موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 14:01)sla59 نوشته: سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1- در مورد کپی ترجمه ها، در سفارت اصل ترجمه را باید تحویل داد یا کپی آنها را؟ و آیا من برای کپی کردن از روی ترجمه ها با ید بدم دارالترجمه آنها را برابر اصل کنه؟ چون ترجمه ترجمه و کپی فارسی آنها به هم بسته شده است. وآیا من باید از همه ترجمه ها کپی هم به همان شیوه برابر اصل، تهیه کنم؟
2- ایا اگر من اسپانسر خوب داشته باشم باز هم پرینت موجودی حساب میخواهم یا همان اسپانسر به تنهایی کافیه؟
3- کسی میدونه کل هزینه سفارت و پزشکی در ایروان چقدر میشه؟ به دلار
خیلی ممنون
دوست عزیز کپی اصل مدارک را میگیرن و اصل ترجمه را.حتما کپی از اصل لازمه.330$سفارت و حدود110 دلار مدیکال برای هر نفر (اطلاعات کامل تو پستهای قدیمیتر است حتما مطالعه کن)
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
سلامی از ایروان
یکی دو ساعتی هست رسیدم ایروان. خیلی راحت و بی دردسر اومدم. به سبک افشینی هم ویزای 5 دقیقه ای.. حتما فرم ویزا رو پرینت بگیرید و پر کنید. دیگه معطل نمیشید.
هوا خوبه . از کرج خودمون گرمتره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 19:46)mohajer13 نوشته: سلامی از ایروان
یکی دو ساعتی هست رسیدم ایروان. خیلی راحت و بی دردسر اومدم. به سبک افشینی هم ویزای 5 دقیقه ای.. حتما فرم ویزا رو پرینت بگیرید و پر کنید. دیگه معطل نمیشید.
سلام دوست عزيز
فكر كنم توي يك پرواز بوديم اميدوارم اقامت خوبي داشته باشي و با ويزاي يك ضرب برگردي.
به دوستان توصيه ميكنم سيم كارت از فرودگاه تهيه كنن خيلي به صرفه تر از سيمكارتهاي ايرانه.
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی از قیمتهای جدید بلیط هواپیمای تهران - ایروان خبری داره؟
آیا اینترنتی هم میشه رزرو کرد؟
با تشکر پیشاپیش
کیس : 3300
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای گرفتن ویزای ارمنستان برای کسی که معافیت تحصیلی داره نیازی به مراجعه به نظام وظیفه داره؟!
یا همین که ارمنستان برسه میتونه ویزاش رو بگیره؟!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 22:37)mhz_ir نوشته: دوستان برای گرفتن ویزای ارمنستان برای کسی که معافیت تحصیلی داره نیازی به مراجعه به نظام وظیفه داره؟!
یا همین که ارمنستان برسه میتونه ویزاش رو بگیره؟!
دوست من ویزای ارمنستان ارتباطی به نظام وظیفه ایران نداره !
در فرودگاه ایروان به روش پنج دقیقه ای افشین ویزاتون را می گیرید بدون دردسر
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 23:08)mhz_ir نوشته: لینک این روش پنج دقیقه ای افشین برای گرفتن ویزا رو میشه بدید؟
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid223963
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 22:14)mohajer13 نوشته: (2012-11-24 ساعت 21:54)مهدي پارس نوشته: (2012-11-24 ساعت 19:46)mohajer13 نوشته: سلامی از ایروان
سلام دوست عزيز
فكر كنم توي يك پرواز بوديم اميدوارم اقامت خوبي داشته باشي و با ويزاي يك ضرب برگردي.
به دوستان توصيه ميكنم سيم كارت از فرودگاه تهيه كنن خيلي به صرفه تر از سيمكارتهاي ايرانه.
سلام و ممنونم
قطعا تو یه پرواز بودیم. به احتمال زیاد saiban عزیز هم تو همین پرواز بودند.
برای شما و سایر دوستان هم آرزوی ویزای یکضرب می کنم.
منم امیدوارم هممون با ویزای یکضرب برگردیم
شماره کیس:2013AS13XX / ایروان / تاریخ مصاحبه:هفته آخرنوامبر2012 / دریافت ویزا : یکضرب/دالاس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 22:29)Fariborz560 نوشته: دوستان سلام
کسی از قیمتهای جدید بلیط هواپیمای تهران - ایروان خبری داره؟
آیا اینترنتی هم میشه رزرو کرد؟
با تشکر پیشاپیش
برای سفرهای خارجی اینترنتی فایل باز نمیکنند .دو پرواز است آسمان وآرماویا .پروازهای آسمان شنبه ،دوشنبه،پنجشنبه است
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرتون واسه ارمنستان، پرواز آسمان از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا آرماويا؟
و به نظرتون در ارمنستان، منزل كرايه كردن از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا هتل؟ اگه هتل، دوستان كدوم هتل ها رو پيشنهاد ميدن؟
شنيدم هتل آف خورده هم به خاطر سرما و كمبود مشتري پيدا ميشه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-25 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-25 ساعت 14:32 توسط ali2316.)
(2012-11-25 ساعت 12:46)manotousa نوشته: دوستان به نظرتون واسه ارمنستان، پرواز آسمان از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا آرماويا؟
و به نظرتون در ارمنستان، منزل كرايه كردن از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا هتل؟ اگه هتل، دوستان كدوم هتل ها رو پيشنهاد ميدن؟
سلام دوست عزیز ؛
- آسمان .
- آپارتمان (بستگی به تعداد نفراتتون داره) .
- اگه محبت کنید و پست های این تاپیک و تاپیک های مربوطه رو مطالعه کنید ، هم قدردانی از زحمات دوستان با تجربه که وقت گذاشتن شده و هم جواب بیشتر سوالاتتون رو با جزییات بیشتری دریافت می کنید !
- موفق و پیروز باشید دوست عزیزم ...
افشین جان و علی عزیزم از محبتتون مفتخرم و بسیار ممنون ، پاینده و سلامت باشید ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-25 ساعت 12:46)manotousa نوشته: دوستان به نظرتون واسه ارمنستان، پرواز آسمان از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا آرماويا؟
من دیروز با پرواز آسمان به ارمنستان اومدم از نظر من پرواز آسمان بسیار عالی و بدون هیچ گونه نگرانی بود
پرواز من بدون اغراق از پرواز های داخلی ایران بدون دردسر و راحت تر بود
هتل ها آف خورده ولی از سرمای شدید و ... خبری نیست در حال حاضر هوای اینجا بسیار مطبوع تر و بهتر از تهران است در طی دیروز و امروز من کل شهر را طی طریق کردم
نظر بنده رزرو یک hostel است که بسیار به صرفه تر ومقرون به صرفه تر از هتل است
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
ببین چه خبره
الان کلی مهاجرسرایی ایروان داریم
امیدوارم همشون با دست پر برگردند