کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
[quoe='گل نهال' pid='371071' dateline='1373121217']
(2013-07-06 ساعت 17:29)proje نوشته:  با سلام
دوستان من الان ارمنستان هستم.مصاحبه ما روز 2شنبه هستش.چند روز پىش که مطب انوش رفته بودىم واسه مدىکال, 1 خانوم و اقاى اىرانى به ما گفتن که روز دوشنبه تعطىله ولى اىن روز هىچ تعطىلى تو تقوىم ارمنستان نىست.
کسى در اىن مورد اطلاعى داره؟
دوست عزيز اتفاقاً ما هم امروز شنيديم كه ٢شنبه ارمنستان تعطيل اعلام كردن از ديروز، حالا برنامه سفارت رو نميدونم. ما هم امروز توي تور درياچه كه رفته بوديم ٣تا از همراهيهامون هم ٢شنبه وقت داشتن ولي بعيد ميدونم سفارت تعطيل باشه، اگه اطلاعاتي يافتيد به منم بگيد
[/quote]

طبىعتا اگر سفارت تعطىل بود , اىمىل زده بودند. اقا ما که دوشنبه صبح اونجا هستىم.
موفق باشىد...
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، گل نهال ، jjbahale ، Hedieh20 ، tajhizgaran
(2013-07-06 ساعت 23:58)proje نوشته:  [quoe='گل نهال' pid='371071' dateline='1373121217']
(2013-07-06 ساعت 17:29)proje نوشته:  با سلام
دوستان من الان ارمنستان هستم.مصاحبه ما روز 2شنبه هستش.چند روز پىش که مطب انوش رفته بودىم واسه مدىکال, 1 خانوم و اقاى اىرانى به ما گفتن که روز دوشنبه تعطىله ولى اىن روز هىچ تعطىلى تو تقوىم ارمنستان نىست.
کسى در اىن مورد اطلاعى داره؟
دوست عزيز اتفاقاً ما هم امروز شنيديم كه ٢شنبه ارمنستان تعطيل اعلام كردن از ديروز، حالا برنامه سفارت رو نميدونم. ما هم امروز توي تور درياچه كه رفته بوديم ٣تا از همراهيهامون هم ٢شنبه وقت داشتن ولي بعيد ميدونم سفارت تعطيل باشه، اگه اطلاعاتي يافتيد به منم بگيد

طبىعتا اگر سفارت تعطىل بود , اىمىل زده بودند. اقا ما که دوشنبه صبح اونجا هستىم.
موفق باشىد...
[/quote]

دوستان عزیز در همان تاریخی که مصاحبه دارید به سفارت مراجعه کنید.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: Hedieh20 ، jjbahale ، گل نهال ، tajhizgaran ، Ehsan1358
اگر خارج ار ایران بیشتر از شش ماه زندگی نکرده باشین. به سوئ پیشینه احتیاج نیست.
اما در مورد کارت پایان خدمت حتما باید ببرید. ترجمه اش هم ببرید.

(2012-09-28 ساعت 03:27)mohsen-usa نوشته:  این در حالیکه در بند 7 مدارک مورد نیاز،مدرک نظامی یا همان کارت پایان خدمت را خواسته!!! جدا نمی خواهد،پس ندیم برای ترجمه؟؟!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، Ehsan1358
من 4شنبه مصاحبه داشتم.اولین نفر اسمم رو صدا کردن و ویزام رو هم همون روز عصر گرفتم. چون 4 روز پشت سرهم تعطیل بود (5شنبه،جمعه،شنبه و یکشنبه) خودم بعد مصاحبه که دیدم همه چیز روبراهه گفتم می شه امروز بگیرم ویزا رو که 4 روز اینجا نمونم، اون آقای کنسول هم 5 دقیقه وقت خواست و بعد گفت که تلاشش رو میکنه و باهام تماس می گیره. عصر 3 زنگ زدن که تا 4 بیا. منم رفتم و تموم.
به غیر از من که کیس ام ازدواج بود، یه دختر دیگه هم با همین کیس ازدواج و یه دختر دانشجو برای تحصیل هم ویزا گرفتن.
بزودی سفرنامه می نویسم با جزئیات.
همگی موفق باشین.

(2013-07-02 ساعت 16:25)گل نهال نوشته:  بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟

من دیروز از ایروان برگشتم ولی راهنمای ما می گفت بیاین ببرمتون تفلیس یه روزه. ویزا رو هم همون لب مرز می گیرین. با دادن مبلغی.مثل مرز خود ارمنستان.
تشکر کنندگان: گل نهال ، jjbahale ، b_argi ، gitialyari ، سمانه777 ، tajhizgaran ، el333 ، raam12000 ، Ehsan1358 ، Hedieh20
بچه ها سلام
ما هم یعنی من و همسرم و دوتا بچه هام همگی یکضرب گرفتیم. و چند روزی هست که برگشتیم.
موارد زیادی هست که اگر بدونید بهتر و راحت تر این سفر رو پشت سر می گزارید.
هر سوالی که دارید من آماده اطلاع رسانی صحیح هستم. سوابق کاری - اسپانسر که داشتم - تامه تمکن مالی و ....
این EMail منه: info@goodwoodcraft.com
Case:2013AS0000874#
تاریخ مدیکال: 21 June
تاریخ مصاحبه: 26 June
تاریخ دریافت ویزاها ( 4 ویزا ) و پاسپورت: 1 Jul
تاریخ برگشت: همان روز عصر با پرواز آسمان
هتل : Herazdan Hotel
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، b_argi ، KIMIA2005 ، mlo ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، jjbahale ، raam12000 ، Hedieh20 ، Ehsan1358 ، بهنوش
(2013-07-08 ساعت 11:41)cieofficer نوشته:  بچه ها سلام
ما هم یعنی من و همسرم و دوتا بچه هام همگی یکضرب گرفتیم. و چند روزی هست که برگشتیم.
موارد زیادی هست که اگر بدونید بهتر و راحت تر این سفر رو پشت سر می گزارید.
هر سوالی که دارید من آماده اطلاع رسانی صحیح هستم. سوابق کاری - اسپانسر که داشتم - تامه تمکن مالی و ....
این EMail منه: info@goodwoodcraft.com
Case:2013AS0000874#
تاریخ مدیکال: 21 June
تاریخ مصاحبه: 26 June
تاریخ دریافت ویزاها ( 4 ویزا ) و پاسپورت: 1 Jul
تاریخ برگشت: همان روز عصر با پرواز آسمان
هتل : Herazdan Hotel

نوشتن سفرنامه میتونه بهترین هدیه باشه. سپاسگزارم
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: gitialyari ، گل نهال ، سمانه777 ، tajhizgaran ، elmira_fa ، el333 ، pv-n ، Ehsan1358 ، Hedieh20 ، hana_fd
يعني هيچ كس نيست كه بخواد بره ارمنستان Sad
لطفا اگه كسي خواست بره، لطف كنه و به من يه خبر بده، يه امانتي بايد بفرستم براي يكي از دوستان كه اونجاست ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، amiz.abdollah ، hana_fd
دوستان عزیز لطف میکنید تلفن منشی دکتر کریستین را به من بدهید ممنونم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، amiz.abdollah
(2013-07-09 ساعت 08:28)jazirehh نوشته:  يعني هيچ كس نيست كه بخواد بره ارمنستان Sad
لطفا اگه كسي خواست بره، لطف كنه و به من يه خبر بده، يه امانتي بايد بفرستم براي يكي از دوستان كه اونجاست ...

من دارم از ارمنستان راه ميفتم بيام ايران، نميخواهيد بسته رو پس بيارم؟؟Tongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، proje ، Betti ، pv-n ، KIMIA2005 ، amiz.abdollah ، Chosey ، aghaghia
بالاخره ما هم رفتیم مصاحبه و برگشتیم.
خدا رو شکر همه چیز خوب بود. با اینکه روز 2شنبه (8جولای) ارمنستان تعطیل بود ولی سفارت باز بود و ما در همون روز مقرر مصاحبه شدیم.
از گل نهال و همسر گرامی شون هم سپاس گذارم بخاطر لطفی که نسبت به ما داشتن.
روز دوشنبه 4 کیس لاتاری بود و 3 کیس غیر لاتاری که همه در اون روز آبی گرفتیم.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Betti ، pv-n ، Hedieh20 ، amiz.abdollah ، Ehsan1358 ، aghaghia ، گل نهال ، بهنوش ، hana_fd
(2013-07-09 ساعت 09:22)گل نهال نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 08:28)jazirehh نوشته:  يعني هيچ كس نيست كه بخواد بره ارمنستان Sad

من دارم از ارمنستان راه ميفتم بيام ايران، نميخواهيد بسته رو پس بيارم؟؟Tongue

ما منتظریم ، زودی سفرنامه بنویسینBig Grin
شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Hedieh20 ، amiz.abdollah ، Ehsan1358 ، گل نهال
(2013-07-09 ساعت 09:08)discovery نوشته:  دوستان عزیز لطف میکنید تلفن منشی دکتر کریستین را به من بدهید ممنونم

0037496047333 تلفن خانم لوسی منشی دکتر کریستین
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: jjbahale ، battosai ، pv-n ، proje ، discovery ، aghaghia
سلام به همگی‌ ،ببخشید فارسی نتونستم بنویسم .ما هم یک ضرب ویزامونو گرفتیم ، نگران نباشید فقط مدارکتون کامل و بی‌ ناقص باشه،،، ببخشید دوباره فارسی نزدم
201300009700______آخر اکتبر_____هفته دوم جولای____ایروان اما انکارا بودیم (2نفر)Tongue
(2013-07-09 ساعت 16:08)meysam3455 نوشته:  salam be hamegi ,bebakhshid farsi natonestam benevisam .ma ham yek zarb vizamono gereftim , negaran nabashid faghat madareketon kamel va bi naghs bashe,,, bebakhshid dobare farsi nazadam

مبارک باشه
آیا از شما ریز نمرات مدارک دانشگاهی رو خواستند ؟
منتظر خواندن سفرنامه شما هستیم
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، tajhizgaran ، aghaghia ، Ali.US ، b_argi ، KIMIA2005 ، s.s.h
(2013-07-09 ساعت 16:25)saeedshafiee نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 16:08)meysam3455 نوشته:  salam be hamegi ,bebakhshid farsi natonestam benevisam .ma ham yek zarb vizamono gereftim , negaran nabashid faghat madareketon kamel va bi naghs bashe,,, bebakhshid dobare farsi nazadam

مبارک باشه
آیا از شما ریز نمرات مدارک دانشگاهی رو خواستند ؟
منتظر خواندن سفرنامه شما هستیم

merc, faghat kasi ke barande shode eize nomaratesh be hamrahe madrako khastan ,, albate yerevan einjori hast , jahaye digeh nemidonam
مرسی‌، فقط کسی‌ که برنده شده ریز نمراتش به همراه مدرکو خواستن ،، البته ایروان اینجوری هست ، جاهای دیگه نمیدونم ,
201300009700______آخر اکتبر_____هفته دوم جولای____ایروان اما انکارا بودیم (2نفر)Tongue
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، saeedshafiee ، b_argi ، Hedieh20 ، KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان