کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان سلام ما هم بالاخره اوميديم لازمه از سمانه جان تشكر كنم بابت معرفي كسي كه برامون سريع وبدون معطلي خونه پيدا كرد،ديروز رفتيم مديكال انجام شد و گفت يكشنبه ساعت ١١ آماده ميشه همه چي خيلي راحت و منظم بود در ضمن ما هيچ واكسني نخورديم،التماس دعا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: gitialyari ، nooshshahnar ، سلی ، سمانه777 ، parastoo500 ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-04 ساعت 18:33)javid737 نوشته:  دوستان سلام ما هم بالاخره اوميديم لازمه از سمانه جان تشكر كنم بابت معرفي كسي كه برامون سريع وبدون معطلي خونه پيدا كرد،ديروز رفتيم مديكال انجام شد و گفت يكشنبه ساعت ١١ آماده ميشه همه چي خيلي راحت و منظم بود در ضمن ما هيچ واكسني نخورديم،التماس دعا
اميدوارم يه ضرب بشي
براي خونه چقدر اجاره دادي؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، KIMIA2005
(2013-05-04 ساعت 19:18)jjbahale نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:33)javid737 نوشته:  دوستان سلام ما هم بالاخره اوميديم لازمه از سمانه جان تشكر كنم بابت معرفي كسي كه برامون سريع وبدون معطلي خونه پيدا كرد،ديروز رفتيم مديكال انجام شد و گفت يكشنبه ساعت ١١ آماده ميشه همه چي خيلي راحت و منظم بود در ضمن ما هيچ واكسني نخورديم،التماس دعا
اميدوارم يه ضرب بشي
براي خونه چقدر اجاره دادي؟

مرسي دوست عزيز شبي ٣٥ دلار تو خيابون كيويان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، jjbahale ، KIMIA2005
(2013-05-04 ساعت 15:41)nooshin nasiri نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 21:59)سمانه777 نوشته:  ما هنوز در ایروان هستیم یه خون در خیابان تومانیان گرفتیم برای ۵شب ۱۵۰ دلار شد شعبی‌ ۳۰ تومان از همه طرف هم ب مرکز شهر نزدیک ما با مترو یا وان یا پای پیاده همه جا رو طی‌ می‌کنیم از داره خون میاییم بیرون انواع پاساژ‌ها و سوپرها خوردنی جات ..... خونه تمیزی هم هست . اگر کسی‌ می‌خواد بگه ک هنوز ما اینجاییم باهاش صحبت کنیم البته نمیدونم بازم به این قیمت میده یا نه ؟!!!!!!!!!

من با این قیمت می خوام حدود 20 تا 27 جون...
خونه کلا چه امکاناتی داره؟ظرف و ظروف واسه آشپزی داره؟ می تونید بهم خبر بدید؟
خونه همه امکاناتش خوب بود به جز اینترنت و دستشویی توالتش در مورد اینترنت باید بگم که هم کافی نت نزدیکش داشت و قیمتش هم خوب بود و هم اینکه بیشتر مغازه های دورو بر از wifi استفاده میکردن که فکر میکنم شما هم خیلی راحت بتونید بهش وصل بشید
در مورد دستشویی باید بگم هیچ کجای ایروان واسش چاره پیدا نمیکنید متاسفانه Sad
ادرس و شماره هم در پیغام خصوصی بهتون میدم اما بازم میگم سطح توقعات ادم ها باهم فرق داره ما زیاد حوصله گشتن نداشتیم و دومین خونه ای که بهمون نشون داد قبول کردیم انصافا هم موقعیت خونش به نداشتن خیلی چیزاش می ارزید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-05-04 ساعت 22:54)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 21:59)سمانه777 نوشته:  ما هنوز در ایروان هستیم یه خون در خیابان تومانیان گرفتیم برای ۵شب ۱۵۰ دلار شد شعبی‌ ۳۰ تومان از همه طرف هم ب مرکز شهر نزدیک ما با مترو یا وان یا پای پیاده همه جا رو طی‌ می‌کنیم از داره خون میاییم بیرون انواع پاساژ‌ها و سوپرها خوردنی جات ..... خونه تمیزی هم هست . اگر کسی‌ می‌خواد بگه ک هنوز ما اینجاییم باهاش صحبت کنیم البته نمیدونم بازم به این قیمت میده یا نه ؟!!!!!!!!!

خونه همه امکاناتش خوب بود به جز اینترنت و دستشویی توالتش در مورد اینترنت باید بگم که هم کافی نت نزدیکش داشت و قیمتش هم خوب بود و هم اینکه بیشتر مغازه های دورو بر از wifi استفاده میکردن که فکر میکنم شما هم خیلی راحت بتونید بهش وصل بشید
ادرس و شماره هم در پیغام خصوصی بهتون میدم اما بازم میگم سطح توقعات ادم ها باهم فرق داره ما زیاد حوصله گشتن نداشتیم و دومین خونه ای که بهمون نشون داد قبول کردیم انصافا هم موقعیت خونش به نداشتن خیلی چیزاش می ارزید

ممنون سمانه جان...
فارسی بلد هستن اگر از ایران تماس بگیرم و هماهنگ کنم؟
منتظر پیغام خصوصی ات هم هستم عزیزم... Shy
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، سمانه777 ، KIMIA2005
(2013-04-20 ساعت 01:15)circle نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 17:28)امیر مهاجر نوشته:  یه سؤال دیگه:
برای گشتن دنبال آپارتمان ارزون ریسک نیست به نظر شما که از اینجا جایی رو رزرو نکنیم؟
با توجه به اینکه حدود ساعت ۶ و ۷ عصر میرسیم ایروان دیگه تاریکه و فرصتی برای گشتن نیست.
به نظر من که رزرو کردن از اینجا عاقلانه تره.

سلام امیر خان. برای پرواز چون ایروان کلا خط خلوتیه من یک ماه زودتر (۲۸ اسفند) برای ۲۰ فروردین گرفتم ۱۰۲۶۰۰۰ اما هم سفرا یک هفته قبل پرواز ۹۱۰۰۰۰ گرفته بودن. ظاهرا اون اواخر چون احتمال خالی موندن صندلی هست ارزون تر میدن. اما من یه جورایی نمی خواستم ۲-۳ هفته استرس پر شدن پرواز رو داشته باشم زودتر خریدم. ضمن اینکه پرواز آسمان برای ایروان فقط کلاس اکونومی داره (با توجه به اینکه اکثر پروازا هواپیما های کوچیک بویینگ ۷۲۷ هستن) و کلاس دیگه ای اصلا فروخته نمیشه. من بلیطم رو اپن ۶ ماهه گرفتم و ۳ روز بعد اینکه رسیدم رفتم دفتر آسمان ایروان (خ نلبندیان شماره ۲۸) و بلیط برگشت رو گرفتم.
در مورد آپارتمان شرکت تاتو آپارتماناش بد نیست اما یه مقدار فاصله آپارتمان هاش از مرکز شهر (میدون جمهوری) دوره. ضمن اینکه برای رزرو باید به یکی از همکاراشون تو ایران بیعانه بدی تا آپارتمان رو برات نگه دارن. اما من از شرکت hyurservice.com یه آپارتمان کلاس A نوساز یه خوابه رو کنار میدون ساخارو (۱۰۰ متر بالاتر از میدون جمهوری) با تمام امکانات گرفتم شبی ۴۲ دلار (آپارتمان شماره ۴۳۷). خوبیش این بود که با ایمیل رزرو کردم و پول پیشی پرداخت نکردم. ضمن اینکه عکس های سایت کاملا واقعی و دقیقا عین واحدی بود که دیدیم و علاوه بر اون دقیقا محل واحد رو توی نقشه کنار تصاویر مشخص کرده. خوبی دیگش این بود که با اینکه رزرو کرده بودیم اما باز مارو برد داخل آپارتمان و نشونمون داد و همه وسایل رو تست کرد و بعد کل پول رو گرفت. کلی هم نقشه و راهنمای ایروان رو رایگان بهمون داد. ۲ بار هم برای نظافت اومدن و تمیز کردن.
این رو هم بگم که خیلی از هم سفرای ما که از قبل خونه نگرفته بودن هم معطل شده بودن واسه دیدن چند تا خونه و هم خیلیاشون در نهایت مجبور شده بودن یه واحد رو انتخاب کنن. ضمن اینکه از نظر هزینه هم خیلی فرق چندانی براشون نکرده بود و حتی بعضی ها شبی ۵۰-۶۰ دلار پرداخت کرده بودن واسه یه واحد شبیه واحد ما...
میدونم که یه ضرب میگیری رفیق... Wink

الان آپارتمان 437 را چک کردم، شبی 52$!!!!
چرا گرون شده؟؟!!!!
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Ehsan1358
hyurservice.comاین سایت من قبل از رفتن به ایروان ازشون یک آپارتمان اجاره کردم دوسه دفعه ایمیل زدم یک آپارتمان 45 دلاری به شبی 30 دلارتخفیف داد بدون تخفیف از این سایت آپارتمان اجاره نکنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
(2013-05-04 ساعت 16:37)gitialyari نوشته:  سلام دوستان
این 330$ ارزی که میدن به سفر زمینیم میدن؟
از کجا و چه طوری باید تهیه کنم؟
لطفا راهنماییم کنین
مرسی

300 دلار میدن، فقط از فرودگاه امام
به ویزای مهاجرتی هم نمیدنRolleyes
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: javid737 ، gitialyari ، امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، Ehsan1358
(2013-05-04 ساعت 23:42)nooshin nasiri نوشته:  

ممنون سمانه جان...
فارسی بلد هستن اگر از ایران تماس بگیرم و هماهنگ کنم؟
منتظر پیغام خصوصی ات هم هستم عزیزم... Shy
سمانه جون ممکنه لطفا شماره رو برا منم بفرستى,من براى .... تا....جون مى خوام,فکر کنم با نوشين جون تداخلى ندارم
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: سمانه777 ، KIMIA2005
دوستان عزيز اينجا خونه خيلي راحت گير مياد فقط چونه زدن يادتون نره چون اين خونه اي كه من گرفتم اولش گفت شبي ٨٠ دلار كه با چونه زدن شبي ٣٥ دلار داد البته من زبان روسي باش صحبت ميكردم در كل نگران هيچي نباشيد دوستان براي ما دعا كنيد مرسي
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sadeghi897 ، Ali.US ، gitialyari ، سمانه777 ، mlo ، nooshshahnar ، سلی ، jazirehh ، KIMIA2005 ، Ehsan1358
(2013-05-05 ساعت 14:49)tamara نوشته:  

سلام به سایت حایر سرویس ۱ سریع بزنید چند اپرتمنش کنار توالت شیر داره
hyur service yerevan

خب اینم راه حلی هست ما این مشکل رو با دوتا بطری ای حل کردیم اما منظوره من متاسفانه کثیفی دستشوی و حمام بود.Sad
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: javid737 ، KIMIA2005
(2013-05-05 ساعت 14:49)tamara نوشته:  

سلام به سایت حایر سرویس ۱ سریع بزنید چند اپرتمنش کنار توالت شیر داره
hyur service yerevan

ما هم از حایر آپارتمان گرفتیم که توالتش فوق العاده تمیز و مجهز به شلنگ در کنار توالت فرنگی بود و اینترنت مجانی هم داشت Cool
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: سمانه777 ، nooshshahnar ، gitialyari ، jazirehh
دوستان می دونید این تورهایی که برای ویزا گرفتن هستن و از تهران می رن و خودشون جا می گیرن و رفت و آمدها رو ساپورت می کنن قیمت هاشون چطوریه؟ دارم فکر می کنم اگر خیلی فرقی نداره مامانم اینطوری بره ظاهرا کسی از بچه ها تو اون تاریخ ایروان نیست که مامانم رو بهش بسپارم، البته نه که پیر و دست وپا چلفتی باشه، قبلا تنها سفر هم رفته اما ایروان خیلی ناآشناست یکم نگرانم، آنکارا بود راحت تر بودیم چون ترکی بلده D:
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، jazirehh ، KIMIA2005 ، گل نهال
سلام دوستان

من دارم برنامه ریزی می کنم توی هفته یا هفته های بعد واسه گرفتن ویزا ها اقدام کنم. با اینکه آفیسر روز مصاحبه بهمون گفت واسه گرفتن ویزاها یکی از شما می تونه اقدام کنه و با اینکه من خودم هم می دونم که این کار شدنیه ، اما توی Refusal sheet نوشته خود شخص باید اقدام کنه !!!!

با استناد به گفته آفیسر و اطمینان 100 درصد خودم مبنی بر شنیدن حرف اون جوون خوش تیپه ، ممکنه بگه برو با بزرگترت بیا !؟ منظورم برنده اصلیه !
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، byousefi_p ، jazirehh ، KIMIA2005
[/size]خبر فوری خبر فوری

دوستان خوبمWink

سفارت آمریکا در یروان
[/b] به دلیل مشکلات فنی بعضی از مصاحبه ها رو چند روز به تعویق انداخته لطفا برای همکاری با سفارت موبایل و تلفنی رو که در فرمها نوشته اید رو بگوش باشید و حتما ازشون بخواهید که این تغییر رو از طریق E-mailبه شما اطلاع بدن و بعد شما هم از نامه تغییر روز ملاقات چند عدد پرینت بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید

دوست شما افشین[b]
تشکر کنندگان: shimoda ، mlo ، 30NAP30 ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، jjbahale ، dana ، mrr777 ، iman63ir ، jazirehh ، KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان