موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-10 ساعت 23:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 00:59 توسط Acaro.)
دوستان فرم جدید درخواست روادید ارمنستان ٫ امکان پر کردن فرم فراهم نبود (برای من این مشکل با Adobe Reader 9 بود)
من برای راحتی شما این فرم را بصورت Fillable آماده کردم که به راحتی قادر هستید آنرا پر کرده و پرینت کنید. اگر در هنگام پر کردن با مشکلی مواجه شدید اعلام کنید تا برطرف کنم.
لینک دانلود :
http://www.0up.ir/do.php?filename=visaap...llable.pdf
یا
http://limelinx.com/efh68
یا
http://www.niloblog.com/files/download.p...0hdl08.pdf
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گفته میشه در ارمنستان قسمت عمده حمل و نقل عمومی توسط تاکسیهای ون خطی انجام میشه و مثل ایستگاه اتوبوس توی سطح شهر ایستگاه دارند . هر خطی هم یک شماره مخصوص به خودش داره. به این ونهای خطی به ارمنی "مارشوتنی" میگویند. قیمتشون هم مناسبه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 01:22 توسط Acaro.)
در مورد ایستگاه های "مارشوتکا" یا همان Minibus در >> این لینک << توضیحات کامل را دادم. در صورت تمایل می توانید مطالعه کنید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
کسی به سفارت آمریکا تو ایروان ایمیل زده که تاریخ مصاحبشو تایید کنن؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال
اگه یه وقتی کارمون زودتر از اون زمان check out time که با هتل قرار گذاشتیم تمام بشه باز هم پول کامل تمام روزا رو میگیرن یا فقط یه جریمه یا هیچی نمیگیرن؟
مرسی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-10 ساعت 21:51)mahdiyegh نوشته: سلام
دوستان عزیر من هفته ی دوم دسامبر در ایروان مصاحبه دارم .برای بلیط هنوز پروازهای آسمان برای آن موقع باز نشده ولی می خواستم بدونم کسی از دوستان هتل نزدیک سفارت با قیمت مناسب سراغ داره ؟بعد هم اینکه از دوستان که سفارت ارمنستان مصاحبه دادن قبلش مدارکو فرستادن ؟اگه نفرستاده بودید پس چطوری قبل از مصاحبه برگه آبی گرفتن .
بعد اینکه من فوق لیسانس قبول شدم ولی دانشگام هیچی نمیده که من ببرم برای ترجمه مدرکمم زوری گرفتم به نظرتون اونجا بگم که دانشجوی فوقم یا نه ؟
دوست من اگر دوست داشته باشید آپارتمان بگیرید من پیامی در صفحه 40 پاسخ شماره 591 گذاشته ام که می تونید مطالعه کنید و در صورتیکه دوست داشتید بگویید تا مشخصات بهتری بدهم.
2. توی سفارت پیش از مصاحبه شما باید مدارکتون رو تحویل کارمند سفارت بدهید که او هم آنها را تحویل افسر می دهد و پس از چند دقیقه شما را برای مصاحبه صدا میکنند. این زمان هست که گفته میشه شما پیش از مصاحبه برگه آبی یا سفید گرفته اید.
3. حتما بگویید دانشجو هستید و اگر کارت دانشجویی دارید یا برگه معرفی به نظام وظیفه یا انتخاب واحد یا هر چیز دیگری که نشان دانشجو بودن شما باشد ارائه دهید، ادعای شما را ثابت میکند.
موفق باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل