کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
دوستان عزیز
ارز مسافرتی به بلیت یکطرفه هم تعلق میگیره؟ یا حتما بلیت باید دوطرفه باشه؟!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: tajhizgaran
سلام میدونید برای آزمایش پزشکی‌ باید ناشتا بود یا نه؟
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، tajhizgaran
(2013-06-09 ساعت 13:48)Sany58 نوشته:  اگر کسی اینترنت نخواد و فقط تماس تلفنی داشته باشه، از کدوم کمپانی سیم کارت بخره بهتره؟
ویوا سل خوبه... یه پیش شماره داره برای تماس با ایران که قیمت خیلی کمتر میشه

ما تو آپارتمان ماهواره داشتیم.. کار نمی کرد.. ازشون خواستم بجاش بهمون اینترنت بدن... اونها هم قبول کردن و الان یه فلش مودم بهمون دادن:دی

اگه هر مشکلی دارین حتما پیگیر بشین و هزینه اش رو پس بگیرین یا چیزی در ازاش بگیرین

(2013-06-09 ساعت 18:21)tamara نوشته:  سلام میدونید برای آزمایش پزشکی‌ باید ناشتا بود یا نه؟

فکر نمی کنم
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: Sany58 ، گل نهال ، tamara ، tajhizgaran ، Ehsan1358
نیازی به ناشتا بودن نداره
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، mrr777 ، گل نهال ، tamara ، hamedhamed ، tajhizgaran ، godot
دوستان ببخشيد،من قبلاً توي اين تاپيك شماره تلفن اتوبوسهاي گيتي سير آزادي رو ديده بودم ولي الان هرجي سرچ ميكنم و توي ١١٨ مهاجرسرا نميبينمش
ميشه يكي شماره گيتي سير آزادي كه از تهران به ايروان ميبره بهم بده
تنكس اين ادونس
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: hamedhamed ، nooshshahnar ، tajhizgaran
سلام به همه
کسایی که امسال رفتن ارمنستان لطفا میشه بگین معمولن چند وقته ویزا میدن
ممنون
(2013-05-29 ساعت 21:16)nikan_sh نوشته:  امروز با اقتدار نفر دوم لیست سبزی بانک ملت رو گرفتم . خدا رو شکر مثل 1 سال پیش 2000 تا سبزی نمیدن وگرنه نمیدونم چه اتفاقی قرار بود بیوفته . از شعبه کشتیرانی واقع در میدان فرمانیه شروع کردم . ساعت 6:00 . نفر 72 بودم . ناراحت و قر قر کنان به شعبه گلستان رفتم و نفر 47 بودم ساعت 6:15 دقیقه . یاد حرف مسئول بانک افتادم که گفته بود برو باجه های ارزی . خلوت هستند. پاسداران رو رفتم پایین تا به شعبه یا همون باجهی زبرجد رسیدم که ساعت 6:30 بود که به افتخار دومی رسیدم . اولش ترسیده بودم . فکر کردم انقلاب شده اونجا . چون هیچکس نبود . ولی یواش یواش چند نفری اومدن و خوب خدا رو شکر کردم که انقلاب نشده و من 1 کمی فقط شانس اوردم ..
بانک ملت شعبه زبرجد کجاست؟ تو خود پاسداران رفتید؟ می شه لطفا آدرس دقیق بدید
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
(2013-06-10 ساعت 00:14)گل نهال نوشته:  دوستان ببخشيد،من قبلاً توي اين تاپيك شماره تلفن اتوبوسهاي گيتي سير آزادي رو ديده بودم ولي الان هرجي سرچ ميكنم و توي ١١٨ مهاجرسرا نميبينمش
تنكس اين ادونس

والا من فقط این رو میشناسم که ارمنستان میره:
دیدار سیر گیتی
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-06-10 ساعت 00:41)hamedhamed نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 00:14)گل نهال نوشته:  دوستان ببخشيد،من قبلاً توي اين تاپيك شماره تلفن اتوبوسهاي گيتي سير آزادي رو ديده بودم ولي الان هرجي سرچ ميكنم و توي ١١٨ مهاجرسرا نميبينمش
تنكس اين ادونس

والا من فقط این رو میشناسم که ارمنستان میره:
دیدار سیر گیتی

یه شعبه هم توی منطقه نارمک داره که از همونجام سوار میکنن ما از همون نارمک رفتیم
تشکر کنندگان: hamedhamed ، nooshshahnar ، گل نهال ، gitialyari ، tajhizgaran ، Ehsan1358
(2013-06-10 ساعت 00:19)آتوسا نوری نوشته:  سلام به همه
ممنون

ارمنستان دو نوع ویزا داره یکی 21 روزه که 3000 درام هزینشه و یکی 4 ماهه که فک کنم 15000 درام هزینش میشه.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، امیر مهاجر
از شانس بد ما، واسه مصاحبه با اينكه ٢نفريم بايد از يه هفته قبل بريم از بس كه به تعطيليهاي ارمنستان خورديم، حالا هم كه واسه همون روز ميخوايم بليط اتوبوسهاي vip بگيريم ، يه در ميان اتوبوس vip دارن و مجبوريم با اتوبوسهاي عادي بريم، خيلي بده اتوبوسهاي عاديش؟؟ چيكار كنيم؟ دوستان كسي تجربه اي چيزي نداره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: عضو باسابقه ، SHABAH51 ، gitialyari
(2013-06-09 ساعت 12:58)Carrot نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 07:24)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 02:31)Carrot نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 23:29)عضو باسابقه نوشته:  دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود ....

قیمت اون سیم کارت چنده؟ اینترنتش محدوده یا نامحدود؟ اگر محدوده چقدره؟ اگر در این مورد اطلاعات بدید ممنون میشم مرسی

شما با پرداخت تنها 500 درام می تونین این سیم کارت رو تهیه کند که 400 درام توی اون شارژ داره . تماس با ایران خیلی گرون می افتاد . هر sms تقریبا 10 درام میشد . اما اینترنت هر کیلوبایت تقریبا 1 درام و شایدم کمتر کم میکرد . در کل چون Pre Paid بودن واسه اینترنت عالی بود ... عالی !
وقتی هم می خواستم شارژش کنم می رفتم دفتر VIVA CELL نوبت می گرفتم و بهش می گفتم این شماره رو می خوام 2000 درام شارژ کنم . واسه دوستانی که می خوان 5 یا 6 روز اونجا بمونن من فکر می کنم اگر قصد تماس با ایران رو نداشته باشن و گاها هم هوس کنند یک آهنگ 7-8 مگابایتی دانلود کنن ، بد نیست که 5000 درام شارژ کنن سیم کارت رو. ...
در مورد setting هم اگر خواستین با کابل از مودم گوشی استفاده کنید ، بعد از اینکه نرم افزار گوشی یا همون PC Suite رو روی نوت بوکتون نصب کردین ، می تونین این تغییرات رو در قسمت Connection انجام بدین :

Access Point Name: inet.vivacell.am
User Name: None
Password: No

قطعا از سرعت اینترنت این سیم کارت لذت خواهید برد ...

دوست من شما از سیم کارت های تماسی گرفتید که اینترنتش محدوده / من اول رفتم دفتر ویواسل که یه خورده به میدون جمهوری یکی هست و کارمنداش هم انگلیسی خوب صحبت میکنند / به من گفت اگر برای اینترنت میخوای فقط سیم کارت مخصوص اینترنت بگیر و هر روز اینترنت 500 درام میشه و نامحدود هست / من هم 2 تا سیم کارت گرفتم یکی برای تماس که به سفارت بدم و یکی برای اینترنت که با GSM مودم وصل شدم / قیمتش هم 500 درامه / من برای 5 روز اینترنت 2500 درام دادم / هر برنامه و فیلمی که تو دانلود منیجرم داشتم گذاشتم زود تموم شد / سرعت دانلود بین 200 تا 300 میده / نامحدوده یعنی تموم نمیشه یعنی 500 درام که برای 1 روز دادی میتونی تو یک روز هر چقدر که خواستی دانلود کنی
دوستان شرمنده من از تکنولوژی عقبم و برای اتصال به اینترنت تنها از مودم و لب تاپم استفاده کردم و مانیتور لبتاپ رو به صفحه کوچک موبایل ترجیح می دم. اگر لطف کنید و درباره نحوه استفاده از سیم کارت ویواسل برای اتصال به اینترنت در لبتاپ توضیح بدید بی نهایت ممنون می شم. به امید ویزای یکضرب همگی
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
(2013-06-09 ساعت 18:21)tamara نوشته:  سلام میدونید برای آزمایش پزشکی‌ باید ناشتا بود یا نه؟

دوست عزیز نیازی به ناشتا بودن نیست. چون آزمایشها شامل تست بیماریهای واگیر دار و خطرناک مثل اچ آی وی (ایدز) ، هپاتیت و از این قبیل است به اضافه عکس رادیولوژی از قفسه سینه

(2013-06-10 ساعت 00:19)آتوسا نوری نوشته:  سلام به همه
ممنون

دوست گرامی پروسه دریافت ویزا در فرودگاه معمولا بین یک ربع تا حداکثر نیم ساعت طول می کشه. اما خود ما به روش 5 دقیقه ای افشین گرفتیم. یعنی اینکه فرم رو از مهاجرسرا پرینت گرفتیم و کامل پرکردیم و به محض رسیدن تحویل دادیم. کل زمان برای چهارنفرمون 5 دقیقه بیشتر نشد. جستجو کنی فرم ویزای ارمنستان رو پیدا می کنی.موفق باشید
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، Ehsan1358
(2013-06-10 ساعت 12:18)گل نهال نوشته:  از شانس بد ما، واسه مصاحبه با اينكه ٢نفريم بايد از يه هفته قبل بريم از بس كه به تعطيليهاي ارمنستان خورديم، حالا هم كه واسه همون روز ميخوايم بليط اتوبوسهاي vip بگيريم ، يه در ميان اتوبوس vip دارن و مجبوريم با اتوبوسهاي عادي بريم، خيلي بده اتوبوسهاي عاديش؟؟ چيكار كنيم؟ دوستان كسي تجربه اي چيزي نداره

گل نهال عزیز ، درک می کنم که شرایط تون کمی نسبت به دیگران چندان مناسب نیست اما فکر نمی کنم با اتوبوس های عادی هم خیلی اذیت شوید. حتی اگر سخت هم باشد باید گفت:
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم/ سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
به امید موفقیت و گرفتن ویزای یکضرب و رسیدن به آرمانهای قشنگ تانSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar
من الان جواب مدیکالم رو گرفتم
چند تا نکته:
اگر زبانتون خوبه حتما با دکتر انوش وقت بگیرید چون فقط انگلیسی بلده / اینقدر آدم خوبیه که نمیتونم اینجا توصیف کنم
قیمت تاکسی از هر طرف ایروان هم به مدیکال هم به سفارت 700 درامه ولی بعضی از راننده ها وقتی میبینند خارجی هستیم 1000 میگیرند (به نظر من 1000 درام رو بدید و بحث نکنید بهتره / 1000درام میشه تقریبا 10 هزار تومان)
صبحانه خوردن یا نخوردن فرقی نمیکنه قبل از مدیکال (من خودم خوردم و رفتم)
یه نکته هم برای وقتی که میرسید ایروان و هنوز خونه نگرفتید:
ببینید بچه ها خیلی از ایرانیها بازار اجاره خونه رو اینقدر گرم کردن اینجا که برای یک شب تا 70 دلار هم میگن / ارمنستانیها این همه پول رو تو عمرشون هم ندیدند / من اول که از اتوبوس پیاده شدم یک خانم امد پیشم و گفت خونه میخوای / منم گفتم چند / گفت شبی 35 دلار / گفتم خیلی زیاده نمیخوام و رفتم (چون بچه های مهاجرسرا اینجا حرف از 30 یا 50 دلار زده بودند تو سفرنامه هاشون من تو دلم گفتم برم بگیرم مگر نه الاف میشم) بعد دیدم طرف صدام میکنه بیا اینجا و گفت چند میدی؟ / گفتم به شرطی میگیرم که اولا شبی 20 دلار بدی و بعد اینترنت داشته باشه و حموم و یخچال / اینها رو داشته باشه من هستم / و تاکید کردم من نه کرایه تاکسی میدم و نه پول دلال / اول گفت نمیشه باید بدی و شبی لااقل 25 بده (با فارسی ضعیف) / من هم گفتم نه همینننننننننننننننن / گفت باشه و رفتیم آپارتمان رو دیدم / اصلا انتظار نداشتم اینجوری تمیز و مجهز باشه / تو کابینتاش همه چیز داشتند / خونه هم تکمیل بود / گفتم باشه بردار قرارداد بنویس / گفت چی؟؟؟؟؟؟ / گفتم قرارداد / گفت من تا حالا چنین کاری نکردم برای اجاره دادن / من هم گفتم پس متاسفم که بعدش قبول کرد و گفت چجوری و من گفتم رو یه تیکه کاغذ اسم و فامیل و روز تحویل و ساعتش رو بنویس که نوشت و من تحویل گرفتم خونه رو / و بعد تحقیق کردم دیدم 5 دلار گرون گرفتم یعنی با 15 هم میتونستم بگیرم
بچه ها من ارزون نگرفتم که قیمت اینجوریه / ایرانی های پول دار امدن اینجا بازار خونه رو الکی بالا بردن / شما اصلا عجله نکنید و کاملا ریلکس باشید و نترسید این نباشه یکی دیگه میاد سراغت تو ترمینال
من فردا مصاحبه دارم برام دعا کنید یکضرب بگیرم
فعلا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان