کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-07 ساعت 17:43)rosalina نوشته:  من 4شنبه مصاحبه داشتم.اولین نفر اسمم رو صدا کردن و ویزام رو هم همون روز عصر گرفتم. چون 4 روز پشت سرهم تعطیل بود (5شنبه،جمعه،شنبه و یکشنبه) خودم بعد مصاحبه که دیدم همه چیز روبراهه گفتم می شه امروز بگیرم ویزا رو که 4 روز اینجا نمونم، اون آقای کنسول هم 5 دقیقه وقت خواست و بعد گفت که تلاشش رو میکنه و باهام تماس می گیره. عصر 3 زنگ زدن که تا 4 بیا. منم رفتم و تموم.
به غیر از من که کیس ام ازدواج بود، یه دختر دیگه هم با همین کیس ازدواج و یه دختر دانشجو برای تحصیل هم ویزا گرفتن.
بزودی سفرنامه می نویسم با جزئیات.
همگی موفق باشین.

(2013-07-02 ساعت 16:25)گل نهال نوشته:  بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟

من دیروز از ایروان برگشتم ولی راهنمای ما می گفت بیاین ببرمتون تفلیس یه روزه. ویزا رو هم همون لب مرز می گیرین. با دادن مبلغی.مثل مرز خود ارمنستان.

میگن که ویزای گرجستان رو لب مرز میدن اونم با هزینه 30 دلار .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، b_argi ، KIMIA2005
(2013-07-09 ساعت 18:40)tajhizgaran نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 17:43)rosalina نوشته:  من 4شنبه مصاحبه داشتم.اولین نفر اسمم رو صدا کردن و ویزام رو هم همون روز عصر گرفتم. چون 4 روز پشت سرهم تعطیل بود (5شنبه،جمعه،شنبه و یکشنبه) خودم بعد مصاحبه که دیدم همه چیز روبراهه گفتم می شه امروز بگیرم ویزا رو که 4 روز اینجا نمونم، اون آقای کنسول هم 5 دقیقه وقت خواست و بعد گفت که تلاشش رو میکنه و باهام تماس می گیره. عصر 3 زنگ زدن که تا 4 بیا. منم رفتم و تموم.
به غیر از من که کیس ام ازدواج بود، یه دختر دیگه هم با همین کیس ازدواج و یه دختر دانشجو برای تحصیل هم ویزا گرفتن.
بزودی سفرنامه می نویسم با جزئیات.
همگی موفق باشین.

(2013-07-02 ساعت 16:25)گل نهال نوشته:  بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟

من دیروز از ایروان برگشتم ولی راهنمای ما می گفت بیاین ببرمتون تفلیس یه روزه. ویزا رو هم همون لب مرز می گیرین. با دادن مبلغی.مثل مرز خود ارمنستان.

میگن که ویزای گرجستان رو لب مرز میدن اونم با هزینه 30 دلار .

bazam bebakhshid farsi nnemizanam ,, nemidonam goshim che margeshe faghat chon mohemeh begam ke dige labe marze gorgestan viza nemidan , movazeb bashid ein dalala mibaraneton ye poli migiran badesham migan ma nemidonestim
بازم ببخشید فارسی ننمیزنم ،، نمیدونم گوشیم چه مرگشه فقط چون مهمه بگم که دیگه لابه مرز گرجستان ویزا نمیدان ، مواظب باشید عین دلالا میبرنتن یه پولی‌ می‌گیرن بعدشم میگن ما نمیدونستیم
201300009700______آخر اکتبر_____هفته دوم جولای____ایروان اما انکارا بودیم (2نفر)Tongue
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، KIMIA2005 ، گل نهال ، amiz.abdollah ، b_argi
(2013-07-09 ساعت 11:21)proje نوشته:  بالاخره ما هم رفتیم مصاحبه و برگشتیم.
خدا رو شکر همه چیز خوب بود. با اینکه روز 2شنبه (8جولای) ارمنستان تعطیل بود ولی سفارت باز بود و ما در همون روز مقرر مصاحبه شدیم.
از گل نهال و همسر گرامی شون هم سپاس گذارم بخاطر لطفی که نسبت به ما داشتن.
روز دوشنبه 4 کیس لاتاری بود و 3 کیس غیر لاتاری که همه در اون روز آبی گرفتیم.

راستی اینم بگم که از من هر 4 مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق لیسانس رو گرفت. و به خاطر ازدواج بعد از قبولی لاتاری، محل مراسم ازدواج پرسید(باغ یا خونه) و عکس های مراسم رو هم خواست و نگاه کرد.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amiz.abdollah ، گل نهال ، aghaghia ، jjbahale ، tajhizgaran ، Ali.US ، b_argi ، Hedieh20
(2013-07-09 ساعت 19:40)proje نوشته:  از گل نهال و همسر گرامی شون هم سپاس گذارم بخاطر لطفی که نسبت به ما داشتن.

راستی اینم بگم که از من هر 4 مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق لیسانس رو گرفت. و به خاطر ازدواج بعد از قبولی لاتاری، محل مراسم ازدواج پرسید(باغ یا خونه) و عکس های مراسم رو هم خواست و نگاه کرد.
ممنون از شما و خانم دوست داشتنيتون، اميدوارم هميشه خوشبخت باشيد، راستي ما الان در شهرتونيم و داريم به سمت تهران ميريم، از شوهر من فقط مدرك فوق ليسانس رو گرفت و سربازي و شناسنامه ها و ٢ نسخه ترجمه سند ازدواج
اونروز همونطور كه آقاي proje گفتن آفيسرمون از دنده چپ بيدار شده بودTongue
راستي آقاي proje بهتره از حالا به بعد به تاپيك كليرنس كوچ كنيم. اسمتونو هم به امير مهاجر بديد تا عضو منتظرسرا شويد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، jjbahale ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، KIMIA2005 ، b_argi ، s.s.h
دوستان سلام....کسی میدونه پاسپورت ها را که دوشنبه صبح تحویل سفارت بدهیم چه روزی بهمون بر میگردونند و معمولا چه ساعتی؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، amiz.abdollah ، aghaghia ، گل نهال ، proje ، Ali.US ، b_argi ، s.s.h ، hana_fd
(2013-07-10 ساعت 14:13)abloom_ma نوشته:  دوستان سلام....کسی میدونه پاسپورت ها را که دوشنبه صبح تحویل سفارت بدهیم چه روزی بهمون بر میگردونند و معمولا چه ساعتی؟

طبق اطلاعات از دوستانی که تجربه مشابه داشتند بین چهارشنبه تا جمعه باید منتظر تماس باشید و معمولاً ساعت يک به بعد تماس میگیرند... موفق باشید
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، abloom_ma ، el333 ، aghaghia ، گل نهال ، b_argi ، hana_fd ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، s.s.h
دوستان عزیز
چند تا کپی از پاسبورتتون داشته باشید چون اگه به امید خدا یه ضرب ویزا گرفتید سفارت پاسبورتتون رو واسه دادن ویزا میگیره بعدش موقعی که ویزاتون اماده شد وبرای دریافت ویزا و پاسبورت به سفارت رفتید باید کپی پاسبورت واسه شناسایی همراهتون باشه.
یکی از دوستان کپی پاسبورت نداشت با نشون دادن بلیط برگشت هواپبما ومقداری دردسر راهش دادن داخل سفارت
موفق باشید
ویزای یه ضرب ایروان april

تشکر کنندگان: pv-n ، سمانه777 ، aghaghia ، گل نهال ، proje ، Ali.US ، jjbahale ، tajhizgaran ، b_argi ، Hedieh20 ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، s.s.h
(2013-07-10 ساعت 01:58)گل نهال نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:40)proje نوشته:  از گل نهال و همسر گرامی شون هم سپاس گذارم بخاطر لطفی که نسبت به ما داشتن.

ممنون از شما و خانم دوست داشتنيتون، اميدوارم هميشه خوشبخت باشيد، راستي ما الان در شهرتونيم و داريم به سمت تهران ميريم، از شوهر من فقط مدرك فوق ليسانس رو گرفت و سربازي و شناسنامه ها و ٢ نسخه ترجمه سند ازدواج
اونروز همونطور كه آقاي proje گفتن آفيسرمون از دنده چپ بيدار شده بودTongue
راستي آقاي proje بهتره از حالا به بعد به تاپيك كليرنس كوچ كنيم. اسمتونو هم به امير مهاجر بديد تا عضو منتظرسرا شويد

منم ممنونم. انشالا به سلامتی.
از من ریز نمرات رو نخواست. از خانمم هم فقط پاسپورت و کپی.شناسنامه و ترجمه و کپی و 2 تا عکس گرفت.سند ازدواج هم که همیشه می گیرند.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، aghaghia ، Ali.US ، jjbahale ، tajhizgaran ، b_argi ، amiz.abdollah ، s.s.h
من مصاحبه رو زدم ارمنستان. سوالم اینه که آیا برای ارمنستان هم باید قبل از مصاحبه مدارک رو فرستاد؟ انگار برای آنکارا اینطوریه. اصلا کلا انگار مدارک تو سفارت کشورهای مختلف فرق می کنه درسته. بعد هم اینکه من ایمیل تأیید مدارکم امروز اومد ولی تاریخ مصاحبه توش نبود همینطوریه؟ بعدا ایمیل می زنند یا از travel state باید خودم چک کنم.
ممنون
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، jjbahale ، tajhizgaran ، b_argi ، discovery ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، Ali.US ، s.s.h
(2013-07-10 ساعت 23:50)negarin60 نوشته:  من مصاحبه رو زدم ارمنستان. سوالم اینه که آیا برای ارمنستان هم باید قبل از مصاحبه مدارک رو فرستاد؟ انگار برای آنکارا اینطوریه. اصلا کلا انگار مدارک تو سفارت کشورهای مختلف فرق می کنه درسته. بعد هم اینکه من ایمیل تأیید مدارکم امروز اومد ولی تاریخ مصاحبه توش نبود همینطوریه؟ بعدا ایمیل می زنند یا از travel state باید خودم چک کنم.
ممنون

خیر واسه ایروان نیاز به ارسال مدارک نیست فقط انکارا بایستی 15 روز قبل از مصاحبه مدارک رو ارسال کرد .. تاریخ مصاحبه پس از کارنت شدن در بولتن ویزا مشخص میشه توی همون سایتی که قبولیتون رو دیدید نامه دوم جایگزین نامه قبولیتون میشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: گل نهال ، negarin60 ، aghaghia ، jjbahale ، tajhizgaran ، elmira_fa ، b_argi ، amiz.abdollah ، s.s.h
بچه ها ايروان معمولن چقدر بعد از مصاحبه ويزارو ميدن، نزديك دو ماهه كه رفتم مصاحبه اما هنوز كيس نامبرمو تو سايت نمي زنن.
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، گل نهال ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، Ali.US ، s.s.h
(2013-07-13 ساعت 11:04)دني نوشته:  بچه ها ايروان معمولن چقدر بعد از مصاحبه ويزارو ميدن، نزديك دو ماهه كه رفتم مصاحبه اما هنوز كيس نامبرمو تو سايت نمي زنن.

سلام
لطفا برای سفارت آمریکا در ایروان ایمیل بزنید و علت را جویا شوید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، KIMIA2005 ، amiz.abdollah
(2013-07-13 ساعت 11:04)دني نوشته:  بچه ها ايروان معمولن چقدر بعد از مصاحبه ويزارو ميدن، نزديك دو ماهه كه رفتم مصاحبه اما هنوز كيس نامبرمو تو سايت نمي زنن.
دوست عزیزم، مطمئن باش کلیر میشی..
امثال ما ها که از 100 روز به بالا منتظریم (علی رغم اینکه به ما گفته بودن 6 هفته)
یکی یکی دارن کلیر میشن..نوبت شما هم میرسه..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mlo ، tajhizgaran ، گل نهال ، hana_fd ، Hedieh20 ، ghafari88 ، Ali.US ، aghaghia ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، s.s.h
بلیط اتوبوس تموم شد من موندم بی بلیط Big Grin
از دوستان بی بلیط تقاضا میشه در صورت تمایل برای باهم رفتن به من پیام بدن
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: Ali.US ، گل نهال ، tajhizgaran ، aghaghia ، amiz.abdollah ، mlo ، Hedieh20 ، KIMIA2005 ، s.s.h ، shaso ، b_argi ، hana_fd ، afshinghwink
(2013-07-14 ساعت 20:36)Chosey نوشته:  بلیط اتوبوس تموم شد من موندم بی بلیط Big Grin
از دوستان بی بلیط تقاضا میشه در صورت تمایل برای باهم رفتن به من پیام بدن

سلام من که دوهفته پیش اینجا نوشتم که از 14-15 فروش بلیت شون شروع میشه چرا زود تر نخریدی؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hedieh20 ، tajhizgaran ، aghaghia ، KIMIA2005 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان