موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 08:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 09:06 توسط Chosey.)
(2013-07-15 ساعت 01:07)amiz.abdollah نوشته: (2013-07-14 ساعت 20:36)Chosey نوشته: بلیط اتوبوس تموم شد من موندم بی بلیط
از دوستان بی بلیط تقاضا میشه در صورت تمایل برای باهم رفتن به من پیام بدن
سلام من که دوهفته پیش اینجا نوشتم که از 14-15 فروش بلیت شون شروع میشه چرا زود تر نخریدی؟
رزرو هم کرده بودم ولی نشود برم بگیرمش
فکرشم نمیکردم تو این گرونی و ماه رمضونی انقدر زود بیلیت تموم بشه
حالا مجبورم برم جلفا بعد نوردوز از اونجا هم برم مغری بعدشم سوار مینی بوس بشم برم ایروان
شاید هم چند نفر رو لب مرز پیدا کردم باهم رفتیم
تا ببینیم چی پیش میاد
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر خواستین یکی از دوستان شیرازی تو ارمنستان زندگی میکنه حدودا 7 ساله اگر در باره جا و اطلاعات دیگری راهنمایی خواستین کمکتون میکنه
این ایمیلشه
rezaamiri60@gmail.com
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برای شنبه 5مرداد بلیط هواپیما گرفتم برای تمام خانواده که بریم ارمنستان برای گرفتن ویزا .چون شنیدم الان ارمنستان در این فصل زیباست .خوشحال میشم اگر در ان تاریخ کسی از بچه ها آنجا هستن همدیگر را ببینیم.به دعای همتون احتیاج دارم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هفته اولِ جون رفتم مصاحبه اما هنوز جواب نيومده تو سايت، نگرانم. كسي خبر خاصي نداره؟ آيا كاري ميشه كرد واسه چك كردن؟
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 20:36)Chosey نوشته: بلیط اتوبوس تموم شد من موندم بی بلیط
از دوستان بی بلیط تقاضا میشه در صورت تمایل برای باهم رفتن به من پیام بدن
برای چه روزی بلیط می خوای؟ حالا من یه چی بگم بخندیم..
ما بلیط هواپیما رزرو کردیم واسه 3 آگوست آژانسیه بهمون گفت تا 5 مرداد واسمون رزروو نگه می داره به خاطره یه سری کارا وقت نکردیم بریم بلیطو بگیریم دیروز که 3 مرداد بود رفتیم آژانس میگه بلیط همسرتونو می تونی بگیری ولی بلیط شما کنسل شده میگم آخه چه طور میشه رزروو هنوز 2 روز وقت داره کنسل کنن؟
حالا ما هم موندیم شنبه بشه به خود دفتر آسمان زنگ بزنیم ببینیم چه میشه کرد..
البته بلیط اتوبوسم رزرو کردم.. گفت جا داریم..
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من برای گرفتن ویزام هفته دیگه یکشنبه دارم میرم. راهی که انتخاب کردم اینه: با اتوبوس شب رو برم تبریز. از تبریز تاکسی دربست بگیرم برای نوردوز. از اونجا هم تاکسی های نوردوز به ایروان که با این حساب عصر یا شب دوشنبه می رسم ایروان. ممکنه یکی دو تا از دوستام همراهم بیان. ما قبلا برای مصاحبه که رفتیم، ماشینمونو تو مرز پارک کردیم و تاکسی گرفتیم. بد هم نبود. این دفعه ولی چون تنها میرم ماشین نمی برم. اگر کسی تو اون تاریخ بخواد بره می تونیم حداقل سر مرز قرار بگذاریم و تاکسی ایروان رو با هم حساب کنیم. البته اگه کس دیگه ای هم بخواد این طوری بره از تهران یا تبریز می تونیم هم سفر شیم.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 13:52)گل نهال نوشته: (2013-07-27 ساعت 12:31)mandana12 نوشته: من برای گرفتن ویزام هفته دیگه یکشنبه دارم میرم. راهی که انتخاب کردم اینه: با اتوبوس شب رو برم تبریز. از تبریز تاکسی دربست بگیرم برای نوردوز. از اونجا هم تاکسی های نوردوز به ایروان که با این حساب عصر یا شب دوشنبه می رسم ایروان. ممکنه یکی دو تا از دوستام همراهم بیان. ما قبلا برای مصاحبه که رفتیم، ماشینمونو تو مرز پارک کردیم و تاکسی گرفتیم. بد هم نبود. این دفعه ولی چون تنها میرم ماشین نمی برم. اگر کسی تو اون تاریخ بخواد بره می تونیم حداقل سر مرز قرار بگذاریم و تاکسی ایروان رو با هم حساب کنیم. البته اگه کس دیگه ای هم بخواد این طوری بره از تهران یا تبریز می تونیم هم سفر شیم.
خب چرا با اتوبوس از تهران تا ايروان نميريد؟؟؟ خيلي راحت و به صرفه تره
اگه چند تا همسفر داشته باشیم از لحاظ هزینه همون قدر درمیاد. به نظرم مسیر نوردوز تا ایروان با اتوبوس خیلی سخت باشه. معطلی سر مرز هم زیاده. طولانی تر هم هست. بعد فکر نکنم دیگه بلیط گیرم بیاد واسه هفته بعد. گیر میاد یعنی؟ اونم تو این تعطیلات
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 19:05)گل نهال نوشته: (2013-07-27 ساعت 18:44)mandana12 نوشته: (2013-07-27 ساعت 13:52)گل نهال نوشته: (2013-07-27 ساعت 12:31)mandana12 نوشته: من برای گرفتن ویزام هفته دیگه یکشنبه دارم میرم. راهی که انتخاب کردم اینه: با اتوبوس شب رو برم تبریز. از تبریز تاکسی دربست بگیرم برای نوردوز. از اونجا هم تاکسی های نوردوز به ایروان که با این حساب عصر یا شب دوشنبه می رسم ایروان. ممکنه یکی دو تا از دوستام همراهم بیان. ما قبلا برای مصاحبه که رفتیم، ماشینمونو تو مرز پارک کردیم و تاکسی گرفتیم. بد هم نبود. این دفعه ولی چون تنها میرم ماشین نمی برم. اگر کسی تو اون تاریخ بخواد بره می تونیم حداقل سر مرز قرار بگذاریم و تاکسی ایروان رو با هم حساب کنیم. البته اگه کس دیگه ای هم بخواد این طوری بره از تهران یا تبریز می تونیم هم سفر شیم.
خب چرا با اتوبوس از تهران تا ايروان نميريد؟؟؟ خيلي راحت و به صرفه تره
اگه چند تا همسفر داشته باشیم از لحاظ هزینه همون قدر درمیاد. به نظرم مسیر نوردوز تا ایروان با اتوبوس خیلی سخت باشه. معطلی سر مرز هم زیاده. طولانی تر هم هست. بعد فکر نکنم دیگه بلیط گیرم بیاد واسه هفته بعد. گیر میاد یعنی؟ اونم تو این تعطیلات
هم هزينه اش كمتره و هم اصلاً اذيت نميشيد، به نظر من اتوبوساش خيلي عاليه
سرویس اضافه کردن برای ایروان
منم بیلیت پیدا نکرده بودم میخواستم از مغری برم
ولی سرویس ویژه گذاشتن تونستم بلیط بگیرم
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------