کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بچه ها ایمیلی که با سفارت مکاتبه می کنیم چیه؟ من با ایمیل زیر سوال پرسیدم ولی جوابی ندادند
<IVYerevan@state.gov>
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: nikan_sh ، Ehsan1358
(2013-05-21 ساعت 14:40)proje نوشته:  بچه ها ایمیلی که با سفارت مکاتبه می کنیم چیه؟ من با ایمیل زیر سوال پرسیدم ولی جوابی ندادند
<IVYerevan@state.gov>

برای ایرانیها فرق داره. فقط: IranIVYerevan@state.gov
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، el333 ، proje ، hamedhamed ، roeentan ، nina22 ، nikan_sh ، sgkco24 ، Saeedv13 ، rezad ، byousefi_p ، kambiz12 ، nooshshahnar
(2013-05-21 ساعت 13:58)hutsa83 نوشته:  سلام بچه ها
كسي تا به حالا از اين شركت اجاره آپارتمان هيور سرويس در ارمنستان آپارتمان اجاره كرده؟ چند تا سئوال دارم.
اين قيمتي كه تو سايت زده مثلا 15000 براي هر شب، براي دو نفر هست يا مثل هتل براي هر نفر ؟
بعد از اينكه ايميل شركت رسيد كه با درخواست ما موافقند ،چجوري بايد درخواستمون را قطعي كنيم؟
چطوري كليد را تحويل مي دهند؟
دركل آيا عكس آپارتمان با خودش يكيه و ازش راضي بوديد يا نه؟

من از هيور خونه گرفتم
قيمتي كه تو سايت زده براي خونه است ربطي به تعداد نفرات نداره
بعد از اي ميل شركت ، با اي ميل مي تونيد باهاشون ارتباط برقرار كنيد سريع جواب مي دن. تو ايميل حتما شماره اون خونه رو كه رزرو كردين براشون بنويسين
براي تحويل كليد دو راه هست:
1- از سيستم ترنسفورميشن خود شركت استفاده كنيد . اين طوري بايد 6000 درام پول تاكسي اضافه بدين ولي نفر شركت خودش مياد فرودگاه دنبالتون بعد ميبره خونه رو بهتون تحويل ميده و كل پول رو يك جا ميگيره( به دلار يا درام فرقي نمي كنه)
2- بايه تاكسي از فرودگاه برين به دفتر هيور سرويس اونجا بقيه كارها رو انجام بدين.
آپارتمان من كامل شبيه به عكسش بود. كلا خيلي تميز بود. آب گرم داشت و ما توش خيلي راحت بوديم.
اميدوارم اين اطلاعات به دردتون بخوره
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
با بلیط هواپیمای یک طرفه (تهران - ایروان)میشه ارز مسافرتی گرفت؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-05-21 ساعت 16:24)proje نوشته:  با بلیط هواپیمای یک طرفه (تهران - ایروان)میشه ارز مسافرتی گرفت؟

بلیت یکطرفه فقط برای کسایی صادر میشه که اقامت دائم ایروان را داشته باشید!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، proje ، Ehsan1358
(2013-05-21 ساعت 18:27)sadfar نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 16:24)proje نوشته:  با بلیط هواپیمای یک طرفه (تهران - ایروان)میشه ارز مسافرتی گرفت؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی اگه یکی بخواد رفت رو هوایی بره و برگشت رو زمینی ، نمی تونه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: Ehsan1358
(2013-05-21 ساعت 19:18)proje نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 18:27)sadfar نوشته:  

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی اگه یکی بخواد رفت رو هوایی بره و برگشت رو زمینی ، نمی تونه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
نه

(2013-05-21 ساعت 16:51)Nasimmmm نوشته:  کسی میتونه راهنماییم کنه؟
1-برای تصیح فرمهای قبلی (اضافه کردن آدرس آمریکا در فرم) کل فرم قبلی رو پاک کنم و فقط قسمت آدرس رو بذارم یا اینکه بقیه اطلاعات رو هم بذارم بمونه؟

2- میخواستم ببینم که ترجمه نی روی هوایی س*پ*اه چی میشه؟ اگه زده باشم Army air force کافیه یا باید حتما س پ اه رو توش عنوان کنم؟

هر چی که تو کارتت خورده عزیز

(2013-05-21 ساعت 14:40)proje نوشته:  بچه ها ایمیلی که با سفارت مکاتبه می کنیم چیه؟ من با ایمیل زیر سوال پرسیدم ولی جوابی ندادند
<IVYerevan@state.gov>

ها ها ها منم سوال پرسیدم خدایی جواب ندادن 1 ماه شده که دنبال جوابم هستم
من فکر کردم از سوال من ناراحت شدن / یا فکر کردن من یک عقب مونده ی مغزی هستم . به خدا برم تو سفارت اولین کاری که میکنم میگم ایمیل من رو جواب ندتدین
خب خیالم داحت شد Big Grin
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Ehsan1358
<IVYerevan@state.gov>

ها ها ها منم سوال پرسیدم خدایی جواب ندادن 1 ماه شده که دنبال جوابم هستم
من فکر کردم از سوال من ناراحت شدن / یا فکر کردن من یک عقب مونده ی مغزی هستم . به خدا برم تو سفارت اولین کاری که میکنم میگم ایمیل من رو جواب ندتدین
خب خیالم راحت شد تو هم مثل خودمی
Big Grin

(2013-05-21 ساعت 12:58)Old_Man نوشته:  سلام بچه ها
خواهشا اگر کسی هست که مصاحبش تو ماه جون (June) است و از سفارت تغییرش دادن به من اطلاع بدن تا زنگ بزنم به سفارت و ببینم که مصاحبه من هم تغییر کرده یا نه
چون من شماره تلفنی که تو فرم هام نوشته بودم الان تغییر کرده و شاید زمان مصاحبه من رو هم عوض کردن و من نمیدونم
اگر کسی هست که مصاحبش تو ماه جون (June) است و از سفارت تغییرش دادن به من اطلاع بدن مرسی

من هم همین حس رو داشتم مثل شما- به سفارت هم میل زدم . جوابم رو ندادن.حتما فکر کردن من خل شدم Tongue . من فکر کنم که این مطلب باید از طرف شما confirm بشه وگرنه این کار رو نمیکنن عزیز . حتما ایمیل میزنن . یا نامه دوم رو تغییر میدن . Wink
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2013-05-21 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  
<IVYerevan@state.gov>

امیر به خدا 1 ماه شده جواب ندادن اشکم درومده . همش فکر میکردم منو دوسم ندارن . Sad
روم نمیشد به کسی بگم هر روز متنی که نوشته بودم رو ترجمه میکردم Sad
خب خدا رو شکر این مشکل هم حل شد

(2013-05-21 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  
<IVYerevan@state.gov>

امیر به خدا 1 ماه شده جواب ندادن اشکم درومده . همش فکر میکردم منو دوسم ندارن . Sad
روم نمیشد به کسی بگم هر روز متنی که نوشته بودم رو ترجمه میکردم / نکنه من یک حرف بدی زدم Sad
خب خدا رو شکر این مشکل هم حل شد
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، afshinghwink ، byousefi_p
1-برای تصیح فرمهای قبلی (اضافه کردن آدرس آمریکا در فرم) کل فرم قبلی رو پاک کنم و فقط قسمت آدرس رو بذارم یا اینکه بقیه اطلاعات رو هم بذارم بمونه؟

2- میخواستم ببینم که ترجمه نی روی هوایی س*پ*اه چی میشه؟ اگه زده باشم Army air force کافیه یا باید حتما س پ اه رو توش عنوان کنم؟

۱) کل فرم رو کامل میکنی‌

۲) نمیدونم
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Nasimmmm ، MEXX
(2013-05-20 ساعت 08:42)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام
اگر نقشه ای به فارسی یا انگلیسی از شهر ایروان موجود هستش لطف کنید برا دانلود بذارید ممنونم ...

http://www.mediafire.com/download/8cr8q3...vanMap.pdf
http://www.mediafire.com/download/sr4mkb...anMap2.pdf
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
بچه ها کسی میدونه مدارک اسپانسر چه مدتی اعتبار داره ؟ اسپانسر من دقیقا 2 ماه بعد از برنده شدن من یعنی ماه JUL 2012 مدارک اسپانسری رو آماده کرد و برام فرستاد.
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، MEXX
سلام دوستان عزیزم :ی
به علت گرانی خیلی زیاد هواپیمااا :ی من خودم گفتم از تهران بلیط بگیرم برای تبریز که در میاد ۱۰۵ تومان از اونجااا هم اتوبوس بگیرم برای ایروان :ي حاالا یه سوال داشتم از دوستانی که زمینی رفتن یا تبریز زندگی میکنند
اتوبوس مستقیم تبریز ایروان هست ؟ چه روزهایی هست ؟ نفری چقدر میگیرن ؟
مرسی از دوستان :ی
به امید دیدار در آمریکا
تشکر کنندگان: گل نهال ، jazirehh ، MEXX
(2013-05-21 ساعت 20:51)hamedhamed نوشته:  

۱) کل فرم رو کامل میکنی‌

۲) نمیدونم

1-همونطور که دوستمون گفت کل فرمها رو کامل پرمیکنید من هم همین کاررو کردم
ویزای یه ضرب ایروان april

تشکر کنندگان: Nasimmmm ، MEXX
(2013-05-22 ساعت 02:58)butb0rn نوشته:  سلام دوستان عزیزم :ی
به علت گرانی خیلی زیاد هواپیمااا :ی من خودم گفتم از تهران بلیط بگیرم برای تبریز که در میاد ۱۰۵ تومان از اونجااا هم اتوبوس بگیرم برای ایروان :ي حاالا یه سوال داشتم از دوستانی که زمینی رفتن یا تبریز زندگی میکنند
اتوبوس مستقیم تبریز ایروان هست ؟ چه روزهایی هست ؟ نفری چقدر میگیرن ؟
مرسی از دوستان :ی
به امید دیدار در آمریکا

دوست عزیز تا جائیکه من اطلاع دارم، همون اتوبوس تهران ایروانه که در تبریز هم توقف داره و اونجا هم مسافر سوار می کنه. بنابراین بهتره که از تهران مستقیم برای ایروان بلیط اتوبوس رو بگیری. اینجوری به صرفه تر هم هست.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar ، گل نهال ، roeentan ، MEXX

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان