کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-09 ساعت 23:28)goody نوشته:  بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue
goody دوست من سلام !
با اجازه ی مدیران محترم و اساتید فن می خواستم مطلبی رو عرض کنم که شاید مربوط به این تاپیک نباشد ، لذا در صورت صلاحدید لطفا" تغییر لازم بر روی آن انجام شود .
همان طوری که مستحضرید ما خانواده ای 4 نفره هستیم . به محض کارنت شدن همزمان با افشین عزیز و سایر دوستان خوبم وقت معاینه پزشکی گرفتیم !
دکتر کریستینه برای سه روز قبل از مصاحبه با توجه به دو فرزندی که دارم به ما وقت داد و گفت که زمان کافیست .
تا دو هفته پیش که یک روز به این فکر افتادم که با خانوم لوسی (منشی) تماس گرفتم و به طور مفصل مشکلم را این گونه بیان کردم :
" با توجه به روزهای پرواز آسمان و وقت مصاحبه من می بایست دو روز زودتر به ایروان بیایم ، آیا امکان دارد وقت معاینه یک روز به مصاحبه نزدیکتر شود تا من در هزینه ها صرفه جویی کنم ."
لوسی گفتند : " پنج دقیقه ی دیگر مجددا" تماس بگیرید، ببینم چی کار می تونم براتون بکنم ." مجددا" تماس گرفتم که ایشان گفت :
" خانوم دکتر استثناء" پذیرفتند که مورد شما یک روز قبل از مصاحبه برای مدیکال اینجا حضور یابند و چنانچه افراد کیس مشکل خاصی نداشته باشند جواب مدیکال روز مصاحبه (فردا) ساعت 08:30 به سفارت تحویل داده می شود ."
خلاصه من چند روز قبل از سفر یک ایمیل به دکتر زدم و خواستم تاریخ مدیکال را کانفرم کنند که ایشان علاوه بر کانفرم از بنده خواستند به محض ورود به فرودگاه ایروان با شماره ی موبایل یا مطب ایشان یا خانوم لوسی تماس بگیرم (شاید برای اطمینان که به تاریخ مدیکال می رسیم ).
به هر حال با تاخیر سه ساعته ی پرواز به ایروان وارد شدیم و من تماس گرفتم و روز مدیکال به موقع حاضر شدیم و تیم ایشان با سرعت کارهاشون رو انجام دادند و فردا هنگام مصاحبه گزارش پزشکی به سفارت رسیده بود .
فقط عکس های قفسه ی سینه و کارت های واکسن نزدشون ماند چون همان روز به تهران پرواز کردیم و قرار شد برای دریافت ویزا که مجددا" به ایروان می روم این مدارک را از دکتر تحویل بگیرم و یا اینکه هر کس که از طرف من به آنجا مراجعه کرد به او تحویل نمایند ...
با معذرت از دوست خوبمون خانوم mohajer 2013 علی الرغم تذکر بجای آیین نامه ایی که داده بودند ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: afs ، sayeh_m ، mooj ، reza6966 ، Saeedv13 ، mohajer13 ، ehsan_ati ، SOROUSHSOFT ، amir82 ، مانترا ، mgolchin13 ، hamedhamed
دوستان نمیدونید هواپیمایی آسمان ،کی‌ پروازشو برای اوخر دسامبر باز می‌کنه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-09 ساعت 20:10)خانه نوشته:  
(2012-11-09 ساعت 12:55)ali2316 نوشته:  فکر می کنید , دلیلش چی بوده علی آقا ؟؟؟
سربازی شما ؟
کار ؟

...
سلام رضا جان ؛
با توجه به اينكه در ابتداي ورود من برگه ي آبي رو پر شده روي پرونده ديدم ، فكر ميكنم اصلي ترين دليل شغلم بود و اولويت بعدي خدمت .
به اين صورت كه :
سوال اول در مورد شغلم با جزييات كاملش بود كه وقت اساسي رو گرفت و در مورد خدمتم فقط پرسيد اونجايي كه خدمت كردي تحت پوشش چه ارگان نظامي هست كه پاسخ من هم ارتش بود .
لازم به ذكر است كه يه فرم ٩ سوالي همون روز مصاحبه براي من ايميل كردند ...
سلام و درود
میخواستم خواهش کنم که راجب سوالاتی که در مورد شغلتون پرسیدن و سوالات اون فرم 9 سوالی بیشتر برامون بگید.
متشکرم
[/quote]
سلام و درود به همه ی همسفران ؛
در مورد کار از سوالات کلی شروع شد و همین طور وارد جزییات می شدند به صورتیکه من احساس کردم یا اطلاعات شخصی خوبی دارند و یا از پیش آماده کرده بودند .
در مورد فرم 9 سوالی با عرض معذرت الان که دقت کردم 10 سوالی هست و شامل :
اطلاعات شخصی خودم .
اطلاعات مربوط به پدر و مادرم .
اطلاعات نفراتی که در سفر به آمریکا من را همراهی می کنند .
اطلاعات مربوط به اولین فرودگاهی که به آمریکا وارد می شوم .
اطلاعات در ارتباط با مدارک تحصیلیم .
اطلاعات در ارتباط با شغل و تجربه ی کاریم .
اطلاعات در ارتباط با شرکت خدمات هوایی که از طریق آن به آمریکا می خواهم بروم .
اطلاعات در ارتباط با مکان زندگی در آنجا و اقوامی که آنجا زندگی می کنند .
CV از خودم .
CV از مادر بچه ها ( عیال اولم )Wink
خلاصه این جوری که به نظر می رسه می خوان همزمان و در بدو ورود چند تا تیم عملیاتی رو ما سوار کنند ...Big Grin
(2012-11-10 ساعت 02:36)farshid.ok1 نوشته:  دوستان نمیدونید هواپیمایی آسمان ،کی‌ پروازشو برای اوخر دسامبر باز می‌کنه؟
اصولا هفته اخر نوامبر براي دسامبر پرواز ها رو باز ميكنند
تشکر کنندگان: Blaze ، Gole baba ، goody ، Almond ، farshid.ok1 ، مانترا ، Sepasttian
(2012-11-10 ساعت 00:45)afshin06 نوشته:  
(2012-11-09 ساعت 23:48)mohajer13 نوشته:  
(2012-11-09 ساعت 23:28)goody نوشته:  بجه ها دکتر کریستین برای جمعه بهم وقت داده، گفته اگه خوبه تأیید کن،به نظرتون وقت کم نمیارم؟ خودش میدونه که این روز رو پیشنهاد کرده نه؟ مصاحبه ام دوشنبه است. کمممککک کنین لطفاTongue

اینطور که پیداست دکتر کریستین برای مدیکال 2روز زمان نیاز داره . به من هم 2روز قبل از مصاحبه ام وقت داده. البته مدیکال من جمعه نیست. ولی فکر می کنم با توجه به اینکه خودش جمعه رو برای شما در نظر گرفته نبایستی مشکلی باشه
دوستان
جواب آزمایشات شما ظرف چند ساعت انجام می شه. ولی اینکه دکتر دو روز پیش از مصاحبه وقت می ده جنبه احتمالات رو فکر میکنه. بنابراین نتیجه آزمایشات توی همون روز دست دکتر می رسه و لازم نیست نگران باشید.
موفق باشید
سلام دوستان
من هنگام مديكالم خانواده اي رو ديدم كه فرداي مديكالش مصاحبه داشت و دكتر جواب مديكالشو به سفارت رسوند.
اينكه دكتر دو تا سه روز قبلش وقت ميده به خاطر اينه كه اگر مشكلي در تستتون بود فرصت تجديد تست باشه.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: goody ، dreamer60 ، ali2316 ، hamedhamed
(2012-11-10 ساعت 04:15)dreamer60 نوشته:  Ali2316 عزيز بابا اي ول داري اين طور كه شما فرمودين ٢-٣ روزه همه كارها رو كردين و برگشتين ايران، فكر ميكنم اين يه ركوردجديد باشه. Smile

Dreamer60 جان عزيز دقيقاً همين طور شد كه مي فرماييد ...
من آپارتمان دو خوابه ي 004# شركت tatev رو گرفتم كه شبي $70 بود كه به خاطر آشنايي با مسولين اين شركت شبي $50 حساب كردند به همراه دو سيم كارت و ترانسفر .
به خاطر مسايل شرعي و كمي هم صرفه جويي ، مواد غذايي خام و فرآوري شده و پلوپز از تهران همراه برديم كه مادر بچه ها( منزل ) ؛) مثل هميشه زحمت كشيدند و غذاهاي مطلوبي رو براي خانواده آماده كردند ( راستي آپارتمان كاملاً مبله و وسيله ي آشپزي مهيا بود ). در نتيجه كل هزينه هاي تاكسي و تنقلات و ... $45 شد . و چون با وسيله ي شخصي به فرودگاه رفتيم ١٦٥٠٠ تومان هم هزينه ي پاركينگ فرودگاه ...
توضيحات بيشتر در سفرنامه ، منتظر باشيد دوستان !
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، dreamer60 ، amir82 ، mooj ، Blaze ، afs ، goody ، مانترا ، reza6966 ، bardia9 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، mgolchin13 ، hamedhamed
(2012-11-10 ساعت 16:03)ali2316 نوشته:  سروش جان ، همكار عزيزم ممنونم از محبتت ...

(2012-11-10 ساعت 16:02)mojgan rezaee نوشته:  مصاحبه ما هم انجام شد و کلیرنس خوردیم توصیه من به شما اینه انقدر با دلخوری به این صفحه ابی نگاه نکنید اگه با دید مثبت نگاه کنید میبینید خیلی ابی خوشرنگیه (مخصوصا" اگه استقلالی هستید )و نوید یک ویزای خوشگل قریب الوقوع رو میده!!!

خانوم رضايي تبريك ميگم و به اميد كليرنس هر چه سريع تر همه ي منتظرين ...
چه خوب كه دوستان را بي خبر از خودتون نذاشتيد . افشين جان سراغ تون را براي تكميل جدول قشنگش مي گرفتند ...

منم از خانم رضایی تشکر می کنم و بهشون تبریک می گم که چنین روحیه ای دارند. هرچند امیدوارم استقلالی نباشند Big Grin
می دونید بحث دیگه فقط جدول نیست، الان فکر می کنم برای تک تک برنده هایی که کلیرنس خوردن، ویزا گرفتن و اون هایی که منتظرند مهمه که بدونن هم قطاراشون الان توی کدوم ایستگاه هستند.
امیدوارم خیلی زود خبرهای تازه از کیس های جدیدی که کلیر می شند رو اینجا ببینیم

(2012-11-10 ساعت 17:56)ali2316 نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 17:12)خانه نوشته:  علی آقا جسارتا شغل شما چیه؟

خواهش ميكنم ، تو پيغام خصوصي براتون فرستادم ...

این سوال هایی که از شما پرسیدند خیلی جالب بوده. یه سوال هم برای من پیش اومد. آیا شما اون سوال هایی که در مورد پرواز و فرودگاه ورودی پرسیده بود رو هم دقیق جواب دادید؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: bardia9 ، mohajer13 ، ali2316 ، AsemanAbee ، mgolchin13 ، Saeedv13 ، ehsan_ati ، mojgan rezaee ، parsush
دوستان فرمی که من برای گرفتن ویزای ارمنستان دارم یه برگی است . ولی گویا دوستانی که جدیدا رفتن فرم 2برگی پر کردن و صحبت از این بود که پشت و رو پرینت بگیرن. کسی این فرم رو داره برای من بفرسته؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ali2316 ، hamedhamed
(2012-11-10 ساعت 17:57)afs نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 16:03)ali2316 نوشته:  ='خانه' pid='235727' dateline='1352551325']

این سوال هایی که از شما پرسیدند خیلی جالب بوده. یه سوال هم برای من پیش اومد. آیا شما اون سوال هایی که در مورد پرواز و فرودگاه ورودی پرسیده بود رو هم دقیق جواب دادید؟
افشين جان واقعيتش هنوز هيچ كدام از سوالات رو جواب ندادم بخصوص همين سوال رو !
همش دارم فكر ميكنم چرا كه دلم مي خواد در نهايت صداقت و دقت جواب بدم .
ما اين امكان رو داريم كه از ايرلاين هاي مختلف بليط رايگان(پول تكس را مي گيرند) و يا تخفيف دار بگيريم و هنوز من اير لاين مطلوبم رو انتخاب نكردم و با توجه به اين كه مقصدم كنتاكي هست ، و بليط هاي اينگونه را شركت هاي هواپيمايي تو هاي سيزن صادر نمي كنند و به اصطلاح اين بارگو اعلام ميكنند و هنوز ويزا هم دستم نيست ، انتخب برام واقعاً گيج كننده و سخت شده .
همه ي اينها به كنار حراست محل كارم امروز احضارم كرد و علت رفتن به درون همون ساختماني كه اون شين لوي زيبا رو داشت حدود سه ساعت بازجوييم كرد ! شايد برات جالب باشه كه قبل و بعد هر سفر خارجي ما فرم هاي ويژه اي را بايد پُر كنيم كه من هم اين كار رو انجام داده بودم و علت سفر را سياحت اعلام كرده بودم ...
حسابي سردرگم شدم ، اگه كمكي بابت پر كردن فرم مي تونيد به من بكنيد خوشحال ميشم دوست من ...
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، afs ، ehsan_ati
قیمتهای جدید پروازهای آسمان هم بالاخره اومد

http://www.iaa.ir/1389-08-15-07-47-25/13...9-11-56-46
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: reza6966 ، mooj ، Almond ، ehsan_ati ، mgolchin13 ، Sepasttian ، Blaze ، afs ، ali2316 ، goody ، byousefi_p ، amir82 ، hamedhamed
(2012-11-10 ساعت 19:15)raam12000 نوشته:  قیمتهای جدید پروازهای آسمان هم بالاخره اومد

http://www.iaa.ir/1389-08-15-07-47-25/13...9-11-56-46

ممنون دوست عزیز امکان داره بفرمایید قیمت کلاس معمول اکونومیک کدامیک از این دسته بندیها میشود؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-10 ساعت 18:50)ali2316 نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 18:30)mohajer13 نوشته:  دوستان فرمی که من برای گرفتن ویزای ارمنستان دارم یه برگی است . ولی گویا دوستانی که جدیدا رفتن فرم 2برگی پر کردن و صحبت از این بود که پشت و رو پرینت بگیرن. کسی این فرم رو داره برای من بفرسته؟

دوست خوبم ؛
به قسمت فايل هاي افشين جان مراجعه كنيد اونجا زحمتش رو كشيدند !
اميدوارم با دست پر برگرديد ...

من در قسمت فایل های افشین عزیز فرم جدید درخواست روادید ارمنستان را پیدا نکردم. آیا فرم جدید همین لینکی است که قرار دادم ؟

http://www.mfa.am/u_files/file/consulate...ppform.pdf
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: mohajer13
(2012-11-10 ساعت 20:33)Acaro نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 18:50)ali2316 نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 18:30)mohajer13 نوشته:  دوستان فرمی که من برای گرفتن ویزای ارمنستان دارم یه برگی است . ولی گویا دوستانی که جدیدا رفتن فرم 2برگی پر کردن و صحبت از این بود که پشت و رو پرینت بگیرن. کسی این فرم رو داره برای من بفرسته؟

دوست خوبم ؛
به قسمت فايل هاي افشين جان مراجعه كنيد اونجا زحمتش رو كشيدند !
اميدوارم با دست پر برگرديد ...

من در قسمت فایل های افشین عزیز فرم جدید درخواست روادید ارمنستان را پیدا نکردم. آیا فرم جدید همین لینکی است که قرار دادم ؟

http://www.mfa.am/u_files/file/consulate...ppform.pdf

بله خود خودشه!Smile
فقط اون قسمت که نوشته for official use only در پشت صفحه اول پرینت می گیریم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Acaro ، mohajer13 ، dreamer60
دوستان یه سوال
این بلیط ایروان از نوع کلاس H که ارزونترین قیمتو داره و هیچ جور هم نمیشه عودت داد یا تغییرش داد، در دفاتر خاصی و به تعداد محدود فروخته میشه؟
و برای کسی که از روز هم براش روشنتره که چک می خورهBig Grin بهتر نیست؟
از کجا گیر میاد؟

علی آقا؟؟(ali2316)
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Blaze ، hamedhamed
سلام
دوستان عزیر من هفته ی دوم دسامبر در ایروان مصاحبه دارم .برای بلیط هنوز پروازهای آسمان برای آن موقع باز نشده ولی می خواستم بدونم کسی از دوستان هتل نزدیک سفارت با قیمت مناسب سراغ داره ؟بعد هم اینکه از دوستان که سفارت ارمنستان مصاحبه دادن قبلش مدارکو فرستادن ؟اگه نفرستاده بودید پس چطوری قبل از مصاحبه برگه آبی گرفتن .
بعد اینکه من فوق لیسانس قبول شدم ولی دانشگام هیچی نمیده که من ببرم برای ترجمه مدرکمم زوری گرفتم به نظرتون اونجا بگم که دانشجوی فوقم یا نه ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان