موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-22 ساعت 13:01)sobi_spider نوشته: (2012-10-22 ساعت 05:09)Acaro نوشته: (2012-10-22 ساعت 02:36)ali2316 نوشته: (2012-10-22 ساعت 02:30)Acaro نوشته: (2012-10-22 ساعت 01:56)ali2316 نوشته: - دوستان این سایت رو هم یه نگاه بکنید لطفا" : www.TATEV.com
- امکان پاسخ به برخی دوستان به علت غیر فعال بودن گزینه پیام شخصی شون رو ندارم ...
ممنون از اطلاعاتی که با ما درمیون گذاشتید.
لطف می کنید آب و هوای اواخر نوامبر و ماه دسامبر رو بگید لباس و کفش زمستونی بیاریم ؟
دوست عزیز فکر می کنم این سوال رو از من نباید بپرسید . من هم ایران زندگی می کنم ...
حق با شماست ... من شما را با اون دوستمون که در ارمنستان تحصیل می کنند اشتباه گرفتم در واقع مخاطب من sobi_spider عزیز هستند.
دوست عزیز هوا توی نوامبر و دسامبر خیلی سرد میشه پارسال تا منفی 27 هم اومد پایین هوا ! پس حتما لباسای زمستونی تونو بیارید.موفق باشید.
ممنون از لطف شما
یک سوال دیگه هم داشتم من برای ۲۵ تا ۲۹ نوامبر اتومبیل TOYOTA VITZ برای اجاره ، رزرو کردم توی فرودگاه هم تحویل میدن قیمتش هم روزانه شده ۱۸/۰۰۰ درام (البته دو نفر همسفر هستیم که تقسیم می کنیم) به نظر شما از لحاظ هزینه بهتره که ما با تاکسی رفت و آمد کنیم یا اجاره اتومبیل بهتره
از رفت و امد منظورم فرودگاه ، بیمارستان و سفارت است حالا یه گذشت و گذار کوچیک هم بهش اضافه کنیم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-22 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-22 ساعت 21:46 توسط Acaro.)
(2012-10-22 ساعت 13:01)sobi_spider نوشته: ماشین اجاره کردن از نطر راحتی خیلی راحت تره چون دیگه نمی خواد همش تاکسی بگیرین ماشینی که انتخاب کردین هم ماشین خوبیه ولی یه مشکلی هست چون شما خیابون ها را یاد ندارین یک کم اذیت میشین و همش باید بپرسین آدرسارو.ولی از نظر هزینه تاکسی مسلما بهتره.تقریبا نصف پول اجاره ماشین میشه.
اما از لحاظ آدرس مشکلی نیست با آیپد و آیفون مشکل نقشه حل میشه (اگر دوستان در مورد برنامه نقشه آفلاین آیفون یا آیپد سوالی داشتن می تونم راهنماییشون کنم) در حال حاضر کل نقشه گوگل مپ شهر ایروان رو بصورت آفلاین هم رو آیپد دارم و هم آیفون پس مسیر یابی و یافتن آدرس مشکلی از بابتش نیست. در ضمن روسی هم در حد مکالمات روزمره و مختصر یه چیزایی یادمه.
پس به نظر شما ماشین گرفتن از لحاظ هزینه معقول نیست.
از راهنمایی های شما دوست عزیز تشکر می کنم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-23 ساعت 13:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-23 ساعت 16:25 توسط Saeedv13.)
Dostaye aziz man alan yerevanam va be nazaram car keraye kardan be sarf nist mage bekhahid kharej az shar berid fekr konam baraye yek haftr zendegi va tafrih mamooli bishtar az25000 deram niaz nadashte bashid
دوستای عزیز من الان ایروانم و به نظرم کار کرایه کردن به صرف نیست مگه بخواهید خارج از شهر برید فکر کنم برای یک هفته زندگی و تفریح معمولی بیشتر از۲۵۰۰۰ درام نیاز نداشته باشید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-23 ساعت 14:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-23 ساعت 16:22 توسط Saeedv13.)
Mosahebe ma tamam shod aksaran barge abi migiran ke az4hafte bad bayad case number ro to site check konan doostayi ke hesab banki nadaran hatman begiran. Yeki az khanevadehayi ke didamba inke sanad khoone tarjome karde bood hesab asash m
Khastan .hame ba shoma farsi sohbat mikonan negaran nabashid
مصاحبه ما تمام شد اکثرا برگه آبی میگیرن که از۴هفته بعد باید کیس نامبر رو تو سایت چک کنن دوستایی که حساب بانکی ندارن حتما بگیرن. یکی از خانواده هایی که دیدم با اینکه سند خونه ترجمه کرده بود حساب ازش
خواستن .همه با شما فارسی صحبت میکنن نگران نباشید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-23 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-23 ساعت 16:18 توسط Saeedv13.)
Man 1aparteman gereftam jash bad nist nazdik amiriyan va mashtoots 7day 300$
من ۱آپارتمان گرفتم جاش بد نیست نزدیک امیریان و مشتوتس ۷ روز ۳۰۰$
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی دوستان عضو و پیش کسوت مهاجرسرا. من در حال حاضر در ایروان هستم و امروز صبح در سفارت آمریکا مصاحبه داشتم. افسر بخش کنسولی بعد از مصاحبه به من اعلام کرد که مدارکم کامل هست و ویزا رو خواهم گرفت. بنابراین ویزا رو یک ضرب می گیرم. منتها باید سه تا پنج روز کاری منتظر بمونم تا هر وقت گذرنامه ام حاضر شد به من زنگ بزنند. لازم می دونم همین جا از همه اعضای مطلع و یاری رسان این وبسایت تشکر کنم، چون درحقیقت بخش اعظمی از موفقیت خودم رو همه شما می دونم که باعث شدید من در طول این پروسه اطلاعات مورد نیاز رو کسب کنم و در نهایت بتونم پرونده قابل قبول و کاملی ارائه بدم. از همه شما سپاسگزارم. آرزو می کنم همه متقاضیان ویزا هم بتونند به راحتی و بدون دردسر ویزای خود رو دریافت کنند. (:
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
حدودا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی را گرفت ؟
و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-23 ساعت 21:44)Saiban نوشته: دوستان
حدودا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی را گرفت ؟
و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون
دوستان
من هم نامه دوم را دیروزدریافت کردم ولی کیس نامبرم مربوط می شدبه انکاراولی حالا باید برم ایروان.لطفا من را راهنمایی کنیدو اگر کسی جدیدا مصاحبه در ایروان داشته دقیقااز اول برایم بنویسه بعدازگرفتن نامه دوم چه کاری انجام داده.متشکرم
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم نامه دوممان آمد. برای ایروان هستش. الان چک کردم دیدم که پروازهای آسمان برای آبان هست و آذر ماه هنوز باز نیست. از دوستان کسی خبر داره ماه آذر هوای ایروان چطوره با اتوبوس بریم یا هواپیما؟