کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
امير مهاجر جان چقدر خوب شد كه به حرفت گوش كردم هوايي گرفتم.
جهت سوزوندن دلتون بايد بگم من هوايي 895 گرفتم ! 918 بود بقيشو تخفيف داد چون بليط يو اس هم ازشون گرفته بودم قبلا.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، mrr777 ، tajhizgaran ، dana ، jazirehh
سلام
چقدر قبل از پرواز به ایروان باید در فرودگاه باشیم؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink
(2013-05-29 ساعت 12:46)sadfar نوشته:  سلام
چقدر قبل از پرواز به ایروان باید در فرودگاه باشیم؟

حداقل 2 ساعت قبل از پرواز اونجا باشين تا بدون استرس همه مراحل رو بگذروني
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، hamedhamed ، afshinghwink ، tajhizgaran
(2013-05-29 ساعت 14:46)Ehsan1358 نوشته:  دوستان من برای روز جمعه ای تو ماه جون وقت معاینه پزشکی از دکتر کریستین با ایمیل گرفته ام امروز برای تایید زنگ زده ام خانم منشی لوسی می گویند ما تضمین نمی کنیم که مدارکتون آماده بشه ما نمی تونیم بخاطر شما یکشنبه بیاییم سر کار . بهش گفتم من تنظیم وقتو با ایمیل با خود دکتر انجام داده ام میگه باشه ما تضمین نمی کنیم حالا چهارشنبه نمی تونین بیایین انگار خونه خاله است. به این می گن چی؟ مملکته داریم ها .ظاهرا باید یک ساعتی دیرتر برم سفارت، دوشنبه اول مدارکمو بگیرم بعد برم اونجا، ولی ساعت مصاحبه ام اجازه نمی دهد. اگر کسی تجربه ای دارد برام بگذارد لطفا.
دوست عزیز نگران نباشید اصلا لازم نبود با منشی هماهنگ کنید همون وقتی که دکتر از طریق ایمیل بهتون داده رو پرینت بگیرید و برید دکتر خودش روز یکشنبه میاد و مدارک رو بهتون میده دکتر ادم مسئولیت پذیری هست اگر بهتون وقت داده حتما میتونسته که براتون تاریخ و اکی کرده . برید امید به خدا به همه این ها هم میرسید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، گل نهال ، rezad ، hamedhamed ، afshinghwink ، tajhizgaran
(2013-05-29 ساعت 15:00)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:46)Ehsan1358 نوشته:  دوستان من برای روز جمعه ای تو ماه جون وقت معاینه پزشکی از دکتر کریستین با ایمیل گرفته ام امروز برای تایید زنگ زده ام خانم منشی لوسی می گویند ما تضمین نمی کنیم که مدارکتون آماده بشه ما نمی تونیم بخاطر شما یکشنبه بیاییم سر کار . بهش گفتم من تنظیم وقتو با ایمیل با خود دکتر انجام داده ام میگه باشه ما تضمین نمی کنیم حالا چهارشنبه نمی تونین بیایین انگار خونه خاله است. به این می گن چی؟ مملکته داریم ها .ظاهرا باید یک ساعتی دیرتر برم سفارت، دوشنبه اول مدارکمو بگیرم بعد برم اونجا، ولی ساعت مصاحبه ام اجازه نمی دهد. اگر کسی تجربه ای دارد برام بگذارد لطفا.
دوست عزیز نگران نباشید اصلا لازم نبود با منشی هماهنگ کنید همون وقتی که دکتر از طریق ایمیل بهتون داده رو پرینت بگیرید و برید دکتر خودش روز یکشنبه میاد و مدارک رو بهتون میده دکتر ادم مسئولیت پذیری هست اگر بهتون وقت داده حتما میتونسته که براتون تاریخ و اکی کرده . برید امید به خدا به همه این ها هم میرسید
1- کسی هست که بتونه در مورد در مورد دیر رسیدن به ساعت مصاحبه نظر قطعی بده تا من مدارک پزشکیم رو قطعا گرفته باشم.
2- کسی در مورد HYUR service خبر داره کی پول می گیره من رزرو کرده ام ولی فعلا پول نخواسته اند؟
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-05-29 ساعت 19:08)Ehsan1358 نوشته:  
1- کسی هست که بتونه در مورد در مورد دیر رسیدن به ساعت مصاحبه نظر قطعی بده تا من مدارک پزشکیم رو قطعا گرفته باشم.
2- کسی در مورد HYUR service خبر داره کی پول می گیره من رزرو کرده ام ولی فعلا پول نخواسته اند؟
من هم  آپارتمان رزرو کردم،ترنسفر فرودگاه  هم بهاشون قرار گذشتم ،فرودگاه میان دنبالمون میبرند اپارتمنو تحویل داده و کّل پولو اونجا میگیرند ،باهاتون مکاتبه خواهند کرد .موفق باشید
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran
امروز با اقتدار نفر دوم لیست سبزی بانک ملت رو گرفتم . خدا رو شکر مثل 1 سال پیش 2000 تا سبزی نمیدن وگرنه نمیدونم چه اتفاقی قرار بود بیوفته . از شعبه کشتیرانی واقع در میدان فرمانیه شروع کردم . ساعت 6:00 . نفر 72 بودم . ناراحت و قر قر کنان به شعبه گلستان رفتم و نفر 47 بودم ساعت 6:15 دقیقه . یاد حرف مسئول بانک افتادم که گفته بود برو باجه های ارزی . خلوت هستند. پاسداران رو رفتم پایین تا به شعبه یا همون باجهی زبرجد رسیدم که ساعت 6:30 بود که به افتخار دومی رسیدم . اولش ترسیده بودم . فکر کردم انقلاب شده اونجا . چون هیچکس نبود . ولی یواش یواش چند نفری اومدن و خوب خدا رو شکر کردم که انقلاب نشده و من 1 کمی فقط شانس اوردم ..
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، mrr777 ، tajhizgaran ، iman63ir ، jazirehh ، Nasimmmm
(2013-05-29 ساعت 09:07)elima1980 نوشته:  بچه هایی که میخوان زمینی برنددیروزاعلام کردند که بعضی ازم رزهای زمینی قراره نزدیک ان ت خ ابات بسته باشه .قبل ازحرکت یک تماسی با م رز بگیرید

من زمینی میرم / لطفا منبع رو اعلام بفرمایید اگر ببینیم قطعیه از الان بریم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، tajhizgaran
(2013-05-29 ساعت 20:58)tamara نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 19:08)Ehsan1358 نوشته:  
من هم  آپارتمان رزرو کردم،ترنسفر فرودگاه  هم بهاشون قرار گذشتم ،فرودگاه میان دنبالمون میبرند انو تحویل داده و کّل پولو اونجا میگیرند ،باهاتون مکاتبه خواهند کرد .موفق باشید
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺮاﻱ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﻲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘﺸﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ اﺳﺖ و ﺩﻛﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﺭﻭ ﺟﻤﻌﻪ ﺩاﺩ,ﺷﻨﺒﻪ ﻫﻢ ﻭﻗﺖ ﺩاﺷﺖ اﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﺷﻨﺒﻪ ﻭﻗﺖ ﺑﺪﻡ ﺟﻮاﺑﺶ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻧﻤﻲ ﺷﻪ ﻭﻟﻲ ﺟﻤﻌﻪ ﺑﻴﺎﻳﻦ ﺷﻨﺒﻪ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ.
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، tajhizgaran ، jazirehh
(2013-05-29 ساعت 09:54)parsush نوشته:  امير مهاجر جان چقدر خوب شد كه به حرفت گوش كردم هوايي گرفتم.
جهت سوزوندن دلتون بايد بگم من هوايي 895 گرفتم ! 918 بود بقيشو تخفيف داد چون بليط يو اس هم ازشون گرفته بودم قبلا.
سلام دوست عزیز
بلیت هواپیما را از کدام شرکت و چند روز قبل از سفر گرفتید؟ پرواز به ایروان چه روزهایی انجام میشه؟
در مصاحبه و در بقیه امور موفق باشید دوست عزیز
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، afshinghwink
(2013-05-29 ساعت 21:43)Carrot نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 09:07)elima1980 نوشته:  بچه هایی که میخوان زمینی برنددیروزاعلام کردند که بعضی ازم رزهای زمینی قراره نزدیک ان ت خ ابات بسته باشه .قبل ازحرکت یک تماسی با م رز بگیرید

من هم در اخبار شنیدم
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
(2013-05-29 ساعت 23:47)fariba_a نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 09:54)parsush نوشته:  امير مهاجر جان چقدر خوب شد كه به حرفت گوش كردم هوايي گرفتم.
سلام دوست عزیز
بلیت هواپیما را از کدام شرکت و چند روز قبل از سفر گرفتید؟ پرواز به ایروان چه روزهایی انجام میشه؟
در مصاحبه و در بقیه امور موفق باشید دوست عزیز

سلام فریبا خانم.
چون پرستوی عزیز امروز تو راهند و احتمالا نتونند جوابتون رو بدند من جسارت می کنم.
پرواز ایروان روزهای شنبه، دوشنبه و پنجشنبه انجام می شه.
به نظر من بلیط رو هر چه دیرتر بگیرید بهتره،، من ۲ روز قبل از پرواز به یکی دو آژانس رفتم و یکیشدن حاضر شد بلیط ۹۲۵ تومنی رو به من ۹۱۰ بده.

(2013-05-29 ساعت 21:43)Carrot نوشته:  

در اخبار از قول رئیس نی.روی ان.تظ.امی گفتند که احتما بسته شدن مرزها در روزهای انتخابات هست.
شما ببینید اگر هزینه هواپیما رو بدین به نفعتونه یا هزینه چند روز زودتر اومدن. ارز مسافرتی رو هم در نظر داشته باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، fariba_a ، iman63ir ، jjbahale ، jazirehh ، afshinghwink ، Saeedv13
(2013-05-30 ساعت 17:19)jazirehh نوشته:  چقدر جاي بچه ها خاليه !!!
اميدوارم مصاحبه همشون خوب و با موفقيت انجام بشه ...
براشون ارزوي هاي خوب كنين ...
بجز پرستو كيا ديگه رفتن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshinghwink ، jazirehh ، jjbahale
[/quote]

در اخبار از قول رئیس نی.روی ان.تظ.امی گفتند که احتما بسته شدن مرزها در روزهای انتخابات هست.
شما ببینید اگر هزینه هواپیما رو بدین به نفعتونه یا هزینه چند روز زودتر اومدن. ارز مسافرتی رو هم در نظر داشته باشید.
[/quote]
آخه ارز صد در صد که نمیدن / راستی بیلیط رفت برگشت چنده با هواپیما؟ البته برگشت اوپن باشه
تشکر کنندگان: afshinghwink

[/quote]
آخه ارز صد در صد که نمیدن / راستی بیلیط رفت برگشت چنده با هواپیما؟ البته برگشت اوپن باشه
[/quote]

ارز برای سفر به ایروان رو صددرصد می دن دوست من. قیمت بلیط هواپیما هم در صفحه قبل چند جا ذکر شده.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان