کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-24 ساعت 08:31)ستاره سلمانزاده نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 21:44)Saiban نوشته:  دوستان

حدودا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی را گرفت ؟
و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون

دوستان
من هم نامه دوم را دیروزدریافت کردم ولی کیس نامبرم مربوط می شدبه انکاراولی حالا باید برم ایروان.لطفا من را راهنمایی کنیدو اگر کسی جدیدا مصاحبه در ایروان داشته دقیقااز اول برایم بنویسه بعدازگرفتن نامه دوم چه کاری انجام داده.متشکرم
سلام
اگر همين تالار رو مطالعه كنبد به تمام سوالهاتون جواب داده ميشه،
فقط به طور خلاصه بايد وقت از دكتر بگيريد ، و مكان سكونت هم تهيه كنيد، مدارك هم كه در سايت ارمنستان نوشته شده ، اونها رو هم كامل كنيد، در انجمن خصوصي هم سفرنامه ارمنستان مربوط به دوست خوب افشين خان هست. اون رو هم با دقت بخونيد
موفق باشيد

و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون
فكر كنم ١٥ يا ٢٠ روز قبل هم اشكالي نداره.
نميدونم ولي شنيدم كه گفتن تو يك روز بگيرين بهتره،

(2012-10-24 ساعت 08:57)Almond نوشته:  سلام دوستان
ما هم نامه دوممان آمد. برای ایروان هستش. الان چک کردم دیدم که پروازهای آسمان برای آبان هست و آذر ماه هنوز باز نیست. از دوستان کسی خبر داره ماه آذر هوای ایروان چطوره با اتوبوس بریم یا هواپیما؟

سلام
تبريك ميگم
براي اذر هم باز ميشه ، ولي دير چون ابان هم همين پريروز باز شد، در مورد رفتن هم اگر چند صفحه قبل رو بخونيد ممكنه كه جوابتون رو بگيريد، ولي ارمنستان سردسير و كوهتساني هست و خيلي با اطمينان براي مسير زميني نميشه تصميم گرفت. ممكنه جاده برفي باشه.
تشکر کنندگان: Almond ، afs
(2012-10-24 ساعت 08:57)Almond نوشته:  سلام دوستان
ما هم نامه دوممان آمد. برای ایروان هستش. الان چک کردم دیدم که پروازهای آسمان برای آبان هست و آذر ماه هنوز باز نیست. از دوستان کسی خبر داره ماه آذر هوای ایروان چطوره با اتوبوس بریم یا هواپیما؟

من زمینی رفتم هفته پیش هوا هم خیلی خوب بود اما واقعا اشتباه کردم جون مسیرش وحشتناکه.اصلا به زمینی فکر نکنید. با هواپیما 200 بیشتر میدید اما جونتون در خطر نیست. اگر با اتوبوس برید میشه 300. راننده می گفت تا 20 روز دیگه جاده برف میگیره. موقع برگشت یه تریلر ایرانی افتاده بود ته دره. دوستان عزیزم نرید بخدا پشیمون میشید

ممنون
با توجخ به تجربه دوستان در سفرنامه هاشو بهتر در یک روز هردو نامه تمکن بگیرید. من نامه ام یک هفته قبل از مصاحبه بود.

ممنون
با توجخ به تجربه دوستان در سفرنامه هاشو بهتر در یک روز هردو نامه تمکن بگیرید. نامه ام یک هفته قبل از مصاحبه بود.
تشکر کنندگان: Almond ، afs ، mohajer13 ، ehsan_ati ، mooj ، sayeh_m ، Blaze ، mgolchin13 ، rezagh ، ani_sheiton ، achi686 ، dreamer60 ، مانترا ، Saeedv13 ، jazirehh
بچه ها يه سوال برام پيش اومده و اونم اينكه تا جايي كه يادم هست براي مديكال در آنكارا بعد از انجام معاينات بايد ميرفتيم و جواب معاينات رو كه در بسته بود از منشي دكتر اونگان ميگرفتيم و روز مصاحبه با خود به سفارت تحويل ميداديم.
ولي تو سفرنامه افشين كه به ايروان رفته بود يه همچين چيزي وجود نداشت و بعد از انجام معاينات گويا چيزي به ما نميدهند و خودشان اقدام به فرستادن جواب معاينات به سفارت ميكردن؟
ميخاستم بدونم اين مطلب صحت دارد يا اينكه مثل تركيه بايد خودمان دوباره مراجعه كرده و جواب را روز مصاحبه به سفارت ببريم؟
از دوستاني كه به ارمنستان سفر كرده اند خواهشمند است در اين مورد اطلاع رساني كنند.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: Acaro ، rezagh
از دوستاني كه در ايروان هستند يا اين شهر را خوب مي شناسن يه سوال داشتم.
كسي در مورد هتل SHIRAK و هتل Erebuni شهر ايروان اطلاعاتي داره؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 01:06)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها يه سوال برام پيش اومده و اونم اينكه تا جايي كه يادم هست براي مديكال در آنكارا بعد از انجام معاينات بايد ميرفتيم و جواب معاينات رو كه در بسته بود از منشي دكتر اونگان ميگرفتيم و روز مصاحبه با خود به سفارت تحويل ميداديم.
ولي تو سفرنامه افشين كه به ايروان رفته بود يه همچين چيزي وجود نداشت و بعد از انجام معاينات گويا چيزي به ما نميدهند و خودشان اقدام به فرستادن جواب معاينات به سفارت ميكردن؟
ميخاستم بدونم اين مطلب صحت دارد يا اينكه مثل تركيه بايد خودمان دوباره مراجعه كرده و جواب را روز مصاحبه به سفارت ببريم؟
از دوستاني كه به ارمنستان سفر كرده اند خواهشمند است در اين مورد اطلاع رساني كنند.

سلام به همه عزيزان
من هنوز به ارمنستان نرفتم ولي مطالب رو كه خوندم ميگن جواب معاينات رو خودشون مي فرستن سفارت
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، afs ، rezagh
(2012-10-25 ساعت 01:06)SOROUSHSOFT نوشته:  ميخاستم بدونم اين مطلب صحت دارد يا اينكه مثل تركيه بايد خودمان دوباره مراجعه كرده و جواب را روز مصاحبه به سفارت ببريم؟

در مورد این موضوع، نتیجه آزمایشات شما توسط خود پزشک برای سفارت ارسال می شه و چیزی برای ارائه به سفارت تحویل داده نمی شه.
البته به شما می گه که برای تحویل عکس ایکس ری قفسه سینه و یک برگ توضیحات واکسیناسیون مراجعه کنید ولی این دو مدرک برای زندگی در امریکا مورد استفاده است و نه به سفارت و نه در زمان ورود به فرودگاه امریکا لازم نمی شه. متاسفانه عکس ایکس ری نه به صورت سی دی و در یک پاکت بزرگ با ابعاد دو تا A3 تحویل شما می شه که یکم حملش هم سخته.

(2012-10-25 ساعت 10:46)sasbk نوشته:  از دوستاني كه در ايروان هستند يا اين شهر را خوب مي شناسن يه سوال داشتم.
كسي در مورد هتل SHIRAK و هتل Erebuni شهر ايروان اطلاعاتي داره؟

من در مدت اقامتم هتل شیراک رو دیدم. از نظر من موقعیتش خیلی خوبه. روبه روش یک فضای سبز بزرگ قرار داره و از اون با 5 تا 10 دقیقه پیاده روی به میدان جمهوری می رسید. البته در مورد جزییات اتاق ها و هزینه ها اطلاع زیادی ندارم.

[عکس: ShirakHotel.jpg]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-10-23 ساعت 14:01)kiasina نوشته:  Mosahebe ma tamam shod aksaran barge abi migiran ke az4hafte bad bayad case number ro to site check konan doostayi ke hesab banki nadaran hatman begiran. Yeki az khanevadehayi ke didamba inke sanad khoone tarjome karde bood hesab asash m
Khastan .hame ba shoma farsi sohbat mikonan negaran nabashid
مصاحبه ما تمام شد اکثرا برگه آبی میگیرن که از۴هفته بعد باید کیس نامبر رو تو سایت چک کنن دوستایی که حساب بانکی‌ ندارن حتما بگیرن. یکی‌ از خانواده هایی که دیدم با اینکه سند خونه ترجمه کرده بود حساب ازش
خواستن .همه با شما فارسی صحبت می‌کنن نگران نباشید
یه سوال:آیا پرینت تمامی تراکنشهای یک سال اخیر از حساب بانکی مورد درخواست سفارت میباشد؟
از اینکه حوصله میکنید و جواب سوالم رو میدید پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 13:35)خانه نوشته:  یه سوال:آیا پرینت تمامی تراکنشهای یک سال اخیر از حساب بانکی مورد درخواست سفارت میباشد؟

جواب کوتاه: خیر
توضیح: جزییات گردش حساب نیاز نیست. فقط تمکن مالی. فرم های تمکن مالی بانک ها ثابت هستند و فقط شماره حساب، نوع حساب، تاریخ افتتاح، میزان مانده و نرخ برابری ارز درخواستی با ریال را در صورت غیر فارسی بودن به همراه نام مالک در خود جای داده اند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، Soap McTavish ، mooj ، rezagh ، مانترا ، Saeedv13
سلام دوستان عزيز
از بچه ها كسي تونسته از اين سايتها تو ارمنستان آپارتمان اجاره كنه؟
http://www.hyurservice.com
http://apartrent.am
جايي تو ايران هست كه بتونيم مستقيم آپارتمان رو اجاره كنيم؟
دوستان كلا" نظري راجع به اجاره آپارتمان تو ارمنستان دارند؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: mooj ، parsush
(2012-10-25 ساعت 17:49)SOROUSHSOFT نوشته:  سلام دوستان عزيز

ehsan_ati از سایت اول آپارتمان گرفته. امشب هم پرواز داره و احتمالا اگر دسترسی به اینترنت داشته باشه فردا می تونه بهمون بگه چه طوریه.
در ضمن ایشون با سایت دوم هم مکاتبه داشته و برای اطمینان یک جا هم از اون ها رزرو کرده که باید ببینیم نتیجه چی می شه.

کلا به نظر من به هرروشی بتونید آپارتمان بگیرید به خصوص اگر تعداد شب های موندنتون بیشتر از 3 یا 4 شب هست و تعداد نفراتتون زیاد از گرفتن هرمدل هتلی با صرفه تر هست.
تشکر کنندگان: mooj ، SOROUSHSOFT ، goody ، ehsan_ati ، ali2316 ، مانترا ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20
سلام دوستان عزیز
قبل ازمصاحبه بایدکپی مدارکمونو به سفارت ایروان پست کنیم یا نه؟ لطفا من را راهنمایی کنید.
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 19:38)ستاره سلمانزاده نوشته:  سلام دوستان عزیز
قبل ازمصاحبه بایدکپی مدارکمونو به سفارت ایروان پست کنیم یا نه؟ لطفا من را راهنمایی کنید.

ستاره جان نیازی به پست کردن مدارک نیست. بایستی همراه خودمون ببریم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، goody ، hamedhamed
سلام
کسی از وستان میدونه چطور باید برای معاینات پزشکی وقت بگیریم؟ اونها به چه زبانی صحبت میکنند؟ چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیریم؟
ممنون میشم اگر دوستانی که میدونند راهنمایی کنند.
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 00:17)cien نوشته:  سلام
کسی از وستان میدونه چطور باید برای معاینات پزشکی وقت بگیریم؟ اونها به چه زبانی صحبت میکنند؟ چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیریم؟
ممنون میشم اگر دوستانی که میدونند راهنمایی کنند.

سلام
من تقریبا دو هفته قبل از مصاحبه ام تماس گرفتم با دکتر کریستین که منشی اش خانم لوسی فارسی خیلی خوب صحبت می کنند وقت گرفتم و خانم دکتر هم خیلی خوش برخورد و مهربون هستند. شماره موبایل لوسی 096047333هست از ساعت 9 تا 4 باهاشون تماس بگیرید و وقت بگیرید و حتما بهتون میگه اضافه بر تماس یه ایمیل هم بزنید تا روز و ساعت را بهتون میل بزنند.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، afs ، mooj ، goody ، AsemanAbee ، مانترا ، elhamazizi62@yahoo.com
(2012-10-25 ساعت 17:49)SOROUSHSOFT نوشته:  سلام دوستان عزيز

از سایتهای booking.com و hostelbookers.com هم می تونید استفاده کنید.
ولی من پیشنهاد میکنم دوستانی که رفتن ویا دارن میرن شرایط جاهایی رو که اجاره کردن اینجا بذارن (مصور هم باشه که چه بهتر) و اگه راضی بودن از شرایطش شماره صاحبخونه و آدرسو برای سایرین بذارن که اینجوری می تونن تخفیف بیشتری هم بگیرن.و در کل جاهای خوب با شرایط مختلف برای زوجهای بچه دار و بدون بچه و مجردها دست به دست بین دوستان می چرخه.
وقتی به امضاها نگاه می کردم هر هفته بچه ها دارن راهی ایروان میشن.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: afs ، Saiban ، nagoo ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان