کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-04 ساعت 03:00)afs نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 02:45)Acaro نوشته:  مواردی که پشیمونم نبردم (امیدوارم نخندید) بالش های عزیزم که از کودکی همدم من بودند و همین باعث شد تا به دیروز نتونم از خواب عمیق لذت ببرم

رسیدن بخیر
بازم تبریک
عوضش امشب یه خواب از همیشه عمیق تر می رید

آخ گفتی Acaro جان ، باور کن منم بدون یک بالش تو بغلم نمیتونم بخوابم ، یا هم مجبورم همون همسفری که گفتی رو بیارم Wink
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: afs ، Acaro ، manotousa ، مهدي پارس
سلام دوستان مدرک پیش دانشگاهی لازم وقتی که من دانشجوی فوق لیسانسم ؟کسانی که دارن سوابق کار ارائه می دهند آیا فقط از جایی که کار می کردن سابقه می برن یا از همه جاهایی که کار کردن ؟در ضمن لازم این نامه از بیمه برده شود.
تشکر کنندگان:
(2012-12-04 ساعت 12:09)mahdiyegh نوشته:  سلام دوستان مدرک پیش دانشگاهی لازم وقتی که من دانشجوی فوق لیسانسم ؟کسانی که دارن سوابق کار ارائه می دهند آیا فقط از جایی که کار می کردن سابقه می برن یا از همه جاهایی که کار کردن ؟در ضمن لازم این نامه از بیمه برده شود.

ببینید شما بایستی یکی از این دو مدرک ارائه کنید فقط یکیشو حالا اگه خواستید دو تاش هم ببرید ولی مهمه که حداقل یکیش داشته باشید:
1-مدرک دیپلم 12 ساله که تو ایران چون 11 سال تا دیپلم هستش باید یک سال هم پیش دانشگاهی ببرید که مجموعا بشه 12 سال
2-سابقه کار مورد تایید اونا(برای دونستن جزیات کاملش مهاجرسرا رو خوب بخونید)
که با توجه به وضعیت شما که فوق میخونید راحتترین کار دیپلم و پیش دانشگاهی هستش(البته اصل دیپلم+ترجمه اون+یک کپی/اصل پیش دانشگاهی+ترجمه+کپیش)
ولی مدرک لیسانستون هم ترجمه کنید ببرید چون از بچه ها خواستن بقیه چیزا هم مثه بیمه و سابقه کار و ....هم ترجمه خواستید بکنید بکنید و ببرید ولی تا نخواسته بهش ندید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: مهدي پارس ، roeentan
دوستان این فرم ویزای ارمنستان که 1 صفحه هست همه میگن 2 صفحه پشت و رو هست ... میشه یکی لینکشو بذاره ؟ و راهنمایی کنه جریان چیه که من هرچی لینک ویزای ارمنستان رو باز میکن 1 صفحه هست ؟

اه راستی من ترفیع رتبه گرفتم الان فهمیدم مرسی ممنون
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان:
(2012-12-04 ساعت 18:21)sharmin66 نوشته:  دوستان این فرم ویزای ارمنستان که 1 صفحه هست همه میگن 2 صفحه پشت و رو هست ... میشه یکی لینکشو بذاره ؟ و راهنمایی کنه جریان چیه که من هرچی لینک ویزای ارمنستان رو باز میکن 1 صفحه هست ؟

اه راستی من ترفیع رتبه گرفتم الان فهمیدم مرسی ممنون
http://uploadkon.ir/uploads/visaappform_fillable.pdf
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: sharmin66 ، ali2316 ، Blaze
(2012-11-28 ساعت 17:48)iranzamin_99 نوشته:  دوستان من امروز با سفارت ایروان تلفنی صحبت کردم که تاریج جدید مصاحبه ام رو که هفته اول ژانویه بود و توسط درخواست ایمیلی خودم جابجا شده بود رو تاییدیه بگیرم که تلفنی هم تایید کردن و گفتن که جای نگرانی نیست و همون ایمیلی که از سفارت گرفتید و تاریخ جدید توش ذکر شده سند هست.

اما نکته ای که گفت این بود که کلا تمام مصاحبه های هفته اول ژانویه رو جابجا کرده اند!
سوالم اینه که از بین دوستان اینجا کسی هست که مصاحبه اش توسط KCC هفته اول ژانویه تعیین شده باشه اما سفارت ایروان تاریخ رو عوض کرده باشه؟
و آیا کسی هست که هفته اول ژانویه بوده اما هنوز ایمیل جابجایی تاریخ رو از سفارت نگرفته؟

دوستان گرامی
یعنی کسی نیست که شرایط بالا رو داشته باشه؟؟؟
Sad
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی ادرس جاهای دیدنی گردشی تو ایروان به زبان ارمنی داره؟چجور میتونم ادرس ها به ارمنی داشته باشم؟
CN:2013AS2XXX
سفارت:ایروان
افراد این کیس:1
مصاحبه:w3dec
دریافت ویزا:یکضربCool
تشکر کنندگان:
(2012-12-04 ساعت 20:52)nagoo نوشته:  بچه ها کسی ادرس جاهای دیدنی گردشی تو ایروان به زبان ارمنی داره؟چجور میتونم ادرس ها به ارمنی داشته باشم؟

زیاد نگران آدرس ها نباش، اول اینکه هرجا بخوای اقامت کنی چه هتل چه هاستل و حتی آپارتمان، عموما نقشه ایروان رو میدن که با اون کارت راه میوفته . همچنین از رسپشن ها هم بخوای آدرس هرجایی رو که بخوای بری به ارمنی برات می نویسن
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: sharmin66 ، ali2316 ، nagoo ، Blaze
(2012-12-04 ساعت 20:52)nagoo نوشته:  بچه ها کسی ادرس جاهای دیدنی گردشی تو ایروان به زبان ارمنی داره؟چجور میتونم ادرس ها به ارمنی داشته باشم؟
دوست عزیز خیابان abovian , sayatnuva و اطراف آن و میدون هاراپاراک و اطرافش رستوران و فروشگاهه و برای قدم زدن و دیدن خوبه .سینما سه بعدیم داره و خونه اپرا هم داره و دیگه هزارپله و چندتا پارک و کازینو
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: nagoo ، afs ، mk_2002ir
درود
دوستانی که ازهیور سرویس آپارتمان گرفتند <اطلاعی دارند که همون آپارتمانی که رزرو می کنیدراتحویل مدن یا یکی دیکه ؟
ممنون
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
تشکر کنندگان:
(2012-12-04 ساعت 21:49)alih نوشته:  درود
دوستانی که ازهیور سرویس آپارتمان گرفتند <اطلاعی دارند که همون آپارتمانی که رزرو می کنیدراتحویل مدن یا یکی دیکه ؟
ممنون

وقتی رسیدیم به ما گفتند اون آپارتمانی که رنت کرده بودیم لوله آب گرمش ترکیده و یه آپارتمان دیگه دادند ولی ما از این آپارتمان هم راضی بودیم و موقعیت مکانیش هم خوب بود.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: Blaze ، hamedhamed
سلام دوستان
می خواستم درخواست یک کمک کنم .من پنجشنبه پرواز دارم . وبه خاطر تعطیلی این دوروز نتوانسته ام یکی از مدارکمو از دارالترجمه بگیرم .
می خواستم بدونم کسی از دوستان یکشنبه پرواز داره که بتونه این مدرک و از دارالترجمه برام بگیره و بیاره و من تو ارمنستان ازشون بگیرم .
لطفا" منو کمک کنید
با تشکر فراوان .
تشکر کنندگان: Sepasttian
(2012-12-05 ساعت 00:46)mahdiyegh نوشته:  سلام دوستان
می خواستم درخواست یک کمک کنم .من پنجشنبه پرواز دارم . وبه خاطر تعطیلی این دوروز نتوانسته ام یکی از مدارکمو از دارالترجمه بگیرم .
می خواستم بدونم کسی از دوستان یکشنبه پرواز داره که بتونه این مدرک و از دارالترجمه برام بگیره و بیاره و من تو ارمنستان ازشون بگیرم .
لطفا" منو کمک کنید
با تشکر فراوان .

عزیزم ... میتونی بهشون زنگ بزنی و شرایط رو توضیح بدی حتما میان و باز میکنن ... مثل من که امروز مجبورشون کردم بیان و کارت ملیم رو بهم بدن که البته پیدا نشد ..
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: Sepasttian
(2012-12-04 ساعت 21:49)alih نوشته:  درود
ممنون
دوست عزیز نگران نباش

مردمان خوبین ، عین عکس ها آپارتمان رو میدن.

بعدشم اصلا نگران نباش فوقش می ری نخواستی رد می کنی میری سیلاچی، کار نشد نداره ، سخت نگیر Cool

آپارتمان کلاس آ ما طبقه 7 بود و افت فشار که چه عرض کنم، شدت فشار داشت ! نگراننن نباش ....

من وقتی خونه ها را تحویل می گرفتن آب گرم و سرد و چک می کردم شیرهارو و سیفون توالت رو چک میکردم. مشکلی بود همون جا معلوم میشد. تازه رفیقمون آرمان دستگاه پکیج آبگرم کنو نشونم داد ولی خواهش کرد زیادتر از اونی که بود نکنم و آب هم خوب گرم بود و منم انگولکی نکردم !

(2012-12-05 ساعت 00:39)tatoole نوشته:  دوستان هتل خوب کسی سراغ داره؟؟؟قیمتشم فضایی نباشه.... کسی هتل رفته اینجا؟؟؟؟ تو booking.com اکثر هتلا رو نمیشه بوک کرد... چه جوری باید هتل بگیریم؟؟؟ اونجا رفتیم بگیریم؟ یکی کمک کنه منو خواهشاًSad

تا منظورت از خوب چی باشه ، من سیلاچی رفتم و بد نبود در ضمن صبحانشم تکمیل و خوب بود. قیمتشم تقریبا از همه ارزون تر بود.

فرنگیشم شلنگ داشت ! دیگه چی بگم ؟
ین لینک دیدن اتاق و قیمت ها : http://www.hotelsilachi.am/en/content/3/
اگر باز نشد برو قسمت Accommodation

در مورد رزرو هم با ایمیل باهاشون در تماس باش:

20 Tigran Mets Avenue.,Yerevan, Armenia

Tel.: +374(10)540-708, 540-709,

Fax.:545-000

reservation@hotelsilachi.am

اگر اشتباه نکنم، بهم از ایروان هم زنگ زدن به تهران. سر اون تاریخی که می خواستم نمیشد و با هم هماهنگ کردیم.

باید بری چونه بزنی ها چون این فصل فصل آف خوردنه حتما باید بده. بنظرم تو ایمیل باهاشون چونه بزن.
ترانسفر هم داره می تونی استفاده کنی. نگران نباش کلا...

شاد و پر ویزا باشید...
تشکر کنندگان: afs ، tatoole ، sasbk ، khmp ، SOROUSHSOFT ، hamedhamed ، jjbahale
(2012-12-05 ساعت 01:26)Blaze نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 00:39)tatoole نوشته:  دوستان هتل خوب کسی سراغ داره؟؟؟قیمتشم فضایی نباشه.... کسی هتل رفته اینجا؟؟؟؟ تو booking.com اکثر هتلا رو نمیشه بوک کرد... چه جوری باید هتل بگیریم؟؟؟ اونجا رفتیم بگیریم؟ یکی کمک کنه منو خواهشاًSad

تا منظورت از خوب چی باشه ، من سیلاچی رفتم و بد نبود در ضمن صبحانشم تکمیل و خوب بود. قیمتشم تقریبا از همه ارزون تر بود.

فرنگیشم شلنگ داشت ! دیگه چی بگم ؟
ین لینک دیدن اتاق و قیمت ها : http://www.hotelsilachi.am/en/content/3/
اگر باز نشد برو قسمت Accommodation

در مورد رزرو هم با ایمیل باهاشون در تماس باش:

20 Tigran Mets Avenue.,Yerevan, Armenia

Tel.: +374(10)540-708, 540-709,

Fax.:545-000

reservation@hotelsilachi.am

اگر اشتباه نکنم، بهم از ایروان هم زنگ زدن به تهران. سر اون تاریخی که می خواستم نمیشد و با هم هماهنگ کردیم.

باید بری چونه بزنی ها چون این فصل فصل آف خوردنه حتما باید بده. بنظرم تو ایمیل باهاشون چونه بزن.
ترانسفر هم داره می تونی استفاده کنی. نگران نباش کلا...

شاد و پر ویزا باشید...

Blaze خیلی ممنون از اطلاعات خوبت ...منظورم از خوب یعنی تر تمیز باشه و امنیت داشته باشه خیلیم جاش پرت نباشه.... فقط یه چیزی تو همین سایتی که گفتی رفتم (این هتلیم که گفتی اصلاً تو booking نبود) من یه اتاق دو تخته میخوام twine فکر کنم یا یه single تخت دو نفره اون وقت این نوشته 30000 یعنی شبی 70 دلار... زیادم چنگی به دل نمیزنه اتاقاش ...راه داره تا 40 دلار بیاد پایین واسه همون که عرض کردی که زمستونه و اینا؟! Big Grin یعنی اینا تا چقدر میان پایین یا همون تخفیف میدن؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: Blaze ، hamedhamed ، jjbahale

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان