کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-19 ساعت 11:26)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
كسي در مورد اينكه از تبريز چطور ميشه با تاكسي به مرز رفت و از اونجا هم با تاكسي به ايروان رفت خبر داره؟چون با اتوبوس خيلي معطلي داره. ميخوام بدونم راه ديگه اي داره ؟

چرا هيچ كس جواب نميده؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، Ehsan1358
(2013-05-19 ساعت 13:14)mrr777 نوشته:  دیروز رفتیم گردش در ایروان.
از موزه و گالری هنر در میدان جمهوری دیدن کردیم که خیلی عالی بود، بخصوص موزه اش.
از هزار پله رفتیم بالا تا پای اون ستونی که یک برگ گل روش هست و اونجا نظرمون به پارکی در ان طرف خیابان جلب شد که مشخص شد یک شهر بازی هم در اون هست و محل خوبیه برای تفریح بخصوص برا کسانی که فرزندشون همراهشونه.
اولین بار بود که می دیدم یک وسیله بازی بزرگ مثل قطار برقی رو فقط بری یک یا دو نفر راه می اندازند.
در انتهای پارک هم موزه جنگ بود که در مورد جنگ جهانی دوم و جنگ قره باع اطلاعات خوبی داشت.
بعد از ۸ ساعت پیاده روی من اصلا احساس خستگی نداشتم و فکر کنم به دلیل هوای عالی دیروز بود.

وای که اون پارک خیلی خوبه ...
من 4 سال پیش که اونجا بودم، شب رفتم اونجا ... یادمه اون موقع 2 تانک دم درش بود که رنگشون سبز بود ... چقدر خوب بود و خوش گذشت.
ایروان کلا شهر خوبیه ... جای ما رو خیلی خالی کن داداش Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-05-19 ساعت 13:48)hutsa83 نوشته:  
كسي در مورد اينكه از تبريز چطور ميشه با تاكسي به مرز رفت و از اونجا هم با تاكسي به ايروان رفت خبر داره؟چون با اتوبوس خيلي معطلي داره. ميخوام بدونم راه ديگه اي داره ؟

چرا هيچ كس جواب نميده؟

دوست من اگر صفحات قبل همین تاپیک رو بخونید مطالبی دوستان در این مورد نوشتند و در سفرنامه ها هم دوستانی بودند که به این طریق مسافرت کردند و می تونید اطلاعات دقیق رو در سفرنامه شون بخونید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: iman63ir ، امیر مهاجر ، b_argi ، nooshshahnar ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 13:48)hutsa83 نوشته:  

چرا هيچ كس جواب نميده؟

اگه بخوای که با قطار بری ، حتما بلیط جلفا بگیر ...
جلفا که پیاده شدی، ماشین میگیری ، 1 ساعته میری مرز نوردوز، کارهای ویزا رو انجام میدی و بعدش ماشین میگیری میری ایروان که حدود 100 دلار کرایه ماشین هست از مرز تا ایروان.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، گل نهال ، Ehsan1358 ، afshinghwink
ما بلیط رو گرفتیم... فقط مسئله ای که داریم اینه که گفتن 3 روز قبل از برگشت باید برین دفتر آسمان و کانفرمش کنین...
در صورتی که پرواز برگشت ما 1 روز بعد از مصاحبه است...یعنی در حقیقت روز مصاحبه =روز قبل از پرواز برگشت تکلیفمون معلوم میشه!!!
یعنی ما کی باید برگشت رو کانفرم کنیم؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: b_argi ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 14:52)Nasimmmm نوشته:  ما بلیط رو گرفتیم... فقط مسئله ای که داریم اینه که گفتن 3 روز قبل از برگشت باید برین دفتر آسمان و کانفرمش کنین...
در صورتی که پرواز برگشت ما 1 روز بعد از مصاحبه است...یعنی در حقیقت روز مصاحبه =روز قبل از پرواز برگشت تکلیفمون معلوم میشه!!!

اگر پرواز جا بده تا 3- 4 ساعت قبل از پرواز هم می تونید عوض کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-05-19 ساعت 13:31)rezad نوشته:  من تصمیم دارم همون روز مصاحبه بلیط برگشتو ok کنم. چون احتمال کلیرنس زیاده!
حالا اگه خدا خواست و موندنی شدیم واسه ویزا، میشه همون روز بلیط رو به چند روز بعد انداخت؟ یه آژانسی گفت که نه دیر میشه و ممکنه خیلی زود تو همون روز no show بشه پرواز و کلاً بهم بریزه برنامت.
تو سفرنامه یکی از دوستان خوندم که بعد از مصاجبه، بلیط رو واسه همون روز ok کردن. کدوم راه بهتره؟ الان برگشتو ok کنم یا مثل دوستمون دقیقه 90 کارو انجام بدم؟

من از دفتر نمایندگی اسمان پرسیدم می گن تا ساعت ۱۲ ظهر روز پرواز اجازه دارید تاریخ رو عوض کنید وگرنه نو شو محسوب می شه.
به نظر من بهتره شما بیاید ایروان و با دفتر اینجا هماهنگ کنید. خانمی که مسوول این کاره بسیار مهربون و کار راه اندازه و به خوبی راهنماییتون می کنه. به یکی از دوستان گفته بودند که بعد از مصاحبه به ما تلفنی نتیجه رو بگید و ما بلیطتون رو برای همون روز اگه بخواین اوکی می کنیم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shimoda ، b_argi ، el333 ، rezad ، Saeedv13 ، pooya.n ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، jazirehh ، iman63ir ، nooshshahnar ، parsush ، proje
(2013-05-19 ساعت 14:54)shimoda نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:52)Nasimmmm نوشته:  ما بلیط رو گرفتیم... فقط مسئله ای که داریم اینه که گفتن 3 روز قبل از برگشت باید برین دفتر آسمان و کانفرمش کنین...

اگر پرواز جا بده تا 3- 4 ساعت قبل از پرواز هم می تونید عوض کنید

نمی خوایم تاریخ رو عوض کنیم... گفتن برای برگشت برای اون تاریخی که بلیط رو گرفتیم 3 روز قبل باید خبر بدیم در صورتیکه اون موقع هنوز تکلیفمون معلوم نیست
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، nooshshahnar ، afshinghwink
دوستان بلیطی که برای همسرم از شیراز به تهران گرفتم پرواز ماهانه. ساعت ۱۲ شب. توی بلیط نوشته زمان اتمام پذیرش ۲۱:۱۵.
یعنی ۳ ساعت قبل از پرواز باید کارت پرواز گرفته بشه؟! خیلی غیر منطقیه!
کسی آیا تا حالا چنین تجربه‌ای داشته؟
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، گل نهال ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، nooshshahnar ، proje ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 15:02)امیر مهاجر نوشته:  دوستان بلیطی که برای همسرم از شیراز به تهران گرفتم پرواز ماهانه. ساعت ۱۲ شب. توی بلیط نوشته زمان اتمام پذیرش ۲۱:۱۵.

پرواز ماهان 1 ساعت تا 45 دقیقه قبل از پرواز گیت رو میبنده .
تقریبا از 2 ساعت 2:30 قبل از پرواز هم گیت برای check in مسافر باز میشه دوستم.
8XXX * ایروان
(2013-05-19 ساعت 15:02)امیر مهاجر نوشته:  دوستان بلیطی که برای همسرم از شیراز به تهران گرفتم پرواز ماهانه. ساعت ۱۲ شب. توی بلیط نوشته زمان اتمام پذیرش ۲۱:۱۵.

به چیزی که در بلیط نوشته توجه نکن امیر جان احتمالا منظورش شروع پذیرش بوده که تازه اون رو هم یک و نیم تا ۲ ساعت قبل از پرواز شروع می کنند و تا نیم ساعت قبل از پرواز کانتر بازه. من هر وقت با ماهان پرواز داشتم یک ساعت یا ۴۰ دقیقه قبل از پرواز رسیدم و کارت پرواز هم گرفتم.
در تهران تا ۲۰ دقیقه قبل از پرواز هم پذیرش می کنند.
بهتره یک تماس با ماهان بگیرید تا خیالتون راحت بشه..
امیر جان من فکر میکنم این بلیط ها پون بیشترش در ساعت های اخر چارتر میشن منظور فروش بلیط هست . پذیرش مشتری مگر نه که معمولا 1.30 قبل کارت پرواز رو میدن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
ممنون دوستان. یادم نبود بگم. از طریق وبسایت ماهان خریدم بلیط رو.
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، hamedhamed ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 15:19)امیر مهاجر نوشته:  ممنون دوستان. یادم نبود بگم. از طریق وبسایت ماهان خریدم بلیط رو.

من هم همیشه از طریق سایت می خرم. فرقی نمی کنه.Cool
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، tajhizgaran ، iman63ir ، hamedhamed
من میتونم روز قبل از برگشت پروازم رو کانفرم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان