کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-16 ساعت 22:06)Dizel نوشته:  دوستان كسى از هزينه سفارت خبر داره ممنون ميشم

هر نفر 330 دلار
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SHABAH51 ، iman63ir ، parastoo500 ، jazirehh ، afshinghwink
با تشكر استرس دارم فردا وقتمه نميدونم چه سوالاتى ميپرسن
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، mlo
(2013-05-15 ساعت 11:25)parsush نوشته:  آقايون خانوما كي براي هفته اول جون بليط 920 گرفته؟ من زنگ زدم دفتر فروش آسمان فرودگاه امام( 55678040) ميگه 971 فقط داريم كه ممكنه پر بشه و همينم گير نياد كلاس پرواز رفتش سه ماهست و برگشت شش ماهه.

پرستو جان شما بلیط خریدی؟
این قیمت ظاهرا خیلی خوبه. پر نشده هنوز؟
امروز اون خانمی که nooshshahnar معرفی کردند تماس گرفت با من و گفت متأسفانه ارزون نشده و با همون قیمت برات میگیرم. منم گفتم صبر میکنم. هنوز یک روز هم نگذشته!
تشکر کنندگان: ASALI ، mrr777 ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، jazirehh ، afshinghwink
(2013-05-12 ساعت 20:49)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبم اگه زمینی میاین
ویزا از سفارت ارمنستان فراموش نشه(برای تسریع در کار چون گاهی اوقات چند اتوبوس با هم میرسن)
و خروجی زمینی به شماره 2180 منطقه ازاد ارس
دقت کنید شماره قبلی دیگه اعتبار نداره و کسانی که به شماره قبلی ریخته بودن مجبور شدن دوباره بریزن Wink

افشین جان خواستم بدونم به نظرت کدوم راه بهتر و کم استرس تره اینکه عوارض رو اینجا بریم بانک ملی به همین شماره حساب چهار رقمی 2180 به نام منطقه آزاد ارس که گفتی بریزیم یا همون دم مرز زمینی انجام بدیم؟ در ضمن سوال مهم اینکه دم مرز مگه شعبه بانک ملی داره؟
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-05-17 ساعت 00:33)vampire نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 20:49)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبم اگه زمینی میاین
ویزا از سفارت ارمنستان فراموش نشه(برای تسریع در کار چون گاهی اوقات چند اتوبوس با هم میرسن)
و خروجی زمینی به شماره 2180 منطقه ازاد ارس
دقت کنید شماره قبلی دیگه اعتبار نداره و کسانی که به شماره قبلی ریخته بودن مجبور شدن دوباره بریزن Wink

افشین جان خواستم بدونم به نظرت کدوم راه بهتر و کم استرس تره اینکه عوارض رو اینجا بریم بانک ملی به همین شماره حساب چهار رقمی 2180 به نام منطقه آزاد ارس که گفتی بریزیم یا همون دم مرز زمینی انجام بدیم؟ در ضمن سوال مهم اینکه دم مرز مگه شعبه بانک ملی داره؟

سلام
آیا بنظر شما فرقی خواهد داشت اگه شما از سفارت ویزا بگیری و بقیه مسافر ها از مرز،باید اونجا وایسی تا بقیه هم ویزاهاشونو بگیرن تا اتوبوس راه بیفته!پس اینها چیزهایی نیست که فکرتونو مشغولش کنید
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، afshinghwink
پویا کجایی؟
چرا خبری ازت نیس؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، امیر مهاجر ، jazirehh ، afshinghwink
همسفرهای خوبم

ویزا رو یکضرب گرفتیم......Wink

مهم نیست مهم این که بتونم با اطلاعاتی که بهتون میدم از استرستون کم کنم اگه سوالی بود در

خدمتم

در ضمن اینجا باخانواده های بسیار خوبی اشنا شدیم که دوستی با اونها برای من افتخار بزرگیه

به ویژه اینکه بعضیاشون هم مهاجرسرایی هستن!

راستی بچه ها چند مورد بسیار مهم رو بهتون میگم چون امروز تو سفارت برای من اتفاق افتاد
(2013-05-17 ساعت 12:50)afshinghwink نوشته:  همسفرهای خوبم

مهم نیست مهم این که بتونم با اطلاعاتی که بهتون میدم از استرستون کم کنم اگه سوالی بود در

خدمتم

در ضمن اینجا باخانواده های بسیار خوبی اشنا شدیم که دوستی با اونها برای من افتخار بزرگیه

راستی بچه ها چند مورد بسیار مهم رو بهتون میگم چون امروز تو سفارت برای من اتفاق افتاد

تبریک آقا به سلامتی
به فارسی خواستی که اونجا مصاحبه بشی یا انگلیسی؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar ، sgkco24 ، alireza222
(2013-05-16 ساعت 20:29)کاوه شیز نوشته:  دوست عزیز، به نظر من بهتره شما حدود 300 دلار تو فرودگاه با دستگاه تبدیل کنید، تو شهر هم فروشگاه های SAS هست که مناسب هستن
حدود 110 دلار(45000 درام) برای یک نفر مدیکال میشه.
حدود 200 دلار هم اجاره آپارتمان برای یک هفته که یک جا نمیدید. بقیه رو هم تو شهر تبدیل کنید
موفق باشید
(2013-05-16 ساعت 19:47)sadfar نوشته:  سلام
دوستان برای تبدیل دلار به درام بهترین جا در ارمنستان کچا این کار را باید انجام داد ؟ با توجه به مدیکال - اجاره آپارتمان - ترانسپورت ...در ابتدا چه مقدار اکسچنج کنیم بهتر است؟ باسپاس

دوست عزیز فرودگاه به کمترین مبلغ چنج میکنه که براتون نمی صرفه.. 100 دلار بیشتر چنج نکنید که بعداً پشیمون میشید چون مبلغ چنج های شهری بالاتره و پول بیشتری می گیرید.. همه جای شهر پر از ایکس چنج هست نگران چنج نباشید.. حتی واسه پول هتل هم برید توی شهر تبدیل کنید..
تشکر کنندگان: afshinghwink ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، b_argi ، Ehsan1358
(2013-05-17 ساعت 17:53)iman63ir نوشته:  

هوووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه شام افتادیم Big Grin

چاکر اقا ایمان... جاتون واقعا خالیه

تبریک آقا به سلامتی
به فارسی خواستی که اونجا مصاحبه بشی یا انگلیسی؟
[/quote]

همه ایرانی ها به فارسی مصاحبه میشن منتهی چون من مترجمی زبان دارم افیسر با من به انگیسی صجبت کرد .خیلی ساده حتی یه بچه هم می تونست جواب بده .Wink
تشکر کنندگان: mrr777 ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، pooya.n ، iman63ir ، b_argi ، dana ، rezad ، vampire ، sgkco24 ، Ehsan1358 ، HAMID1371
من هم کلیرنس خوردم و آفیسر گفت تا دو ماه دیگه چک کن و بیا ویزات رو بگیر
برای همتون بهترینها رو آرزو میکنم
تبریک به افشین
در ضمن اینجا سیم کارت ویواسل بگیرین و قبل شماره های ایران 77 بگیرین. هزینتون میشه یک چهارم ...

خدمتم

تبريك فراوان ...
خيلي مبارك باشه Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، afshinghwink ، آرش غلامی ، b_argi ، parsush ، dana ، mrr777 ، Ehsan1358 ، HAMID1371
(2013-05-17 ساعت 20:15)pooya.n نوشته:  من هم کلیرنس خوردم و آفیسر گفت تا دو ماه دیگه چک کن و بیا ویزات رو بگیر
تبریک به افشین
در ضمن اینجا سیم کارت ویواسل بگیرین و قبل شماره های ایران 77 بگیرین. هزینتون میشه یک چهارم ...

امکانش هست که بگید چرا کلیرنس خوردید یا خصوصی هستش و مایل نیستید

بگید؟

(2013-05-17 ساعت 17:51)mlo نوشته:  دوستان عزيز سلام. كسانيكه اين هفته قصد عزيمت به ايروان دارند لباس استين بلند و جتر فراموش نكنند جون اينجا باراني و شبهاي نسبتا خنكي داره... ما ايروان هستيم... امروز مديكال داشتيم و همه جيز طبق برنامه جلو رفت. لطفا استرس نداشته باشين. كلي هم مهاجرسرايي ديديم كه كلي شاد شديم... لوسي ( منشي معروف دكتر كريستين) خيلي مسلطه و از من بهتر فارسي حرف ميزنه... لوسي كفت از مرداد ماه شرايط مديكال ايروان كلا عوض ميشه . هزينه اش بيشتر و يه سري واكسن هم براي افراد زير ١٥ سال اجباري ميشه... حالا منظر جواب مديكال هستيم. به انرزي مثبتتون خيلي احتياج داريم... ببخشيد به خاطر املا نادرست بعضي از كلمات. زبان فارسي نداره.... حالا براتون سفرنامه مفصل مينويسم... فعلا...

ببخشید شما روز مصاحبتون کی هستش؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، Ehsan1358
(2013-05-17 ساعت 20:15)pooya.n نوشته:  من هم کلیرنس خوردم و آفیسر گفت تا دو ماه دیگه چک کن و بیا ویزات رو بگیر
تبریک به افشین

دوست من ایشااله زودتر کلیر میشی....Rolleyes
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar ، b_argi ، Ehsan1358
جریان این 77 چیه / میشه یکی بیشتر توضیح بده
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، afshinghwink ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان