کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-14 ساعت 14:07)سمانه777 نوشته:  حتما رفت و برگشت رو با هم ب***ید ما فقط برگشت رو اونجا قیمت گرفتیم 22هزار درام بود و این به اندازه رفت و برگشت هزینه میشه

یک پیشنهاد ::
رفت رو با اتوبوس بریم و برگشت رو با هواپیما !!! 22 هزار درام میشه تقریبا 200000 که خیلی به صرفه هستش

نظر دوستان چیه ؟!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-14 ساعت 13:54)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 12:07)mlo نوشته:  امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.

سلام. پیام شما رو گرفتم و بسیار سپاسگزارم از محبتت.
الان همه آژانسها میگن باز شده ولی متأسفانه رو قیمت ۱.۰۷۵.۰۰۰ تومن. برای من فرقش تا ۹۲۰.۰۰۰ تومن میشه ۳۰۰.۰۰۰ تومن برای دو نفر.
دوستان به نظر شما تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه ریسک نخریدن بلیط رو کرد و منتظر قیمت ۹۲۰.۰۰۰ بود؟ با توجه به این که احتمالا توی جون خیلی شلوغ هست. درست میگم؟!
الان برای رفت قیمت ۹۲۰.۰۰۰ تومن بازه ولی برگشت نداره!
امیرمهاجر عزیز و بقیه دوستای مهربون، فقط جنبه توصیه و پیشنهاده، رفت رو چون اضطراب مصاحبه و ... تو آدم هست هوایی تشریف ببرین و با توجه به جاده بسیار زیبا و کوهستانی ارمنستان برگشت رو اگه دوست داری مثل خونواده 4 نفره ما زمینی بیاین، بما که خیلی خوش گذشت. آرزوی موفقیت و ویزای یکضرب براتون دارم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-14 ساعت 14:37)30NAP30 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 14:07)سمانه777 نوشته:  حتما رفت و برگشت رو با هم ب***ید ما فقط برگشت رو اونجا قیمت گرفتیم 22هزار درام بود و این به اندازه رفت و برگشت هزینه میشه

رفت رو با اتوبوس بریم و برگشت رو با هواپیما !!! 22 هزار درام میشه تقریبا 200000 که خیلی به صرفه هستش

نظر دوستان چیه ؟!

اتوبوس برگشت که ۲۵هزار درام است یعنی هواپیما ارزونتره؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-14 ساعت 14:52)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 14:37)30NAP30 نوشته:  

نظر دوستان چیه ؟!

اتوبوس برگشت که ۲۵هزار درام است یعنی هواپیما ارزونتره؟
احتمالا من اشتباه میکنم . چون تقریبا 900 تومان برا ما در میومد. شاید قیمت اتوبوس بوده .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، jazirehh ، گل نهال
دوستان عزیز دقت کنید اگر میخواید فقط برگشت با هواپیما برگردید، از همینجا بلیط تهیه کنید که اونجا قیمتی که من شنیدم خلی نامربوط بود و دلیلش رو هم مالیات زیاد فرودگاه ایروان عنوان کرد! خلاصه از همینجا بلیطاتونو بگیرید
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، nooshshahnar ، KIMIA2005 ، امیر مهاجر ، afshinghwink ، jazirehh
کی دوست داره هم سفر باشیم-
1 پسر 27 ساله - سفر هوایی - گرفتن 1 آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر - (آپارتمان گرفتم ) شبی 45 $ -- هفته اول جون
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، امیر مهاجر
دوستان چرا بلیط نیست؟! من متوجه نمی شم، مامانم از چند تا آزانس سوال کرده گفتن برای ایروان همیشه بلیط هست، یعنی سرکارش گذاشتن؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، afshinghwink
سلام دوستان من با 2 بچه 2و7 ساله وخانمم میخوایم سفارت رو از انکارا به ایروان تو فرم 122 تغییر بدیم به دلیل هزینه و راحتی . میخواستم اگر کسی اطلاعات بهتری داره لطف کنه و کمک کنه که از چاله تو چاه نیفتیم. ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، oghs ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 17:44)mehdieb نوشته:  سلام دوستان من با 2 بچه 2و7 ساله وخانمم میخوایم سفارت رو از انکارا به ایروان تو فرم 122 تغییر بدیم به دلیل هزینه و راحتی . میخواستم اگر کسی اطلاعات بهتری داره لطف کنه و کمک کنه که از چاله تو چاه نیفتیم. ؟
من فکر میکنم انتخاب خوبی هست چون هزینه های ایروان خیلی مناسب تر هستن و از طرفی هم مدیکال ایروان واکسن اضافه نداره و برای بچه ها مناسب تر در میاد
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، nooshshahnar ، mehdieb ، oghs ، KIMIA2005 ، امیر مهاجر ، afshinghwink
(2013-05-13 ساعت 12:07)mlo نوشته:  امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.

الان همه آژانسها میگن باز شده ولی متأسفانه رو قیمت ۱.۰۷۵.۰۰۰ تومن. برای من فرقش تا ۹۲۰.۰۰۰ تومن میشه ۳۰۰.۰۰۰ تومن برای دو نفر.
دوستان به نظر شما تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه ریسک نخریدن بلیط رو کرد و منتظر قیمت ۹۲۰.۰۰۰ بود؟ با توجه به این که احتمالا توی جون خیلی شلوغ هست. درست میگم؟!
من رفت رو گرفتم 958 هراز تومان برگشت هم دو سه روز قبل از رفتن اوکی می کنم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: oghs ، mlo ، SHABAH51 ، KIMIA2005 ، parastoo500 ، امیر مهاجر ، tajhizgaran ، dana ، jazirehh

امیر عزیز.
من الان در ایروان هستم روز پنج شنبه رفتم آژانس و برای ۲ روز بعد بلیط گرفتم و اومدم بی هیچ مشکلی. حدود یک سوم هواپیما هم خالی بود.
الان نخرید مطمئن باشید که ارزونتر خواهد شد. به نظر من صبر کردن تا یک هفته قبل از پرواز هیچ ریسکی نداره.
در ضمن من هر دو باری که به ایروان اومدم بلیط برگشت رو اوپن گرفتم و اینجا اوکی کردم، برای هر روزی هم که می گفتیم جا داشت.
دوستان بلیط یک سره از ایروان به تهران حدود ۹۲۰۰۰ درام هست که بیشتر از هشتصد هزار تومن در میاد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان
من الان در ایروان هستم
هوا بارونیه و کمی هم شبا هوا سرد میشه
با اینکه با گریمی هاستل هماهنگ کرذه بودم که تاکسی بیاد دنبالمون اما نیومد و نتیجتا من اصلا یه جای دیگه رو اجاره کردم. خونه ی مستقل دو خوابه در مرکز شهر به همون قیمت هاستل
فکر کنم ارزشش بیشتره
با سلام خدمت دوستان
لطفا كساني كه اطلاع دارند راهنمايي كنند براي مصاحبه در سفارت آيا دو نسخه ترجمه از سند ازدواج لازم است يا يك سري ترجمه و دو سري كپي از ترجمه آن
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، tajhizgaran ، dana
سند ازدواج و طلاق: دو نسخه ترجمه و کپی هم به مقدار لازم!!!
(2013-05-14 ساعت 22:30)Ahmad0756 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
لطفا كساني كه اطلاع دارند راهنمايي كنند براي مصاحبه در سفارت آيا دو نسخه ترجمه از سند ازدواج لازم است يا يك سري ترجمه و دو سري كپي از ترجمه آن

دوست عزیز با آرزوی دریافت ویزای یکضرب برای شما باید بگویم که از ما یک نسخه ترجمه بیشتر نخواستنShy
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Ahmad0756 ، tajhizgaran ، dana ، KIMIA2005 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان