کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
[quote='afs' pid='224272' dateline='1349967130']
دوستان عزیز خیلی دلم می خواد از همه پست ها و لطفی که من دارید تشکر کنم اما مهاجرسرا یکم کنده خودتون که می دونید

یک سری سوال پرسیده بودید که من خلاصه بدون نقل قول جواب می دم

- به نظر من بهترین انتخاب برای افرادی که تعداد شب بالاو نفرات زیاد میاند گرفتن آپارتمان هست قیمت اون اصلا قابل مقایسه با هتل نیست
- امنیت اینجا به نظر من خیلی خوبه
- کل کار پزشکی بیش تر از ۱ ساعت و نیم نمی شه و اگر مصاحبه پس فردای روز تست باشه می تونند به سفارت بفرستند. البته برای کیس هایی که بچه دارند نمی دونم این شرایط صادق هست یا نه
- برای صدور ویزا دو روز کاری زمان لازمه

اگر سوال موردی دیگه هم بپرسید اگر بدونم جواب می دم
با سلام و تبریک فراوان به شما
دوستان از شما تقاضا کرده بودند چنانچه برایتان مقدور است مشکل کسانی که پرینت نامه تاریخ مصاحبه را ندارند و نامه قبولی جایگزین نامه مصاحبه شان شده است سوال بفرمایید چنانچه اطلاعی دارید اگر ممکن است راهنمایی نمایید.
آیا کسانی از مصاحبه شوندگان،در ایروان بودند که چنین مشکلی را داشته باشند؟
در چه زمان و در کجا ها نامه تاریخ مصاحبه را از شما خواستند؟
من هم مصاحبه ام نزدیک است و این مشکل را دارم و خیلی نگرانم،ممنون میشوم اگر در حد امکان راهنمایی نمایید .
با تشکر
تشکر کنندگان: mohajer13
(2012-10-11 ساعت 19:22)afs نوشته:  ...اگر سوال موردی دیگه هم بپرسید اگر بدونم جواب می دم
ایروان هم مثل آنکارا باید منتظر UPS بمونی یا دوباره میری سفارت برای گرفتن گذرنامه ات؟
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، hamedhamed
(2012-10-11 ساعت 20:14)Acaro نوشته:  افشین جان دو تا سوال داشتم
۱-وضعیت سربازی شما به چه صورت است (معاف شدید یا خدمت کردید)
۲-وضعیت شغلی (آزاد یا دولتی)
اینا رو برای این پرسیدم تا بدونم که چقدر شانس دارم یکضرب ویزا بگیرم.
پیشاپیش ممنون
تو امضای افشین یه لینکی هست که به جدولی ختم میشه به نام جدول مشخصات برندگان 2013. هم می تونین ببینینش هم می تونید دانلودش کنین. تمام مشخصات قابل اعلامِ خود افشین و بقیه هم توش هست.
تشکر کنندگان: Acaro ، amir82 ، lilistar ، hamedhamed
(2012-10-11 ساعت 20:13)mehrnoush1449 نوشته:  [quote='afs' pid='224272' dateline='1349967130']
دوستان عزیز خیلی دلم می خواد از همه پست ها و لطفی که من دارید تشکر کنم اما مهاجرسرا یکم کنده خودتون که می دونید

- به نظر من بهترین انتخاب برای افرادی که تعداد شب بالاو نفرات زیاد میاند گرفتن آپارتمان هست قیمت اون اصلا قابل مقایسه با هتل نیست
- کل کار پزشکی بیش تر از ۱ ساعت و نیم نمی شه و اگر مصاحبه پس فردای روز تست باشه می تونند به سفارت بفرستند. البته برای کیس هایی که بچه دارند نمی دونم این شرایط صادق هست یا نه

دوستان از شما تقاضا کرده بودند چنانچه برایتان مقدور است مشکل کسانی که پرینت نامه تاریخ مصاحبه را ندارند و نامه قبولی جایگزین نامه مصاحبه شان شده است سوال بفرمایید چنانچه اطلاعی دارید اگر ممکن است راهنمایی نمایید.
من هم مصاحبه ام نزدیک است و این مشکل را دارم و خیلی نگرانم،ممنون میشوم اگر در حد امکان راهنمایی نمایید .
با تشکر

مهرنوش جان اگه مشکلت حل نشد حتما ایمیلی (با درج جزئیات مصاحبه، روز و ساعت و مکان ) به سفارت بزن و تاییدیه مصاحبه ات رو بگیر و از همون پرینت بگیر (من خودم هم این کار رو کردم). البته امیدوارم زودتر نامه های دوم برگرده و بتونیم از اون پرینت بگیریم.
تعداد ارسالهات بیشتر از 10 شده، لطفا امضاتون رو فعال کنید. ممنون
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mehrnoush1449 ، Saiban ، hamedhamed
(2012-10-11 ساعت 21:00)mohajer13 نوشته:  
(2012-10-11 ساعت 20:13)mehrnoush1449 نوشته:  [quote='afs' pid='224272' dateline='1349967130']

با تشکر

مهرنوش جان اگه مشکلت حل نشد حتما ایمیلی (با درج جزئیات مصاحبه، روز و ساعت و مکان ) به سفارت بزن و تاییدیه مصاحبه ات رو بگیر و از همون پرینت بگیر (من خودم هم این کار رو کردم). البته امیدوارم زودتر نامه های دوم برگرده و بتونیم از اون پرینت بگیریم.
تعداد ارسالهات بیشتر از 10 شده، لطفا امضاتون رو فعال کنید. ممنون
ممنون از راهنمایی شما.من به سفارت ایمیل زدم و همان تأئیدیه ای که برای همه آمده را دریافت کردم.ظاهراً در مطب دکتر فکر کنم کیس نامبر کفایت کند (به گفته آقا افشین)،اما نگرانم که بدون برگه مصاحبه امکان ورود به سفارت را نداشته باشم.در مورد امضا هم به زودی انجام خواهم داد.با تشکر
تشکر کنندگان: mohajer13
(2012-10-11 ساعت 20:13)mehrnoush1449 نوشته:  دوستان از شما تقاضا کرده بودند چنانچه برایتان مقدور است مشکل کسانی که پرینت نامه تاریخ مصاحبه را ندارند و نامه قبولی جایگزین نامه مصاحبه شان شده است سوال بفرمایید چنانچه اطلاعی دارید اگر ممکن است راهنمایی نمایید.

بهتره اصلا نگران این موضوع نباشید. چون در هیچ کجا از مراحل ورود به سفارت و بعد از اون نامه تاریخ مصاحبه رو نخواستند. قبل از ورود به سفارت و در صف، فقط پاسپورت شما لازم می شه چون مامور اونجا خودش لیست افرادی که باید بیاند رو داره و بر اساس لیست خودش پاسپورت شما رو تست می کنه و بعد از ورود هم کسی از شما این نامه رو نمی خواد.
در مورد پزشک هم ایشون فقط کیس نامبر رو لازم دارند و زمان مصاحبه رو شفاهی از شما می پرسند.
پس اصلا نگرانش نباشید Smile

(2012-10-11 ساعت 20:14)Acaro نوشته:  ۱-وضعیت سربازی شما به چه صورت است (معاف شدید یا خدمت کردید)
۲-وضعیت شغلی (آزاد یا دولتی)

۱- من کارت معافیت داشتم که روش نوشته بود موارد خاص (من یه جورایی با سهمیه نخبگان معاف شدم) که افسر در این مورد سوال کرد که مورد خاص یعنی چی و براش توضیح دادم. توی بخش بعدی سفرنامه بیشتر در این مورد توضیح می دم.
۲- راستش من خودم هم نمی دونم شغلم دولتی هست یا آزاد. من با خیلی از سازمان های دولتی و شرکت ها کار کردم. توی لیست محل های کارم لااقل دو موردش سازمان های دولتی زیرمجموعه وزارت خونه و جهاد دانشگاهی بود اما اصلا در مورد اینکه این ها چی هستند چیزی نپرسید و فقط گفت توی هرکدوم چه کاری انجام می دم.

(2012-10-11 ساعت 20:15)sobi_spider نوشته:  اگه ایروانی هنوز کاری داشتی یا خواستی این ور اون ور بری خوشحال می شم کمکت کنم.

چه پیشنهاد فوق العاده ای، حتما اگر شد باهاتون ارتباط می گیرم.

(2012-10-11 ساعت 20:17)Saeedv13 نوشته:  ایروان هم مثل آنکارا باید منتظر UPS بمونی یا دوباره میری سفارت برای گرفتن گذرنامه ات؟

نه. پستی در کار نیست. چون قرارشد من شخصا به سفارت برای گرفتن پاسپورت مراجعه کنم. فقط ازم شماره تماس خواست که بهم زنگ بزنه دوشنبه ویزا آماده است یا نه که من گفتم شماره ندارم و خودم میام. از خونه من تا سفارت پیاده نزدیک ۳۵ دقیقه راه هست و می خوام پیاده برم و عکس بگیرم.

(2012-10-11 ساعت 20:46)mohajer13 نوشته:  افشین جان لطفا در مورد مدیکال بیشتر بنویس. چه واکسنهایی رو می خوان؟ آیا همونطور که گفتند واقعا آبله مرغون لازم نیست؟آیا کارت واکسیناسیونت رو کامل قبول کردند؟یا مثل آنکارا گیر میدن؟پیش دکتر کریستین رفتی یا دکتر انوش؟
برای اثبات تمکن مالی چی ارائه دادی؟ من اسپانسر ندارم و این موضوع کمی نگرانم کرده.

توی قسمت دوم سفرنامه کل روز مدیکال رو توضیح دادم اما در پاسخ به سوالات شما،
واکسن هایی که می خواند تقریبا همون هایی هست که همه می دونیم، روی آبله مرغون حساس هستند اما مهم اینه که یا گرفته باشید یا واکسنش رو زده باشید. مثلا من واکسنش رو زده بودم و توی کارت واکسنم بود. کلا به نظر من اصلا مثل آنکارا نیست که مدارک پزشکی ایران رو با دیده تردید بهش نگاه کنند و حتی اگر خودتون هم بگید احتمالا دکتر می پذیره اگر جواب تست آنتی بادی هم باشه که چه بهتر.
من پیش دکتر انوش رفتم کارت واکسن رو به طور کامل قبول کرد و هیچ واکسن دیگه ای نخوردم. دو خانواده دیگه یکی ۴ نفری و یکی ۲ نفری دیگه رو هم توی سفارت دیدم که اون ها هم هیچکدوم واکسنی نخورده بودند.

من هم اسپانسر نداشتم. تمکن مالی از بانک سامان به مبلغ ۵۲ میلیون تومان گرفته بودم. اصل سند یک واحد آپارتمان و ترجمه اون رو هم داشتم که در یک لحظه تصمیم گرفتم اون رو هم ندم و ندادم.
کلا با چیزی که من توی سفارت ایروان دیدم خیلی از نگرانی هایی که داریم بی مورد هست فقط سعی کنید مدارکتون کامل باشه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-10-11 ساعت 20:09)afs نوشته:  
(2012-10-11 ساعت 17:53)kiasina نوشته:  افشین جان تبریک امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
اگر ممکنه در مورد مصاحبه اطلاع بده و اینکه به انگلیسی بود یا فارسی

اطمینان داشته باشید که افرادی که قراره باهاشون تعامل داشته باشید و افسری که با شما مصاحبه می کنه فارسی صحبت می کنند و حتی ازتون نمی پرسند که می خواهید انگلیسی صحبت کنید یا فارسی

افشین جان از راهنماییت سپاسگزارم با توجه به اینکه آنجا هستی میتوانی جایی را که آپارتمان با قیمت مناسب برای خانواده باشه معرفی کنی البته دوستان مواردی را گفتند.واینکه چه سوالاتی تو سفارت می پرسند؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: پروا ، lilistar ، Tomas
(2012-10-12 ساعت 15:27)ehsansh نوشته:  دوستان یه ذره هم ویزا بزارید برای ما بمونه، همشو گرفتید؟
دوست عزيز ، اگه چيزي قراره مال شما بشه هيچ كسي نميتونه اونو ازتون بگيره پس به جاي اينكه همش فكر كنيد كه الان ويزا تموم ميشه و استرس بي خود به خودتون بديد همش بخواين كه بهترين راه و تقدير براتون رقم بخوره Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilistar ، پروا ، Saeedv13 ، ensan ، aziking ، Tomas ، hamedhamed ، payam62 ، mooj ، amirhr123 ، الهه سابق ، parsush ، jazirehh
دوستان محترم با سلام
با توجه به اینکه سئوالات و پاسخها کمی پراکنده است برای اینکه به صورت متمرکز تر بتوان به پرسشهایمان پاسخ دهیم به نظرم آمد که خلاصه ای از آنها را با توجه به گفته های دوستانی که موفق به اخذ ویزا شده اند بنوسم و از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر مواردی جا ماند در همین پست آن را تکمیل کنیم
1. مرکز شهر جهت سکنی مناسب است
2. امنیت منطقه خوب است
3. آپارتمان مناسب تر از هتل در می آید
4. قیمت آپارتمان 2 خوابه کلاس A شبی 60-70 $
# # 1 # # # # 50-60 $
# # 2 # # ب # 50-60 $
# # 2 # # آ # 50-60 $
5. مدارک را حتما دقت کنید کامل باشه
6. از مرکز شهر تا سفارت با تاکسی 15 دقیقه راه است
7. کل زمان کار پزشکی بیش از 1.5 ساعت نیست
8. جهت گرفتن وقت با زدن ایمیل به راحتی میتوانید وقت بگیرید
9. دکتر لوسی فارسی صحبت میکنه
10. کارت واکسیناسیون را از پاستور میپذیرند و واکسنی تزریق نمیکنند(در صورت کامل بودن)
11. در صورت قبولی خود فرد باید به سفارت مراجعه و پاسش را دریافت کند و از پست خبری نیست
12. چنانچه مدارک تمکن مالی خود را با توجه به جدول خط فقر 2012 دارید نگران ساپورت نباشید
13. در سفارت با دوستانمان فارسی صحبت کرده اند
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، aziking ، bardia9 ، lilistar ، afs ، hamedhamed ، پروا ، Emma_a432 ، Saiban ، payam62 ، mojgan rezaee ، sobi_spider ، ensan ، pooyash ، parsush ، مانترا ، goody ، dv2016
سلام.توی فرمی که تو فرودگاه پخش می کردن مورد 11 و 19 چی بنویسیم؟
مورد 18 رو باید آدرس سفارت آمریکا بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 12:12)lottory نوشته:  سلام.توی فرمی که تو فرودگاه پخش می کردن مورد 11 و 19 چی بنویسیم؟
مورد 18 رو باید آدرس سفارت آمریکا بنویسیم؟

من اون فرم قدیمی رو پر کردم که این گزینه ها به این شکل توش نبود اما فکر می کنم مورد ۱۱ رو باید Ordinary بزنید و مورد ۱۹ رو Tourism.
اگر هم خیلی بخواهید صادق باشید Other رو بزنید و زیرش بنویسد مصاحبه در سفارت امریکا.

در مورد ریز هزینه ها، کل هزینه سفر من به علاوه هزینه تست پزشکی + مصاحبه + حمل و نقل + اسکان و خورد و خوراک (منهای بلیط هواپیما) برای ۷ شب و ۸ روز ۸۳۰ دلار شده. البته مطمئنم کمتر از این می شه چون یکم دلار به درام چنج کردم که باقی می مونه و اگر باز دلارشون کنم فکر می کنم ۱۰ تا ۲۰ دلاری بهم برگردونه.

در نهایت اگر این چند روز اضافه رو نمی خواستم بمونم هزینه تا ۶۸۰ دلار هم کمتر می شد.

لطفا توجه کنید آپارتمانی که من گرفتم برای ۳ شب اول شبی ۳۵ دلار و برای ۴ شب بعدی شبی ۲۵ دلار در اومد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
اهالي مهاجر سرا كه الان تو ايروانيد؟؟؟؟(اصلا هم معلوم نيست از كي استمداد ميكنم:ًDSmile
يك سوال فوق تخصصي
در ايروان ، براي اجاره اپارتمان كجاي مركز شهر خوبه؟
نزديك اپرا (شمال مركز)؟
ميدان ساخارو؟
ميدان ريپابليك؟
نزديك هتل اني پلازا؟
؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 13:57)پروا نوشته:  اهالي مهاجر سرا كه الان تو ايروانيد؟؟؟؟(اصلا هم معلوم نيست از كي استمداد ميكنم:ًDSmile
يك سوال فوق تخصصي
در ايروان ، براي اجاره اپارتمان كجاي مركز شهر خوبه؟
نزديك اپرا (شمال مركز)؟
ميدان ساخارو؟
ميدان ريپابليك؟
نزديك هتل اني پلازا؟
؟؟؟؟

حتما مرکز شهر بگیرید
شما اگر میدان ساخارو رو مرکز فرض کنید تا میدان اوپرا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پیاده روی دارید. تا میدان ریپابلیک ۷ دقیقه تا انی پلازا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.
یعنی همه بهم نزدیک هستند.
من بودم میدان ریپابلیک می گرفتم چون به دکتر و سفارت سر راست تر هست و کمتر توی ترافیک مرکز فشرده شهر می موندم. از میدان ریپابلیک تا اوپرا هم ۲۵ دقیقه پیاده روی هست که بخش زیادیش از یک خیابان مخصوص پیاده روی سنگ فرش شده عبور می کنه که برای قدم زدن ساخته شده.

فاصله های زمانی رو با قدم زدن کاملا تفریحی محاسبه کردم.
تشکر کنندگان: پروا ، Szsanazsz ، el333 ، mohajer13 ، nima1348 ، Saeedv13 ، ehsan_ati ، ali2316 ، Emma_a432 ، parsush ، مانترا ، hamedhamed ، Hedieh20
خوب اينم يك خبر خوب قبلا خدمت دوستان عرض كرده بودم يكي از دوستانم كه به ارمنستان رفته بود بدون اسپانسر با موجودي حدود يكصد ميليون تومان ويزا يك ضرب گرفته هنوز اونجاست به محض اينكه برگرده دقيقا به دوستان ميگم مبارك باشه ايشاله همه يكضرب ويزا ميگيريم مداركشو هم يه دارلترجمه خوب برده اون دارالترجمه اين كارست وارده كمكش كرد
دوستان پر انرژي باشيد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: tatoole ، sayeh_m ، Emma_a432 ، Blaze ، lilistar ، rezagh ، ashakibafar ، khmp ، ابی هانی ، parsush ، مانترا
افشین جان سلام انشاالله همیشه موفق باشی از راهنمایهات هم خیلی ممنون من چند تا سوال داشتم
-کار تو سفارت چقدر طول میکشه و بغیر از 330 دلار هزینه دیگه ای هم داره ؟
-هوا اونجا چطوریه؟
-برای رفتن به سفارت لباس رسمی پوشیدی؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان