کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-15 ساعت 14:22)30NAP30 نوشته:  من گرفتم 900 همین یک ساعت پیش !!!!!!!!!!!!
جل الخالق !!!!!!!!

شما حتما تاریخ برگشتتون قبل از ماه جونه. برای ماه جون فعلا ارزونش موجود نیست.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، afshinghwink ، jazirehh ، گل نهال
(2013-05-15 ساعت 14:42)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:22)30NAP30 نوشته:  من گرفتم 900 همین یک ساعت پیش !!!!!!!!!!!!
جل الخالق !!!!!!!!

شما حتما تاریخ برگشتتون قبل از ماه جونه. برای ماه جون فعلا ارزونش موجود نیست.

من برگشتم واسه May هست ... اواخر May البته
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، jazirehh ، گل نهال
[quote='Ahmad0756' pid='337192' dateline='1368554427']
با سلام خدمت دوستان
لطفا كساني كه اطلاع دارند راهنمايي كنند براي مصاحبه در سفارت آيا دو نسخه ترجمه از سند ازدواج لازم است يا يك سري ترجمه و دو سري كپي از ترجمه آن

[/quoدوست عزیز دو نسخه ترجمه لازمه چون موقع مصاحبه ما فقط ی نسخه برده بودیم و نسخه دوم رو ازمون خواست و قرار شد هر موقع کلیر شدیم با خودمون ببریمShy
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: nooshshahnar
خبر مهم
دوستانی که عازم یروان هستند دقت کنند از خریدن و یا قرض کردن سیم کارت های دست دوم خودداری بفرمایید که اکر سفارت از شما شماره خواست خیالتون راحت باشه که کسی با اون با شماره های دیگه تماس نگرفته ...مواظب باشین تا این مرحله حساس رو با موفقیت انجام بدیم خیلی راحت با مراجعه به مراکز مربوطه یک سیم کارت مثلا من خودم یک عدد سیم کارت ویواسل با ۴۰۰درام شارژ+سیم کارت ۱۰۰ درام جمعا ۵۰۰ رام شد
خیالم راحت باشه دیگه!۱
تشکر کنندگان: mlo ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، mrr777 ، h@med_nj ، jazirehh ، Saeedv13 ، گل نهال ، kasrafo
1024000 ت

تاریخ 01 جون برگشت 10 جون - تاریخ 06 جون برگشت 13 جون - رو نرخ 1024000 تومان
تاریخ رفت 03 جون جا نمیده - تاریخ رفت 01 جون به 08 جون 1124000 تومان --- 01 جون به 06 جون 1124000 تومان
اگر بلیط را open صادر کنید 920000 تومان . ولی در ارمنستان مابه تفاوت کلاس پروازی را از شما میگیرن . در صورت چنج دیت بلیط برگشت در ارمنستان 60000 تومان . در صورت کنسل کردن بلیط 40000 تومان . بلیط open امکان گیر دادن در فرودگاه امام خمینی به علت نداشتن اقامت کشور ارمنستان --
8XXX * ایروان
گرونی این تاریخ ها به علت اینه که تعطیلات خرداد هست .. و بعد از تعطیلات خرداد به علت هایسیزن ارمنستان. بازم شرمنده اگه اطلاعاتم کمه
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jazirehh
(2013-05-15 ساعت 13:56)امیر مهاجر نوشته:  nooshshahnar جان خیلی لطف کردی.
بگم از طرف nooshshahnar؟ Big Grin

ضمن تشکر از شما، تماس گرفتم.
به من گفتند که شما برگشت رو اپن گرفتید و در صورتیکه کلاس ارزون باز نشه ناچار میشید ما به اتفاوت با قیمت گرون رو پرداخت کنید.
برای من هم رزرو کردند با برگشت اپن و قرار شد تا چند روز منتظر باشیم که ببینیم اگر ارزونتر باز شد بگیریم و اگر نشد با قیمت ۱.۰۲۱.۱۰۰ تومن بگیریم.

دوستان یک سؤال علمی.
آیا برای گرفتن ارز مسافرتی باید همسرم هم حضور داشته باشه یا خودم هم میتونم به جای ایشون بگیرم؟
این مسأله میتونه کمک کنه همسرم یک روز کمتر از کلاسهاش بزنه و دیرتر بیاد تهران.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، afshinghwink ، tajhizgaran ، SHABAH51 ، jazirehh ، گل نهال
(2013-05-15 ساعت 16:29)امیر مهاجر نوشته:  

ضمن تشکر ...

دوستان یک سؤال علمی.
آیا برای گرفتن ارز مسافرتی باید همسرم هم حضور داشته باشه یا خودم هم میتونم به جای ایشون بگیرم؟
امیر جان واسه ما را که به همسرم ندادند..یک ساعت تو صف بانک بود بعد جای من هم فرمشو پر کرده بود و امضا کرده بوده نوبتش که میشه خانومه میگه خودشون کجان و اینو کی امضا کرده که همسرم گفته اینجا بود خودش امضا کرد ولی چون طولانی شد کار داشت رفت خلاصه گفته نمیشه باید خودش باشه دیگه شانس آوردیم بانک نزدیک خانه بود همسرم تا زنگ زد سریع رفتم اونجا و گرنه نمیداد..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، iman63ir
(2013-05-15 ساعت 15:51)nikan_sh نوشته:  1024000 ت

تاریخ رفت 03 جون جا نمیده - تاریخ رفت 01 جون به 08 جون 1124000 تومان --- 01 جون به 06 جون 1124000 تومان
اگر بلیط را open صادر کنید 920000 تومان . ولی در ارمنستان مابه تفاوت کلاس پروازی را از شما میگیرن . در صورت چنج دیت بلیط برگشت در ارمنستان 60000 تومان . در صورت کنسل کردن بلیط 40000 تومان . بلیط open امکان گیر دادن در فرودگاه امام خمینی به علت نداشتن اقامت کشور ارمنستان --

دوستان قیمت بلیط برگشت از یروان به تهران چند درام است؟و ایا ارز مسافرتی به
ان تعلق می گیره؟
با سپاس
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Ehsan1358
سلام به همه دوستان
ما الان ایروان هستیم سفرمون با ماشین شخصی بود و یک دنیا تجربه همه چیز تا حالا که عالی بوده مدیکال هم رفتیم اایروان شهر قشنگیه و جا های دیدنی زیادی داره ولی با توجه به این که پول ما خیلی ارزشش کم شده همه چیز اینجا از جمله خوراکی گرفته تا پوشاک خیلی گرونتر از تهران هستش اگه عازم سفر هستید غذا های آماده و لباس آستین بلند و چتر برای مواقع بارانی یادتون نرهCool
من تمام مراکز دیدنی ارمنستان و ایروان رو از روی google earth راحت پيدا میکنم مثل يه GPS کامل( البته با سرعت بالای اینترنت اینجا ) واسه آدم کار می کنه سعی می کنم اطلاعات و تجربه هام رو به صورت چکیده و سفرنامه بعد از برگشتنم براتون بزارم
راستی جمعه ما مصاحبه داریم منتظر دریافت انرژی مثبتتون هستیم
با تشکر از مهاجر سرا و مدیران پر انرژی
شاد وپیروز باشید
فرشاد Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-05-15 ساعت 16:29)امیر مهاجر نوشته:  

ضمن تشکر ار شما، تماس گرفتم.
به من گفتند که شما برگشت رو اپن گرفتید و در صورتیکه کلاس ارزون باز نشه ناچار میشید ما به اتفاوت با قیمت گرون رو پرداخت کنید.
برای من هم رزرو کردند با برگشت اپن و قرار شد تا چند روز منتظر باشیم که ببینیم اگر ارزونتر باز شد بگیریم و اگر نشد با قیمت ۱.۰۲۱.۱۰۰ تومن بگیریم.

دوستان یک سؤال علمی.
سلام. اگر در بانک آشنا داشته باشید امکانپذیر است ولی در غیر اینصورت شدنی نیست و باید خودشون باشن...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SHABAH51 ، iman63ir
سلام
چند تا از دوستان سوال کرده بودن در مورد اجاره خونه
من با یه آقای ارمنی به نام آرمِن آشنا شدم که در واقع کارش اجاره خونه و خدمات توریستیه. ایشون کاملا به زبان فارسی مسلطه و حتی امروز با من تو اتاق دکتر هم اومد و بعنوان مترجم بهم کمک کرد. ایشون به من گفت که هاستل که سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه مشترک داره برای یه اتاق Private نفری 7500 درام ازتون میگیره. یه آپارتمان عالی دو خوابه با تمام امکانات تو مرکز شهر (تقاطع خیابونهای آبوویان و کوریون) به قیمت هر شب 16000 درام به من پیشنهاد داد که چون فقط شبی 1000 درام برای ما دونفر گرونتر میوفتاد من اجارش کردم. به نظرم خیلی بهتره.
اگر از نظر مدیران ایرادی نداره اینم شماره تماسش هستش که میتونین باهاش هماهنگ کنین 0037493280038. میتونین بگین من معرفی کردمتون.
فقط دقت کنین که برای دو نفر و بیشتر مناسبه.
تشکر کنندگان: mrr777 ، SHABAH51 ، parsush ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، jazirehh ، گل نهال
(2013-05-15 ساعت 16:57)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 15:51)nikan_sh نوشته:  1024000 ت

دوستان قیمت بلیط برگشت از یروان به تهران چند درام است؟و ایا ارز مسافرتی به
ان تعلق می گیره؟
با سپاس

90000درام از ایروان سوال کردم

(2013-05-14 ساعت 17:44)mehdieb نوشته:  سلام دوستان من با 2 بچه 2و7 ساله وخانمم میخوایم سفارت رو از انکارا به ایروان تو فرم 122 تغییر بدیم به دلیل هزینه و راحتی . میخواستم اگر کسی اطلاعات بهتری داره لطف کنه و کمک کنه که از چاله تو چاه نیفتیم. ؟

دوست عزیز
کیس نامبردرنظرداشته باش که کی میری مصاحبه زمستان یا بهار؟
با هواپیما میخوای بری یا زمینی؟
اگرزمستان میری وهوایی بهتره بری ابوظبی.
با توجه به کیس نامبروشرایط خودتون تصمیم گیری کنید.اما مدیکال پایین تروهزینه ای بابت واکسن اضافی ازشمادریافت نمیشه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: mehdieb ، pooya.n ، امیر مهاجر
سلام دوستان من با 2 بچه 2و7 ساله وخانمم میخوایم سفارت رو از انکارا به ایروان تو فرم 122 تغییر بدیم به دلیل هزینه و راحتی . میخواستم اگر کسی اطلاعات بهتری داره لطف کنه و کمک کنه که از چاله تو چاه نیفتیم. ؟ دوستان کیس نامبر من 2014as000011xx میباشد. و هوایی میخواهیم بریم.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: pooya.n ، jazirehh
(2013-05-15 ساعت 18:00)sgkco24 نوشته:  سلام به همه دوستان
ما الان ایروان هستیم سفرمون با ماشین شخصی بود و یک دنیا تجربه همه چیز تا حالا که عالی بوده مدیکال هم رفتیم اایروان شهر قشنگیه و جا های دیدنی زیادی داره ولی با توجه به این که پول ما خیلی ارزشش کم شده همه چیز اینجا از جمله خوراکی گرفته تا پوشاک خیلی گرونتر از تهران هستش اگه عازم سفر هستید غذا های آماده و لباس آستین بلند و چتر برای مواقع بارانی یادتون نرهCool
من تمام مراکز دیدنی ارمنستان و ایروان رو از روی google earth راحت پيدا میکنم مثل يه GPS کامل( البته با سرعت بالای اینترنت اینجا ) واسه آدم کار می کنه سعی می کنم اطلاعات و تجربه هام رو به صورت چکیده و سفرنامه بعد از برگشتنم براتون بزارم
راستی جمعه ما مصاحبه داریم منتظر دریافت انرژی مثبتتون هستیم
با تشکر از مهاجر سرا و مدیران پر انرژی
شاد وپیروز باشید
فرشاد Big Grin

سلام

من هم با ماشین شخصی رفتم حواستون باشه که 3000 درام برای بیمه بیشتر نداده باشید چون از من بیشتر گرفته بود که پس گرفتم حدود 16000 از من بیشتر گرفته بود.
تشکر کنندگان: mehdieb ، pooya.n ، امیر مهاجر ، sgkco24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان