کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-18 ساعت 18:02)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:44)گل نهال نوشته:  971 دوطرفه؟؟؟؟

بله گل نهال جان. ممکنه به تاریخ شما بخوره. همین الان هم موجوده ولی به تاریخ من نمیخوره. برای دیرتر هست.
ما احتمالاً زميني بريم،كه چند روزي هم تبريز رو ببينيم
ارز به زميني ميدن؟
شما از كدوم دكتر وقت گرفتيد؟ آنوش يا كريستين؟
ببخشيد من اطلاعاتم به ارمنستان صفره ، آخه تا ديروز همش تاپيك تركيه بودم
ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، proje ، afshinghwink
(2013-05-18 ساعت 18:05)گل نهال نوشته:  ما احتمالاً زميني بريم،كه چند روزي هم تبريز رو ببينيم
ارز به زميني ميدن؟
ممنون

نمیدونم ارز به زمینی میدن یا نه. ولی گویا نمیدن یا خیلی مشکله.
من از دکتر کریستین وقت گرفتم. با هر دوشون از طریق ایمیل مکاتبه کردم. اما از برخورد و پیگیری دکتر کریستین خوشم اومد.
در ضمن دکتر کریستین فارسی رو خوب بلده ولی دکتر انوش بلد نیست. اگر براتون مهمه این رو مد نظر داشته باشید.
توصیه اکید میکنم به خاطر امنیت و آسایش خودتون اگر براتون مقدوره از مرز زمینی برای سفر استفاده نکنید.
(2013-05-18 ساعت 18:05)گل نهال نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:02)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:44)گل نهال نوشته:  971 دوطرفه؟؟؟؟

بله گل نهال جان. ممکنه به تاریخ شما بخوره. همین الان هم موجوده ولی به تاریخ من نمیخوره. برای دیرتر هست.
ما احتمالاً زميني بريم،كه چند روزي هم تبريز رو ببينيم
ارز به زميني ميدن؟
ممنون

نه گل نهال جان ارز به زمینی نمیدن
دکتر ها فرقی ندارن اگر انگلیسیت بد نیست با انوش بگیر به نظر من خلوت تره البته کریستین هم خوبه و باید بگم اگر لوسی نباشه باز هم باید انگلیسی صحبت کنید .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
[/quote]
خلاصه ارزونتر از ۱.۰۲۱.۰۰۰ تومن گیر نیاوردم. تازه همینو هم میگه یه سرش اکونومیه یه سرش بیزینس کلاس.
[/quote]
یعنی همه 1021100 تومنی ها اینطورین؟
ما آخر تعطیلات خرداد داریم میریم. ممکنه واسه اون موقع رفت خلوت باشه. اما منم از همین 1021000 تومنی رزرو کردم که 2 روز دیگه بگیرمش که دیرتر بشه دیگه خطریه! آژانس گفت تا قبل از پرواز 40هزار تومن واسه جابجاییش هزینه داره واسه هر نفر. راست میگه؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، proje ، گل نهال
(2013-05-18 ساعت 18:09)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:05)گل نهال نوشته:  ما احتمالاً زميني بريم،كه چند روزي هم تبريز رو ببينيم
ارز به زميني ميدن؟
ممنون

نمیدونم ارز به زمینی میدن یا نه. ولی گویا نمیدن یا خیلی مشکله.
من از دکتر کریستین وقت گرفتم. با هر دوشون از طریق ایمیل مکاتبه کردم. اما از برخورد و پیگیری دکتر کریستین خوشم اومد.
در ضمن دکتر کریستین فارسی رو خوب بلده ولی دکتر انوش بلد نیست. اگر براتون مهمه این رو مد نظر داشته باشید.
توصیه اکید میکنم به خاطر امنیت و آسایش خودتون اگر براتون مقدوره از مرز زمینی برای سفر استفاده نکنید.

ارز زمینی نمیدن و از دکتر کریستین وقت گرفتم.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، proje ، گل نهال ، afshinghwink
(2013-05-18 ساعت 18:33)proje نوشته:  آیابرای روزهای شنبه و یکشنبه امکان گرفتن وقت دکتر وجود دارد؟
خیر اگر مثلا دوشنبه یا سه شنبه مصاحبه دارید فقط جمعه وقت میدن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، proje ، گل نهال ، Ehsan1358 ، afshinghwink
فعلا به زمینی ارز دولتی نمیدن، اصلاً به غیر از باجه بانک ملت فرودگاه امام هیچ مرز خروجی ارز نمیده.
حُسن دکتر کریستین هم اینه که:
- یکم استرس از استرسات کمتره (به خاطر فارسی) و بهتر میتونید مطالب مد نظرتون را منتقل کنید و از سوء تفاهم جلوگیری میشه.
- مسئولیت پذیره (با انوش نداشتم شاید ایشون هم همینطور باشه). روز تعطیل اومد و جوابهای ما را داد.
- یکم معطلی داره (مثلاً نیم ساعت) که این هم حُسنه چون دوستان خوب بیشتری پیدا میکنید.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
دوستان آیا میتونم داروهای زیر رو با خودم ببرم ارمنستان؟
پلیس ارمنستان نمیبرتمون جهت نوشیدن آب خنک؟!

۱- ژلوفن ۴۰۰
۲- آنتی هیستامین
۳- هیدروکسیزین
۴- متوکلوپرامید
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، afshinghwink
(2013-05-18 ساعت 19:05)امیر مهاجر نوشته:  دوستان آیا میتونم داروهای زیر رو با خودم ببرم ارمنستان؟

۱- ژلوفن ۴۰۰
۲- آنتی هیستامین
۳- هیدروکسیزین
۴- متوکلوپرامید
شما هر دارويي كه كدئين نداشته باشه ميتوانيد ببريد..ما هم كلي قرص همراهمون بود ولي كدئين نداشت ..اصلا هم نگشتن وسايل و چمدونها را ..ولي دوست ارمني ما گفت اگر همراهتان داريد بندازيد دور چون اگه بگيرند از 7 تا 12 سال زنداني داره و جرمش از آدم كشي هم بالاتره!!چون ميگن اگر كسي را بكشيد يك نفر را كشتيد ولي اين قرصا چندين نفر رامعتاد ميكنه!!
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-05-18 ساعت 19:05)امیر مهاجر نوشته:  دوستان آیا میتونم داروهای زیر رو با خودم ببرم ارمنستان؟

۱- ژلوفن ۴۰۰
۲- آنتی هیستامین
۳- هیدروکسیزین
۴- متوکلوپرامید

سلام
آنتی هیستامین .آسپرین وکلدبردیم به اضافه یک سری داروهای گیاهی برای سرماخوردگی. به نظر من هرقرصی که میخواین ببرید دقیقا یک جایی بذارید که اگربازرسی شدند ببینندیعنی دقیقا دم دست بذارید تا بفهمه ریگی به کفش ندارید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، jazirehh ، امیر مهاجر ، parsush ، tajhizgaran ، afshinghwink
تو سایت apartrent.am دیدم واسه نوع سیستم آب گرم نوشته:
Hot water type: round the clock
یعنی آب گرم جیره بندیه تو اون ساختمون و ساعتی از روز آب گرم داری؟ یا من اشتباه می کنم؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink
دوستان روزهای شنبه ایروان جواب مدیکال رابهمون می دهند؟

برای ماکه بچه داریم چند روزبرای مدیکال وقت نیازه؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink
(2013-05-18 ساعت 21:58)BEROLIN نوشته:  دوستان روزهای شنبه ایروان جواب مدیکال رابهمون می دهند؟

برای ماکه بچه داریم چند روزبرای مدیکال وقت نیازه؟

دوست عزیز شنبه ها تا قبل از ظهر جواب مدیکال را میدهند.در ضمن در ایروان چون مثل ترکیه برای بچه ها تست سل انجام نمیشه تا ظهر کارتون تمام میشه و۴۸ساعت بعد هم جواب مدیکالتان را میگیرید. موفق باشیدCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستایی که هفته اول جولای مصاحبه دارید، تعطیلی 5 جولای که روز قانون اساسی ارمنستان هست در نظر بگیرید که تعطیله
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، jazirehh ، parsush ، Ehsan1358 ، tajhizgaran ، iman63ir ، afshinghwink
(2013-05-17 ساعت 11:28)آرتین 1 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 00:33)vampire نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 20:49)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبم اگه زمینی میاین
ویزا از سفارت ارمنستان فراموش نشه(برای تسریع در کار چون گاهی اوقات چند اتوبوس با هم میرسن)
و خروجی زمینی به شماره 2180 منطقه ازاد ارس
دقت کنید شماره قبلی دیگه اعتبار نداره و کسانی که به شماره قبلی ریخته بودن مجبور شدن دوباره بریزن Wink

افشین جان خواستم بدونم به نظرت کدوم راه بهتر و کم استرس تره اینکه عوارض رو اینجا بریم بانک ملی به همین شماره حساب چهار رقمی 2180 به نام منطقه آزاد ارس که گفتی بریزیم یا همون دم مرز زمینی انجام بدیم؟ در ضمن سوال مهم اینکه دم مرز مگه شعبه بانک ملی داره؟

سلام
آیا بنظر شما فرقی خواهد داشت اگه شما از سفارت ویزا بگیری و بقیه مسافر ها از مرز،باید اونجا وایسی تا بقیه هم ویزاهاشونو بگیرن تا اتوبوس راه بیفته!پس اینها چیزهایی نیست که فکرتونو مشغولش کنید

افشین جان در هرصورت من که جواب سوالم و دقیق نگرفتم که اینجا هم یازده تومن خروجی رو با شماره حسابی که گفتی از طریق بانک ملی میشه ریخت یا نه؟!

(2013-05-17 ساعت 18:28)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 17:53)iman63ir نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 12:50)afshinghwink نوشته:  همسفرهای خوبم

ویزا رو یکضرب گرفتیم......Wink
هوووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه شام افتادیم Big Grin

چاکر اقا ایمان... جاتون واقعا خالیه

تبریک آقا به سلامتی
به فارسی خواستی که اونجا مصاحبه بشی یا انگلیسی؟

همه ایرانی ها به فارسی مصاحبه میشن منتهی چون من مترجمی زبان دارم افیسر با من به انگیسی صجبت کرد .خیلی ساده حتی یه بچه هم می تونست جواب بده .Wink
[/quote]

افشین جان شما CSC هم پر کرده بودید یا نه از طریق سایت؟!
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان