کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-06 ساعت 12:37)بهنوش نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:20)mlo نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:15)امیر مهاجر نوشته:  [quote='afshinghwink' pid='330273' dateline='1367823301']
[/size]خبر فوری خبر فوری

دوستان خوبمWink

سفارت آمریکا در یروان
[/b] به دلیل مشکلات فنی بعضی از مصاحبه ها رو چند روز به تعویق انداخته لطفا برای همکاری با سفارت موبایل و تلفنی رو که در فرمها نوشته اید رو بگوش باشید و حتما ازشون بخواهید که این تغییر رو از طریق E-mailبه شما اطلاع بدن و بعد شما هم از نامه تغییر روز ملاقات چند عدد پرینت بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید

دوست شما افشین[b]

(2013-05-06 ساعت 12:01)sgkco24 نوشته:  به ما هم زنگ زدند و مصاحبه ما رو يه روز عقب انداختند فقط من خیلی جا خوردم که فارسی غلیظ و خوب صحبت می کرد حقیقتا شک کردم نکنه مزاحم باشه ولی شماره اش مال ايروان بود Cool

دوست من بعد از تغییر تو نامه دوم هم تاریخ مصاحبه اصلاح شد؟
و دیگه اینکه آیا با شماره‌تون که در فرم DSP-122 بند ۳ اعلام کردید تماس گرفتند؟
برای این 2013 ها هرچی بگی پیش می آد!!!!!!!!!!!!!!! اینار هم تغییر زمان مصاحبه!!!!!!!!!!!!!!!! ای بابا... اگر کسی اطلاعات دقیقی داره بگه ....
امير جان فکر نکنم تو نامه دوم تغییر کرده باشه! احتمالا این تغییر رو خود سفارت انجام داده... به نظر من KCC تغییر نداده

ممنون از اینکه خبر دادین دوست عزیز. برای من هفته دوم می اما بهم هیچ میلی نزدن و در ضمن من بلیط هم گرفتم اگه تغییر بدن چیکار کنم؟
[اگر با شما تماس نگرفتن و e-mailنزدن همون تاریخ معتبر است موفق باشین]
تشکر کنندگان: KIMIA2005
فعلاً ظاهرا تغییراتی در روز مصاحبه هفته دومی های می در ایروان ایجاد شده و از هفته سومی ها خبری نیست فعلاً. فکر میکنم دو سه روز رو دارن به دلیل همون مشکلی فنی که گفتند خالی می کنند و کیس ها رو به روزهای عقب تر و جلوتر ارجاع میدند. دوستان اگر خبر جدیدی دارید اعلام کنید... موفق و پیروز باشید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، iman63ir ، tajhizgaran ، jazirehh ، KIMIA2005
من خودم تاریخ مصاحبه رو انداختم عقب، آخه هم شناسنامه رو دادیم تعویض و حاضر نشده و هم درست باید روز انتخابات می رفتیم ترسیدم یه وقت چیزی بشه پروازها کنسل بشن، اما چون یه ماه انداختم عقب، تاریخ جدید بهم ندادن گفتن خودت یه ماه قبل از زمانی که می خوای زنگ بزن؟؟!! عجیب نیست اینقدر با دل آدم راه بیان، شاید ظرفیت تکمیل شده و من سرکارم؟
به نظرتون نباید تاریخ رو عوض می کردم؟ حالا افتادم تو شک

(2013-05-06 ساعت 14:56)mlo نوشته:  فعلاً ظاهرا تغییراتی در روز مصاحبه هفته دومی های می در ایروان ایجاد شده و از هفته سومی ها خبری نیست فعلاً. فکر میکنم دو سه روز رو دارن به دلیل همون مشکلی فنی که گفتند خالی می کنند و کیس ها رو به روزهای عقب تر و جلوتر ارجاع میدند. دوستان اگر خبر جدیدی دارید اعلام کنید... موفق و پیروز باشید...

مصاحبه های ماه می رو عوض کردن یا بقیه رو هم همینطور؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، tajhizgaran ، jazirehh ، KIMIA2005 ، گل نهال
بچه ها اين خبر عقب افتادن مصاحبه هاي ايروان چيه .چرا هرچي بلا سر ما 2013 اي ها مياد آخههههههههههه
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: mlo ، tajhizgaran ، afshinghwink ، Ali.US ، jazirehh ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-06 ساعت 15:24)Sany58 نوشته:  من خودم تاریخ مصاحبه رو انداختم عقب، آخه هم شناسنامه رو دادیم تعویض و حاضر نشده و هم درست باید روز انتخابات می رفتیم ترسیدم یه وقت چیزی بشه پروازها کنسل بشن، اما چون یه ماه انداختم عقب، تاریخ جدید بهم ندادن گفتن خودت یه ماه قبل از زمانی که می خوای زنگ بزن؟؟!! عجیب نیست اینقدر با دل آدم راه بیان، شاید ظرفیت تکمیل شده و من سرکارم؟

(2013-05-06 ساعت 14:56)mlo نوشته:  فعلاً ظاهرا تغییراتی در روز مصاحبه هفته دومی های می در ایروان ایجاد شده و از هفته سومی ها خبری نیست فعلاً. فکر میکنم دو سه روز رو دارن به دلیل همون مشکلی فنی که گفتند خالی می کنند و کیس ها رو به روزهای عقب تر و جلوتر ارجاع میدند. دوستان اگر خبر جدیدی دارید اعلام کنید... موفق و پیروز باشید...

نگران نباشید فکر نمی کنم مسااله مهمی باشه. فقط هفته دوم می . با افراد دیگه تماس نگرفتند...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
(2013-05-06 ساعت 14:28)parsush نوشته:  یک سوال : اتوبوس تهران ایروان چه ساعتی به تبریز میرسه و آیا تو تبریز توقف داره که ما که از مشهد میایم اونجا بتونیم اتوبوس سوار شیم؟
ما 12 حرکت کردیم اتوبوس 7شب تبریز بود دقیق من یادداشت کردم .اگر2حرکت کنه 9 شب میرسه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، afshinghwink ، parsush
منم هفته ی سوم می هستم
با من هم تماس گرفتن و تایم مصاحبم تغییر کرد
برای اولین بار در تاریخ اول مصاحبه و بعد مدیکال!!!!!
(2013-05-06 ساعت 12:15)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:25)afshinghwink نوشته:  [/size]خبر فوری خبر فوری

دوستان خوبمWink

سفارت آمریکا در یروان
[/b] به دلیل مشکلات فنی بعضی از مصاحبه ها رو چند روز به تعویق انداخته لطفا برای همکاری با سفارت موبایل و تلفنی رو که در فرمها نوشته اید رو بگوش باشید و حتما ازشون بخواهید که این تغییر رو از طریق E-mailبه شما اطلاع بدن و بعد شما هم از نامه تغییر روز ملاقات چند عدد پرینت بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید

دوست شما افشین[b]

(2013-05-06 ساعت 12:01)sgkco24 نوشته:  به ما هم زنگ زدند و مصاحبه ما رو يه روز عقب انداختند فقط من خیلی جا خوردم که فارسی غلیظ و خوب صحبت می کرد حقیقتا شک کردم نکنه مزاحم باشه ولی شماره اش مال ايروان بود Cool

دوست من بعد از تغییر تو نامه دوم هم تاریخ مصاحبه اصلاح شد؟
و دیگه اینکه آیا با شماره‌تون که در فرم DSP-122 بند ۳ اعلام کردید تماس گرفتند؟
سلام امیر جان
خیر نامه دوم تاریخ مصاحبهاش هنوز تغییر نکرده
وبه همان شماره تلفن زنگ زدند و خیلی هم فارسی خوب حرف می زد که من فکر کردم شاید مزاحم باشه داره ما رو سرکار میزاره WinkWink
حالا من ایمیل زدم که کانفرم تغییر مصاحبه رو به من ایمیل کنه هنوز که جوابی نگرفتمSad
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
دوستان به من گفتن هروقت خواستی یه ماه جلوتر زنگ بزن بگو برات وقت جدید بگذاریم!!! می دونین آخرین سری مصاحبه کی هست؟ می ترسم دیر اقدام کنم ظرفیت تکمیل بشه
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، KIMIA2005
سلام دوستان ما امروز مصاحبه داشتيم همه چي خيلي راحت و منظم انجام شد از ما سوال زيادي نپرسيد و كلا تو پنج دقيقه مصاحبه انجام شد وبه جمع منتظران پيوستيم در ضمن امروز يك كيس زن و شوهر بودند كه متاسفانه چون بچه شون تو ثبت نام اوليه وارد نكرده بودند ريجكت شدند واقعا كلي براشون ناراحت شدم
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
(2013-05-07 ساعت 02:08)reza_top60 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:24)javid737 نوشته:  سلام دوستان ما امروز مصاحبه داشتيم همه چي خيلي راحت و منظم انجام شد از ما سوال زيادي نپرسيد و كلا تو پنج دقيقه مصاحبه انجام شد وبه جمع منتظران پيوستيم در ضمن امروز يك كيس زن و شوهر بودند كه متاسفانه چون بچه شون تو ثبت نام اوليه وارد نكرده بودند ريجكت شدند واقعا كلي براشون ناراحت شدم

سلام دوست عزیز شما من رو به شک انداختی. من یادم نمیاد که بچه ام ثبت نام کردم یا نه.چه جوری میشه فهمید؟

اينو نميدونم چه جوري ميشه فهميد ولي اونا قبلش اطلاع نداشتن تا افسر بهشون گفت شما بچه تونو ثبت نام نكرديد اميدوارم از اين مشكلات نداشته باشيم واقعا ناراحت كننده است

(2013-05-07 ساعت 02:12)Sany58 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 02:08)reza_top60 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:24)javid737 نوشته:  سلام دوستان ما امروز مصاحبه داشتيم همه چي خيلي راحت و منظم انجام شد از ما سوال زيادي نپرسيد و كلا تو پنج دقيقه مصاحبه انجام شد وبه جمع منتظران پيوستيم در ضمن امروز يك كيس زن و شوهر بودند كه متاسفانه چون بچه شون تو ثبت نام اوليه وارد نكرده بودند ريجكت شدند واقعا كلي براشون ناراحت شدم

سلام دوست عزیز شما من رو به شک انداختی. من یادم نمیاد که بچه ام ثبت نام کردم یا نه.چه جوری میشه فهمید؟

تبریک می گم، یه سئوال، شما ریزنمره دانشگاه رو هم بردی یا فقط مدرک رو ترجمه کردی، آخه مامان من سی سال پیش لیسانس گرفته، کار هم کرده و بازنشسته شده، ریزنمره از کجا بیاره؟!!

مرسي دوست عزيز نه ريز نمرات نخواستن در ضمن كارت ملي هم نخواستن
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
(2013-05-06 ساعت 16:36)mlo نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 15:24)Sany58 نوشته:  من خودم تاریخ مصاحبه رو انداختم عقب، آخه هم شناسنامه رو دادیم تعویض و حاضر نشده و هم درست باید روز انتخابات می رفتیم ترسیدم یه وقت چیزی بشه پروازها کنسل بشن، اما چون یه ماه انداختم عقب، تاریخ جدید بهم ندادن گفتن خودت یه ماه قبل از زمانی که می خوای زنگ بزن؟؟!! عجیب نیست اینقدر با دل آدم راه بیان، شاید ظرفیت تکمیل شده و من سرکارم؟

دوستان آیا این تغیر رو تو نامه دوم ایجاد میکنن؟؟؟
اگر کسی نباشه تلفن رو جواب بده چی پیش میاد ؟؟؟
از طریق میل ازشون سوال کنم آیا؟
اگر جواب + هست میشه یک لطفی کنید و میل سفارت رو بدید .؟؟

نگران نباشید فکر نمی کنم مسااله مهمی باشه. فقط هفته دوم می . با افراد دیگه تماس نگرفتند...

8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و از سفارت دیروز تماس گرفتند که می تونم مصاحبه رو یک هفته بندازم عقب یا نه چون کنسول نیستند!!!منم گفتم شرمنده بنده بلیط خریدم و هتل و کلی داستانای دیگه..خلاصه خانومی که پشت خط بود و صدای مهربونی هم داشت گفتند یک روز مصاحبه رو می ندازیم جلوتر منم گفتم چه بهتر..!!!
(2013-05-07 ساعت 13:32)nikan_sh نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:36)mlo نوشته:  

IranIVYerevan@state.gov ایمیل سفارت تو ایروان
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: nikan_sh ، Ehsan1358
(2013-05-07 ساعت 13:56)elham63 نوشته:  من هفته دوم می مصاحبه داشتم و از سفارت دیروز تماس گرفتند که می تونم مصاحبه رو یک هفته بندازم عقب یا نه چون کنسول نیستند!!!منم گفتم شرمنده بنده بلیط خریدم و هتل و کلی داستانای دیگه..خلاصه خانومی که پشت خط بود و صدای مهربونی هم داشت گفتند یک روز مصاحبه رو می ندازیم جلوتر منم گفتم چه بهتر..!!!

هدف منهم از اطلاع رسانی همین بود که مثل ما هل نشین همه موارد رو قبول کنید
تشکر کنندگان: storagemeter ، KIMIA2005 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان