کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-01 ساعت 12:05)daffodil1820 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 23:37)mrr777 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 21:14)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 19:04)afshinghwink نوشته:  [quote='farhad1985' pid='299222' dateline='1364733422']
سلام به دوستان گلم...دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین
1-نامه تمکن مالی که برای آفیسر باید ببریم باید چند نسخه باشه؟برای هر نفر یه نسخه کافیه یا باید دوتا نسخه از هر نامه تمکن تهیه بشه؟ و اینکه آیا روی نامه تمکن مالی هم کیس نامبرمون رو بنویسیم؟
2-آیا باید کیس نامبرمون رو روی تمامی برگه های کپی مدارک اصلی و برگه های ترجمه بنویسیم؟

درود بز شما
1- برای هر نفر یک نسخه کافیه ولی از هر کدام دو عدد کپی هم داشته باشید.
2-برای این کد نامبر را می نویسیم تا اگر با برگه های دیگران قاطی شد از روی این کد نامبر به راحتی شما رو شناسایی می کنند. در ضمن اگز کپی رنگی میگیرید روی همه کپی ها بنویسید.It's a copy of main document

مرسی دوست عزیز از راهنمایی کاملتون...فق این کپی رنگی قضیش چیه؟! مگه حتما باید کپی رنگی از ترجمه ها و مدارک اصلی تهیه کنیم؟!
و یه سوال دیگه اینکه آیا باید کپی که از مدارک اصلی و ترجمه ها تهیه کنیم برابر با اصلشون کنیم یا نیازی نیست؟ مرسی

سفارت هیچ کپی چه رنگی چه سیاه و سفید رو از مدارک یا ترجمه ها رو قبول نداره بجز اون نسخه ای که ضمیمه ترجمه تون هست و توسط مهر مترجم به اصل ترجمه الصاق شده. تمام مدارک باید اصل باشند.
تنها کپی مورد نیاز کپی از صفحه اول پاسپورت کلیه افراد یک کیس هست که اونم سیاه و سفیدش کافیه و خود سفارت کپی رو با اصل پاسپورتها تطبیق میده.
بعضی از دوستانی که مدارک رو برای سفارت انکارا ارسال می کنند جهت احتیاط یک نسخه اصل از ترجمه ها هم با خودشون می برند که اگر بسته شون نرسیده بود دست خالی نباشند. برای ایروان چنین کاری ضرورت نداره چون شما مدارک رو با خودتون می برید و زمانی که فرد مسوول در سفارت مدارکتون رو می گیره اونو مستقیم در پرونده خودتون میزاره و با مدارک بقیه قاطی نمی شه.

سلام.از عقدنامه 2 که 2 نسخه میخوان .میشه کپی کرد یا باید 2 تا از دارالترجمه گرفت؟

حتما ۲ نسخه اصل ازش داشته باشید.
از صفحه اول پاسپورتها هم ۲ نسخه کپی بگیرید. یکیش رو دکتر ازتون میخواد و یکیش رو سفارت.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، daffodil1820 ، hamedhamed ، farhad1985 ، parsush ، sam110 ، گل نهال
دوستان به این تاپیک ها هم سر بزنید سفرنامه های خوبی دارند
http://mohajersara.com/thread-2685.html
http://mohajersara.com/thread-2421-page-2.html
http://mohajersara.com/thread-2430.html
http://mohajersara.com/thread-5200.html
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mehdiii ، shimoda ، hamedhamed ، parsush ، nooshshahnar ، گل نهال
دوستان کسی اینجا تجربه رفتن تا تبریز یا جلفا با قطار رو داره؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان:
(2013-04-01 ساعت 16:05)parsush نوشته:  دوستان کسی اینجا تجربه رفتن تا تبریز یا جلفا با قطار رو داره؟

یه نگاهی به سایت قطارهای رجاء بنداز. می تونی اطلاعات مربوط به قطارها، مدت زمان و ساعات حرکتش رو ببینی.
فکر می کنم شما مشهد هستی. قطار مشهد ـ تبریز همیشه هست و از اونجا هم میشه با سواریها به جلفا رفت.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، dana ، parsush ، Saeedv13 ، sadeghi897
(2013-04-01 ساعت 16:05)parsush نوشته:  دوستان کسی اینجا تجربه رفتن تا تبریز یا جلفا با قطار رو داره؟
پرستو جون من قطارشو بررسی کردم اولا که چند روز در هفته بیشتر نداره پس نمیتونی برنامه ریزی واسه سفرت داشته باشی پون باید با توجه به همون یک روز حرکت کنی بعدشم که از تهران 7 صبح حرکت داره یعنی مسیر قطار اینه مشهد تهران تهران جلفا که یکمی تنظیم ساعت ها مشکل داره . به هر حال خودمم دارم هنوز این مسیر های حرکت و بررسی میکنم بهتون خبر میدم ایشالا.
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ASALI ، hamedhamed ، parsush
(2013-04-01 ساعت 18:36)سمانه777 نوشته:  
پرستو جون من قطارشو بررسی کردم اولا که چند روز در هفته بیشتر نداره پس نمیتونی برنامه ریزی واسه سفرت داشته باشی پون باید با توجه به همون یک روز حرکت کنی بعدشم که از تهران 7 صبح حرکت داره یعنی مسیر قطار اینه مشهد تهران تهران جلفا که یکمی تنظیم ساعت ها مشکل داره . به هر حال خودمم دارم هنوز این مسیر های حرکت و بررسی میکنم بهتون خبر میدم ایشالا.

سمانه جان الان تو سایت رجاء می دیدم: قطار مشهدـ تبریز هر روز حرکت داره... از تبریز ساعت 10 صبح و از مشهد هر روز ساعت17/15 عصر.
از تبریز تا جلفا هم میشه با سواری رفت و هم بعضی روزها قطارهایی که صندلیهاش اتوبوسی هستند حرکت می کنه.

تشکر کنندگان: hamedhamed ، parsush ، Saeedv13 ، گل نهال
(2013-04-01 ساعت 19:12)mohajer13 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 18:36)سمانه777 نوشته:  

سمانه جان الان تو سایت رجاء می دیدم: قطار مشهدـ تبریز هر روز حرکت داره... از تبریز ساعت 10 صبح و از مشهد هر روز ساعت17/15 عصر.
از تبریز تا جلفا هم میشه با سواری رفت و هم بعضی روزها قطارهایی که صندلیهاش اتوبوسی هستند حرکت می کنه.

اره نگاه کردم منتظریم واسه اردیبهشت باز بشه که بلیط بخریم . ممنون از کمکتون . تمام لیست های پرواز قطار و اتوبوس تا اول اردیبهشت باز نشدن و نمیتونیم هنوز اقدامی بکنیم Sad فعلا راه های رفتن رو بررسی میکنیم
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: hamedhamed ، dana ، parsush
(2013-04-01 ساعت 02:47)hgbeigi نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 02:11)hamedhamed نوشته:  با سلام به دوستان گل
و خسته نباشید به خودم و خانوممTongue خوب 22 ساعت تو ماشین بودیم خسته شدیم دیگهTongue
الان ساعت 1:41 صبح به وقت ایروانه، ما دیروز ساعت 10:30 صبح رسیدیم ایروان هوا عالیه، اینجا هیچ وسیله گرمایشی روشن نیست فعلاً که نیازی هم نشده.
تا الان با هرکی برخورد کردیم باحال مهربان و خونگرم بوده! بگذریم امروز با نصف کسانی که برخورد کردیم یا ایرانی بودند یا فارسی را خوشگل بلد صحبت میکردند!
از الان منتظر انرژی های مثبتتون هستیمSmile

به به رسیدن بخیر. داداش زنبیل رو بزار ما هم تو راهیم ایشالله قسمت شه ببینیمتون. کلی هم انرژی مثبت داریم براتون میاریم. ما در عرض 3 روز گذشته تصمیم گرفتیم ازدواج کردیم و همه درها با سرعت عجیبی داره وا میشه. مطمئنم کسی که خواسته تا اینجا پیش بریم بقیش رو هم جور میکنه.
راستی شما همه ارز لازم رو بصورت نقدی با خودتون بردید؟
به به تازه عروس دوماد بهتون تبریک میگم
امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید
بله ما نزدیک 3 هزار دلاری باهامون بود که یه مقدار کمی تو مرز چنج کردم حدود 30 دلار که الان پشیمونم چرا مقدار بیشتری اونجا چنج نکردم نرخ چینج خیلی خیلی بهتر از ایروان بود
حتماً رو موبایلتون نرخ چنج رو داشته باشید اگه دیدید توی مرز به صرفه هست همان جا تو مرز بگیرید.
دیروز 1 دلار 416 درام بود امروز 415 درام در صورتی که توی مرز هر دلار نزدیک 467 درام قیمت داشت.
یک صرافی به اسم صرافی ایرانیان هم توی خیابان تیگران(منتهی به میدان جمهوری) هست که با کارت شتاب ایران میتونید ازش درام یا دلار بخرید. نرخ چنج کردنش یکم گرونتر از توی شهره ولی اگه مجبور بشید میتونید سر بزنید.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: iman63ir ، shimoda ، dana ، Danoosh ، farhad1985 ، kasrafo ، parsush ، Saeedv13 ، hgbeigi
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شرکت ملی هواپیمایی ارمنستان اعلام ورشکستگی کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت «آرماویا» پس از اعلام ورشکستگی تمامی پروازهایش را لغو کرده است.

این شرکت در بیانیهای ناتوانی در پرداخت بدهیها را دلیل ورشکستگی خود اعلام کرده و گفته است این وضعیت ناشی از تأثیرات بحران مالی جهانی بوده است.

شرکت «آرماویا» با بدهی 1.4 میلیون دلاری به فرودگاه «ونکوو» در مسکو و دو بدهی با مبالغ کمتر به دو فرودگاه دیگر در جنوب روسیه روبروست.
تشکر کنندگان: Danoosh ، iman63ir ، hamedhamed ، parsush ، Saeedv13
(2013-04-02 ساعت 04:58)alisarvareharchiabi نوشته:  به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شرکت ملی هواپیمایی ارمنستان اعلام ورشکستگی کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت «آرماویا» پس از اعلام ورشکستگی تمامی پروازهایش را لغو کرده است.

این شرکت در بیانیهای ناتوانی در پرداخت بدهیها را دلیل ورشکستگی خود اعلام کرده و گفته است این وضعیت ناشی از تأثیرات بحران مالی جهانی بوده است.

شرکت «آرماویا» با بدهی 1.4 میلیون دلاری به فرودگاه «ونکوو» در مسکو و دو بدهی با مبالغ کمتر به دو فرودگاه دیگر در جنوب روسیه روبروست.

هیچی دیگه همینجوریش هواپیمایی آسمان خدایی می کرد و بلیطهاشو با هر نرخی که می خواست میداد.. از این به بعد بی رقیب و یکه تاز !!! بیچاره مسافرین ایروانSad

تشکر کنندگان: battosai ، Danoosh ، iman63ir ، hamedhamed ، circle ، kasrafo ، parsush ، Saeedv13
بچه ها وقتی میخواهید خودتون مسیر به مسیر برید به ایروان اول که تبریز رسیدید اگر با قطار بیاید میدون راه آهن پیدا میشید و یا اگر با وسیله دیگه اومدید بیایید به میدون راه آهن بعد از اونجا سوار خطی ها بشید برید هادی شهر (اگر جلفا برید باید تا نوردوز دربست برید) و بعد از هادی شهر برید نوردوز که مرزه / از مرز که رد شدید یکم پیاده برید میرسید جایی که تاکسی های دربست ارمنی واستادن / اصلا عجله نکنید / چون راننده تاکسی ها یکم فارسی یاد گرفتند و سر آدم رو میخورند و دس بردار هم نیستند / اصلا عجله نکنید و سوار تاکسی نشید / اول کاملا طی کنید / بچه ها تا ایروان دیگه زیاده زیادش دربستی 40 هزار درام است / بیشتر از این ندید اصلا / موفق باشید
تشکر کنندگان: mohajer13 ، farhad1985 ، hamedhamed ، Danoosh ، iman63ir ، parsush ، dana ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، بهنوش
سلام به دوستان گلم...والا نمیدونم شاید خیلی دارم حساسیت به خرج میدم یه سوال دارم

من تقریبا دو هفته دیگه مصاحبه دارم و امروز توی بانک پارسیان یه حساب کوتاه مدت جدید باز کردم و پولی رو که میخوام قرض کنم به این حساب میخوام بریزم و نامه تمکن بگیرم...به نظر شما آفیسر محترم شک نمیکنه یا گیر نمیده که چرا انقدر تاریخ افتتاح حسابم جدیده؟! چون توی نامه تمکن تاریخ افتتاح حساب رو میگن.
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: safarikelay
دوستان عزیزم این سایت اطلاعات مفیدی در رابطه با ایروان (مخصوصاً سفر رمینی داره) بد نیست یه مطالعه بکنید:
http://4trip.mihanblog.com/post/1
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: parsush ، dana ، سلی ، nooshshahnar ، Danoosh ، hamedhamed ، گل نهال
(2013-04-03 ساعت 09:55)farhad1985 نوشته:  من تقریبا دو هفته دیگه مصاحبه دارم و امروز توی بانک پارسیان یه حساب کوتاه مدت جدید باز کردم

نه با خیال راحت برو مصاحبه برای اکثر دوستان حتی خود من به همین صورت بود و هیچ ایرادی نگرفتند
به امید ویزای یکضرب
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: hamedhamed ، byousefi_p ، farhad1985

فکرشو نکن، خیلی معطل میشی، زمینی بری راحتتری به عقیده من.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: farhad1985 ، hana_fd ، parsush ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان