کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بچه ها؟ این لیستی که میگه چه مدارکی رو باید ببریم لینک اصلیش کجاس؟ - واسه ایروان؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان:
(2012-11-21 ساعت 01:42)مانترا نوشته:  بچه ها؟ این لیستی که میگه چه مدارکی رو باید ببریم لینک اصلیش کجاس؟ - واسه ایروان؟

فکر می کنم این لیست مدارک باشد :

http://photos.state.gov/libraries/armeni...v_iran.pdf

منبع :

http://armenia.usembassy.gov/iv_required_docs_iran.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: afs ، ali2316 ، Sepasttian ، dreamer60 ، مانترا ، hamedhamed ، iranzamin_99
(2012-11-21 ساعت 01:27)yalda.irannejad نوشته:  من که فقط مونده کارنامه های مدرسمو بدم واسه ترجمه ..... احساس میکنم هر چی زمان به مصاحبه نزدیک میشه وسواسم هم بیشتر میشه
پس من از وسواس گذشتم چون اوناروهم ترجمه کردمTongue
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، مانترا ، refiusa
(2012-11-21 ساعت 01:42)مانترا نوشته:  بچه ها؟ این لیستی که میگه چه مدارکی رو باید ببریم لینک اصلیش کجاس؟ - واسه ایروان؟

http://photos.state.gov/libraries/armeni.../dv_en.pdf
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: afs ، Sepasttian ، dreamer60 ، مانترا
Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born

جالب توجه دوستانی که بی جهت واسه بردن کارت ملی باهم بحث میکنند ! اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ؟ تا اونجا چندین بار نیاز میشه حتی اگه تو سفارت نیاز نباشه ! که اینجا تاکید کرده باید همراه باشه چه بخوان چه نخوان
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: مانترا ، pooyash
(2012-11-21 ساعت 01:18)پروا نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 20:31)mohajer13 نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتید، پوشش خانمهایی که میان سفارت اکثرا رسمیست یا نه؟ به نظرتون لباس رسمی برای روزهای سرد برای خانمها (برای روز مصاحبه) چی هست؟
بلوز و ژاكت همراه با شلوار، پوتين رسمي  

(2012-11-20 ساعت 08:57)mohammad fazli نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 03:39)Sepasttian نوشته:  بعضی از دوستان با راهنمایی های غلطشون باعث سردرگمی میشن ! یکی میگه 5 تا عکس 5*5 سفارت میخواد ، یکی میگه 2 تا ! الان که خودم بررسی کردم نوشته دو تا عکس میخوان ، اون دوستی که اشاره کرده 5 تا نیاز هست میشه رفرنسشو اعلام کنه لطفا !

Diversity Visa Program Selectees

If you have been selected for the Diversity Visa (DV) Program, you will apply for an immigrant visa using Form DS-230 and you must provide two (2) identical photos at your immigrant visa interview. Your photos must be:

Printed on photo quality paper
2 x 2 inches (51 x 51 mm) in size

sسلام دوست عزيز
بردن جندتا عكس اضافه هيچ ضرري نداره در ضمن خرجي هم نداره پس شما هم به نظر بيشتر از اون تعدادي كه تو سايت اشاره كرده ببر.شايد عكست خراب شد پاره شد گم شد پشت نويسي كردي كثيف شد و ... پس به ريسكش نمي ارزه.
موفق باشي
دوست گرامي ، من روز مديكال فقط ٤ تا عكس ٣*٤ بردم و چون پشت نويسيشونو با عجله انجام دادم به هم رنگ پس دادند و فكر ميكنم شانس اوردم كه قبولشون كردند، پس بردن عكس اضافه اصلا ضرر نداره
برای پشت نویسی عکس از مازیک سی دی نازک استفاده کنید دیگه رنگ پس نمی دهد

(2012-11-21 ساعت 03:27)Sepasttian نوشته:  Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born

جالب توجه دوستانی که بی جهت واسه بردن کارت ملی باهم بحث میکنند ! اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ؟ تا اونجا چندین بار نیاز میشه حتی اگه تو سفارت نیاز نباشه ! که اینجا تاکید کرده باید همراه باشه چه بخوان چه نخوان
با تشکر البته در گیت فرودگاه کارت ملی از ما نخواستند ولی بردنش ضروریه چون اگر نیاز باشه و نبرده باشند امکان دستیابی دیگه نیست
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: مانترا ، پروا ، ali2316 ، hamedhamed ، iranzamin_99
بادرود خدمت تمام دوستان
نکته ای که بسیاری نیز قبلا به آن اشاره داشته اند و باز لازم است گوشزد شود این است که درسته که هر کدام از ما توصیه هایی در خصوص مدارک و ... میکنیم ولی حتما مدارک خود را کامل و از هر کدام کپی تهیه کنید اگر یک نسخه بیشتر هم داشته باشید ایرادی نداره و ارزش آن زمانی روشن میشه که به آن نیاز داشته باشید و به سهولت در دسترس تان باشه .دوستانی که فرزند کوچک دارند یک برگ کپی از صفحه اول پاس فرزند را در فرودگاه موقع خروج از ارمنستان میخواهند
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: مانترا ، afs ، dreamer60 ، ali2316 ، goody ، hamedhamed ، refiusa
مانترا جان
لینک لیست مدارک در سایت رسمی اداره مهاجرت امریکا اینه: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
پیروز باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: مانترا ، hamedhamed ، iranzamin_99
(2012-11-21 ساعت 01:46)sharmin66 نوشته:  
(2012-11-21 ساعت 01:27)yalda.irannejad نوشته:  من که فقط مونده کارنامه های مدرسمو بدم واسه ترجمه ..... احساس میکنم هر چی زمان به مصاحبه نزدیک میشه وسواسم هم بیشتر میشه

شارمین ....... توروخدا ....... فک کنم یه چمدون فقط مدرک میاری ...... ...... من فک کنم از بس لباس بیارم جا واسه مدرکام نباشه ... میخوای مال منم تو بیار
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، مانترا ، sharmin66 ، refiusa
دوستان به نظرتون در ارمنستان از خط همراه اول استفاده کنیم یا سیم کارت اونجا رو بگیریم؟ کدوم به صرفه تره؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Saiban
آقا هرچه میخواید استفاده کنید اما ایرانسل نباشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Saiban ، iranzamin_99
(2012-11-22 ساعت 19:43)mohajer13 نوشته:  دوستان به نظرتون در ارمنستان از خط همراه اول استفاده کنیم یا سیم کارت اونجا رو بگیریم؟ کدوم به صرفه تره؟
دوستان
توی ارمنستان برخی از فروشگاهها سیم کارت رایگان میدهند که 400 درام یعنی 1 دلار هم شارژ داره. یعنی شما میتوانید حدود 10 مکالمه داخلی رایگان داشته باشید و هر پیامکش به ایران هم حدود 30 درام میشه. بعد از اون هم میتوانید به راحتی شارژش کنید. از فروشگاههای ساس بپرسید. این فروشگاه یکی از فروشگاههای بزرگ و زنجیره ای بسیار معروف هستش که توی هر خیابانی فروشگاه داره. خود من یک جایی سیم رایگان گرفتم که خودشون بهم پپیشنهاد کردند سیم داشته باشم. در هر صورت بپرسید چطوری میشه تهیه کرد. من روز آخر متوجه شدم رایگان هست وگرنه حتما ته و توی قضیه رو در آورده بودم.Smile
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Saeedv13 ، afs ، Blaze ، ali2316 ، مانترا ، goody ، Soap McTavish ، hamedhamed ، mrr777 ، mgolchin13 ، iranzamin_99
(2012-11-21 ساعت 23:18)yalda.irannejad نوشته:  
(2012-11-21 ساعت 01:46)sharmin66 نوشته:  

شارمین ....... توروخدا ....... فک کنم یه چمدون فقط مدرک میاری ...... ...... من فک کنم از بس لباس بیارم جا واسه مدرکام نباشه ... میخوای مال منم تو بیار
آره همرم ده بار چک کردم کم نباشه هی مدرک جمع می کنم ترجمه می کنمSmile
آخ آخ لباسسس سردم که هست دیگه هیچیییی

بچه ها از کسایی که رفتین ارمنستان ازتون خواستن پول به بانک بریزین ؟ ( قبل از ورود به سفارت و در بانک نفری 160$ ) یکی از دوستامون الان ایروانه و لیدرشون بردتش بانک و این پول رو دادن ... می خوام ببینم داستان چیه ... ممنون می شم راهنمایی کنین
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: Saiban ، battosai ، iranzamin_99
(2012-11-22 ساعت 21:04)sharmin66 نوشته:  بچه ها از کسایی که رفتین ارمنستان ازتون خواستن پول به بانک بریزین ؟ ( قبل از ورود به سفارت و در بانک نفری 160$ ) یکی از دوستامون الان ایروانه و لیدرشون بردتش بانک و این پول رو دادن ... می خوام ببینم داستان چیه ... ممنون می شم راهنمایی کنین

خیر.
هزینه ویزا برای کیس های لاتاری در محل سفارت و به ازای هرنفر 330$ پرداخت می شه.
اون هایی که می رند بانک پول می ریزند اغلب ویزاهای غیر مهاجرتیه و شامل لاتاری نمی شه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amir82 ، ali2316 ، Saeedv13 ، پروا ، مانترا ، sharmin66 ، Soap McTavish ، hamedhamed
سلام دوستان
شما برای ارز مسافرتی چکار کردید؟ باید ابتدا ویزای ارمنستان رو بگیریم از سفارت ارمنستان در ایران و بعد برای ارز مسافرتی اقدام کنیم؟ یعنی حتما ویزا لازمه؟ دوستانی که در فرودگاه ارمنستان ویزا گرفتند هیچ کدام ارز مسافرتی دریافت نکرده اند؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان