موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که الان ایروان هستند کسی هست که بخواد فردا یا پس فردا با سواری برگرده ایران؟
ظاهراً اتوبوس تا ۳ شنبه و پرواز تا ۵ شنبه جا نداره اصلا.
اگه کسی هست لطفا به من پیام خصوصی بده
متشکرم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من دي ماه رفتم و زميني رفتيم.
از تجربه تي كه بدستم اومد اين كه جاده ارمنستان رو از دست نديد اكر وقت دارين حتما زميني برين در هر صورت اميدوارم به سلامت برين و ويزاتوم رو هم يك ضرب بكيرين به اميد حق.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده
یک یا دو ساعت زودتر از وقتتون برید مدیکال / چون من آدرس ارمنی که تو پی دی اف نوشته بود به تاکسی دادم الکی گفت بلدم بعد منو برد یه جای دیگه بعد من تاکسی رو ول نکردم و ماشین پلیس رو صدا زدم تا آدرس رو بهش بگه ولی دوباره نتونست که در نهایت زنگ زدم به انوش گوشی رو به راننده تاکسی دادم تا بهش آدرس داد / البته چند تا احتمال میدم / یا آدرس ارمنی که تو فرم نوشته کامل نیست یا تاکسی ها ارمنی بلد نیستند / بهرحال زودتر بیاین تا اگر مشکل من رو داشتید دیر نکنید
اونجا انوش چند تا سوال پرسید که فلان مریضی رو نداری بعد رفتم یه سی تی اسکن گرفتم و یک آزمایش خون دادم بعد انوش گفت دیگه برو دوشنبه بیا برای جواب
راستی هر کس الان ایروانه پیام بزاره تا جمع شیم همدیگر رو ببینیم
مرسی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 13:00)Carrot نوشته: من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده
یک یا دو ساعت زودتر از وقتتون برید مدیکال / چون من آدرس ارمنی که تو پی دی اف نوشته بود به تاکسی دادم الکی گفت بلدم بعد منو برد یه جای دیگه بعد من تاکسی رو ول نکردم و ماشین پلیس رو صدا زدم تا آدرس رو بهش بگه ولی دوباره نتونست که در نهایت زنگ زدم به انوش گوشی رو به راننده تاکسی دادم تا بهش آدرس داد / البته چند تا احتمال میدم / یا آدرس ارمنی که تو فرم نوشته کامل نیست یا تاکسی ها ارمنی بلد نیستند / بهرحال زودتر بیاین تا اگر مشکل من رو داشتید دیر نکنید
اونجا انوش چند تا سوال پرسید که فلان مریضی رو نداری بعد رفتم یه سی تی اسکن گرفتم و یک آزمایش خون دادم بعد انوش گفت دیگه برو دوشنبه بیا برای جواب
مرسی
دوستان برای مدیکال به تاکسی بگید می خواهید برید muritsan hospital من دوبار که رفتم خیلی ساده و رانندگان هم فهمیدند خودتونو درگیر آدرس و نوشته نکنید.ضمنا این تجربه هم بگم که تاکسی بگیرید و باهاشون از قبل طی نکنید که دندان گرد میشن من این تجربه را میگم که بعد از اینکه به مقصد رسیدید آنها نرخ را بر اساس تاکسیمتر بهتون اعلام می کنن در صورتی که اگر بخواهید از قبل طی کنید آنها دیگه تاکسیمتر را ملاک نمی زارن.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 13:58)Carrot نوشته: (2013-06-08 ساعت 13:12)sadfar نوشته: (2013-06-08 ساعت 13:00)Carrot نوشته: من مدیکالم رو الان تموم کردم گفت دوشنبه بیا جوابشو بگیر / ولی چند تا نکته برای بچه هایی که هنوز مدیکالشون مونده
مرسی
دوستان برای مدیکال به تاکسی بگید می خواهید برید muritsan hospital من دوبار که رفتم خیلی ساده و رانندگان هم فهمیدند خودتونو درگیر آدرس و نوشته نکنید.ضمنا این تجربه هم بگم که تاکسی بگیرید و باهاشون از قبل طی نکنید که دندان گرد میشن من این تجربه را میگم که بعد از اینکه به مقصد رسیدید آنها نرخ را بر اساس تاکسیمتر بهتون اعلام می کنن در صورتی که اگر بخواهید از قبل طی کنید آنها دیگه تاکسیمتر را ملاک نمی زارن.
اصلا راننده ها کلمه hospital رو نمیدونند چیه / فقط muritsan رو متوجه میشند که اونجا هم یه خیابون بزرگیه با پیچ و خم / با تجربه من باید این جمله رو به ارمنی ترجمه کنی و به راننده بدی / (بیمارستان موریتسان تو خیابان موریتسان)
بعد این رو هم بگم حتما کرایه رو تی کنید قبل از رفتن / مثلا مقدار پول رو بهش نشون بدید اگر قبول کرد برید / چون اگر طی نکنید ممکنه زیاد بگیره و شما قانونا کاری نمیتونید بکنید / کرایه هم از هر کجای ایروان هم به مدیکال هم به سفارت بین 600 تا 1000 درام است / 1000 درام میشه 10 هزار تومان ما / که بنظر من کرایه خیلی خیلی کم میگیرند / ترکیه میرفتیم این کرایه رو برای اتوبوس باید میدادیم
بچه ها امشب هر کسی پیام داد میتونم قرار بزارم ها / فردا نمیتونم چون میخوام فردا تو خونه فقط استراحت کنم
دوست عزیز من به همین روش که توضیح دادم 2 بار بیمارستان رفتم و بقیه جاها هم که می رفتم به این نتیجه رسیدم که از قبل تعیین کردن قیمت بیشتر بدرد ایران می خوره
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 19:12)گل نهال نوشته: آدرس انوش هم ميشه به ازمني بذاريد اينجا؟؟ كريستين بيمارستان موراتسانه، آنوش كجاست؟
آدرسش همونه تو همون بيمارستان و حتي تو همون اتاق
دفتر دكتر كريستين و انوش يكيه دوست عزيز
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
زمانی که ما مصاحبه داشتیم انوش طبقه 4 بود و کریستین طبقه 2 ولی هر دو در همان بیمارستان هستن از امضا من استفاده کن یا اینکه از 118 مهاجرسرا
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 19:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 19:40 توسط Carrot.)
هر کی میخواد ساعت 9 بیاد میدون جمهوری (هراپاراک) برام پیام بده