام پروا جان !
دزدیده شدن کابل اصلی مخابرات صحت داشت به طوری که پنج شنبه خطوط تلفنی غیر داخلی شرکت قطع بود که مشکل برطرف شد !
اما پروازهای آبان خارجی و برخی داخلی ها هنوز بسته است(آسمان) و علت به گفته ی همکاران فروش بلیط انتظار برای افزایش قیمت اعلام شد Sad
به محض باز شدن پرواز ایروان که تا چند روز آینده خواهد بود به دوستان آنلاین اطلاع خواهم داد ...

سلام دوستان.
هواپیمایی Armavia هم از تهران به ایروان پرواز داره روزهای سه شنبه و جمعه. بلیطش هم حدود چهارصدو خورده ای است.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: پروا ، afs ، IN.USA@2013 ، kiasina ، peyman2ped ، Saeedv13 ، ali2316 ، مانترا
دوستان محترم با سلام
نکته ای که لازم است موقع خرید بلیط هواپیما در نظر داشت اینه که اگر نیاز شد چند روز بیشتر بمانید بلیط شما قابل تغییر باشد بدون اینکه هزینه اضافه پرداخت کنید .من Armavia را چک کردم و این امکان را نداشت ولی اگر از دوستان آگاهی بیشتری در این مورد است لطفا اطلاع دهید. با سپاس
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: lilistar ، lottory ، Sepasttian
(2012-10-14 ساعت 10:16)kiasina نوشته:  دوستان محترم با سلام
نکته ای که لازم است موقع خرید بلیط هواپیما در نظر داشت اینه که اگر نیاز شد چند روز بیشتر بمانید بلیط شما قابل تغییر باشد بدون اینکه هزینه اضافه پرداخت کنید .من Armavia را چک کردم و این امکان را نداشت ولی اگر از دوستان آگاهی بیشتری در این مورد است لطفا اطلاع دهید. با سپاس
سلام با آسمان میتونید برگشت open بگیرید.الان برای سه ماه قیمتش 520000 تومنه.توصیه میکنم برگشتت را هم فیکس کن اگه لازم شد تغییر بده و جریمه پرداخت کن.چون یه وقتهایی برگشت جا نمیده-موفق باشید
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
تشکر کنندگان: afs ، kiasina ، پروا ، dreamer60 ، Saeedv13 ، ali2316 ، Sepasttian ، hamedhamed
(2012-10-15 ساعت 00:46)yasamine نوشته:  سلام دوستان
سابقه ی عمل جراحی را برای چی میخوان؟ اگر کسی عمل آپاندیس یا جراحی قلب داشته باشه حتما باید ببره؟
دکتر اونگان آنکارا از سوابق عمل جراحی می پرسیده. یه مورد خانمه بینی شو عمل کرده یادش رفته بود بگه دکتر هم ناراحت شده بود. تا جایی که من در جریان هستم مدرک و یا شرح عمل رو از کسی نمی خوان. فقط می خوان پرونده ی پزشکی شما کامل باشه و به حرف های شما اطمینان دارن. در صورتی که سئوال شد هر عملی داشتین از آپاندیس و قلب و بینی و سزارین و ... فقط نام ببرید. همین.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ali2316 ، afs ، ASALI ، 3rip ، Emma_a432 ، mdna ، پروا ، lilistar ، farmiz ، امیر مهاجر ، roeentan ، rezagh ، sharmin66 ، مانترا ، hamedhamed ، Hedieh20 ، dv2016
سلام بر همگی دوستان. من سئوالی در مورد بیمه مسافرتی دارم. ممنون می شم اگه کسی بتونه جواب منو بده. آیا بیمه مسافرتی برای دریافت ویزای ارمنستان الزامی هست یا خیر؟ و اگر هست آیا کسی هست که بیمه مسافرتی گرفته باشه و بتونه من رو راهنمائی کنه؟ بیمه پارسیان (نمایندگی خندان) قیمت 57000 تومان برای 8 الی 15 روز با پوشش بیمه 50000 یورو را به من اعلام کرده. آیا این قیمت مناسب است؟ و آیا بیمه مسافرتی اجباری است؟ ممنون می شم من رو راهنمائی کنید.
تشکر کنندگان: پروا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان