2012-10-11 ساعت 20:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-11 ساعت 20:19 توسط mehrnoush1449.)
[quote='afs' pid='224272' dateline='1349967130']
دوستان عزیز خیلی دلم می خواد از همه پست ها و لطفی که من دارید تشکر کنم اما مهاجرسرا یکم کنده خودتون که می دونید
یک سری سوال پرسیده بودید که من خلاصه بدون نقل قول جواب می دم
- به نظر من بهترین انتخاب برای افرادی که تعداد شب بالاو نفرات زیاد میاند گرفتن آپارتمان هست قیمت اون اصلا قابل مقایسه با هتل نیست
- امنیت اینجا به نظر من خیلی خوبه
- کل کار پزشکی بیش تر از ۱ ساعت و نیم نمی شه و اگر مصاحبه پس فردای روز تست باشه می تونند به سفارت بفرستند. البته برای کیس هایی که بچه دارند نمی دونم این شرایط صادق هست یا نه
- برای صدور ویزا دو روز کاری زمان لازمه
اگر سوال موردی دیگه هم بپرسید اگر بدونم جواب می دم
با سلام و تبریک فراوان به شما
دوستان از شما تقاضا کرده بودند چنانچه برایتان مقدور است مشکل کسانی که پرینت نامه تاریخ مصاحبه را ندارند و نامه قبولی جایگزین نامه مصاحبه شان شده است سوال بفرمایید چنانچه اطلاعی دارید اگر ممکن است راهنمایی نمایید.
آیا کسانی از مصاحبه شوندگان،در ایروان بودند که چنین مشکلی را داشته باشند؟
در چه زمان و در کجا ها نامه تاریخ مصاحبه را از شما خواستند؟
من هم مصاحبه ام نزدیک است و این مشکل را دارم و خیلی نگرانم،ممنون میشوم اگر در حد امکان راهنمایی نمایید .
با تشکر
دوستان عزیز خیلی دلم می خواد از همه پست ها و لطفی که من دارید تشکر کنم اما مهاجرسرا یکم کنده خودتون که می دونید
یک سری سوال پرسیده بودید که من خلاصه بدون نقل قول جواب می دم
- به نظر من بهترین انتخاب برای افرادی که تعداد شب بالاو نفرات زیاد میاند گرفتن آپارتمان هست قیمت اون اصلا قابل مقایسه با هتل نیست
- امنیت اینجا به نظر من خیلی خوبه
- کل کار پزشکی بیش تر از ۱ ساعت و نیم نمی شه و اگر مصاحبه پس فردای روز تست باشه می تونند به سفارت بفرستند. البته برای کیس هایی که بچه دارند نمی دونم این شرایط صادق هست یا نه
- برای صدور ویزا دو روز کاری زمان لازمه
اگر سوال موردی دیگه هم بپرسید اگر بدونم جواب می دم
با سلام و تبریک فراوان به شما
دوستان از شما تقاضا کرده بودند چنانچه برایتان مقدور است مشکل کسانی که پرینت نامه تاریخ مصاحبه را ندارند و نامه قبولی جایگزین نامه مصاحبه شان شده است سوال بفرمایید چنانچه اطلاعی دارید اگر ممکن است راهنمایی نمایید.
آیا کسانی از مصاحبه شوندگان،در ایروان بودند که چنین مشکلی را داشته باشند؟
در چه زمان و در کجا ها نامه تاریخ مصاحبه را از شما خواستند؟
من هم مصاحبه ام نزدیک است و این مشکل را دارم و خیلی نگرانم،ممنون میشوم اگر در حد امکان راهنمایی نمایید .
با تشکر