(2012-10-24 ساعت 08:31)ستاره سلمانزاده نوشته:سلام(2012-10-23 ساعت 21:44)Saiban نوشته: دوستان
حدودا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی را گرفت ؟
و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون
دوستان
من هم نامه دوم را دیروزدریافت کردم ولی کیس نامبرم مربوط می شدبه انکاراولی حالا باید برم ایروان.لطفا من را راهنمایی کنیدو اگر کسی جدیدا مصاحبه در ایروان داشته دقیقااز اول برایم بنویسه بعدازگرفتن نامه دوم چه کاری انجام داده.متشکرم
اگر همين تالار رو مطالعه كنبد به تمام سوالهاتون جواب داده ميشه،
فقط به طور خلاصه بايد وقت از دكتر بگيريد ، و مكان سكونت هم تهيه كنيد، مدارك هم كه در سايت ارمنستان نوشته شده ، اونها رو هم كامل كنيد، در انجمن خصوصي هم سفرنامه ارمنستان مربوط به دوست خوب افشين خان هست. اون رو هم با دقت بخونيد
موفق باشيد
(2012-10-23 ساعت 21:44)Saiban نوشته: دوستانفكر كنم ١٥ يا ٢٠ روز قبل هم اشكالي نداره.
حدودا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی را گرفت ؟
و اگر بین دو نامه تمکن مالی برای زن و شوهر جند روز فاصله وجود داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
ممنون
نميدونم ولي شنيدم كه گفتن تو يك روز بگيرين بهتره،
(2012-10-24 ساعت 08:57)Almond نوشته: سلام دوستان
ما هم نامه دوممان آمد. برای ایروان هستش. الان چک کردم دیدم که پروازهای آسمان برای آبان هست و آذر ماه هنوز باز نیست. از دوستان کسی خبر داره ماه آذر هوای ایروان چطوره با اتوبوس بریم یا هواپیما؟
سلام
تبريك ميگم
براي اذر هم باز ميشه ، ولي دير چون ابان هم همين پريروز باز شد، در مورد رفتن هم اگر چند صفحه قبل رو بخونيد ممكنه كه جوابتون رو بگيريد، ولي ارمنستان سردسير و كوهتساني هست و خيلي با اطمينان براي مسير زميني نميشه تصميم گرفت. ممكنه جاده برفي باشه.