کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
از دوستانی که الان ایروان هستند کسی‌ هست که بخواد فردا یا پس فردا با سوار‌ی برگرده ایران؟

ظاهراً اتوبوس تا ۳ شنبه و پرواز تا ۵ شنبه جا نداره اصلا.

اگه کسی‌ هست لطفا به من پیام خصوصی بده
متشکرم.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، tajhizgaran ، dana
(2013-06-07 ساعت 23:28)hamedhamed نوشته:  از دوستانی که الان ایروان هستند کسی‌ هست که بخواد فردا یا پس فردا با سوار‌ی برگرده ایران؟

ظاهراً اتوبوس تا ۳ شنبه و پرواز تا ۵ شنبه جا نداره اصلا.

اگه کسی‌ هست لطفا به من پیام خصوصی بده
متشکرم.

سلام من همسرم ایروانه و فردا صبح میخواد برگرده. ایران ...میتونم شمارشو بهتون بدم یا شما شمارتون را بدید هماهنگ کنید
تشکر کنندگان: hamedhamed ، گل نهال ، hana_fd ، afshinghwink ، tajhizgaran ، love_everlife ، dana
سلام
دوستان من دي ماه رفتم و زميني رفتيم.
از تجربه تي كه بدستم اومد اين كه جاده ارمنستان رو از دست نديد اكر وقت دارين حتما زميني برين در هر صورت اميدوارم به سلامت برين و ويزاتوم رو هم يك ضرب بكيرين به اميد حق.
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، afshinghwink ، elima1980 ، tajhizgaran ، love_everlife ، dana
(2013-06-06 ساعت 19:37)SHABAH51 نوشته:  دوستان و عزیزانی که مصاحبه شان در ارمنستان است دقت داشته باشند که در فرم ویزای ارمنستان حتماً گزینه Multiple Visa رو تیک بزنند. چون در غیر اینصورت ممکن با مشکل ما مواجه شوند. ما بعد از مصاحبه سفری یک روزه به گرجستان داشتیم. هنگام برگشت جلوی مرز ارمنستان به ما گفتند شما ویزا ندارید و باید دوباره اقدام کنید! وقتی پرس و جو کردیم فهمیدیم نباید گزینه Single Visa رو انتخاب میکردیم. جالب ترین قسمت ماجرا این بود که در اقدام دوباره (همون لب مرز ارمنستان -گرجستان) و بعداز پرکردن دقیق فرم ویزا و پرداخت هزینه مجدد و انتخاب گزینه Multiple ، باز هم برایمان سینگل صادر فرمودند. به قول راننده ارمنی مان شاید این هم روش جدید دولت فقیر ارمنستان است برای درآمدزایی و استقلال اقتصادی!! به نظرم خیلی خوب است در فرودگاه ایروان یا لب مرز ایران به مامور صدور ویزا تاکید کنید : Please Multiple Visa Smile همگی موفق باشید

برای همین من به دوستان پیشنهاد کردم همین تهران برای ویزا اقدام کنید ولی بعضی از دوستان گفتند بابا کاری نداره همون لب مرز یه دقیقه فرم پر می کنیم ...خلوته!!!!! من خودم multipleگرفتم اونجا هم دیدم که بچه ها چقدر راحت گرفتن!!!!!؟ هی از همدیگه می پرسیدن اینجارو چی بنویسیم...اه خراب شد مجید یه فرمم برا من بیار ...اینجارو خالی بذارم؟ ..
.ولی ما خیلی راحت و بدون استرس کارمون انجام شد..Wink
تشکر کنندگان: SHABAH51
(2013-06-08 ساعت 08:38)afshinghwink نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 19:37)SHABAH51 نوشته:  دوستان و عزیزانی که مصاحبه شان در ارمنستان است دقت داشته باشند که در فرم ویزای ارمنستان حتماً گزینه Multiple Visa رو تیک بزنند. چون در غیر اینصورت ممکن با مشکل ما مواجه شوند. ما بعد از مصاحبه سفری یک روزه به گرجستان داشتیم. هنگام برگشت جلوی مرز ارمنستان به ما گفتند شما ویزا ندارید و باید دوباره اقدام کنید! وقتی پرس و جو کردیم فهمیدیم نباید گزینه Single Visa رو انتخاب میکردیم. جالب ترین قسمت ماجرا این بود که در اقدام دوباره (همون لب مرز ارمنستان -گرجستان) و بعداز پرکردن دقیق فرم ویزا و پرداخت هزینه مجدد و انتخاب گزینه Multiple ، باز هم برایمان سینگل صادر فرمودند. به قول راننده ارمنی مان شاید این هم روش جدید دولت فقیر ارمنستان است برای درآمدزایی و استقلال اقتصادی!! به نظرم خیلی خوب است در فرودگاه ایروان یا لب مرز ایران به مامور صدور ویزا تاکید کنید : Please Multiple Visa Smile همگی موفق باشید

برای همین من به دوستان پیشنهاد کردم همین تهران برای ویزا اقدام کنید ولی بعضی از دوستان گفتند بابا کاری نداره همون لب مرز یه دقیقه فرم پر می کنیم ...خلوته!!!!! من خودم multipleگرفتم اونجا هم دیدم که بچه ها چقدر راحت گرفتن!!!!!؟ هی از همدیگه می پرسیدن اینجارو چی بنویسیم...اه خراب شد مجید یه فرمم برا من بیار ...اینجارو خالی بذارم؟ ..
.ولی ما خیلی راحت و بدون استرس کارمون انجام شد..Wink

فرق multiple با single چیه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان:
من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده
یک یا دو ساعت زودتر از وقتتون برید مدیکال / چون من آدرس ارمنی که تو پی دی اف نوشته بود به تاکسی دادم الکی گفت بلدم بعد منو برد یه جای دیگه بعد من تاکسی رو ول نکردم و ماشین پلیس رو صدا زدم تا آدرس رو بهش بگه ولی دوباره نتونست که در نهایت زنگ زدم به انوش گوشی رو به راننده تاکسی دادم تا بهش آدرس داد / البته چند تا احتمال میدم / یا آدرس ارمنی که تو فرم نوشته کامل نیست یا تاکسی ها ارمنی بلد نیستند / بهرحال زودتر بیاین تا اگر مشکل من رو داشتید دیر نکنید
اونجا انوش چند تا سوال پرسید که فلان مریضی رو نداری بعد رفتم یه سی تی اسکن گرفتم و یک آزمایش خون دادم بعد انوش گفت دیگه برو دوشنبه بیا برای جواب

راستی هر کس الان ایروانه پیام بزاره تا جمع شیم همدیگر رو ببینیم
مرسی
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، dana ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-06-08 ساعت 13:00)Carrot نوشته:  من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده
یک یا دو ساعت زودتر از وقتتون برید مدیکال / چون من آدرس ارمنی که تو پی دی اف نوشته بود به تاکسی دادم الکی گفت بلدم بعد منو برد یه جای دیگه بعد من تاکسی رو ول نکردم و ماشین پلیس رو صدا زدم تا آدرس رو بهش بگه ولی دوباره نتونست که در نهایت زنگ زدم به انوش گوشی رو به راننده تاکسی دادم تا بهش آدرس داد / البته چند تا احتمال میدم / یا آدرس ارمنی که تو فرم نوشته کامل نیست یا تاکسی ها ارمنی بلد نیستند / بهرحال زودتر بیاین تا اگر مشکل من رو داشتید دیر نکنید
اونجا انوش چند تا سوال پرسید که فلان مریضی رو نداری بعد رفتم یه سی تی اسکن گرفتم و یک آزمایش خون دادم بعد انوش گفت دیگه برو دوشنبه بیا برای جواب

مرسی

دوستان برای مدیکال به تاکسی بگید می خواهید برید muritsan hospital من دوبار که رفتم خیلی ساده و رانندگان هم فهمیدند خودتونو درگیر آدرس و نوشته نکنید.ضمنا این تجربه هم بگم که تاکسی بگیرید و باهاشون از قبل طی نکنید که دندان گرد میشن من این تجربه را میگم که بعد از اینکه به مقصد رسیدید آنها نرخ را بر اساس تاکسیمتر بهتون اعلام می کنن در صورتی که اگر بخواهید از قبل طی کنید آنها دیگه تاکسیمتر را ملاک نمی زارن.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: dana ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-06-08 ساعت 13:12)sadfar نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 13:00)Carrot نوشته:  من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده

مرسی

دوستان برای مدیکال به تاکسی بگید می خواهید برید muritsan hospital من دوبار که رفتم خیلی ساده و رانندگان هم فهمیدند خودتونو درگیر آدرس و نوشته نکنید.ضمنا این تجربه هم بگم که تاکسی بگیرید و باهاشون از قبل طی نکنید که دندان گرد میشن من این تجربه را میگم که بعد از اینکه به مقصد رسیدید آنها نرخ را بر اساس تاکسیمتر بهتون اعلام می کنن در صورتی که اگر بخواهید از قبل طی کنید آنها دیگه تاکسیمتر را ملاک نمی زارن.

اصلا راننده ها کلمه hospital رو نمیدونند چیه / فقط muritsan رو متوجه میشند که اونجا هم یه خیابون بزرگیه با پیچ و خم / با تجربه من باید این جمله رو به ارمنی ترجمه کنی و به راننده بدی / (بیمارستان موریتسان تو خیابان موریتسان)
بعد این رو هم بگم حتما کرایه رو تی کنید قبل از رفتن / مثلا مقدار پول رو بهش نشون بدید اگر قبول کرد برید / چون اگر طی نکنید ممکنه زیاد بگیره و شما قانونا کاری نمیتونید بکنید / کرایه هم از هر کجای ایروان هم به مدیکال هم به سفارت بین 600 تا 1000 درام است / 1000 درام میشه 10 هزار تومان ما / که بنظر من کرایه خیلی خیلی کم میگیرند / ترکیه میرفتیم این کرایه رو برای اتوبوس باید میدادیم

بچه ها امشب هر کسی پیام داد میتونم قرار بزارم ها / فردا نمیتونم چون میخوام فردا تو خونه فقط استراحت کنم Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ehsan1358 ، godot
(2013-06-08 ساعت 13:58)Carrot نوشته:  

مرسی

اصلا راننده ها کلمه hospital رو نمیدونند چیه / فقط muritsan رو متوجه میشند که اونجا هم یه خیابون بزرگیه با پیچ و خم / با تجربه من باید این جمله رو به ارمنی ترجمه کنی و به راننده بدی / (بیمارستان موریتسان تو خیابان موریتسان)
بعد این رو هم بگم حتما کرایه رو تی کنید قبل از رفتن / مثلا مقدار پول رو بهش نشون بدید اگر قبول کرد برید / چون اگر طی نکنید ممکنه زیاد بگیره و شما قانونا کاری نمیتونید بکنید / کرایه هم از هر کجای ایروان هم به مدیکال هم به سفارت بین 600 تا 1000 درام است / 1000 درام میشه 10 هزار تومان ما / که بنظر من کرایه خیلی خیلی کم میگیرند / ترکیه میرفتیم این کرایه رو برای اتوبوس باید میدادیم

بچه ها امشب هر کسی پیام داد میتونم قرار بزارم ها / فردا نمیتونم چون میخوام فردا تو خونه فقط استراحت کنم Big Grin
دوست عزیز من به همین روش که توضیح دادم 2 بار بیمارستان رفتم و بقیه جاها هم که می رفتم به این نتیجه رسیدم که از قبل تعیین کردن قیمت بیشتر بدرد ایران می خوره
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 14:22)sadfar نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 13:58)Carrot نوشته:  

مرسی

دوست عزیز من به همین روش که توضیح دادم 2 بار بیمارستان رفتم و بقیه جاها هم که می رفتم به این نتیجه رسیدم که از قبل تعیین کردن قیمت بیشتر بدرد ایران می خوره

دوست عزیز چیزی نمیگم که / من فقط تجربه و نظرم رو گفتم همین
تشکر کنندگان: sadfar
آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 19:12)گل نهال نوشته:  آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟

آدرسش همونه تو همون بيمارستان و حتي تو همون اتاق
دفتر دكتر كريستين و انوش يكيه دوست عزيز
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Ehsan1358 ، godot
زمانی که ما مصاحبه داشتیم انوش طبقه 4 بود و کریستین طبقه 2 ولی هر دو در همان بیمارستان هستن از امضا من استفاده کن یا اینکه از 118 مهاجرسرا
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: jjbahale ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-06-08 ساعت 19:12)گل نهال نوشته:  آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟

گل نهال تو یه بیمارستانه هر دوشون / ببین من با آدرسی که از روی پی دی اف هست 2تا دکتر ها (انوش و کریستین) رو نوشته اون رو پرینت کرده بودم / از انوش پرسیدم چرا تاکسی ها نمیتونند پیدا کنند به راحتی / گفت اینجا مثل تهران یا شهرهای بزرگ نیست که تاکسی ها همه جا رو خوب بشناسند / بعد گفت آدرست رو بده / و من دادم بهش اون پرینت رو / اون هم چند کلمه اضافه کرد گفت دفعه دیگه راحت میاره تاکسی
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
هر کی میخواد ساعت 9 بیاد میدون جمهوری (هراپاراک) برام پیام بده
تشکر کنندگان: proje ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان