کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-21 ساعت 13:59)ali2316 نوشته:  من هم الان بليط ام رو تهيه كردم و برگشت رو اپن گرفتم !
طبق قانون تا ٧٢ ساعت قبل از تاريخ برگشت كنسل كردن يا تغيير تاريخ شامل جريمه نميشويد !
به نظر من هم ساعت پرواز خيلي بهتر شده ...

علي آقا من هم قبلا همين پرواز اوپن رو به قيمت 520 گرفتم. الان که نوامبر باز شد، زنگ زدم برگشتم رو واسه اولين تاريخ بعد از مصاحبم اوکي کردم. حالا اگر کليرنس نخوردم و خواستم بيشتر بمونم ميتونم توي نمايندگي ايروان و با اينکه برگشت رو اوکي کردم، پروازم رو چند روز به تاخير بندازم؟
تشکر کنندگان: Blaze ، ali2316
(2012-10-21 ساعت 02:24)hvm نوشته:  
(2012-10-20 ساعت 12:09)پروا نوشته:  دوستان با قطار تا جلفا ميتونيم بريم؟ كسي اطلاعي داره؟ از سر مرز به بعد چه ماشينهايي هستند براي نوردوز تا ايروان؟ كسي ميدونه چطوري وسيله مطمئن ميشه پيدا كرد؟
اگر راههاي زميني رسيدن به ايروان رو اطلاع داريد لطفا خبر بدهيد.
از جلفا با تاکسی تلفنی بروید نوردوز
مرز نوردوز را پیاده عبور کنید دم خروجی گمرک ارمنستان ماشین در بستی برای ایروان زیاد است (همه هم مطمئن هستند)
5 تا 6 ساعت بعد ایروان هستید
اما اگر با ماشین خودتان میروید میتوانید ماشین را در پارکینگ مرز نوردوز بگذارید و به ترتیب بالا سفر کنید

آره قیمت ماشین هم از مرز تا ایروان تقریبا 100 دلار هست.حواستون باشه کسی بیشتر نگه بهتون.اگه هم خواستید می تونید ماشین رو پلاک کنین و با ماشید بیاین اینجا.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، پروا
دوستان کسی راجع به سفر به ارمنستان با اتوبوس در مقایسه با هواپیما نظری داره ؟ کسی تجربه سفر با اتوبوس داره ؟ مزایا و معایب ؟
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Blaze
(2012-10-21 ساعت 19:43)sobi_spider نوشته:  آره قیمت ماشین هم از مرز تا ایروان تقریبا 100 دلار هست.حواستون باشه کسی بیشتر نگه بهتون.اگه هم خواستید می تونید ماشین رو پلاک کنین و با ماشید بیاین اینجا.
شما تا حالا مسیر رو زمینی رفتی ارمنستان؟ اگر آره، جاده اش چه جوریه؟ یه طرفه یا دو طرفه؟ کوهستانی و پیچ پیچیه؟ چند کیلومتر یا چند ساعت از سر مرز تا ایروان راه هست؟ پلیس هاش چه جورین؟ مثل بعضی کشورها اهل گیر و رشوه ان؟ در مجموع این روش استفاده از ماشین شخصی رو توصیه می کنی؟
تشکر کنندگان: mohajer13 ، mrr777
(2012-10-21 ساعت 19:47)Saiban نوشته:  دوستان کسی راجع به سفر به ارمنستان با اتوبوس در مقایسه با هواپیما نظری داره ؟ کسی تجربه سفر با اتوبوس داره ؟ مزایا و معایب ؟

دوست عزیز با اتوبوس با معطلی مرز حدود 22 ساعت تو راهین و تقریبا 2و3 ساعت تو مرز معطلین.قیمتش هم 100 تومان اتوبوس معمولیه و 120 تومان VIP (یک طرفه).مزایاش اینه که 1-خرج کمتری داره 2-محدودیت بار نداره 3-جاده ارمنستان قشنگه معایبشم طولانی بودم راهه و معطلی لب مرز.موفق باشید.

(2012-10-21 ساعت 19:56)Saeedv13 نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 19:43)sobi_spider نوشته:  آره قیمت ماشین هم از مرز تا ایروان تقریبا 100 دلار هست.حواستون باشه کسی بیشتر نگه بهتون.اگه هم خواستید می تونید ماشین رو پلاک کنین و با ماشید بیاین اینجا.
شما تا حالا مسیر رو زمینی رفتی ارمنستان؟ اگر آره، جاده اش چه جوریه؟ یه طرفه یا دو طرفه؟ کوهستانی و پیچ پیچیه؟ چند کیلومتر یا چند ساعت از سر مرز تا ایروان راه هست؟ پلیس هاش چه جورین؟ مثل بعضی کشورها اهل گیر و رشوه ان؟ در مجموع این روش استفاده از ماشین شخصی رو توصیه می کنی؟

بله من اینجا چند ساله دانشجو هستم و چند بار تا حالا این مسیرو اومدم.جاده اینور جاده سختیه و یک کم باید آشنا باشید باهاش ولی قشنگه جاده.بعضی جاهاش یه طرفه بعضی جاهام دو طرفست.آره کوهستانیه جاده.5و6 ساعت راهه تا ایروان.پلیساشون الکی گیر نمیدن ولی اگه بگیرن اهل رشوه هستن.با ماشین یک کم سختی داره ولی راحت تر از اتوبوسِ ولی بازم بستگی به خودتون داره می تونید تا مرز رو با ماشین بیاید از مرز به بعد رو تاکسی بگیرید.بازم سولی بود می تونم شمارمو تو پیغام بهتون بدم بیشتر بهتون اطلاعات بدم.موفق باشید.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kasrafo ، Acaro ، Saiban ، mooj ، مانترا
سفر زمینی محدودیت بار داره ، به سایت http://www.didarseir.ir/fa/Shopping.htm مربوطه به شرکت گیتی سیر سر بزنید نوشته :

"دقت نمایید بار مجاز برای هر مسافر 20 کیلو گرم می باشدکه شامل یک چمدان و ساک دستی می باشد ، بار اضافه بر آن شامل هزینه های دیگر می باشد."

فقط نمی دونم برگشتش چه جوریه؟ هماهنگی با متصدی فروش چه طوریه ! آخه میشه اینترنتی رفت رو خرید و برگشت یکم رو هواست ...
تشکر کنندگان: sobi_spider ، hamedhamed
با توجه به اینکه چند ساله رفت و آمد می کنید فکر می کنید اواخر نوامبر معمولا جاده اش برفی هست؟ به هر حال جاده کوهستانیه و در منطقه سرد. به خاطر امنیت راه و همچنین سرما و برفش می پرسم. اگه اینطور باشه میتونه مشکل ساز باشه، هم تاخیر بیشتر و هم شاید گیر کردن. درسته؟؟
(2012-10-21 ساعت 20:49)sobi_spider نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 19:47)Saiban نوشته:  دوستان کسی راجع به سفر به ارمنستان با اتوبوس در مقایسه با هواپیما نظری داره ؟ کسی تجربه سفر با اتوبوس داره ؟ مزایا و معایب ؟

دوست عزیز با اتوبوس با معطلی مرز حدود 22 ساعت تو راهین و تقریبا 2و3 ساعت تو مرز معطلین.قیمتش هم 100 تومان اتوبوس معمولیه و 120 تومان VIP (یک طرفه).مزایاش اینه که 1-خرج کمتری داره 2-محدودیت بار نداره 3-جاده ارمنستان قشنگه معایبشم طولانی بودم راهه و معطلی لب مرز.موفق باشید.

بله من اینجا چند ساله دانشجو هستم و چند بار تا حالا این مسیرو اومدم.جاده اینور جاده سختیه و یک کم باید آشنا باشید باهاش ولی قشنگه جاده.بعضی جاهاش یه طرفه بعضی جاهام دو طرفست.آره کوهستانیه جاده.5و6 ساعت راهه تا ایروان.پلیساشون الکی گیر نمیدن ولی اگه بگیرن اهل رشوه هستن.با ماشین یک کم سختی داره ولی راحت تر از اتوبوسِ ولی بازم بستگی به خودتون داره می تونید تا مرز رو با ماشین بیاید از مرز به بعد رو تاکسی بگیرید.بازم سولی بود می تونم شمارمو تو پیغام بهتون بدم بیشتر بهتون اطلاعات بدم.موفق باشید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Acaro ، hamedhamed
(2012-10-21 ساعت 21:59)Blaze نوشته:  سفر زمینی محدودیت بار داره ، به سایت http://www.didarseir.ir/fa/Shopping.htm مربوطه به شرکت گیتی سیر سر بزنید نوشته :

"دقت نمایید بار مجاز برای هر مسافر 20 کیلو گرم می باشدکه شامل یک چمدان و ساک دستی می باشد ، بار اضافه بر آن شامل هزینه های دیگر می باشد."

فقط نمی دونم برگشتش چه جوریه؟ هماهنگی با متصدی فروش چه طوریه ! آخه میشه اینترنتی رفت رو خرید و برگشت یکم رو هواست ...

20 کیلوگرم که الکیه من شاید تا حالا شده که 60 کیلو هم بار داشتم راحت آوردمشون بدون پرداخت هزینه ای.شرکت اتوبوسی که میاد ارمنستان دیدارسیر هست.
تشکر کنندگان: مانترا
بله احتمال زیاد برفیه جاده. بعضی از موقع ها هم راه بسته می شه و باید صبرکنین تا راه رو باز کنن رانندگی هم سخت میشه خیلی.
(2012-10-21 ساعت 22:29)mohajer13 نوشته:  با توجه به اینکه چند ساله رفت و آمد می کنید فکر می کنید اواخر نوامبر معمولا جاده اش برفی هست؟ به هر حال جاده کوهستانیه و در منطقه سرد. به خاطر امنیت راه و همچنین سرما و برفش می پرسم. اگه اینطور باشه میتونه مشکل ساز باشه، هم تاخیر بیشتر و هم شاید گیر کردن. درسته؟؟
(2012-10-21 ساعت 20:49)sobi_spider نوشته:  

بله من اینجا چند ساله دانشجو هستم و چند بار تا حالا این مسیرو اومدم.جاده اینور جاده سختیه و یک کم باید آشنا باشید باهاش ولی قشنگه جاده.بعضی جاهاش یه طرفه بعضی جاهام دو طرفست.آره کوهستانیه جاده.5و6 ساعت راهه تا ایروان.پلیساشون الکی گیر نمیدن ولی اگه بگیرن اهل رشوه هستن.با ماشین یک کم سختی داره ولی راحت تر از اتوبوسِ ولی بازم بستگی به خودتون داره می تونید تا مرز رو با ماشین بیاید از مرز به بعد رو تاکسی بگیرید.بازم سوالی بود می تونم شمارمو تو پیغام بهتون بدم بیشتر بهتون اطلاعات بدم.موفق باشید.
تشکر کنندگان: mohajer13
...
( در ضمن اگر در تهيه بليط رفت ، به مشكل پر شدن جا برخورديد به من اطلاع بديد لطفاً ) 
[/quote]
رو چشمم عمو سعید . ممنونم از correction دوست خوبم ...
[/quote]

دوست عزیز سلام
من بلیط برگشت خودم رو اپن گرفتم ولی برای خانم و پسرم تاریخ رو قطعی کردم. حالا اگر خودم هم لازم بشه که برگردم با خانواده برم فرودگاه و همونجا درخواست بدم یا باید از ایران قطعیش کنم. چون برگشت همون روز مصاحبه است. ضمنا در صورت امکان لطفا شماره تماس خودتون رو توی ارمنستان به من بدید.
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا
- دوستان این سایت رو هم یه نگاه بکنید لطفا" : www.TATEV.com
- امکان پاسخ به برخی دوستان به علت غیر فعال بودن گزینه پیام شخصی شون رو ندارم ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: reza6966 ، مانترا
دوست عزیز سلام
من بلیط برگشت خودم رو اپن گرفتم ولی برای خانم و پسرم تاریخ رو قطعی کردم. حالا اگر خودم هم لازم بشه که برگردم با خانواده برم فرودگاه و همونجا درخواست بدم یا باید از ایران قطعیش کنم. چون برگشت همون روز مصاحبه است. ضمنا در صورت امکان لطفا شماره تماس خودتون رو توی ارمنستان به من بدید.
با سپاس فراوان
[/quote]
سلام افشین جان!
به نظرم انشاالله اگه یک ضرب بودید که همگی مجبورید بمونید چون پاستون دست اونهاست . به هر حال اگه تو تاریخ ok خانواده ی محترمتون خواستید برگردید همون موقع داخل فرودگاه ایروان آقای داوودیان بلیط تون رو ok می کنه بدون مشکل و هزینه ی اضافی .
من هنوز شماره ی ایروان ندارم دوستم ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Saeedv13 ، مانترا
(2012-10-22 ساعت 01:56)ali2316 نوشته:  - دوستان این سایت رو هم یه نگاه بکنید لطفا" : www.TATEV.com
- امکان پاسخ به برخی دوستان به علت غیر فعال بودن گزینه پیام شخصی شون رو ندارم ...

ممنون از اطلاعاتی که با ما درمیون گذاشتید.
لطف می کنید آب و هوای اواخر نوامبر و ماه دسامبر رو بگید لباس و کفش زمستونی بیاریم ؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: ali2316 ، mohajer13
دوستانی که قصد دریافت ارز دولتی دارند توجه کنند که به مدارک زیر نیاز دارند:
1- اصل پاسپورت
2- اصل فیش بانکی واریز عوارض خروج از کشور
3-اصل بلیط هواپیما
4-نامه ای از آزانس هواپیمایی
5- ویزای کشور مقصد (برای کشورهایی که نیاز به اخذ ویزا دارند)
در ضمن بهتره که بدونید تنها در صورتی این ارز به شما تعلق میگیره که :
1- در سال 1391 این اولین بار باشه که قصد خرید ارز مسافرتی دارید.
2- مسافرتتون از راه دریایی و زمینی نباشد .(پس با این حساب بهتره بی خیال سفر با اتوبوس و ماشین و قطار بشین Smile )
نکته آخر اینکه این مقدار ارز (300 usd) تنها به افراد بالای 12 سال تعلق میگیرد.
******توصیه میکنم تا اتفاق خاصی نیوفته هر چه سریع تر اقدام به خرید ارز بفرمایید.Cool
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: Acaro ، Soap McTavish ، amir82 ، rezagh ، ehsan_ati ، ali2316 ، Blaze ، far-dv2013 ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، مانترا ، hamedhamed
(2012-10-22 ساعت 05:09)Acaro نوشته:  
(2012-10-22 ساعت 02:36)ali2316 نوشته:  
(2012-10-22 ساعت 02:30)Acaro نوشته:  
(2012-10-22 ساعت 01:56)ali2316 نوشته:  - دوستان این سایت رو هم یه نگاه بکنید لطفا" : www.TATEV.com

ممنون از اطلاعاتی که با ما درمیون گذاشتید.
لطف می کنید آب و هوای اواخر نوامبر و ماه دسامبر رو بگید لباس و کفش زمستونی بیاریم ؟
دوست عزیز فکر می کنم این سوال رو از من نباید بپرسید . من هم ایران زندگی می کنم ...

حق با شماست ... من شما را با اون دوستمون که در ارمنستان تحصیل می کنند اشتباه گرفتم در واقع مخاطب من sobi_spider عزیز هستند.
دوست عزیز هوا توی نوامبر و دسامبر خیلی سرد میشه پارسال تا منفی 27 هم اومد پایین هوا ! پس حتما لباسای زمستونی تونو بیارید.موفق باشید.
تشکر کنندگان: ali2316 ، Acaro ، Blaze ، mohajer13 ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان