کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-08 ساعت 19:24)Carrot نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 19:12)گل نهال نوشته:  آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟

گل نهال تو یه بیمارستانه هر دوشون / ببین من با آدرسی که از روی پی دی اف هست 2تا دکتر ها (انوش و کریستین) رو نوشته اون رو پرینت کرده بودم / از انوش پرسیدم چرا تاکسی ها نمیتونند پیدا کنند به راحتی / گفت اینجا مثل تهران یا شهرهای بزرگ نیست که تاکسی ها همه جا رو خوب بشناسند / بعد گفت آدرست رو بده / و من دادم بهش اون پرینت رو / اون هم چند کلمه اضافه کرد گفت دفعه دیگه راحت میاره تاکسی

ميشه اون كارتي كه دكتر اصلاحش كرده، وقتي برگشتيد ايران، ازش عكس بگيريد و بذاريد اينجا؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: proje ، afshinghwink
گل نهال جان از روی نقشه خیلی رات میتونید پیدا کنید از مترو ساسونتسی دیوید چند تا خیابان بالاتر هست
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، proje ، afshinghwink
(2013-06-08 ساعت 19:51)گل نهال نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 19:24)Carrot نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 19:12)گل نهال نوشته:  آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟

گل نهال تو یه بیمارستانه هر دوشون / ببین من با آدرسی که از روی پی دی اف هست 2تا دکتر ها (انوش و کریستین) رو نوشته اون رو پرینت کرده بودم / از انوش پرسیدم چرا تاکسی ها نمیتونند پیدا کنند به راحتی / گفت اینجا مثل تهران یا شهرهای بزرگ نیست که تاکسی ها همه جا رو خوب بشناسند / بعد گفت آدرست رو بده / و من دادم بهش اون پرینت رو / اون هم چند کلمه اضافه کرد گفت دفعه دیگه راحت میاره تاکسی

ميشه اون كارتي كه دكتر اصلاحش كرده، وقتي برگشتيد ايران، ازش عكس بگيريد و بذاريد اينجا؟

اینجا اسکنر ندارم / لپ تابم رو اوردم باهاش وصل میشم به اینترنت / اومدم ایران چشم یه اسکن میکنم میزارم / پس فردا که رفتم برای جواب مدیکال ببینیم راننده تاکسی میتونه راحت پیدا کنه یا نه / یه خط کشیده بعد 2 تا کلمه اضافه کرده به آدرس /
در ضمن یه چیز رو هم بگم / اصل کارت زرد واکسن رو هم میگیره / من ازش کپی گرفته بودم که اصل رو ندم ولی انوش گفت اصلا امکان نداره باید اصل رو بدید به من
تشکر کنندگان: گل نهال ، گل نهال ، سمانه777 ، payam62 ، proje ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-06-07 ساعت 17:11)jjbahale نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 16:04)hosseinmm نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 14:24)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 10:39)farhadjr نوشته:  سلام به همه
من میخوام زمینی برم ارمنستان ولی یه سوال برام پیش اومد:

ارز مسافرتی که در فرودگاه میگیریم سقفش 300 دلار هستش ولی آیا برای خرید درام هم سقفی وجود داره؟؟؟

تو سفرنامه های بعضی از عزیزان که مطالعه میکردم اشاره ای به این موضوع نشده. در ضمن بعضیا میگن هر درام 3تومانه و بعضیا میگن هر درام 6تومانه! قضیه چیه؟
میشه لطفا کسایی که قبلا زمینی رفتن جواب بدن؟

دوست عزیز برا سفر زمینی به ارمنستان ارز مسافرتی تعلق نمیگیره

بند 1-1-1 پی دی افی که سایت بانک مرکزی گذاشته نوشته "فروش ارز مسافرتی مجموعا یکبار در سال برای کلیه مقاصد به مسافرین هوایی، زمینی، ریلی و دریایی به میزان 300 دلار یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ مبادله ای می باشد."
تاریخ این سند مال آذرماه 1391 است

قابل توجه کیمیا خانوم : حتما لازم نیس به همه سوالاتی که پرسیده میشه جواب بدید، راهنمایی اشتباه از راهنمایی نکردن بدتره
(این یه توصیه دوستانه س Smile )

جواب کیمیا خانم بر مبنای تجربه گذشته دوستان دیگره
شما برو به تایپیک سفرنامه و ببین هیچ کس نتونسته برای سفر زمینی ارز مسافرتی بگیره
حالا شما تلاش کن شاید تونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که خیلی تلاش کردم اما به هیچ عنوان ارز مسافرتی به زمینی نمیدن...
من به مسئول شعبه ارزی هم گفتم مگه سفر زمینی نمیشه، گفت میشه...
ما اینجا حواله میدیم ولی حواله را فقط و فقط بانک فرودگاه نقد میکنه...
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: گل نهال ، proje ، afshinghwink ، hosseinmm ، Ehsan1358
سلاااام...
یکی لطفا یکی دو تا رستوران یا فست فود خوب دور و بر جمهوری و نعلبندیان معرفی کنه پلیییز
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
(2013-06-08 ساعت 21:01)Nasimmmm نوشته:  سلاااام...
یکی لطفا یکی دو تا رستوران یا فست فود خوب دور و بر جمهوری و نعلبندیان معرفی کنه پلیییز
KFC نزدیک میدان جمهوری و لوناپارک حتما برید غذاهاش عالیه
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، Nasimmmm ، jjbahale ، iman63ir ، Ehsan1358
من امشب ساعت 9 تا 11 میدون جمهوری بودم که رقص آب همراه با موزیک و صدا داشت واقعا لذت بردم
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Ehsan1358

tashir
pizza hot
kfc
رستوران قفقاز
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: sadfar ، afshinghwink ، Ehsan1358
ببخشید دوستان برای گرفتن حواله ارز مسافرتی چه مدارکی باید همراه داشت . در ضمن لینک 118 مهاجرسرا کجاست؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Ehsan1358
http://mohajersara.com/thread-5607.html

(2013-06-09 ساعت 02:19)Sany58 نوشته:  ببخشید دوستان برای گرفتن حواله ارز مسافرتی چه مدارکی باید همراه داشت . در ضمن لینک 118 مهاجرسرا کجاست؟
تشکر کنندگان: Sany58 ، گل نهال
(2013-06-09 ساعت 02:19)Sany58 نوشته:  ببخشید دوستان برای گرفتن حواله ارز مسافرتی چه مدارکی باید همراه داشت . در ضمن لینک 118 مهاجرسرا کجاست؟

براي حواله ارز مسافرتي پاسپورت ، بليت هواپيما كه حتما مهر آژانس هواپيمايي داشته باشه و اگه كشوري كه مي خواين برين نياز به ويزا گرفتن از قبل داشته باشه ( مثل امارات) ويزا هم حتما لازمه. شناسنامه و كارت ملي هم همراه داشته باش. حتما حضور همه افراد هم لازمه.
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: Sany58 ، Ehsan1358
(2013-05-27 ساعت 07:24)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 02:31)Carrot نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 23:29)عضو باسابقه نوشته:  دوستانی که هتل و یا هاستل تشریف نمی برن و به نوعی دسترسی به اینترنت ندارن ، پیشنهاد می کنم با خرید یک سیم کارت VIVA CELL و با استفاده از WIFI گوشی و یا کابل USB گوشیتون از تکنولوژی 3G این سیم کارت استفاده کنید . من توی این مدت تجربش کردم که سرعتش برابر با 512 مودم وایمکسم بود . ( از سرعت دانلودش متوجه شدم ) . حتی خیلی اوقات سرعتش در لود کردن سایتها خیلی خیلی بیشتر بود ....

قیمت اون سیم کارت چنده؟ اینترنتش محدوده یا نامحدود؟ اگر محدوده چقدره؟ اگر در این مورد اطلاعات بدید ممنون میشم مرسی

شما با پرداخت تنها 500 درام می تونین این سیم کارت رو تهیه کند که 400 درام توی اون شارژ داره . تماس با ایران خیلی گرون می افتاد . هر sms تقریبا 10 درام میشد . اما اینترنت هر کیلوبایت تقریبا 1 درام و شایدم کمتر کم میکرد . در کل چون Pre Paid بودن واسه اینترنت عالی بود ... عالی !
وقتی هم می خواستم شارژش کنم می رفتم دفتر VIVA CELL نوبت می گرفتم و بهش می گفتم این شماره رو می خوام 2000 درام شارژ کنم . واسه دوستانی که می خوان 5 یا 6 روز اونجا بمونن من فکر می کنم اگر قصد تماس با ایران رو نداشته باشن و گاها هم هوس کنند یک آهنگ 7-8 مگابایتی دانلود کنن ، بد نیست که 5000 درام شارژ کنن سیم کارت رو. ...
در مورد setting هم اگر خواستین با کابل از مودم گوشی استفاده کنید ، بعد از اینکه نرم افزار گوشی یا همون PC Suite رو روی نوت بوکتون نصب کردین ، می تونین این تغییرات رو در قسمت Connection انجام بدین :

Access Point Name: inet.vivacell.am
User Name: None
Password: No

قطعا از سرعت اینترنت این سیم کارت لذت خواهید برد ...

دوست من شما از سیم کارت های تماسی گرفتید که اینترنتش محدوده / من اول رفتم دفتر ویواسل که یه خورده به میدون جمهوری یکی هست و کارمنداش هم انگلیسی خوب صحبت میکنند / به من گفت اگر برای اینترنت میخوای فقط سیم کارت مخصوص اینترنت بگیر و هر روز اینترنت 500 درام میشه و نامحدود هست / من هم 2 تا سیم کارت گرفتم یکی برای تماس که به سفارت بدم و یکی برای اینترنت که با GSM مودم وصل شدم / قیمتش هم 500 درامه / من برای 5 روز اینترنت 2500 درام دادم / هر برنامه و فیلمی که تو دانلود منیجرم داشتم گذاشتم زود تموم شد / سرعت دانلود بین 200 تا 300 میده / نامحدوده یعنی تموم نمیشه یعنی 500 درام که برای 1 روز دادی میتونی تو یک روز هر چقدر که خواستی دانلود کنی
تشکر کنندگان: گل نهال ، Nasimmmm ، عضو باسابقه ، afshinghwink ، Ehsan1358
اگر کسی اینترنت نخواد و فقط تماس تلفنی داشته باشه، از کدوم کمپانی سیم کارت بخره بهتره؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink

http://armeniafarshbaf.mihanblog.com/post/category/25
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran
(2013-06-09 ساعت 13:48)Sany58 نوشته:  اگر کسی اینترنت نخواد و فقط تماس تلفنی داشته باشه، از کدوم کمپانی سیم کارت بخره بهتره؟

ویواسل خوبه / من 500 دادم سیم کارت ویوا گرفتم و 1000 درام هم دادم شارژ کرد / چند بار به موبایل ایران تماس گرفتم چند بار هم موبایل ارمنستان هنوز تموم نشده
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، Sany58 ، tajhizgaran ، عضو باسابقه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان