کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
از مدیران محترم می خواستم بپرسم که داستان ثبت نام در سایت پست برای تحویل دادن مدارک برای سفارت ارمنستان هم وجود داره یا فقط باید مدارک رو روز مصاحبه ببریم با خودمون؟ آیا روال هنوز مطابق با سفرنامه افشین هستش یا تغییر کرده و اگر تغییر کرده کدوم سفرنامه رو پیشنهاد میدید بخونیم؟
با هزار تا سپاس از شما.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، proje ، afshinghwink
قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود.
یک سوال داشتم. با توجه به اینکه ویزا در فرودگاه ایروان صادر می شود چگونه می توان ارز مسافرتی از بانک ملت گرفت؟ تا اونجا که می دونم باید بلیط به همراه ویزا به بانک تحویل بشه. اگر کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه لطفا.
با سپاس
Cool
تشکر کنندگان: proje ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته:  قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود.
یک سوال داشتم. با توجه به اینکه ویزا در فرودگاه ایروان صادر می شود چگونه می توان ارز مسافرتی از بانک ملت گرفت؟ تا اونجا که می دونم باید بلیط به همراه ویزا به بانک تحویل بشه. اگر کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه لطفا.
با سپاس

برای کشورهایی که ویزا نمیخواد یا در مقصد صادر میشه تنها بلیط سفر ممهور به مهر آژانس کفایت میکنه. خودشون این کشورها رو میشناسند.

(2013-05-20 ساعت 07:57)dolood نوشته:  خانومهای محترم کمک کنید. از کجا باید کت و شلوار رسمی شیک پیدا کرد؟ توی مفتح همه کت ها مامان بزرگی ان از اون کت کرپ ها که پولک و مروارید دارن. من کت اسپرت و شیک می خوام . مرکز خرید گلستان و تندیس هم رفتم. انگار قحطیه. تو رو خدا به منم بگید.

وقتی توی تندیس پیدا نکردید گمان نمیکنم جای دیگری پیدا کنید!
حالا یه سری هم به میلاد نور بزنید.
تشکر کنندگان: iman63ir ، hamid1357 ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، گل نهال ، rezad ، Saeedv13 ، proje ، afshinghwink ، hamedhamed
(2013-05-20 ساعت 10:04)hamid1357 نوشته:  از مدیران محترم می خواستم بپرسم که داستان ثبت نام در سایت پست برای تحویل دادن مدارک برای سفارت ارمنستان هم وجود داره یا فقط باید مدارک رو روز مصاحبه ببریم با خودمون؟ آیا روال هنوز مطابق با سفرنامه افشین هستش یا تغییر کرده و اگر تغییر کرده کدوم سفرنامه رو پیشنهاد میدید بخونیم؟
با هزار تا سپاس از شما.
خیر نیازی به ارسال مدارک قبل از مصاحبه و ثبت نام CSC برای دریافت ویزا نیست.

(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته:  یک سوال داشتم. با توجه به اینکه ویزا در فرودگاه ایروان صادر می شود چگونه می توان ارز مسافرتی از بانک ملت گرفت؟ تا اونجا که می دونم باید بلیط به همراه ویزا به بانک تحویل بشه. اگر کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه لطفا.
با سپاس
بله میشه
بلیط مهر شده، عوارض خروج از کشور، اصل پاسپورت ( کارت ملی هم فکر کنم میخواست) به همراه کپی هاشون (کپی صفحه اول و 40 پاسپورت) ببری کافیه
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamid1357 ، tajhizgaran ، Ehsan1358 ، proje ، hamedhamed ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 11:02)Nasimmmm نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 09:41)dolood نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 09:37)zzarin نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 07:57)dolood نوشته:  خانومهای محترم کمک کنید. از کجا باید کت و شلوار رسمی شیک پیدا کرد؟ توی مفتح همه کت ها مامان بزرگی ان از اون کت کرپ ها که پولک و مروارید دارن. من کت اسپرت و شیک می خوام . مرکز خرید گلستان و تندیس هم رفتم. انگار قحطیه. تو رو خدا به منم بگید.
................................................................................................................
به نظر من فقط هاکوپیان من برای همسرم فقط از اونجا خرید میکنم چون هم قیمتش مناسبه ،هم شیکه ، از همه مهم تر 2 تا شلوارداره ، الان هم تخفیف روز پدر داره

زنونه می خوام Tongue

دبنهامز رو سری بزن... میرداماد و جام جم شعبه داره
مرسی نسیم جون. اونجا می رم حتماً اما یه مغازه هست فقط اگه گرون بود یا پیدا نکردم. میشه بگی خودت چیکار کردیو از کجا خریدی و چی پوشیدی؟ می ترسم تو این زمان کم چیزی پیدا نکنم. دوستانی که رفتن و برگشتن قیمتها و کیفیت و مدل لباس رو تو ایروان چطور دیدن؟ یعنی اینکه اگه اینجا پیدا نکردم می تونم به امید ایروان باشم و اونجا بخرم؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، proje ، afshinghwink
سلام دوباره. ضمن تشکر از دوستان که پاسخ سوالات رو به خوبی و دقت و سرعت دادند لازم می دونم از سفرنامه هایی که دوستان با حوصله ای مثال زدنی نوشتن و به همه چیز اشاره کردن تشکر کنم. با تمام مشکلاتی که تو کشور خودمون داریم وقتی این چیزها رو می بینم احساس خیلی خوبی بهم دست می ده و به این دوستان ایرانی و با فرهنگ خوب خودم افتخار می کنم. همتون پاینده باشید و مدیران محترم سایت هم سلامت و شاد.
Cool
من هم دیگه بلیط ارمنستان رو گرفتم. رفت و برگشت کلاس اکونومی. ۱.۰۲۱.۱۰۰ تومان هر کدام.
بیمه مسافرتی برای ۷ روز نفری ۶۵.۰۰۰ تومان.
تو این مدت هر جا زنگ زدم موقع چک کردن، فوری اسمها رو ازم پرسیدند و رزرو کردند و گفتند اگر خواستی بیا پول برده برات اوکی کنیم.
رزرو بلیط مدت خاصی اعتبار داره که همون موقع به اپراتور میگه. مثلا یک بار تا سه روز برای من اعتبار داشت. بعد از اون خود به خود باطل میشه.
دقت کنید گاهی اوقات که آسمان قصد داره بلیطهاش زودتر فروش بره و رزروها پروازها رو پر کرده، رزروها رو زودتر از موعد باطل میکنه. این کارو خود شرکت آسمان انجام میده. آژانسها فقط میتونند رزروی که خودشون انجام دادند رو باطل کنند.
دقت کنید که توی های سیزن هستیم و احتمال زود پر شدن پروازها وجود داره. پس زیاد منتظر کلاسهای ارزونتر نباشید.
تشکر کنندگان: lilac ، Saeedv13 ، houmanmir ، usa lover ، roeentan ، pari pariaaa ، el333 ، rezad ، proje ، hamid1357 ، nooshshahnar ، afshinghwink ، Nasimmmm ، mlo ، iman63ir ، parsush ، hamedhamed
با سلام
آیا بغیر آسمان هواپیمایی های دیگه ای هم واسه ایروان پرواز دارند؟
با بلیط هواپیمای یک طرفه (تهران - ایروان)میشه ارز مسافرتی گرفت؟
ارز مسافرتی رو کجا تحویل می گیریم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: afshinghwink
تاکسی ها از مرز ایران تا ایروان چند میگیرند؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 16:41)proje نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:54)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:33)proje نوشته:  آیابرای روزهای شنبه و یکشنبه امکان گرفتن وقت دکتر وجود دارد؟
خیر اگر مثلا دوشنبه یا سه شنبه مصاحبه دارید فقط جمعه وقت میدن

ولی مثل اینکه شنبه ها هم هستند:
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com

Dr. Anush M. Ordyan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
(37410) 26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
دتر کريستين رو مى دونم شنبه ها هست,به من وقت داده بود که چون تاريخ مصاحبم عوض شد اونم تغيير دادم
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: proje ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 13:00)امیر مهاجر نوشته:  من هم دیگه بلیط ارمنستان رو گرفتم. رفت و برگشت کلاس اکونومی. ۱.۰۲۱.۱۰۰ تومان هر کدام.
lاز دیروز میتونستی 9711000 بگیری.
منم امروز گرفتم 2 تا با 9711000 البته 10 تا جا زنگ زدم.
راستی برگشت رو ok کردم واسه همون روز مصاحبه ساعت 6 عصر. همه جا گفتن با 100 تومن میتونی تا چند ساعت قبل از پرواز جابجاش کنی (البته هنوز درست نمیدونم دقیقا تا چند ساعت قبل از پرواز) 60 تومن برای نوشو و 40 برای جابجایی
فرقی میکنه بلیطهای ما؟
(2 نفر) 2013AS87XX - مصاحبه: آنکارا بود خودشون کردن ایروان! نیمه اول جون
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، afshinghwink
(2013-05-19 ساعت 11:26)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
كسي در مورد اينكه از تبريز چطور ميشه با تاكسي به مرز رفت و از اونجا هم با تاكسي به ايروان رفت خبر داره؟چون با اتوبوس خيلي معطلي داره. ميخوام بدونم راه ديگه اي داره ؟
تبریز-جلفا(تو تبریز بگی ماشینهای جلفا بهت میگن- فکر کنم میدان راه اهن بود)
یا تبریز - مرند----------------مرند-جلفا
جلفا-نوردوز
نوردوز- ایروان 100$
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 17:02)rezad نوشته:  از دیروز میتونستی 9711000 بگیری.
راستی برگشت رو ok کردم واسه همون روز مصاحبه ساعت 6 عصر. همه جا گفتن با 100 تومن میتونی تا چند ساعت قبل از پرواز جابجاش کنی (البته هنوز درست نمیدونم دقیقا تا چند ساعت قبل از پرواز) 60 تومن برای نوشو و 40 برای جابجایی
فرقی میکنه بلیطهای ما؟

با اختلاف دو روز از تاریخ برگشتم، برای من هم با اون قیمت بود. ولی با در نظر گرفتن هزینه اقامت برام صرف نمیکرد.
تشکر کنندگان: rezad ، nooshshahnar ، parsush ، hamedhamed ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 15:37)proje نوشته:  با سلام
آیا بغیر آسمان هواپیمایی های دیگه ای هم واسه ایروان پرواز دارند؟
با بلیط هواپیمای یک طرفه (تهران - ایروان)میشه ارز مسافرتی گرفت؟
ارز مسافرتی رو کجا تحویل می گیریم؟
سلام
در حال حاضر فقط آسمان پرواز دارد. حواله خرید ارز را که از قسمت ارزی بانک ملت تهیه نمودید در فرودگاه امام به بانک ملت ارائه و ارز خود را میگیرید.

(2013-05-20 ساعت 13:00)امیر مهاجر نوشته:  من هم دیگه بلیط ارمنستان رو گرفتم. رفت و برگشت کلاس اکونومی. ۱.۰۲۱.۱۰۰ تومان هر کدام.
تو این مدت هر جا زنگ زدم موقع چک کردن، فوری اسمها رو ازم پرسیدند و رزرو کردند و گفتند اگر خواستی بیا پول برده برات اوکی کنیم.
رزرو بلیط مدت خاصی اعتبار داره که همون موقع به اپراتور میگه. مثلا یک بار تا سه روز برای من اعتبار داشت. بعد از اون خود به خود باطل میشه.
دقت کنید گاهی اوقات که آسمان قصد داره بلیطهاش زودتر فروش بره و رزروها پروازها رو پر کرده، رزروها رو زودتر از موعد باطل میکنه. این کارو خود شرکت آسمان انجام میده. آژانسها فقط میتونند رزروی که خودشون انجام دادند رو باطل کنند.
دقت کنید که توی های سیزن هستیم و احتمال زود پر شدن پروازها وجود داره. پس زیاد منتظر کلاسهای ارزونتر نباشید.
سلام
من هم بلیط با قیمت 10245000 ریال گرفتم.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: rezad ، گل نهال ، proje ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، parsush ، afshinghwink
(2013-05-20 ساعت 17:08)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 17:02)rezad نوشته:  از دیروز میتونستی 9711000 بگیری.
فرقی میکنه بلیطهای ما؟
با اختلاف دو روز از تاریخ برگشتم، برای من هم با اون قیمت بود. ولی با در نظر گرفتن هزینه اقامت برام صرف نمیکرد.
فامیل خانومم 2 قسمتیه ولی تو بلیط سرهم نوشته! آژانس گفت سیستم خودش سرهمش میکنه موقع چاپ (که فکر کنم سوتی خودش بوده)
مزایای بیمه سفر چیه امیر خان؟
(2 نفر) 2013AS87XX - مصاحبه: آنکارا بود خودشون کردن ایروان! نیمه اول جون
تشکر کنندگان: گل نهال ، proje ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان