کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان
سلام

می‏خواستم بدونم آیا کسانی که از سایت HYUR آپارتمان اجاره کردند از این آژانس راضی هستند؟
آیا همون آپارتمان وعده داده شده را تحویل دادند؟
آیا واسه خانواده امنیت داره؟
آیا آپارتمانها وسایل گرمایشی داره؟

راستش من یه مقدار نگرانم
کیس : 3300
تشکر کنندگان:
(2012-12-02 ساعت 23:59)mohajer13 نوشته:  الی ایرانی و آکارو، همسفرهای ویزا یکضربی عزیز پس سفرنامه هاتون کو؟؟ Tongue
من دارم مینویسم اما فکر کنم زیادی توضیح دادم!!
شماره کیس:2013AS13XX / ایروان / تاریخ مصاحبه:هفته آخرنوامبر2012 / دریافت ویزا : یکضرب/دالاس
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Almond ، afs ، مهدي پارس ، manotousa ، ali2316 ، bardia9 ، ani_sheiton ، mhr.714 ، mgolchin13 ، pooyash
(2012-12-03 ساعت 00:52)eli irani نوشته:  من دارم مینویسم اما فکر کنم زیادی توضیح دادم!!

خاصیت گرفتن ویزای یکضربه! Wink
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Acaro ، eli irani ، ali2316 ، Blaze ، Almond ، bardia9 ، hamedhamed ، ani_sheiton ، nagoo ، mhr.714 ، mgolchin13 ، iman63ir ، H Pier
(2012-12-02 ساعت 23:23)manotousa نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 18:24)Blaze نوشته:  ...
(2012-12-02 ساعت 18:21)manotousa نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 17:47)Blaze نوشته:  نقص مدارک ما ..

شما نوع مهاجرتتونم با همه بچه هاي ديگه فرق داره
فكر كنم بايد يه صفحه مخصوص شما باز كنن كه با هم كتگورياتون مصلحت كنيد ...

ما جزو کیس های خانوادگی هستیم، تاپیک خودمون هم داریم و فعاله، فقط از ...
بالاخره شاید کسی تجربه ای داشت و به درد مابقی بخوره...

البته توی امضا های افراد همیشه اطلاعات تکمیلی هست ...

فعلا الان هم همین جوره طبق مشاهدات دوستان

بچه هاي لاتاري هنوز نرفتن مصاحبه يا رفتن و ويزاشونو نگرفتن
شما كه مصاحبه رفتيد و ويزاتونم صادر شده
فكر كنم شما بهتره از تايپيك سوالات مطرح شده برندگان يا چيزي نزديك به اون كمك بگيريد

خانم محترم، به نظرم هدف شما چیز دیگری هست و فکر میکنم بجای غرض ورزی، بهتره به کاربرا کمک بشه و برای همین سعی میکنم دانسته هام رو به دوستان منتقل کنم .

این آخرین پاسخ من به شما خواهد بود و مطمئنم این تاپیک ارزشمند جای بحث و کینه ورزی نیست.

جهت اطلاع : توی امضای بنده هم نوشته شده و مشخص هست که ویزا صادر نشده و باید برگردم ارمنستان. حتی هم اگر داشتم برای کمک به دوستان از چیزی دریغ نداشتم.

(2012-12-03 ساعت 00:24)Fariborz560 نوشته:  دوستان
سلام

می‏خواستم بدونم آیا کسانی که از سایت HYUR آپارتمان اجاره کردند از این آژانس راضی هستند؟

راستش من یه مقدار نگرانم

سلام فریبرز خان !

من از هیور سرویس دو بار آپارتمان گرفتم و چون رزرو نکرده بودیم مجبور شدیم جا به جا بشیم. در ضمن خانواده بودیم و 5 شبانه روز اجاره کردیم. عکس های توی سایت دقیقا برابر اصل هستند.

مشکلی نبود و کلا از همه چیز راضی بودیم.

کلاس A، داخلش بسیار شکیل و زیبا بود و همه وسائل خانگی تکمیل داشت حتی ماشین لباس شویی و اتوی بخار با مارک بوش و حتی ماشین ظرف شویی نو داشت.

در آپارتمان از جنس ضد سرقت بود و دو مدل قفل خوب روش نصب بود.

و اما کلاس B هم بود تشک ها یکم ناراحت بودن ! البته داخل خونه قشنگ بود و تم اروپای شرقی داشت و توی خونه پر از وسائل چوبی بود اونجا هم ماشین لباس شویی خوبی داشت !

در خونه معمولی بود ولی قفل مخصوص ضد سرقت با کد داشت که بعد ورود فرصت داری بزنی وگرنه آژیر می کشه ، و قفل در کلید کامپیوتری بود.

هر دو خونه کولر گازی داشتند و مسلما نقش بخاری هم ایفا میکنن !

در ضمن الان تا برج 3 میلادی مثل که 15 % تخفیف هم میدن.

امید به خدا اگر مدارکمون جور بشه برای ارائه مدارک باید بازم برم و از همین جا، قصد اجاره آپارتمان دارم .

نگران هم نباش، کلا خوبه...
تشکر کنندگان: Sepasttian ، bardia9 ، hamedhamed ، Fariborz560 ، mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، amir82 ، Saiban ، enchantress_boy ، goody ، pooyash
بچه ها؟ واسه خرید سیم کارت تو ارمنستان میشه میشه از همون فرودگاه اقدام کرد؟ یکی از دوستان گفتن بعضی از فروشگاهها رایگان میدنSmile، ساس هم جزوشونه؟تو فرودگاه از این فروشگاهها داره؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان:
سلام

راستش من یه مقدار نگرانم

سلام فریبرز خان !

من از هیور سرویس دو بار آپارتمان گرفتم و چون رزرو نکرده بودیم مجبور شدیم جا به جا بشیم. در ضمن خانواده بودیم و 5 شبانه روز اجاره کردیم. عکس های توی سایت دقیقا برابر اصل هستند.

کلاس A، داخلش بسیار شکیل و زیبا بود و همه وسائل خانگی تکمیل داشت حتی ماشین لباس شویی و اتوی بخار با مارک بوش و حتی ماشین ظرف شویی نو داشت.

و اما کلاس B هم بود تشک ها یکم ناراحت بودن ! البته داخل خونه قشنگ بود و تم اروپای شرقی داشت و توی خونه پر از وسائل چوبی بود اونجا هم ماشین لباس شویی خوبی داشت !

در خونه معمولی بود ولی قفل مخصوص ضد سرقت با کد داشت که بعد ورود فرصت داری بزنی وگرنه آژیر می کشه ، و قفل در کلید کامپیوتری بود.

امید به خدا اگر مدارکمون جور بشه برای ارائه مدارک باید بازم برم و از همین جا، قصد اجاره آپارتمان دارم .

[/quote]

خیلی ممنون، واقعا یک مقدار از نگرانیهای من رفع شد.
در ضمن آیا شما از سرویس ترانسفر آنها استفاده کردید؟ در ایمیل به من نوشته‏اند که برای یک خانواده 3 نفره 6000 درام برای انتقال از فرودگاه به آپارتمان می‏گیرند. آیا نرخ مناسبی است؟
کیس : 3300
تشکر کنندگان: Blaze ، amir82
(2012-12-03 ساعت 12:13)Fariborz560 نوشته:  
سلام

راستش من یه مقدار نگرانم

سلام فریبرز خان !

در ضمن آیا شما از سرویس ترانسفر آنها استفاده کردید؟ در ایمیل به من نوشته‏اند که برای یک خانواده 3 نفره 6000 درام برای انتقال از فرودگاه به آپارتمان می‏گیرند. آیا نرخ مناسبی است؟
[/quote]

منم همینجا از blaze عزیز بایت راهنماییشون کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
منم از همین شرکت آپارتمان گرفتم و الان با توضیحات دوست خوبمون نگرانی منم رفع شد.من یک آپارتمان کلاس آ 2 خوابه از این شرکت گرفتم با 15% تخفیف شد 173000 درام برای 7 شب که میشه تقریبا 432 دلار برای 7 شب که واقعا نسبت به ترکیه مفت در میاد سرویس ترانسفر هم از همین شرکت گرفتم 6000 درام برای 3 نفر البته من شنیدم که خودتون با چونه زنی در فرودگاه میتونین تا 4000 درام هم با تاکسی ها کنار بیاین ولی مزیت این ترنسفر اینه که اولا ماشیناش خیلی بهتر از تاکسی های در فرودگاه هست و دوم و مهمترین اینه که چون مال همین شرکت هستند مستقیم میبرنتون در آپارتمان پیادتون میکنند و واسه مایی که تا حالا ایروان نرفتیم و هیچ جا رو تو ایروان بلد نیستیم حسن بزرگیه و 2000 درام بیشتر اصلا ارزش نداره که بخایم براش ناراحت باشیم چون تقریبا میشه 14000 تومان که اصلا رقمی نیست.
من الان فقط میخام بدونم اینترنت از این شرکت چجوری باید بگیریم؟؟ من میخام با خودم لب تابمو بیارم و میخام مثل ایران 24 ساعته ON باشم بچه هایی که تجربه دارن نمیدونن باید برای اینترنت تو آپارتمان های شرکت هیور چکار کنیم؟؟
ممنون
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: afs ، Blaze ، amir82 ، Saiban ، enchantress_boy ، Sepasttian ، hamedhamed
(2012-12-03 ساعت 10:21)مانترا نوشته:  بچه ها؟ واسه خرید سیم کارت تو ارمنستان میشه میشه از همون فرودگاه اقدام کرد؟ یکی از دوستان گفتن بعضی از فروشگاهها رایگان میدنSmile، ساس هم جزوشونه؟تو فرودگاه از این فروشگاهها داره؟

مانترا جان از فرودگاه هم میشه سیم کارت رو خرید ولی خرید از نمایندگی های داخل شهر به صرفه تره.
ما از فروشگاه ساس پرسیدیم رایگان نمیدادند. شاید هم در صورت خرید اجناس دیگه سیم کارت رایگان داده بشه، این رو در جریان نیستم. ولی از نمایندگیها میشه گرفت که در واقع سیم کارت رایگانه و پولی که بابتش میدید به همون اندازه شارژ داره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: neved ، Gole baba ، afs ، Almond ، مانترا ، hamedhamed
(2012-12-03 ساعت 13:07)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 12:13)Fariborz560 نوشته:  
سلام
راستش من یه مقدار نگرانم
سلام فریبرز خان !
من از هیور سرویس دو بار آپارتمان گرفتم
منم همینجا از blaze عزیز بایت راهنماییشون کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
[/quote]
سلام دوست عزیز
منم باید 2 هفته دیگه برایه مصاحبه بیام ایروان...ممکنه لینک جایی رو که میگین بزارین ؟ و درضمن اینجا صبحانه دارد یا خیر؟
ماشکرم
به امید دیدار شما
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: Blaze
(2012-12-03 ساعت 13:30)خانه نوشته:  سلام بچه ها دکتر انوش کپی از کدوم صفحه های پاسپورت میخواد سفارت چی؟
مرسی

1. در بیمارستان کپی صفحه اول رو می خوان.
2. در سفارت از من فقط صفحه اول رو گرفتند ولی حتما یک سری از کل صفحات رو با خودتون به سفارت ببرید که در صورت درخواست همراه داشته باشید.
3. یک کپی اضافی از صفحه اول رو هم با خودتون داشته باشید که اگر به امید خدا یکضرب گرفتید برای ورود مجدد به سفارت برای دریافت پاسپورت ویزا خورده باید جلوی درب سفارت نشون بدید تا اجازه ورود بدن.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، Gole baba ، el333 ، far-dv2013 ، afs ، Almond ، خانه ، Sepasttian ، hamedhamed
(2012-12-03 ساعت 13:07)SOROUSHSOFT نوشته:  من میخام با خودم لب تابمو بیارم و میخام مثل ایران 24 ساعته ON باشم بچه هایی که تجربه دارن نمیدونن باید برای اینترنت تو آپارتمان های شرکت هیور چکار کنیم؟؟
ممنون

من قبل از رفتن ازشون پرسیدم.
می گه اینترنت به صورت USB در اختیار شما قرار داده می شه. هزینه اش هم جدا هست. این جوابی هست که همین شرکت به من داد:

نقل قول:
‫Regarding the Internet connection, please kindly note that it is an additional service and we can gladly provide you with
unlimited high speed Internet connection (0.5 - 3.6 mb/s) via Flash Modem. The per day price of this service is 990 AMD
and the minimal rental duration is 5 days.

البته من خودم یک سیم کارت دیتا 3G گرفتم برای ایپد که 6000 درام شد برای 2 گیگ و اینترنت اون رو با لپ تاپ شیر کرده بودم و همه جای شهر هم همراهم بود و با توجه به اینکه 11 روز ایروان بودم به نظرم سرویس مناسب تری از چیزی بود که هیور سرویس می داد البته مشخصا سرعت و حجمش از سرویس پیشنهادی اون ها پایین تر بود.

(2012-12-03 ساعت 13:30)خانه نوشته:  سلام بچه ها دکتر انوش کپی از کدوم صفحه های پاسپورت میخواد سفارت چی؟
مرسی

دکتر انوش احتمالا ازتون کپی پاسپورت نمی خواد. از من نگرفت.
سفارت هم همون طور که مهاجر عزیز گفت عمل کنید بهترین کاره.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Acaro ، mohajer13 ، Blaze ، amir82 ، خانه ، SOROUSHSOFT ، enchantress_boy ، مانترا ، hamedhamed ، Saeedv13
(2012-12-03 ساعت 14:09)afs نوشته:  البته من خودم یک سیم کارت دیتا 3G گرفتم برای ایپد که 6000 درام شد برای 2 گیگ و اینترنت اون رو با لپ تاپ شیر کرده بودم و همه جای شهر هم همراهم بود و با توجه به اینکه 11 روز ایروان بودم به نظرم سرویس مناسب تری از چیزی بود که هیور سرویس می داد البته مشخصا سرعت و حجمش از سرویس پیشنهادی اون ها پایین تر بود.

در ادامه راهنمایی افشین عزیز این مورد را اضافه کنم در صورتی که مودم 3G یو اس بی دارید قادر هستید بعد از دریافت سیم کارت پکیج اینترنت نامحدود و یا حجمی را فعال کنید من از اپراتور BeeLine این مورد را پرسیدم البته بعد از درخواست سرویس شما بعد از یک روز کاری فعال می شود
تا جایی که به یاد دارم قادر به خرید این مودم با هزینه ۱۸ یا ۲۴ هزار درام (دقیق یادم نیست) از همین اپراتور هستید
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: Blaze ، afs ، amir82 ، SOROUSHSOFT ، hamedhamed
neved نوشته:
SOROUSHSOFT نوشته:
Fariborz560 نوشته: [quote='Fariborz560' ']
دوستان
سلام
می‏خواستم بدونم آیا کسانی که از سایت HYUR آپارتمان اجاره کردند ....
سلام فریبرز خان !
من از هیور سرویس دو بار آپارتمان گرفتم

خواهش می کنک دوست عزیز، من خودم با تاکسی فرودگاه رفتم ولی قیمت ترانسفرشون همینه با تاکسی برید 5000 تا میشه فرق خاصی نداره و به قول دوستمون نمی ارزه به دردسرش.

(2012-12-03 ساعت 10:21).. نوشته:  سلام دوست عزیز
منم باید 2 هفته دیگه برایه مصاحبه بیام ایروان...ممکنه لینک جایی رو که میگین بزارین ؟ و درضمن اینجا صبحانه دارد یا خیر؟
ماشکرم
به امید دیدار شما

لینکش : http://www.hyurservice.com/eng/
صبحانه نداره و کلا خونه هست و همه چیز خوراکی به عهده خودتونه، فقط تو یخچال یکی دو تا آب میزارن معمولا...

(2012-12-03 ساعت 10:21)مانترا نوشته:  بچه ها؟ واسه خرید سیم کارت تو ارمنستان میشه میشه از همون فرودگاه اقدام کرد؟ یکی از دوستان گفتن بعضی از فروشگاهها رایگان میدنSmile، ساس هم جزوشونه؟تو فرودگاه از این فروشگاهها داره؟

سیم کارت رایگان ، مثل شرکت اورنج با ارائه پاس رایگان میده، beeline هم همینطور..

باید ببینی کدومشون تو فرودگاه هستند مثل که اورنج هست.
تو فرودگاه ساس نداره و من ندیدم سیم کارت بده فقط شارژ داشت برا فروش.

(2012-12-03 ساعت 10:21).. نوشته:  منم همینجا از blaze عزیز بایت راهنماییشون کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
منم از همین شرکت آپارتمان گرفتم و...
من الان فقط میخام بدونم اینترنت از این شرکت چجوری باید بگیریم؟؟ من میخام با خودم لب تابمو بیارم و میخام مثل ایران 24 ساعته ON باشم بچه هایی که تجربه دارن نمیدونن باید برای اینترنت تو آپارتمان های شرکت هیور چکار کنیم؟؟
ممنون

خواهش می کنم دوست عزیز
اینترنت بستگی به عملت داره به قول معروف !

من تو سایت اورنج دیدم و می خوام سیم کارت که گرفتم به امید خدا با خود گوشی به لپ تاپ وصل کنم. تو سایتش هم نوشته چه جوری.
البته فقط به درد ایمیل می خوره و اگر قصد شما کار قوی تره بهتره آفرهای اورنج یا هیور سرویس رو بگیرید.
البته جاهایی که غذا میخورید و رستوران ها معمولا اینترنت بی سیم رایگان هست.
تشکر کنندگان: Acaro ، Fariborz560 ، afs ، pr.kia ، amir82 ، SOROUSHSOFT ، enchantress_boy ، مانترا ، hamedhamed
سلام
دوستان تصمیم گرفتم با یکی از دوستان برم البته خودش خیلی دوست داشت با ماشینش بریم
که با کلی درخواست که خطرناکه و برفه بی خیال شد .
خولاصه الان برای دو نفر دنبال هتل و یا هاستل می گردیم.
سایت hyur رو دیدم خییلی اپارتمان داره و قیمتش هم خوبه .
ولی اگه به هتلی باشه به نظرم بهتره
البته با توجه به اینکه رنت یه اپارتمان نوساز طبقه 9 و نزدیک میدان اصلی شهر حدودا 73$ اینطوراس
ولی هتل 90 $ به بالا برای دونفر
همین جوری موندم چیکار کنم؟
هتل فقط یه صبحانش برام یه کم مهمه ؟
کسی از دوستان تجربه نداره یه راهنمایی بکنه
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: bardia9
(2012-12-03 ساعت 15:03)neved نوشته:  سلام
دوستان تصمیم گرفتم با یکی از دوستان برم البته خودش خیلی دوست داشت با ماشینش بریم
که با کلی درخواست که خطرناکه و برفه بی خیال شد .
خولاصه الان برای دو نفر دنبال هتل و یا هاستل می گردیم.
سایت hyur رو دیدم خییلی اپارتمان داره و قیمتش هم خوبه .
ولی اگه به هتلی باشه به نظرم بهتره
البته با توجه به اینکه رنت یه اپارتمان نوساز طبقه 9 و نزدیک میدان اصلی شهر حدودا 73$ اینطوراس
ولی هتل 90 $ به بالا برای دونفر
همین جوری موندم چیکار کنم؟
هتل فقط یه صبحانش برام یه کم مهمه ؟
کسی از دوستان تجربه نداره یه راهنمایی بکنه

دوست عزیز مشکل اصلی‌ آپارتمان اینه که هیچ تضمینی نیست که همونی رو بهت تحویل بده که هماهنگ شده، ضمن اینکه علاوه بر صبحانه خدمات دیگه مثل نظافت، امنیت و بخصوص سرویس اینترنت رو نداره که به نظرم بی‌اهمیت نیست.

البته دوستانی که آپارتمان رنت کردن(مثل افشین خان که البته با کمک آشنا و حضوری رنت کرده بودن) خیلی‌ ناراضی نبودن اما به نظر من برای ۱ یا ۲نفر بصرفه نیست. در حالی‌ که برای تعداد بالا گزینهٔ بسیار خوبیه.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: afs ، خانه ، neved ، manotousa ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان