موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه کلیه دوستان:
امروز sahels70 در ارمنستان تونست ویزای یکضرب بگیره با وجود اینکه موقع ثبت نام اشتباه در سال تولد داشت اونم 5 سال.بنابراین اگه کسانی با این شرایط هستند زیاد ناراحت نباشند به امید خدا ویزا خواهند گرفت.
موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 18:32)hassan1358arab نوشته: قابل توجه کلیه دوستان:
امروز sahels70 در ارمنستان تونست ویزای یکضرب بگیره با وجود اینکه موقع ثبت نام اشتباه در سال تولد داشت اونم 5 سال.بنابراین اگه کسانی با این شرایط هستند زیاد ناراحت نباشند به امید خدا ویزا خواهند گرفت.
هووووووووووورااااااااااااااااااااا
البته 3 سال اختلاف داشت. فرمها رو خودم براش پر کردم. من بهش می گفتم یک روز با سه سال فرقی نمی کنه و مشکلی پیش نمیاد ولی خودش باورش نمی شد.
قبل از ایشون هم پی گیر کار چند نفر از دوستانی که این مشکل رو داشتن بودیم و همشون ویزا گرفتن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام کسی رو میشناسید که دیپلم نداشته باشه و با سابقه کار ویزا گرفته باشه؟ می خوام بدونم که دقیقا برای سابقه کار چه جوری آفیسر عمل می کنه؟ ممنون می شم اگر کسی هست توضیح بده
case:2013AS000087XX
تاریخ مصاحبه: 26 Jun
ایروان
Regards,
Houman
AS2013874#
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 01:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 01:58 توسط امیر مهاجر.)
راستی اگر خانواده ی بچه دار در هفته ۴ جون مصاحبه داره و تمایل به شریکی جا گرفتن داره ما هم خوشحال می شیم. حتی می تونیم دو ماشینه بریم از راه زمینی اینجوری هر دو خانواده کلا 6 7 میلیون می افتیم جلو و تازه کلی هم خوش می گزره. ما ساکن مهرشهر هستیم.
Case:2013AS000087XX
تاریخ مصاحبه: هفته ۴ جون
تاریخ مدیکال: هفته ۴ جون (---------- صبح دکتر کریستین رزرو کردم )
مقصد: Orange, CA خانواده همسر همه اونجا زندگی می کنند
تعداد نفرات: من و همسرم و دو تا بچه هامون که زیر 7 سالن
Regards,
Houman
AS2013874#
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما حدودا 10 روز دیگه ارمنستان مصاحبه داریم و 3 هفته پیش وقت مدیکال گرفتیم نیاز به کانفرم کردن آن مجددا هست یا خی؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
خواهشا اگر کسی هست که مصاحبش تو ماه جون (June) است و از سفارت تغییرش دادن به من اطلاع بدن تا زنگ بزنم به سفارت و ببینم که مصاحبه من هم تغییر کرده یا نه
چون من شماره تلفنی که تو فرم هام نوشته بودم الان تغییر کرده و شاید زمان مصاحبه من رو هم عوض کردن و من نمیدونم
اگر کسی هست که مصاحبش تو ماه جون (June) است و از سفارت تغییرش دادن به من اطلاع بدن مرسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
كسي تا به حالا از اين شركت اجاره آپارتمان هيور سرويس در ارمنستان آپارتمان اجاره كرده؟ چند تا سئوال دارم.
اين قيمتي كه تو سايت زده مثلا 15000 براي هر شب، براي دو نفر هست يا مثل هتل براي هر نفر ؟
بعد از اينكه ايميل شركت رسيد كه با درخواست ما موافقند ،چجوري بايد درخواستمون را قطعي كنيم؟
چطوري كليد را تحويل مي دهند؟
دركل آيا عكس آپارتمان با خودش يكيه و ازش راضي بوديد يا نه؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز