کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-29 ساعت 01:14)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
اگر کسی نقشه راه های ارمنستان و شهر ایروان را برای استفاده در موبایل آیفون داره ممنون میشم که بگه از کجا میتونم دانلود کنم.
سلام بر همه، کسی نبود که نقشه را برای موبایل داشته باشه ؟
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-06-30 ساعت 15:00)kambiz12 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 01:14)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
اگر کسی نقشه راه های ارمنستان و شهر ایروان را برای استفاده در موبایل آیفون داره ممنون میشم که بگه از کجا میتونم دانلود کنم.
سلام بر همه، کسی نبود که نقشه را برای موبایل داشته باشه ؟

دوست عزیز یه سیم کارت اینترنت دار 3G برای موبایلت بخر از ارمنستان. با نرم‌افزار گوگل مپ نقشه آنلاین در اختیارت قرار میگیره.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک ماه پیش ویزایی یکضرب گرفتم اما یک برگه دادن که قبل از اینکه بییاین امریکا باید 165 $ واریز کنید من کسی رو ندارم که برام بتونه واریز کنه.
من چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، mlo ، 5ina ، tajhizgaran
(2013-06-30 ساعت 22:01)بهنوش نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک ماه پیش ویزایی یکضرب گرفتم اما یک برگه دادن که قبل از اینکه بییاین آمریکا باید 165 $ واریز کنید من کسی رو ندارم که برام بتونه واریز کنه.
من چیکار کنم؟

شما دوتا کار می تونید انجان بدید:

-- یه شرکت هست تو تهران که این کار رو با یه درصدی فکر کنم حدود 9 % باشه براتون انجام میده : تهران پرداخت اسم اش هست
www.tehranpayment.com

-- انشا لله هروقت رفتین اونور پرداخت کنید
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، jjbahale ، afshinghwink ، بهنوش ، r91 ، tajhizgaran ، hana_fd ، Ehsan1358
(2013-06-30 ساعت 23:10)amiz.abdollah نوشته:  
من یک ماه پیش ویزایی یکضرب گرفتم اما یک برگه دادن که قبل از اینکه بییاین آمریکا باید 165 $ واریز کنید من کسی رو ندارم که برام بتونه واریز کنه.
من چیکار کنم؟

-- یه شرکت هست تو تهران که این کار رو با یه درصدی فکر کنم حدود 9 % باشه براتون انجام میده : تهران پرداخت اسم اش هست
www.tehranpayment.com

كسي از دوستان ادرس سايتي كه بايد با اون 165 دلار رو پرداخت كنيم داره اينجا بذاره؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، tajhizgaran ، hana_fd
(2013-07-01 ساعت 08:01)jjbahale نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 23:10)amiz.abdollah نوشته:  
من چیکار کنم؟

www.tehranpayment.com

كسي از دوستان ادرس سايتي كه بايد با اون 165 دلار رو پرداخت كنيم داره اينجا بذاره؟؟؟
سلام 
از لینک زیر باید شروع کنین و طبق نوشته ها جلو برین 
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...LDSESSION=
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: jjbahale ، gitialyari ، KIMIA2005 ، jazirehh ، Hedieh20 ، Ehsan1358 ، tajhizgaran
سلام دوستان
اگر كسي هست كه در چند روز اينده قصد سفر به ارمنستان رو داره، لطفا يه پيغام خصوصي به من بده ...
تشكر فراوان ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: mlo ، Hedieh20 ، Ehsan1358 ، tajhizgaran ، گل نهال
درود بر همگی
محل مصاحبه من در ابتدا آنکارا اعلام شده بود.پس از فرستادن فرم ها به KCC ایمیل زدم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادم.بعد از 9 روز این جواب رو دادن: Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

آیا معنیش اینه که با خواستم موافقت کردن؟ آیا نیاز به پیگیری بیشتر دارم یا خیر؟
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، hana_fd ، godot ، Ehsan1358
(2013-07-02 ساعت 11:29)Rasoul_j نوشته:  درود بر همگی
محل مصاحبه من در ابتدا آنکارا اعلام شده بود.پس از فرستادن فرم ها به KCC ایمیل زدم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادم.بعد از 9 روز این جواب رو دادن: Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

آیا معنیش اینه که با خواستم موافقت کردن؟ آیا نیاز به پیگیری بیشتر دارم یا خیر؟

سلام
معنی آن تغییر سفارت نیست . چون من همین کار را کردم و پاسخ شفاف دادند که سفارتتون به ایروان تغییر کرده است به نظر من سوالتون را شفاف بپرسید و بخواهید که آنها هم بصورت شفاف پاسخشون را در این خصوص بدهند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، jjbahale ، Ehsan1358
بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، amiz.abdollah ، majid194 ، jjbahale ، SHABAH51 ، Ehsan1358 ، kambiz12 ، Hedieh20
سلام

دوستان عزیزی که ایروان بودند میشه لطف کنند تلفن آپارتمان و مشخصات آنرا که در آن بودند را بدهند

ممنون از لطف شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: mlo ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-07-02 ساعت 16:25)گل نهال نوشته:  بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟

همین‏ ‏الان‏ ‏شبکه‏ ‏بی‏ ‏بی‏ ‏سی‏ ‏اعلام‏ ‏کرد‏ ‏که‏ ‏ورود‏ ‏ایرانیان‏ ‏به‏ ‏گرجستان‏ ‏مانند‏ ‏قدیم‏ ‏و‏ ‏بدون‏ ‏ویزا‏ ‏ممکن‏ ‏نیست‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏امروز‏ ‏برای‏ ‏ورود‏ ‏باید‏ ‏از‏ ‏قبل‏ ‏از‏ ‏طریق‏ ‏سفارت‏ ‏ویزا‏ ‏بگیرند‏ ‏.‏ ‏
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: majid194 ، گل نهال ، SHABAH51 ، Ehsan1358 ، kambiz12 ، Hedieh20
یه سوال،سفارت چه ساعتی ویزا رو میده؟به من گفتن چهارشنبه اما هنوز زنگ نزدن بهم،لطفا اگه کسی میدونه بگه زود،مرسییی.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، amiz.abdollah ، Ehsan1358
(2013-07-03 ساعت 12:36)wITCH نوشته:  یه سوال،سفارت چه ساعتی ویزا رو میده؟به من گفتن چهارشنبه اما هنوز زنگ نزدن بهم،لطفا اگه کسی میدونه بگه زود،مرسییی.
چهارشنبه صبح زنگ میزنن میگن 4.30 بیا بگیر شما زودتر 4 برو زودتر بگیری
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، jjbahale ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-07-02 ساعت 22:01)abloom_ma نوشته:  سلام

دوستان عزیزی که ایروان بودند میشه لطف کنند تلفن آپارتمان و مشخصات آنرا که در آن بودند را بدهند

ممنون از لطف شما

سلام دوست عزیزم
بسیار براتون خوشحال شدم که بعد از این همه صبر بلاخره کلییر شدین.Smile
ما تو یه آپارتمان دو خوابه بودیم که البته یک خواب رو بسته بودن و به عنوان یک خوابه اجاره دادن شبی 45 دلار
بزرگ و تمیز بود، ما توش راحت بودیم
جاش هم نزدیک میدان جمهوری بود و پیاده راحت می شد رفت. در حقیقت روبروی هتل آنی پلازا بود
یه آقایی به نام شریفی اونجا چند تا آپارتمان به ما نشون دادن که ما این رو انتخاب کردیم. تلفونشونو براتون می ذارم.
0037477886425
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، tajhizgaran ، گل نهال ، godot ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان