کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-27 ساعت 11:11)بهنوش نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته:  قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود.
یک سوال داشتم. با توجه به اینکه ویزا در فرودگاه ایروان صادر می شود چگونه می توان ارز مسافرتی از بانک ملت گرفت؟ تا اونجا که می دونم باید بلیط به همراه ویزا به بانک تحویل بشه. اگر کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه لطفا.
با سپاس

برای کشورهایی که ویزا نمیخواد یا در مقصد صادر میشه تنها بلیط سفر ممهور به مهر آژانس کفایت میکنه. خودشون این کشورها رو میشناسند.

(2013-05-20 ساعت 07:57)dolood نوشته:  خانومهای محترم کمک کنید. از کجا باید کت و شلوار رسمی شیک پیدا کرد؟ توی مفتح همه کت ها مامان بزرگی ان از اون کت کرپ ها که پولک و مروارید دارن. من کت اسپرت و شیک می خوام . مرکز خرید گلستان و تندیس هم رفتم. انگار قحطیه. تو رو خدا به منم بگید.

وقتی توی تندیس پیدا نکردید گمان نمیکنم جای دیگری پیدا کنید!
حالا یه سری هم به میلاد نور بزنید.

شما می تونید برید پاساژ هایی که تو خیابان مهران هستش اونجا می تونید پیدا کنید خیلی نیازی نیست که کتو شلوار بپوشید من چهارشنبه گذشته مصاحبه داشتم یه بلوز و دامن و جوراب ساپورت سورمه ای پوشیدم . زیاد سخت نگیرید

(2013-05-27 ساعت 11:11)بهنوش نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 10:47)hamid1357 نوشته:  قیمت بلیط هواپیمایی آسمان برای ایروان از 927 هزار تومان (رفت و برگشت) به بالا است. پروازها روزهای شبنه دوشنبه و پنجشنبه ساعت 18 از فرودگاه امام تهران و برگشت همان روز ساعت 19.30 به وقت ارمنستان انجام می شود.
یک سوال داشتم. با توجه به اینکه ویزا در فرودگاه ایروان صادر می شود چگونه می توان ارز مسافرتی از بانک ملت گرفت؟ تا اونجا که می دونم باید بلیط به همراه ویزا به بانک تحویل بشه. اگر کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه لطفا.
با سپاس
دوست خوبم من هفته پیش رفتم ارمنستان برای مصاحبه 2 روز قبل رفتن باید برید بانک برای گرفتن حواله ارزی و از ساعت 5 صبح میان اسم نویسی می کنند برای ما ویزا رو خواستن چون نیاز هست بهتر که قبل رفتن ویزا رو بگیرید فقط 3 روز کاری زمان می بره و به همراه 2 قطعه عکس رنگی و نفری 6 یورو. امیدوارم شمام مثل من یک ضرب ویزا بگیرید.
برای کشورهایی که ویزا نمیخواد یا در مقصد صادر میشه تنها بلیط سفر ممهور به مهر آژانس کفایت میکنه. خودشون این کشورها رو میشناسند.

(2013-05-20 ساعت 07:57)dolood نوشته:  خانومهای محترم کمک کنید. از کجا باید کت و شلوار رسمی شیک پیدا کرد؟ توی مفتح همه کت ها مامان بزرگی ان از اون کت کرپ ها که پولک و مروارید دارن. من کت اسپرت و شیک می خوام . مرکز خرید گلستان و تندیس هم رفتم. انگار قحطیه. تو رو خدا به منم بگید.

وقتی توی تندیس پیدا نکردید گمان نمیکنم جای دیگری پیدا کنید!
حالا یه سری هم به میلاد نور بزنید.

شما می تونید برید پاساژ هایی که تو خیابان مهران هستش اونجا می تونید پیدا کنید خیلی نیازی نیست که کتو شلوار بپوشید من چهارشنبه گذشته مصاحبه داشتم یه بلوز و دامن و جوراب ساپورت سورمه ای پوشیدم . زیاد سخت نگیرید

(2013-05-27 ساعت 10:02)proje نوشته:  از بچه هایی که با تور رفتن ارمنستان....> از هتل آپارتمانهایی که این تورها میگن خبر دارید شرایطش چجوریه ؟ من فکر می کردم یک آپارتمان مجزاست ولی خودشون میگن دقیقا مثل هتله ولی ستاره نداره. یعنی سرویس مجزا داره ولی مثل آپارتمان آشپزخانه و ... نداره. کسی تا حالا مسیرش به این هتل آپارتمانها خورده؟

با سلام دوست عزیز من یک هفته در یک منزلی بودم در ارمنستان که خیلی خوب بود واصلا مثل منزل خودتون راحت هستید اگه خواستین بهم میل بزنید تا شماره تماس اون اقا رو بدم.

سلام
من 30 می به ایروان پرواز دارم و ساعت جرکت 13:45 و برگشت از ایروان 3 جون 18 است و ساعت هایی که شما فرمودید صحیح نیست!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: hamedhamed ، afshinghwink ، rezad ، Ehsan1358
با سلام دوست عزیز من یک هفته در یک منزلی بودم در ارمنستان که خیلی خوب بود واصلا مثل منزل خودتون راحت هستید اگه خواستین بهم میل بزنید تا شماره تماس اون اقا رو بدم.
[/quote]

سلام. می شه مشخصات آپارتمان و قیمت هر شب رو بفرمایید.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-05-27 ساعت 12:37)hamid1357 نوشته:  با سلام دوست عزیز من یک هفته در یک منزلی بودم در ارمنستان که خیلی خوب بود واصلا مثل منزل خودتون راحت هستید اگه خواستین بهم میل بزنید تا شماره تماس اون اقا رو بدم.

[/quote]

منزل میدان گاسگاد تومانیان 2 بود شبی 55$ بود البته ما 2 نفر بودیم. اگه حواستین تلفن بدم به میلم پیغام بدین.
تشکر کنندگان: battosai ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-05-27 ساعت 16:08)بهنوش نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 12:37)hamid1357 نوشته:  با سلام دوست عزیز من یک هفته در یک منزلی بودم در ارمنستان که خیلی خوب بود واصلا مثل منزل خودتون راحت هستید اگه خواستین بهم میل بزنید تا شماره تماس اون اقا رو بدم.

منزل میدان گاسگاد تومانیان 2 بود شبی 55$ بود البته ما 2 نفر بودیم. اگه حواستین تلفن بدم به میلم پیغام بدین.
[/quote]

سلام
بنده پيام دادم اما جواب ندادين.ميشه لطفن شمارشو به بنده هم بدين
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: battosai ، Ehsan1358 ، afshinghwink
سلام دوستان
لطفا کسانی که با پرواز اسمان به ایروان رفته اند اعلام نظر نمایند.
میزان وزن مجاز هر چمدان چه مقدار است؟
باسپاس
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-05-27 ساعت 19:28)sadfar نوشته:  سلام دوستان
باسپاس

توی بلیط من نوشته ۳۰ کیلوگرم.
(2013-05-27 ساعت 19:29)امیر مهاجر نوشته:  
باسپاس

اینو میدونم اما مثل اینکه وزن هرچمدان از یک مقدار نباید بیشتر باشه دنبال دانستن آن هستم
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: گل نهال
سلام.
1- آیا می شه قبل از پرواز از طریق سفارت ارمنستان در ایران ویزا گرفت؟ آیا کسی این تجربه رو داشته یا بهتره فقط فرمها رو تکمیل کنیم و همون فرودگاه ویزا رو بگیریم؟
2- چند روز قبل از پرواز با بلیط بریم بانک برای گرفتن حواله دلارهای مسافرتی؟
با تشکر
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 08:32)hamid1357 نوشته:  سلام.
1- آیا می شه قبل از پرواز از طریق سفارت ارمنستان در ایران ویزا گرفت؟ آیا کسی این تجربه رو داشته یا بهتره فقط فرمها رو تکمیل کنیم و همون فرودگاه ویزا رو بگیریم؟
با تشکر

ميشه ويزا گرفت ولي اگه فرم ها رو پر كني بعد با دستگاه پول چنج كني ويزا دو دقيقه بيشتر طول نمي كشه
پس پيشنهاد من اينه تو همون فرودگاه ويزا رو بگيري

براي ارز مسافرتي هم زودتر از يك هفته مونده به تاريخ سفرت نمي توني بري بانك
من رفتم گفت بايد يك هفته مونده بياي
اگه سه يا چهار روز قبل از سفر بري عاليه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: jazirehh ، امیر مهاجر ، hamid1357 ، گل نهال ، iman63ir
(2013-05-28 ساعت 08:55)jjbahale نوشته:  
با تشکر

ميشه ويزا گرفت ولي اگه فرم ها رو پر كني بعد با دستگاه پول چنج كني ويزا دو دقيقه بيشتر طول نمي كشه

سلام
دوستان اين فرماهاي ويزارو از كجا ميشه پيدا كرد؟ راستي كدوم فرودگاه ويزاشو ميده ، امام خميني يا ايروان؟ اگه تو فرودگاه ايروان ميدن پرداختش چطوره؟
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: hamid1357
امروز به من ارز نرسید .. همه چیز اینجا نوبتیه .. صفیه . شعبه ارزی خلوت کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شمال .. لطفا راهنمایی
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، امیر مهاجر ، tajhizgaran
ما برای گرفتن ارز رفتیم بهمون حواله دادن و گفتن از فرودگاه باید پول رو بگیریم... درسته؟؟

(2013-05-28 ساعت 11:39)nikan_sh نوشته:  امروز به من ارز نرسید .. همه چیز اینجا نوبتیه .. صفیه . شعبه ارزی خلوت کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شمال .. لطفا راهنمایی

ما 7 تیر گرفتیم... خیلی شمال نیست اما شعبه بزرگیه... هر جا که میرین سعی کنین اول صبح اونجا باشین چون خیلی شلوغن
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: nikan_sh ، tajhizgaran ، گل نهال ، iman63ir
(2013-05-28 ساعت 11:48)Nasimmmm نوشته:  ما برای گرفتن ارز رفتیم بهمون حواله دادن و گفتن از فرودگاه باید پول رو بگیریم... درسته؟؟

(2013-05-28 ساعت 11:39)nikan_sh نوشته:  امروز به من ارز نرسید .. همه چیز اینجا نوبتیه .. صفیه . شعبه ارزی خلوت کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شمال .. لطفا راهنمایی

ما 7 تیر گرفتیم... خیلی شمال نیست اما شعبه بزرگیه... هر جا که میرین سعی کنین اول صبح اونجا باشین چون خیلی شلوغن

آره مثل اینکه خعلی شلوغه
فردا 6:30 زنبیل . ضنبیل . ذنبیل . میزارم .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-05-28 ساعت 11:34)دني نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 08:55)jjbahale نوشته:  
با تشکر

سلام
دوستان اين فرماهاي ويزارو از كجا ميشه پيدا كرد؟ راستي كدوم فرودگاه ويزاشو ميده ، امام خميني يا ايروان؟ اگه تو فرودگاه ايروان ميدن پرداختش چطوره؟

از اينجا
http://uploadkon.ir/?file=visaappform_fillable.pdf

همه شعبه ها شلوغه
من خودم از بانك ملت شعبه آفريقا گرفتم
بهتره صبح زود بري شعبه معمولا روال اين جوريه كه اون كسي كه مسئول باجه ارزي هست اسم ها رو همون اول صبح به ترتيب مي نويسه بعد ميگه برو ساعت 8:30 بيا پس بهتره صبح بري بانك تا اسمت تو اون ليست جزو نفرات اول باشه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: nikan_sh ، امیر مهاجر ، afshinghwink
(2013-05-27 ساعت 19:58)sadfar نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 19:29)امیر مهاجر نوشته:  
باسپاس

اینو میدونم اما مثل اینکه وزن هرچمدان از یک مقدار نباید بیشتر باشه دنبال دانستن آن هستم

دوست عزیز من یک چمدون داشتم وزنش ۳۲ کیلو بود و آسمان هم بدون هیچ مشکلی پذیرفت.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: nikan_sh ، امیر مهاجر ، iman63ir ، nooshshahnar ، rezad ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان