کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-08 ساعت 21:33)jnouri نوشته:  سلام وتبریک به آنهایی که 2014 برنده شده اند لطفا در مورد دو سفارت آنکارا و ایروان توضیح و مزایا و معایب اونا را بفرمایید . متشکرم

سلام
ممنونم
اگر سفرنامه های ایروان رو یخونید همه چیز دستگیرتون میشه.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: parsush ، KIMIA2005
(2013-05-08 ساعت 13:54)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

شرايط كيستون رو هم بنويسيد چون بستگي داره ، مثلا انكارا مديكال پر هزينه تري داره و ايروان در زمينه مديكال از همه راحت تر و كم هزينه تره، ابوظبي هم متوسط .
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، jazirehh ، KIMIA2005 ، گل نهال
سلام
من از 2014 تایی ها هستم.
با توجه به این لینک آیا ما میتونیم ایروان رو برای مصاحبه انتخاب کنیم .
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217

Visa Issuing Posts
Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is unavailable.

Post Country
Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria

و سوالم اینه که در کل آنکارا بهتره یا ایروان البته من توی آذر ماه احتمالا مصاحبه میشم.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-09 ساعت 19:30)htity نوشته:  سلام
من از 2014 تایی ها هستم.

Visa Issuing Posts
Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is unavailable.

Post Country
Ankara Turkey
Naples Italy
Vienna Austria

و سوالم اینه که در کل آنکارا بهتره یا ایروان البته من توی آذر ماه احتمالا مصاحبه میشم.

من هم مصاحبه ام ارمنستان بود از نظر هزینه مسافرت و دکتر که واکسن های الکی تزریق نمی کنه و کل پروسه کاری بنظر من بهتر بود و خوشحال هستم که مصاحبم از آنکارا افتاد ارمنستان.
تشکر کنندگان: jazirehh ، b_argi ، KIMIA2005
بچه ها من تا یک ساعت دیگه میرم برای مصاحبه
انرژی بدین
تشکر کنندگان: mlo ، mrr777 ، iman63ir ، amiz.abdollah ، javid737 ، nooshshahnar ، بهنوش ، pooya.n ، jazirehh ، Ali.US ، Nasimmmm ، KIMIA2005 ، گل نهال
خواستم بدونم که تاریخ و زمان مشخص شده ی مصاحبه در ارمنستان برای ما دیگه نیازی به تثبیت آن از طریق ایمیل نداره یعنی اون روز و ساعت برای ما کاملا"

ثبت شده و ما نباید بهشون یادآور بشیم که میایم؟
تشکر کنندگان: reza_top60 ، KIMIA2005
دوستان تا حالا تو سفرنامه‌ها به چشمم نخورده که برای ایروان کارت ملی یا ترجمه‌اش لازم بشه.
کسی اگر تجربه متفاوتی داشته لطفا بگه.
کارت ملی همسرم گرو مدرک دانشگاهیشه توی دانشگاه و میخوایم بدون کارت ملی بریم مصاحبه.
توی کلیه مراحل از گرفتن ارز مسافرتی و عبور از پورت در فرودگاه امام گرفته تا ایروان و مدیکال و مصاحبه و ... آیا با شناسنامه و گذرنامه کارمون راه میفته؟
تشکر کنندگان: mrr777 ، el333 ، reza_top60 ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-10 ساعت 12:00)امیر مهاجر نوشته:  دوستان تا حالا تو سفرنامه‌ها به چشمم نخورده که برای ایروان کارت ملی یا ترجمه‌اش لازم بشه.
کارت ملی همسرم گرو مدرک دانشگاهیشه توی دانشگاه و میخوایم بدون کارت ملی بریم مصاحبه.
توی کلیه مراحل از گرفتن ارز مسافرتی و عبور از پورت در فرودگاه امام گرفته تا ایروان و مدیکال و مصاحبه و ... آیا با شناسنامه و گذرنامه کارمون راه میفته؟
من ترجمه کارت ملی بردم اما نه اصل ونه ترجمه اصلا سوال نکرد وندید.
آری کارتون انجام میشه حتی تو ایران با گذرنامه همه کارهاتون میتونید انجام بدیدمدرک معتبری حتی ازکارت ملی وشناسنامه

(2013-05-09 ساعت 19:30)htity نوشته:  سلام
من از 2014 تایی ها هستم.

Visa Issuing Posts

Post Country
Ankara Turkey
Naples Italy
Vienna Austria

اگرمطمنی آذرماه میری مصاحبه وازنظرمالی مشگلی نداری برو ابوظبی زمستان ترکیه وارمنستان مشگله
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، iman63ir ، KIMIA2005
(2013-05-10 ساعت 10:07)sadfar نوشته:  حتما موفق میشی شک نکن

Rolleyes
(2013-05-10 ساعت 09:16)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 07:30)jjbahale نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:13)بهنوش نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 20:49)afshinghwink نوشته:  خوب باید خوشحال باشی که عقب نیفتاد چرا نگرانی!!!؟

می ترسم زنگ بزنن و خونه نباشم موندم واقعا.....

مي توني يه ايميل بزني ازشون كانفرميشن بخواي به فاصله چند ساعت جواب مي دن.
بچه ها دقث داشته باشین اگر نتونن با شما تماس بگیرن هون سر موعد خودتون برین در ضمن من الان یروان هستم اگه سوالی داشتین در خدمتم

(2013-05-10 ساعت 08:27)jjbahale نوشته:  بچه ها من تا یک ساعت دیگه میرم برای مصاحبه
انرژی بدین

حتما موفق میشی همسفرSmile
حتما موفق میشی شک نکن Rolleyes

استرس نداشته باش حتما موفق می شی
تشکر کنندگان: reza_top60 ، KIMIA2005
(2013-05-10 ساعت 12:00)امیر مهاجر نوشته:  دوستان تا حالا تو سفرنامه‌ها به چشمم نخورده که برای ایروان کارت ملی یا ترجمه‌اش لازم بشه.

امیرجان، کارت ملی خودتم که باشه اصلا لازم نمی شه از جیبت دربیاری. کل مراحل مسافرت که نام بردی با پاسپورت انجام می شه و فقط موقع مصاحبه شناسنامه و ترجمه اش رو ازت می خوان و اصلا حرفی از کارت ملی نمی زنن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، el333 ، jazirehh ، nooshshahnar ، iman63ir ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-10 ساعت 13:12)mrr777 نوشته:  

امیرجان، کارت ملی خودتم که باشه اصلا لازم نمی شه از جیبت دربیاری. کل مراحل مسافرت که نام بردی با پاسپورت انجام می شه و فقط موقع مصاحبه شناسنامه و ترجمه اش رو ازت می خوان و اصلا حرفی از کارت ملی نمی زنن.

توي مصاحبه كه مطمئنا نيازي نخواهي داشت امير، توي بقيه سفر، شايد تنها جائي كه نياز بشه دريافت ارز مسافرتيه كه بعضي از شعبه هاي بانك ملت نياز دارن ... ولي هيچ جاي ديگه اي بهش نياز نخواهي داشت ...
پس بذار دسشون گرو بمونه و با خيال راحت برو به مصاحبت برس ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، iman63ir ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-10 ساعت 11:33)vampire نوشته:  خواستم بدونم که تاریخ و زمان مشخص شده ی مصاحبه در ارمنستان برای ما دیگه نیازی به تثبیت آن از طریق ایمیل نداره یعنی اون روز و ساعت برای ما کاملا"

ثبت شده و ما نباید بهشون یادآور بشیم که میایم؟

خير اون روز براي شما فيكس شده. سندش هم نامه دوم است.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، KIMIA2005
برای من و همسر هیچ جا کارت ملی لازم نشد
نه تو فرودگاه نه تو سفارت نه برای مدیکال

دوستان ما هم رفتیم قاطی منتظرین
ایشالاه انتظار همگیمون هر چه زودتر تموم بشه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، گل نهال

امیر جان عموما لازم نمیشه. مگه اینکه مورد خاصی پیش بیاد.
من تو فرودگاه امام موقع کنترل گذرنامه لازمم شد. به عکس گذرنامه ام گیر داد و تا کارت ملی منو چک نکرد و یکسری سوالات نپرسید اجازه نداد رد بشم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، امیر مهاجر ، iman63ir ، KIMIA2005

امیر جان اگه کارت ملی دم دستت نیست اشکالی نداره ولی خودت ایران هارو میشاسی که به زور کارت ملی رو به افیسر تحمیل می کنن و بعید نیست از بچه های بعدی کارت ملی مادر بزرگشونم بگیرن..Shy
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrr777 ، nooshshahnar ، KIMIA2005 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان