کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
من دارای شناسنامه ی المثنی هستم .ودر ترجمه نیز کلمه ی duplicate امده .آیا این مشکل ساز می شود .در ضمن ن دانشجوی فوق لیسانس رشته ی مهندسی صنایع هستم ولی رشته ی مقطع لیسانسم فیزیک کاربردی است نظرتون در این باره چی؟
من هفته ی دیگه مصاحبه دارم دخترم و مجرد خیلی نگرانم .اگه راهنمایی به نظرتون می رسه دریغ نکنید .
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2012-12-03 ساعت 20:58)mahdiyegh نوشته:  سلام دوستان
من دارای شناسنامه ی المثنی هستم .ودر ترجمه نیز کلمه ی duplicate امده .آیا این مشکل ساز می شود .در ضمن ن دانشجوی فوق لیسانس رشته ی مهندسی صنایع هستم ولی رشته ی مقطع لیسانسم فیزیک کاربردی است نظرتون در این باره چی؟
من هفته ی دیگه مصاحبه دارم دخترم و مجرد خیلی نگرانم .اگه راهنمایی به نظرتون می رسه دریغ نکنید .
با تشکر فراوان

سلام
نگران نباش ردیفه؟
همه چی هم تو فرم هایی که برا kcc زدی درست راستی نوشته باشی هیچ
مشکلی نیست احتمال کلیرنس خوردن سرش خیلی ضعیفه .
سابقه کار دارین؟
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: mahdiyegh
(2012-12-03 ساعت 20:58)mahdiyegh نوشته:  سلام دوستان
با تشکر فراوان

سلام
منم شناسنامم المثنی هستش توی ترجمه هم duplicated نوشته نمیخواد نگران باشید مشکلی نیست فقط استرس ممنوع یادتون نره%
به امید یه ضرب
موفق باشید
تشکر کنندگان: mahdiyegh
(2012-12-03 ساعت 15:03)neved نوشته:  سلام
دوستان تصمیم گرفتم با یکی از دوستان برم البته خودش خیلی دوست داشت با ماشینش بریم
که با کلی درخواست که خطرناکه و برفه بی خیال شد .
خولاصه الان برای دو نفر دنبال هتل و یا هاستل می گردیم.
سایت hyur رو دیدم خییلی اپارتمان داره و قیمتش هم خوبه .
ولی اگه به هتلی باشه به نظرم بهتره
البته با توجه به اینکه رنت یه اپارتمان نوساز طبقه 9 و نزدیک میدان اصلی شهر حدودا 73$ اینطوراس
ولی هتل 90 $ به بالا برای دونفر
همین جوری موندم چیکار کنم؟
هتل فقط یه صبحانش برام یه کم مهمه ؟
کسی از دوستان تجربه نداره یه راهنمایی بکنه
دوست عزيز سه تا هاستلي كه در ادامه بهتون معرفي ميكنم رو بررسي كنيد هم امكاناتش خوبه هم ارزونه
از نظر بنده ميشه اينا رو از هرنظر (امكانات، قيمت مناسب، موقعيت و ...) اينجوري اولويت بندي كرد:
www.Envoyhostel.com
www.theatrehostel.com
www.Grammyhostel.com
كه ميتونيد اينترنتي ازشون روم رزرو كنيد
آپارتمان نزديك ميدان ريپابليك اوكي هست و بعد از اون ميدان سوخارو (از نظر مسيرش تا سفارت و بيمارستان و اينكه كمتر اسير ترافيك بشيد)
البته پيرو صحبت هاي شما فكر ميكنم هاستل براتون مناسبتر باشه
تشکر کنندگان: afs ، amir82 ، Danoosh ، hamedhamed
هتل نفری 90$ یا برای 2 نفر؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان:
من هتل meg رو می تونم پیشنهاد کنم چون سوییت هاش واقعا مدرن و تمیزه و کلا 7-8 اتاق بیشتر نداره ، آشپزخانه و سایر امکاناتم داره و همه انگلیسی فول بلدن ، برای 2 نفرم شبی 80 دلار ، از تاتو تور هم گرفتیم ، قیمتهاش نسبت به همه جا خوب و تقریبا مثل booking بود .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: amir82 ، مانترا ، sasbk ، hamedhamed ، iranzamin_99
اینقدر در مورد هیور سرویس گفتم میترسم بگن سهام داره ! این آخریشه دیگه !!!

دوستی که گفته بود نظافتش معلوم نیست :
جناب mk_2002ir

ساعت check out ، دوازده ظهر هست و ساعت check in ، دو بعد از ظهر

دیر این فاصله یک خانم که سرویس نظافت رو به عده داره کامل خونه رو تمیز می کنه و تعدادی حوله ( حوله حمام + دست و صورت ) بسیار تمیز و شسته شده برای هر نفر میذاره.
این مورد رو چون خونه جا به جا کردیم دیدم.
داخل هر آپارتمان یک عدد جاروبرقی هست !
و اما در مورد سرویس نظافت، همون جا از هیور سرویس پرسیدم و گفتن به صورت هفتگی تمیز میشه و یا در موقع ورود خروج و تحویل آپارتمان. اگر بیش از 7 روز مستقر شوید نظافت کار با هماهنگی میاد.
در مورد تاسیسات وقتی داخل خونه شدیم از سیفون توالت ایراد گرفتم و خود هیور سرویس کسی رو به نام آرمان فرستاد که خیلی مرد خوبی بود و سریع درست کرد.
بعد دو روز تماس گرفتم و گفتم لامپ یکی از اتاق ها سوخته و تو اتاق اصلا نور نداریم، آرمان طبق قرار قبلی اومد و لامپ ها عوض کرد.

از آرمان پرسیدم آب لوله کشی خوردنیه یا آب بخریم ، انگلیسیش بنده خدا زیاد خوب نبود ، رفت یه لیوان از داخل کابینت برداشت پر آبش کرد و سر کشید و گفت اوکی ؟! گفتم ماشاءا... پیش مرگ !!!!!!!!!
تشکر کنندگان: amir82 ، Sepasttian ، afs ، Danoosh ، mohajer13 ، sasbk ، hamedhamed ، goody ، Saiban

سیم کارت رایگان ، مثل شرکت اورنج با ارائه پاس رایگان میده، beeline هم همینطور..

باید ببینی کدومشون تو فرودگاه هستند مثل که اورنج هست.
تو فرودگاه ساس نداره و من ندیدم سیم کارت بده فقط شارژ داشت برا فروش.

[quote='..' pid='245244' dateline='1354513880']

مرسی دوست عزیز از راهنماییت! یعنی به همه سیم کارت رایگان میدن؟ چه سودی واسشون دارهCool
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Sepasttian ، Blaze ، iranzamin_99 ، hamedhamed
(2012-12-04 ساعت 01:22)مانترا نوشته:  مرسی دوست عزیز از راهنماییت! یعنی به همه سیم کارت رایگان میدن؟ چه سودی واسشون دارهCool

به هر خارجی با ارایه پاسپورت یک سیم کارت رایگان میدن سودش واسشون احتمالا شارژ هایی که می کنیم هست. البته همان زمان باید چه بخواهید چه نخواهید ۵۰۰ درام هم پرداخت کنید که همان مقدار شارژ اولیه و فکر کنم ۱۶ مگ اینترنت 3G رایگان دارید.
در ضمن اگر برای آیفون ۴ و ۵ میکرو سیم کارت و مینی سیم کارت بخواهید باید ۱۵۰ درام هزینه این سیم کارت ها را پرداخت کنید.
سرعت اینترنتش هم انصافا وقتی رو 3G است خیلی خوبه من چندین بار با Viber تماس داشتم صدا شفاف و عالی بود البته بعضی مناطق 3G نداره و روی Edge سوییچ می کنه ولی کلا ۸۰٪ شهر تحت پوشش 3G است.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: amir82 ، pr.kia ، afs ، مانترا ، Blaze ، Danoosh ، iranzamin_99 ، mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، hamedhamed ، goody ، jazirehh
دوستان لطفا لیستی از وسایلی که با خودتون بردین که مفید بوده و یا چیزهایی که اونجا متوجه شدین ای کاش میاوردین رو عنوان کنید واسه بچه هایی که هنوز نیومدن
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Blaze
(2012-12-04 ساعت 02:13)Sepasttian نوشته:  دوستان لطفا لیستی از وسایلی که با خودتون بردین که مفید بوده و یا چیزهایی که اونجا متوجه شدین ای کاش میاوردین رو عنوان کنید واسه بچه هایی که هنوز نیومدن

کاش همراهم بود:
میزان مختصری درام، دمپایی، دوربین دیجیتال کوچک، غذای کنسرو، همسفر، سماق*
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-12-04 ساعت 02:13)Sepasttian نوشته:  دوستان لطفا لیستی از وسایلی که با خودتون بردین که مفید بوده و یا چیزهایی که اونجا متوجه شدین ای کاش میاوردین رو عنوان کنید واسه بچه هایی که هنوز نیومدن

من براتون لیست می کنم

حوله به مقدار کامل از هر سایز حمام و دست - کنسروهای هانی و مایده
دمپایی - یک بسته دستمال کاغذی
مقدار متنابهی قرص (آنتی بیاتیک - ادالت کلد - قرص معده - وینامین ث - استامینوفن - قرص آ س آ برای سردرد) با توجه به امکان سرماخوردگی
شامپو - شامپو بدن - لوارم اصلاح - خمیر دندان و مسواک - صابون آنتی باکتریال

مواردی که پشیمونم نبردم (امیدوارم نخندید) بالش های عزیزم که از کودکی همدم من بودند و همین باعث شد تا به دیروز نتونم از خواب عمیق لذت ببرم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: afs ، el333 ، Danoosh ، dreamer60 ، Blaze ، amir82 ، مانترا ، bardia9 ، iranzamin_99 ، Sepasttian ، raam12000 ، hamedhamed ، خانه ، Almond ، goody ، ali2316 ، mgolchin13 ، iman63ir ، سلی ، jazirehh
(2012-12-04 ساعت 02:45)Acaro نوشته:  مواردی که پشیمونم نبردم (امیدوارم نخندید) بالش های عزیزم که از کودکی همدم من بودند و همین باعث شد تا به دیروز نتونم از خواب عمیق لذت ببرم

رسیدن بخیر
بازم تبریک
عوضش امشب یه خواب از همیشه عمیق تر می رید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: el333 ، Acaro ، Blaze ، manotousa ، hamedhamed ، ali2316
(2012-12-04 ساعت 03:00)afs نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 02:45)Acaro نوشته:  مواردی که پشیمونم نبردم (امیدوارم نخندید) بالش های عزیزم که از کودکی همدم من بودند و همین باعث شد تا به دیروز نتونم از خواب عمیق لذت ببرم

رسیدن بخیر
بازم تبریک
عوضش امشب یه خواب از همیشه عمیق تر می رید
ممنون افشین عزیز از قدیم گفتن HOME SWEET HOME
حالا در آستانه تغییر باید باشم که خانه ام را در جای دیگری شیرین کنم
تشکر کنندگان: dreamer60 ، mk_2002ir ، Sepasttian ، afs ، hamedhamed ، ali2316
دوستان مواد شوینده لباس و ظرف و دست و صورت فراموش نشده که از اهم واجباته ...وگرنه کلی درام باید پیاده بشین !

در ضمن افشین جان این سماق رو خوب اومدین ها !!!Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان