کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
خدمت تمامی دوستانی که نگران مصاحبه خودشان هستند باید عرض کنم که هدف کنسول از مصاحبه رفع ابهامات احتمالی موجود در پرونده متقاضی است. چون زمانیکه شما مدارکتان را تحویل کارمند سفارت میدهید ایشان آنها را تنظیم می کند و بالافاصله تحویل کنسول میدهد و کنسول هم پیش از مصاحبه با متقاضی آنها را بررسی میکند و تصمیم لازم را در خصوص کلیرنس میگیرد. بنابراین دو نکته را باید عرض کنم:
1. اینکه سعی کنید مدارکتان را طوری تکمیل کنید تا ابهامی را برای کنسول ایجاد نکنند.
2. کنسول پیش از مصاحبه تصمیم خودش را گرفته است و اگر دقت کنید زمانیکه برای مصاحبه با شما آماده می شود برگه آبی و یا سفید داخل پرونده شما از پیش پر شده است و پس از مصاحبه آن را تحویل شما می دهد. از دوستانی که برای مصاحبه رفته اند خواهش میکنم صحت این موضوع را تایید کنند تا موضوع برای دیگران نیز روشن گردد.
[color=#000000]پیروز باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: amir82 ، afs ، mohajer13 ، shani89 ، new ، Saeedv13 ، nagoo ، مانترا ، ali2316 ، ehsan_ati ، maneia ، hamedhamed
(2012-11-08 ساعت 20:22)afs نوشته:  
(2012-11-08 ساعت 20:15)پدی نوشته:  آقا افشین عزیز حالا که ویزا را به سلامتی گرفتی ان شاله کی وکجا عازم هستی البته اگه فضولی نباشه

اصلا فضولی نیست
جواب دادن به سوالتون خیلی سخته
البته احتمالا عده ای من رو از این بابت سرزنش می کنند
اما هنوز متاسفانه یا خوشبختانه هیچ برنامه ای برای زمان و مکان رفتن ندارم

تبریک امیدوارم به زودی برنامتون مشخص بشه دوست عزیز، به نظر شما یروان برای مصاحبه بهتره؟
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: afs
(2012-11-09 ساعت 17:42)shani89 نوشته:  تبریک امیدوارم به زودی برنامتون مشخص بشه دوست عزیز، به نظر شما یروان برای مصاحبه بهتره؟

ممنون از شما
قاعدتا کسی می تونه جواب قطعی به این سوال بده که هردو رو تجربه کرده باشه. اما چیزی که بدیهی به نظر میاد، اینکه هزینه ها در ایروان کمتر از آنکارا هست. و با توجه به راحتی صدور ویزای ورود به ارمنستان که در فرودگاه ایروان صادر می شه رفت و آمد رو از ابوظبی ساده تر می کنه.
از طرفی ایروان شهر کوچکی است و فاصله بین محل اسکان، سفارت و بیمارستان که هدف های اصلی شما هستند اصلا زیاد نیست و با هزینه جزیی حمل و نقل می تونید به اون ها دسترسی داشته باشید.
در مورد تست پزشکی هم توی چند سفرنامه ای که برای ایروان نوشته شده مشخص است که هیچ یک از پزشکان مربوطه سخت گیری نمی کنند.
جمع بندی و نتیجه گیری نهایی به نظر من باید توسط خود شما و بعد از مطالعه و مقایسه سفرنامه های بچه هایی که برای مصاحبه به سفارت های این شهرها رفتند، صورت بگیره
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-11-09 ساعت 12:55)ali2316 نوشته:  فکر می کنید , دلیلش چی بوده علی آقا ؟؟؟
سربازی شما ؟
کار ؟

...
سلام رضا جان ؛
با توجه به اينكه در ابتداي ورود من برگه ي آبي رو پر شده روي پرونده ديدم ، فكر ميكنم اصلي ترين دليل شغلم بود و اولويت بعدي خدمت .
به اين صورت كه :
سوال اول در مورد شغلم با جزييات كاملش بود كه وقت اساسي رو گرفت و در مورد خدمتم فقط پرسيد اونجايي كه خدمت كردي تحت پوشش چه ارگان نظامي هست كه پاسخ من هم ارتش بود .
لازم به ذكر است كه يه فرم ٩ سوالي همون روز مصاحبه براي من ايميل كردند ...
[/quote]

سلام و درود
میخواستم خواهش کنم که راجب سوالاتی که در مورد شغلتون پرسیدن و سوالات اون فرم 9 سوالی بیشتر برامون بگید.
متشکرم
تشکر کنندگان: ali2316
دوستان یک سوال
وجود ویزای ارمنستان در پاسپورت مشکلی برای سفر به ترکیه ایجاد نمیکنه؟ و یا بالعکس سفر به ترکیه و مهر در پاسپورت مشکلی برای سفر به ارمنستان نیست؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-08 ساعت 20:09)afs نوشته:  ممنون که این پیشنهاد رو دادید، خیلی هم بجاست
اما اگر من اونجا یه کلمه دیگه بنویسم همه دوستان شاکی می شند که بابا این قدر شلوغ نکن. پس خواهشا دیگه من رو معاف کنید

افشین جان شما که خیلی منت بر سر من وسایر بچه ها دارید.... با لیست معروفتون و سفرنامه کاملی که گذاشتید. منظورم با afshin 06 بو که با شما تشابه اسمی دارن.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: afs
--------------------------------------------------------------------------
دکتر کریستین به ما روز جمعه وقت داده و مصاحبه ما روز دوشنبه است.
[/quote]

دکترکریستین به ماهم روزجمعه وقت داده است.
[/quote]

شما از دکتر پرسیدین چون یکشنبه تعطیله و شنبه نیمه وقت، جواب آزمایشات آماده میشه؟
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
تشکر کنندگان:
بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue
2013AS000026xx
College station,Texas
تشکر کنندگان: rezpoker
(2012-11-09 ساعت 23:28)goody نوشته:  بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue

اینطور که پیداست دکتر کریستین برای مدیکال 2روز زمان نیاز داره . به من هم 2روز قبل از مصاحبه ام وقت داده. البته مدیکال من جمعه نیست. ولی فکر می کنم با توجه به اینکه خودش جمعه رو برای شما در نظر گرفته نبایستی مشکلی باشه
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: goody ، hamedhamed
(2012-11-09 ساعت 23:28)goody نوشته:  بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue

چرا دیر باشه؟ما که 5 شنبه مصاحبمونه، سه شنبه مدیکالمونهWink ما دوس داشتیم بعد از مصاحبه بیشتر پول خرجم تا قبل از مصاحبه Big Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: goody ، hamedhamed ، گل نهال
(2012-11-09 ساعت 23:52)مانترا نوشته:  

چرا دیر باشه؟ما که 5 شنبه مصاحبمونه، سه شنبه مدیکالمونهWink ما دوس داشتیم بعد از مصاحبه بیشتر پول خرجم تا قبل از مصاحبه Big Grin

من هم کاملا باهات موافقم، استرس هم که ممنوع شد. پس جمعه میرم دیدن دکتر کریستینSmile
2013AS000026xx
College station,Texas
تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا ، hamedhamed
(2012-11-10 ساعت 00:02)goody نوشته:  
(2012-11-09 ساعت 23:52)مانترا نوشته:  [quote='goody' pid='235211' dateline='1352487499']
بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue

من هم کاملا باهات موافقم، استرس هم که ممنوع شد. پس جمعه میرم دیدن دکتر کریستینSmile
دوست عزیز شما هفته چندم دسامبری؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان:
شما از دکتر پرسیدین چون یکشنبه تعطیله و شنبه نیمه وقت، جواب آزمایشات آماده میشه؟
[/quote]

سلام من به دکتر ایمیل زدم و تاکید کردم که ما سه نفریم (با یه بچه) و صبح دوشنبه ساعت 9 هم مصاحبه داریم آیا پاسخ آماده میشود.جواب داد که (( آماده میشه نگران نباشید)).
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: goody ، SOROUSHSOFT ، ali2316
(2012-11-10 ساعت 00:11)farokhi21 نوشته:  شما از دکتر پرسیدین چون یکشنبه تعطیله و شنبه نیمه وقت، جواب آزمایشات آماده میشه؟

سلام من به دکتر ایمیل زدم و تاکید کردم که ما سه نفریم (با یه بچه) و صبح دوشنبه ساعت 9 هم مصاحبه داریم آیا پاسخ آماده میشود.جواب داد که (( آماده میشه نگران نباشید)).
[/quote]

دوست عزيز منم فكر ميكنم مشكلي نيست
ما هم چهارشنبه مصاحبمونه و دوشنبه بهمون وقت داده
اول با لوسي صحبت كردم گفت جمعه بياين و منم قبول كردم بعد كه به دكتر كريستين ايميل زدم گفت جمعه زوده اگر دوست داري ميتوني دوشنبه بياي كه من سريع قبول كردم و وقت رو انداختم براي دوشنبه
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: goody ، ali2316 ، گل نهال
(2012-11-10 ساعت 00:06)mooj نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 00:02)goody نوشته:  [quote='مانترا' pid='235222' dateline='1352488935']
[quote='goody' pid='235211' dateline='1352487499']

دوست عزیز شما هفته چندم دسامبری؟
هفته دوم
2013AS000026xx
College station,Texas
تشکر کنندگان: mooj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان