کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-06 ساعت 18:57)neved نوشته:  سلام دوستان من یه 8 روز دیگه عازم ایروان هستم .میرم (Congress hotel(best western
همه دعا کنید یک ضرب بگرم.کسی از دوستان کاری داره بگه در حد توان کمک کنم شمارمم خواست پیام بده .
خیلی استرس دارم هر چی نزدیک تر میشه
این شالله برم یه سفر نامه توپ مینویسم برا دوستان .
مدارکی که مهیا کردم :
1- اصل و ترجمه معافیت خدمت
2-" " " " " دیپلم و پیش دانشگاهی
3-" " " "" شناسنامه و کارت ملی
4- گواهی تمکن مالی
5- اسپانسر
6-کارت واکسیناسیون
7-سابقه کار
کفایته این شالله ؟

حتما که پاسپورت رو هم گذاشتین و اینجا ننوشتید.
پیشنهاد میکنم که فرم ویزای ارمنستان و هم پر کنید و آماده داشته باشید که در فرودگاه کمتر وقتتون گرفته شود.و امیدوارم که حتما با ویزا برگردید
تشکر کنندگان: neved ، mgolchin13 ، alih ، hamedhamed ، jazirehh

(2012-12-06 ساعت 19:32)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-12-06 ساعت 18:27)sharmin66 نوشته:  واي واي خدا رحم كنه . من همين جوري سرما خوردم

آب و هواي ايروان تا چند روز آينده
[عکس: 21900689122673479135.jpg]

سروش جان و دوستان، من مدتی از همین طریق دما رو نگاه می کنم ولی ایراد این سیستم ها اینه که حداقل و حداکثرشون دقیق نیست و پیش بینیه. من از گجت آب و هوای ویندوز 7 که 2 ساله استفاده می کنم و خیلی قبولش دارم.

تو همین 2 3 روزه ملاک رو تهران قرار بدیم و بارها سردتر از اونی که حداقل عنوان شده میره و البته توی نمایشگرش دمای دقیق فعلی نشون میده ولی بازم حداکثر حداقل همونه ! یعنی از حداقل کمتر هم میره خیلی به راحتی ، منظور اینکه دوستان مطلع باشند همه اینها پیش بینیه ! و خودتونو گرممممم کنید !

البته مسلما روزایی که بارون نیاد و برفی نباشه بازم ممکنه که اصلا به دمای حداقلی نرسه ... ولی احتیاط شرط عقله

اینم پیش بینی گچت ویندوز 7 که از msn میگیره فکر کنم.

[عکس: 11009807991548046109.jpg]

اینم کاملش از msn چک کردم :

[عکس: 44108513981431365587.jpg]
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، مانترا ، sharmin66 ، alih ، rezagh ، dreamer60 ، kasrafo ، Gole baba
دوستان ما امروز وارد ارمنستان شدیم و بدون هیچ مشکلی با تاکسی به محلی که از قبل رزرو کرده بودیم رفتیم...بسیار آپارتمان تمیز با اینترنت و ماهواره میباشد و همین جا از دوست عزیز ali123 که این محل را به من معرفی کرده بودند تشکر میکنم....ما فردا نوبت پزشکی داریم....امشب هم کمی در شهر پیاده روی کردیم بسیار زیبا و نسبت به تهران بسیار بسیار خلوتر میباشد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Blaze ، خانه ، afs ، ali2316 ، tatoole ، مانترا ، Acaro ، iranzamin_99 ، Gole baba ، sharmin66 ، mrr777 ، alih ، ani_sheiton ، dreamer60 ، kasrafo ، bardia9 ، sasbk ، hamedhamed ، سلی ، jazirehh
بچه ها آدرس و شماره تلفن دفتر آسمان در ايروان رو براتون ميذارم شايد بدرد كسي بخوره Big Grin
[عکس: 1012855664358151.gif]
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
دوستان عزيز، در سفر اخير که برای گرفتن ويزا به ايروان داشتم، براي اقامت 3 روزه به یک هاستل در نزديکي سفارت (حدود 10 دقيقه پياده تا سفارت شايدم کمتر!) رفتم و به نظرم از هر لحاظ با توجه به پايين بودن قيمتش، خيلي مناسبه. فاصله اين هاستل تا ميدان جمهوري، پياده حدود 25 دقيقه بود. کرايه تاکسی هم از اونجا تا ميدان جمهوري 600 درام هست. شما وقتي از فرودگاه به سمت مرکز شهر بخواين بياين تاکسی ها حتما از اين خيابان ايساکو (Isakov) رد ميشن. هاستل دقيقا رو به روی ترمينال اتوبوس هاي مسافربري هست. دور و برش هم پر از سوپرمارکت و اکسچنج، نانوايي و ....
باز هم اگر چيزي نامفهوم بود بگين تا بيشتر توضيح بدم.

اجاره هر اتاق: شبي 8000 درام (در طبقه همکف)
امکانات: 2 عدد تخت 1 نفره تقريبا راحت (1 کم قيج قيج ميکرد! Big Grin ) ، یخچال، تلويزيون، شوفاژ بسيار گرم و خوب، دستشويي حمام تميز و مهمتر از همه اينترنت WIFI با سرعت عالي!

آدرس: Isakov st. 9/2
تلفن: 010562376
موبايل: 077225765 ، 094260027 ، 094948131

[عکس: 1pep.jpg]
[عکس: 2ses.jpg]
[عکس: 3wxw.jpg]
[عکس: 7pvp.jpg]
[عکس: 4tgt.jpg]
[عکس: 6dtd.jpg]
[عکس: 5cnc.jpg]
[عکس: map.jpg]
خیلی ممنون از اطلاعات خوبت ، فقط اگه میشه اسم هاستل رو هم بگو که بتونیم سرچ کنیم ...
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: alih ، سارا2013 ، kasrafo
(2012-12-07 ساعت 15:02)Sepasttian نوشته:  خیلی ممنون از اطلاعات خوبت ، فقط اگه میشه اسم هاستل رو هم بگو که بتونیم سرچ کنیم ...
دوستان فکر نميکنم اين هاستل وب سايت داشته باشه. اسمش رو هم نميدونم! عکس اول تابلوش رو نشون ميده ديگه. صبحانه هم خبري نیست. کتري برقي هم نداره. امکاناتش هموناست که نوشتم. گوگل مپ رو هم گذاشتم. موفق باشين Smile
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، refiusa ، mohajer13 ، amir82 ، afs ، Blaze ، ali2316 ، studpk ، mooj ، سارا2013 ، Sepasttian ، kasrafo ، hamedhamed ، Saiban
(2012-12-07 ساعت 15:43)ehsan_ati نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 15:02)Sepasttian نوشته:  خیلی ممنون از اطلاعات خوبت ، فقط اگه میشه اسم هاستل رو هم بگو که بتونیم سرچ کنیم ...
دوستان فکر نميکنم اين هاستل وب سايت داشته باشه. اسمش رو هم نميدونم! عکس اول تابلوش رو نشون ميده ديگه. صبحانه هم خبري نیست. کتري برقي هم نداره. امکاناتش هموناست که نوشتم. گوگل مپ رو هم گذاشتم. موفق باشين Smile

احسان جان نه اسمش معلومه نه وب سایت داره! تو چطوری اینو پیدا کردی و رزروش کردی؟!! Tongue
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: amir82 ، ehsan_ati ، Blaze ، kasrafo ، dreamer60 ، jazirehh
دوستان این رو تو سوالات مطرح شده برندگان2013 گذاشته بودند:
چه ها؟ ما هفته دیگه مصاحبمونه! واسه مایی که سفارت خود به خود تغییر کرده تو فرمهامون سفارت انتخابی رو ایروان بزنیم یا همون آنکارا باشه؟
تو فرم 230 سئوال 10 و 11 رو یه آدرس بنویسیم؟؟ما فقط 1 آدرس داریم تو آمریکا، ضمن اینکه اونجام نمیخوایم بریم
اسم نفر برنده اصلی باید نوشته بشه؟Name and Address of Petitionerتو فرم 230 قسمت

منطورشون چیه ؟ متوجه نمیشم ؟
مگه قراره که دوباره این فرمهارو بفرستیم؟
ببخشید اینجا پرسیدم ولی به هر اینجا کسانی هستن که هم سفارتشون تغییر کرده هم مصاحبه رفتن به هر حال بهترین جوابو میتونم بگیرم
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: alih ، kasrafo
(2012-12-07 ساعت 15:55)mohajer13 نوشته:  

احسان جان نه اسمش معلومه نه وب سایت داره! تو چطوری اینو پیدا کردی و رزروش کردی؟!! Tongue
مهاجر جان من اينو رزرو نکردم از قبل. جريانش رو نميتونم بگم! ولي در هر صورت پيداش کردم Big Grin
تشکر کنندگان: Blaze ، mgolchin13 ، mohajer13 ، Acaro ، ali2316 ، achi686 ، rezagh ، سارا2013 ، kasrafo ، mohsen-usa ، hamedhamed ، dreamer60
(2012-12-07 ساعت 16:05)ehsan_ati نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 15:55)mohajer13 نوشته:  

مهاجر جان من اينو رزرو نکردم از قبل. جريانش رو نميتونم بگم! ولي در هر صورت پيداش کردم Big Grin

اتفاقا من چون هرباری که رفتم سفارت پیاده برگشتم این هاستل رو دیده بودم به نظرم از نظر موقعیتی خیلی به سفارت نزدیکه. اگر با اتوبوس برید که بعد از بیرون اومدن از ترمینال کافی از زیر گذر برید اون طرف خیابان.
تمیز بودنش هم که احسان تایید کرد. فکر کنم انتخاب خوبی باشه، به خصوص اگر هم اتاقیتون هم از قبل درنظر گرفته باشید!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، Blaze ، Saeedv13 ، mohajer13 ، مانترا ، ali2316 ، studpk ، lover usa ، mrr777 ، alih ، rezagh ، سارا2013 ، kasrafo ، Gole baba ، hamedhamed ، Saiban ، afshin06 ، jazirehh
(2012-12-07 ساعت 14:27)ehsan_ati نوشته:  دوستان عزيز، .....

ممنون احسان جان از سفرنامه مصورتSmile....این خانومه چقدر تو عکس اولت آشناست....WinkBig Grin
فکر کنم از بچه های مهاجرسراست.....Big GrinBig GrinBig Grin
افشین جان تگ کنBig GrinWinkWinkBig Grin
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: afs ، Blaze ، ehsan_ati ، سارا2013 ، kasrafo ، hamedhamed
Smile 
دوستان سلام.امروز صبح ما رفتیم به بیمارستان جهت مراحل پزشکی...ما از خانم دکتر کریستین وقت گرفته بودیم اما با کمال تعجب دیدیم خانم دکتر انوش با اینکه برای امروز از قبل وقت داده بود اما اصلا به بیمارستان نیومد و مراجعین ایشان را نیز دکتر کریستین ویزیت کردند و همانگونه که میدانید ما هم نفری 45000 درام پرداخت کردیم...و جهت مصاحبه در صف انتظار قرار گرفتیم....از ایروان برایتان بگویم امروز هوا بارانی بود و جالب اینکه این شهر از ساعت 8 شب به بعد آنقدر از جمعیت خالی میشود که برای ما که در شلوغی تهران زندگی میکنیم جای تعجب دارد...امروز با مترو نیز سفر درون شهری داشتیم نفری 100 درام...وقتی به ایستگاه مترو میروی اصلا قابل مقایسه با تهران نیست بسیار خلوت با واگن های قدیمی...ولی به نظر من برای رفت و آمد شهری مورد خوبی میباشد....اما از نظر زیبائی شهری قدیمی و جالب است .... و یک ایراد بزرگ آن اینه که از انگلیسی صحبت کردن تقریبا خبری نیست.
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2012-12-07 ساعت 13:40)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها آدرس و شماره تلفن دفتر آسمان در ايروان رو براتون ميذارم شايد بدرد كسي بخوره Big Grin

سروش جان مرسی بابت آدرس دفتر آسمان فقط میخواستم بدونم که کی باید رفت و پرواز برگشت را کانفرم کرد چند روز قبل؟
متشکرم
تشکر کنندگان: kasrafo ، SOROUSHSOFT
سلام دوستان عزیز
من هفته دیگه یعنی 7 روز دیگه عازمم به ایروان .
اگه کسی کاری داره بگه ؟
در ضمن منم از دکتر کریستین وقت گرفتم .
فقط یه سوال مهم م فقط رو نامه اینترنتیم وقتم هست مدارکم و میخوام همون موقع ببرم ایروان روز سفارت که وقت داده تو سایت.
با سفارت مکاتبه بکنم یا تو سایت نمیگه چیزی؟
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، سارا2013 ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان